КПК

Перегляд Повної Версії : проблема альфа 159,свист з моторного відсіку

sportknight
Привіт, хлопці,я пишу вам, щоб моя 159

в основному це проблема,якщо accelero graduatamente в залежності від(де ви помітили проблеми), коли автомобіль майже доходить до піку в один клік,після чого тиск знижується і він встане.у цей момент ви чуєте шум, типу шипіння повітря, frrrrrrrr

я, трапляється, то часто відчувати той же свист тривалий, що я думав, залежало від вітру, але, ймовірно, немає,я також намагався сповільнити,прискорити,поставити на нейтраль та ін.. але не можу зрозуміти, чому іноді назад, а іноді ні.

я думав діра в якийсь рукав або в інтеркулер, але не дим і не втрачає prestazionio,є тільки те, затвора, коли йде пік турбіни

ідеї!!

ugoboss
ці автомобілі мають проблеми на шпильки випускного колектора, які послаблюються, і іноді ламаються, в результаті чого шум, схожий на ваш, контролює.

sportknight
Вже змінені в профілактичних цілях у минулому році, й було все одно

overbooster
перевірте металевий нашийник між турбонаддувом і каталізатором, іноді l я знайшов трохи відкрутити, порошків чорних близько до аркуш paracalore turbo?

sportknight
отже,я вирушив, щоб зробити деякі випробування і шумів, що робить випадковим чином залежить від зборів, пастка для каменів зламав

але те, що ви відчуваєте, коли турбо йде тиск, впевнений, немає

останнім часом я видалив первинний каталізатор з трубою, і потім я щільно хомут,проблема в тому, що дефект зробив це вже перед

найбільше лякає, що я від цього піку тиску,а потім калу і потім повертається мені не здається, так нормально, так що це теж дратує

підвищення тиску turbo, очевидно, почуває себе навіть більше

я думав, трохи криві vgt так тримати, геометрія трохи більш відкритою і, отже, не мати, що piccata дивно, чому я пам'ятаю, що від мого огляду програмного забезпечення 138-889, що і після було відмінність в обробці геометрії

постараюся в найближчі кілька днів, і я дам вам знати

overbooster
навіть мій дає вам, що piccata, і це ПРОТИ 160-252 з або без swirl робить те ж саме, як я вважав, що відкритих раптом з-за бруду і замість " ні " або " стратегії, пов'язані з ними роблять підніматися тиск x збільшення турбулентності з swirl закритих x, а потім відкрити

sportknight
тому piccate вони навіть ваш,ммм, і, отже, не намагалися ви вирішити?
на довгу секунду мені деякі проблеми створюють

overbooster
Немає Xké багато з них все це назвемо дефект, я зняв swirl x уникнути пошкодження двигуна, але, як і раніше працюють

overbooster
А робить це тільки на часткових навантаженнях, на планшеті не робить

xathanatosx
А також мені робить, і робить це, навіть на деяких моїх друзів, які мають звичайний привід.
На практиці від газу, і ви відчуваєте, футбол **** трохи менше 3000 обертів, і зверніть увагу на падіння тиску, а потім знову підвищити.
Я помітив, але що з формою, якщо натискаю в нижній частині не відбувається......я не знаю, дати мені пояснення

sportknight
отже,я знизив на 5% карту, геометрії(vgt) і проблема буде значно знижений,маючи відкритий лопатки геометрії турбіни, безумовно, подякувати і ваш автомобіль менше дратує їздити,більш прогресивної,безумовно, у мене був невеликий спад, але я можу дозволити собі навіть підняти трохи більше тиску видно, що це не балерина, як раніше, але набагато більш стабільним

overbooster
Ти спадала на всій карті або тільки на часткових навантаженнях?

sportknight
для того, щоб спробувати, я спадала на всій карті,пік все одно залишається, але це менш клопітно,ймовірно зниження ще трохи, ще менше, але тоді буде занадто відкритою і втому, а також йти в тиск

cronoprima
Пружина перепускного клапана, який мерехтить 😉,
Це пояснює, чому тиск нестабільно. Мене така ж проблема на subaru impreza перепрограмувати мало робить. Я вирішив, регулювання попереднього навантаження пружини

cronoprima
*перенесено з мало

overbooster
Пружина перепускного клапана, що мерехтить ������,
Це пояснює, чому тиск нестабільно. Мене така ж проблема на subaru impreza перепрограмувати мало робить. Я вирішив, регулювання попереднього навантаження пружини

це проблема багатьох 159, не думаю, що всі проблеми з вестгейтом дає piccata без пари x, а потім знизити тиск і підвищити крутний момент

sportknight
ви насправді

dangy
а відповідь дуже правильний

dangy
а відповідь дуже правильний

Привіт всім, я новачок на цьому форумі, і я володарем Alfa Romeo 2.4 JTDM 200 л. з.. Я пишу, бо навіть я, у мене була аналогічна проблема, так як автомобіль, зокрема, під час палючого спеки, почав давати ряд проблем, досить неприємні. Як і раніше думала, що це він розпочав, незважаючи на турбо або під тиском, не мають стиснення, то тиск турбо, він почав коливатися між піковою і мінімального навантаження, іноді навіть ножівкою не пропонувати живлення на двигун, і тільки після того, як він горить індикатор несправності двигуна, усуваючи майже повністю ефективність турбонагнітача. Я зробив заміни DPF з трубкою видалення, закрити з фланцями l egr і перепрограмували блок управління; в ході операції було очистити корпус дросельної заслінки, клапана egr першій частині труби всмоктування, що лилося в дуже поганому стані. Тепер машина йде краще, але ще не на вершині, так як я думаю, при необхідності більш ретельного очищення трубопроводу всмоктування і, як каже механік "геометрія" турбо ( що не вдалося пояснити режимі вичерпно, або, вірніше, ясно). Потужність машини-це добре, навіть якщо на високих передачах ви запитаєте, потужність турбіни має кілька seghettamento, витрата не змінилися, завжди високі в місті, і парки на шосе ( з 80 євро дизельного палива, я проїхав 980 км при постійній швидкості 130/140 км / год), тому краще, ніж раніше я би сказав; я продовжую відчувати себе так звані "крок" схожий на дихання гепарда (що він завжди робив, якщо від покупки до 2000 км, і тепер вона 62.000) але механік стверджує, що від його огляду swirl не пошкоджені. Ви порадите щось інше? Дякую і вибачте, якщо я вас втомлювати. Доброго дня всім

overbooster
swirl, не знімаючи колектор, але можна побачити, якщо рухатися чи ні. перед зняттям dpf, що помилки знайшли?

На додаток до описаних вище ніхто інший. Тепер я повинен визнати, що автомобіль йде дуже добре, єдине, що залишається, почувши ці "слойка" від гепарда, але не представляє проблеми. Рекомендується робити розбирати все одно впускний колектор? Є якийсь "симптом" або певну аномалію, яка може показати автомобіль на наявність поломки swirl? Спасибі.

Errecinque
Я місяців, що я був побитий з цією проблемою. Я пробував все,....з карти він робить те ж саме з вихором і виключення нічого не змінює, опустивши vgt послаблює, але не усуває з сенсорами, нові ідеали....це не проблема датчиків або картку або електроніки в цілому, просто увійти в цей прохід і точним, і тільки з цієї навантаженням не тримає тиск мети.щука більш 1бар те, що повинно бути. Це, безумовно, механічні проблеми, і я думаю, це просто стрижень клапана, який не працює однорідною. Мені потрібно кинути під контроль. У вас вирішена, як?

giuseppe89
errecinque деякий час тому мені довелося розбирати змінну геометрію alfa 159 150 л. с., що для того щоб мати проблеми з продуктивністю і були лопатки геометрії в частині "запобіжник", які в закритому положенні не торкалися навіть один на одного...ти для перевірки геометрії?раджу зробити це з-за їх крихкості.

project
На цих машинах часто і з задоволенням брудняться або псуються панелі змінюваною геометрією, якщо у вас є вакуумний насос ручний колег в westgate і насос, ви побачите, що щуп геометрії йде ривками або зависає на мить на точку, потім клацає і продовжує гонку іноді я це усвідомив, що він заблокований!

Errecinque
На цих машинах часто і з задоволенням брудняться або псуються панелі змінюваною геометрією, якщо у вас є вакуумний насос ручний колег в westgate і насос, ви побачите, що щуп геометрії йде ривками або зависає на мить на точку, потім клацає і продовжує гонку іноді я це усвідомив, що він заблокований!
Так, я думаю, що моя проблема це те, що йде ривками, дає саме це відчуття за кермом. Контролю і в разі, якщо б це було так, що робити? Відокремлена правда від турбіни реальною, тобто змінюється тільки частину палітри?

overbooster
Errecinque в 150 л. с. геометрія кріпиться на випускний колектор, який є унікальним шт з гарячої частини турбо, я відділяю турбо від геометрії, і покласти у ванну мити цілу ніч. ви можете зняти в геометрії із збірки, але вони цю ненависть гвинти torx, які будуть зварені вже, насправді ніколи не зміг відкрутити їх, не порушуючи їх. а з чистотою у мене завжди розкрито, не змінити нічого.

overbooster

giuseppe89
Привіт overbooster може errecinque пощастило, як мені, що мені вдалося змінити все без проблем і, незважаючи на геометрія була повністю "розчавити" гвинти не дали ніякої проблеми в псих. продається комплект для заміни геометрії в будь-якому випадку

overbooster
Здрастуйте, Йосип, я сподіваюся х він... але якщо лопаті знаходяться в справному стані та після чищення течуть добре і закриваються відмінно можна підключити без проблем.

project
треба побачити, в якому стані знаходяться лопаті, іноді вони дійсно знищені, а також чисті "спотикаються" і іноді достатньо промити, і вони йдуть, як нові, просто somtare і побачити!
у будь-якому випадку мене це ніколи не сталося, що ви зламали, вони їсти хочуть ключі хороші oovviamente або якщо жорсткі вигвинтіть з легкістю за допомогою викрутки ударні або кілька ударів молотком по ключу, заправлені у болт і подивитися, що можна викрутити!

Errecinque
Спасибі за інформацію, дівчатка....моя 2.4 200cv я думаю, гори ККК, але тим не менше я зрозумів. Досі тільки турбіни, які я видалив, і багато тільки ті, на мій R5 і щоб не розбирати фіксована частина на злив в половину так само, як на фото зняти стопорне кільце, яке об'єднувало частину холодної води від гарячої. Мені буде трохи погано, на шию, потрібно зробити, на коників, але так нагадує старі добрі часи. Я дам вам знати . Ще раз спасибі

машини
ви пробували, щоб побачити, що прокладки egr, якщо вони працездатними?