Прагляд Поўнай Версіі : Mpps, galletto ці што?
Прывітанне, хлопцы, бюджэтнай і паклалі, што я магу ўзяць для чытання і запісы карты? у мяне есць' альфа 159 19 jtdm 150cv
grazieeee
Пеўнік сапраўды добра працуе на 159
дзякую вас так шмат.
А некаторыя мне кажуць, што ідзе добра, нават mpps V13 02.
Я растлумачыў, у чым розніца?
з пеўнік у вас таксама есць bdm, што ў выпадку блакавання вы можаце аднавіць яго, mpps няма. ніколі не выкарыстаў mpps але я чытаў некалькі паведамленняў, праблемы, mpps, galletto.
але вы павінны працаваць або трэба толькі перапрызначыць свой аўтамабіль? калі x толькі ваш аўтамабіль проста mpps
я galletto 1250 клон я магу пачаць чытаць і рабіць-то карту?
з дапамогай якой праграмы я магу выкарыстоўваць ?
Франк вам дапаможа, што-то абнаўляецца+, спытаеце info all' Admin дасць вам рэкамендацыі ў адпаведнасці з вашымі патрэбамі
франк-практыцы. вам савет (ад newbe, што нават я) пачаць здымаць сваю "карту" з гала або mpps, ўклады файл на кампутар, адкрыць з дапамогай, ecm2001 або titanium, вы спампоўваеце "карту" іншых карыстальнікаў, якія размяшчаюць любыя змены і параўнаць яе з вашай. Відавочна, што файлы карыстальнікаў ПАВІННЫ быць з вашай ж/адлюстраванне мадэлі кіравання, і з ГВ сумяшчальны з вашым, у адваротным выпадку "сектара" ідэнтыфікацыя функцый, змяняцца, змяняюцца ў залежнасці ад мадэлі.
Спадзяюся гэта было карысна.
У распараджэнні для любой дадатковай інфармацыі
Калі вам трэба зрабіць толькі GET+PUSH-карта", перайсці ціха з MPPS, калі вам трэба разблакаваць, отпаяйте, змяніць або зрабіць іншую ўкладку, то певень!
я хацеў бы пачаць супаставіць, але так як я з першых крокаў я хацеў бы зрабіць некаторыя практыкі на маей машыне
затым вы маглі б даць трохі дакументацыі на abc эбу і на картах?
дзякуй за наяўнасці
Знойдзеце апісання, адрасы вашага эбу і вочы на тое, што вы робіце. Проста мала, каб зламаць турбіны, интеркулера ці іншай.