Прагляд Поўнай Версіі : Launch Control 1.3 multijet
Хто-небудзь есць ідэя, як гэта зрабіць? мяне прасілі яго для 75cv Ecu Marelli 6JF
Хто-небудзь есць ідэя, як гэта зрабіць? мяне прасілі яго для 75cv Ecu Marelli 6JF
Няма мне не здаецца, што вы маглі б зрабіць... але папкорн ў абмежавальнік... нават сабе сцеку золата і рухавік сцек я паняцця не маю, вынік, факт на розных аўтамабілях з 160-220cv
для launch control вельмі мала ведаю, каб зрабіць, і вы не знойдзеце інфармацыі па ўсім.............
Няма мне не здаецца, што вы маглі б зрабіць... але папкорн ў абмежавальнік... нават сабе сцеку золата і рухавік сцек я паняцця не маю, вынік, факт на розных аўтамабілях з 160-220cv
На Rev limiter ўмеюць трохі ўсе. проста дзейнічаць на кропкі супыну, абмежавальнікі крутоўнага моманту. Праблема ў тым, зразумець, як зрабіць стартавай
добры вечар реанимирую гэты пост, таму што на мой погляд цікава што-то ведае, як гэта зрабіць?
Трэба шукаць абмежавальнік абаротаў з damos ў залежнасці ад хуткасці/перадачы, я думаю, і змяніць тое,.. або дзейнічаць па часе ўпырску ў адпаведнасці з запытам пара, каб не прымусіць іх расці больш tot абаротаў.. гэта Не простая рэч..
месца, і была ўжо адказваў некаторы час таму да мяне ў пост....
Працуе не з усімі праграмамі..
я змена праграмнага забеспячэння, каб прымусіць яго працаваць..
глядзець пяць у мяне не было сумневаў, што на 1.3 не было і твая заслуга, ха-ха. слухай, ты скажы, у якім пасце ?
глядзець пяць у мяне не было сумневаў, што на 1.3 не было і твая заслуга, ха-ха. слухай, ты скажы, у якім пасце ?
Калі вы загружаеце файл, я дам табе адрасы, і ўжо зусім няма?
Калі вы загружаеце файл, я дам табе адрасы, і ўжо зусім няма?
вядома, на самай справе не проста сказаць дзякуй
1E8ED2
Enginespeed threshold for launch support (1x1)
Conversion method/rpm
-
0
- 0 4000
1E8ED4
Minimum Fast Shut Down сталай часу (1x1)
Conversion method/сек
-
0
- 0 2.015000
1D5AAE
TrqIndGear map (8x1)
Conversion method(Gear change)/N*m
Gear change
0 1 2 3 4 5 6 R
- 0 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092
1E8ED2
Enginespeed threshold for launch support (1x1)
Conversion method/rpm
-
0
- 0 4000
1E8ED4
Minimum Fast Shut Down сталай часу (1x1)
Conversion method/сек
-
0
- 0 2.015000
1D5AAE
TrqIndGear map (8x1)
Conversion method(Gear change)/N*m
Gear change
0 1 2 3 4 5 6 R
- 0 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092
Дзякуй, 5turbo сёння паглядзеў на карту, і я бачу, калі я прыходжу на плаву, яшчэ раз дзякуй
прывітанне 5turbo тое all адрас 1E8ED2 c і дзесятковы значэнне 4000 прымаю абаротаў на якіх вы хочаце, каб спыніць на максімальных абарачэннях педалі .
потым усё адрас 1E8ED4 дзесятковы значэнне 31 апісанне кажа аб часе знаходжання. што б гэта было? і якое значэнне трэба прыняць?
пасля гэтага 1D5AAE, як я зразумеў, кожны біт будзе руху, затым на другі біт абмежавальнік c і 1-й перадачы гэта ідзе модом?
яшчэ раз дзякуй
прывітанне 5turbo тое all адрас 1E8ED2 c і дзесятковы значэнне 4000 прымаю абаротаў на якіх вы хочаце, каб спыніць на максімальных абарачэннях педалі .
потым усё адрас 1E8ED4 дзесятковы значэнне 31 апісанне кажа аб часе знаходжання. што б гэта было? і якое значэнне трэба прыняць?
пасля гэтага 1D5AAE, як я зразумеў, кожны біт будзе руху, затым на другі біт абмежавальнік c і 1-й перадачы гэта ідзе модом?
яшчэ раз дзякуй
Дарагі збаўца..
бачыш, што ніхто не сказаў мне, дзе выступаць, і нават больш-менш патлумачыў, як гэта зрабіць..
затым вывучыце,паспрабуйце і нам прыедзеш..
"вы ўжо вельмі ў перавага, як для адрасы, які я даў вам, што вы ўсё пераўтварэння так, што вы працуеце з 8"
Дарагі збаўца..
бачыш, што ніхто не сказаў мне, дзе выступаць, і нават больш-менш патлумачыў, як гэта зрабіць..
затым вывучыце,паспрабуйце і нам прыедзеш..
"вы ўжо вельмі ў перавага, як для адрасы, які я даў вам, што вы ўсё пераўтварэння так, што вы працуеце з 8"
Адна справа, калі вы можаце сказаць, каэфіцыент пераўтварэння, каб абмежавальнік і потым, калі я разумею, я павінен знізіць яго, але пасля не застаецца нізкай?
Адна справа, калі вы можаце сказаць, каэфіцыент пераўтварэння, каб абмежавальнік і потым, калі я разумею, я павінен знізіць яго, але пасля не застаецца нізкай?
У мяне ёсць файл punto 2015 года, што ўжо робіць гэта ад врі . Я шукаў па карце, адрасы, 5turbo ласкава мяне вакол значэння супадаюць з маімі. ������
Чаго ты чакаў акрамя адрасоў і фактары пераўтварэнні??
100 еўра-і файл гатовы??
усё ў парадку...
Чаго ты чакаў акрамя адрасоў і фактары пераўтварэнні??
100 еўра-і файл гатовы??
усё ў парадку...
Паглядзіце, што гэты стрэл я мог зэканоміць, я ў ветлівай форме я папрасіў, і гэтак жа ветлівы, мог бы адказаць, што я не мог /хацеў сказаць. Чым больш ідэй, але выстаўлены так, не пышна, як вы толькі што зрабілі. Мне шкада яшчэ больш, таму што за форум, вы чалавек вельмі падрыхтаваны ў рамках але, што мяне "ўвялі" ў свой чорны спіс не бачу сэнсу
на самай справе .....
адказ, менавіта псіхапат мог бы проста сказаць, вывучае і паспрабуйце і паспрабуйце яшчэ раз або больш не адказваць....no black list адказы кіслотныя і г. д. і г. д.....
маг, які ***** на форуме ...... і што ***** людзей, што ў форуме яны зрабілі гады і гады, сабачкі на ****** цяпер яны ведаюць 4 рэчы, і яны адчуваюць сябе ....... у сілу, як вы зможаце адказаць, як яны хочуць, не разумеючы, што пашанцавала, што я за клавіятуру я б хацеў убачыць прысутнасць так ...... з самага пачатку ў ***** на форуме, што я затрымаўся, таму што, калі год таму я выпадкова напісаў што-то, што не трэба было пісаць ... у дзясяткі разоў, у лічку прашу прабачэння, калі я мог бы быць дараваны, і вярнуць правы доступу для запампоўкі і г. д. і г. д. .. нічога ветліва не адказаць .. і так страцілі карыстальніка, так як з мяне яшчэ 1000 на самай справе, і форум дрэнны, не часта, але часам гляджу, каб убачыць, калі вы здымаеце, што я чытаю .. трызненне ........
чытаць #14 пост..
ці заўсёды вы ведаеце, чытаць далей страляць мінко..
я даў адрасы & пераўтварэнні мо, што вы хочаце яшчэ??
дарагі carfree у дадатак да таго, што ў гэты момант там знаходзяцца 100 гасцей і 17 карыстальнікаў на форуме я, здаецца, не мёртвы, гэты форум сапраўды можа дапамагчы, але хто-то ў прыватнасці..
без адваката ніхто не ствараць непатрэбных дыскусій...... я лічу, 5 выдатны карыстальнік, які даў, і вельмі ў гэтым форуме, і я спынюся тут..............
форум памёр? хахаха!!але арыентавацца на іншых форумах? я не думаю, што вы знойдзеце тую ж інфа і самі карыстальнікі онлайн.... так што шануеце дапамогу і вучымся разам рэчы........
Дзякуй.