Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Mazda 3 1.6 дызель edc16c34 праблема аднаўлення

sportknight
Прывітанне, хлопцы
вышэйпаказаныя mazda 3 прыйшла ў recovery механік
механік, бачачы праблему з датчыкам перападу ціску падумаў выдаліць fap фізічна
калі я прыехаў, я я зрабіў defap, з дапамогай перамыкача off, але сітуацыя не змянілася

тады я думаў, што трэба спачатку паспрабаваць скінуць засмечвання, а затым зрабіць defap,толькі, што, паколькі ў цяперашні час яна мыла ўсе, я хацеў бы ведаць,
я мог бы паспрабаваць заткнуць выхлап, магчыма, з ветрыкам, пакуль частка рэгенерацыі, мяркуючы, відавочна, што зыходны файл, каб затым fap знойдзены чысты паўтарыць dpf off

хто-небудзь спрабаваў? ці есць іншыя рашэнні?

xathanatosx
у тэорыі, калі не памыляюся, я б сказаў, на блок кіравання, які быў зменены dpf, а затым settarlo, што заўседы на 0% і засмечаных dpf off.
Папраўце мяне, калі я памыляюся.

sportknight
спрабаваў, але не ідзі,у любым выпадку карта не прызнае ў titanium, то па-мойму есць якія-небудзь змены на dtc так, каб не бачыць памылкі, у які-то датчык,boooooooooo

прыкладаю файл і ecuid

1037379069:C40282A_
05.03.2004[F_SB_SO.3.2]
BOSCH EDC16C34/2.20/2.
C562/RevC C

blackwolf76
Калі не аднавіць файл ori нам варта стаць дурні.

А на мой погляд, яны зрабілі які-то мод, які выкрасліў усе dtc, магчыма выдаленне egr з якой-то мяккі тыпу ecusafe...

На машыне здаецца, у мяне такая ж праблема, і пасля таго, як змагаўся некаторы час, каб вырашыць у рэшце рэшт былі ўсе чатыры свечкі напальвання згарэлі... а мне прыйшлося аднавіць файл, крычы, каб знайсці памылкі ў карце.

sportknight
прабачце,але вы не выходзіў, нічога ў дыягностыцы свечак напальвання?

blackwolf76
Файл зменены і dtc выдаленыя не выходзіў, няма памылкі ў дыягназе, то з файл-крычы усе ок.

sportknight
заўтра раніцай я павінен пісаць файл ori

dangy
а адказ вельмі giustass