Прагляд Поўнай Версіі : dsg golf 6
усім прывітанне
у мяне праблема з гольф-6 з 7 перадач dsg мяне выходзіць толькі 1,2,R, а затым захоўваць памылка пераключэння перадач;
я думаў, што гэта пакет, блок кіравання і выканаўчыя прылады ,на шчасце, мне ўдалося знайсці яго ў падрыўніка з машыны роўна,я замяніў яго, але таму дакладна такая ж праблема, хто-небудзь з вас мае досвед?
Я зрабіў так жа, з апытанняў на гэтую машыну, і я выявіў, што працуе нармальна, але пасля прыпынку трох гадоў, калі ен прыводзіцца ў рух узнік гэты пытанне
трэба было сабраць увесь поўны курс, каб выключыць праблемы на ўсю электроніку ў абмен
трэба было сабраць увесь поўны курс, каб выключыць праблемы на ўсю электроніку ў абмен
як правіла, праблемы, розныя датчыкі, якія счытваюць хуткасць кручэння зубчастых колаў
дарагія хлопцы, я змяніў ўсей электрычнай часткі ў тым ліку і эбу і датчыкі, якія адзін пакет, мне засталося змяніць механічную частка, што я не знайшоў, але я паспрабаваў праверыць, спрабуючы ўбачыць, калі селектары свабодна перамяшчацца
заўтра паспрабую зрабіць дыягностыку ў дылерскі цэнтр, я думаю, што праблема праграмавання
хлопцы, праблема вырашана, я адправіўся на vw і пасля перапраграмавання сродкі-гэта выдатна, я спадзяюся, што вам спатрэбіцца ў будучыні
ж праблема .... ен быў мой сябар... ен таксама вырашана з дапамогай перапраграмавання
maku 1977 года не было!!! да вашага вопыту ты мне, эканоміць шмат часу
даруй мяне.... але я бачыў толькі мін гэтыя gg ваш пост
сапраўды.... ва ўсякім выпадку, вам я б даў адразу можна solozione.
дзякуй ў любым выпадку будзе ў наступны
я спадзяюся, што няма prox раз ... у тым сэнсе, што я спадзяюся, што не ўзнікалі prolemi!
я думаю, няма ,нават спадзяюся, што няма, я страціў шмат часу
у любым выпадку, нават я на маім passat у мяне dsg..... і заўседы ў надзеі, што не даў мне праблем, ва ўсякім выпадку, яны болю, але да гэтага часу 180000 км... заўседы ідэальна.... але кожныя 60000 замена алею vw
я чуў, што даюць шмат праблем, шмат частак, на шчасце, яны змяняюцца па гарантыі, нягледзячы на машыны, яны па-за гарантыі