КПК

Перегляд Повної Версії : проблема kess v2 fw 4.036

обличчя зі шрамом
привіт усім у мене є kess 2.08 з прошивки 4.036 я випадково використав soft оригінальною або відволікання уваги підключився до інтернету і тепер не працює,коли намагаюся запустити його мені каже не вдалося встановити з'єднання, і я галочку екран з меню авто/мото/вантажівки, etc все в сірий.
для його перезавантажувати я пробував використовувати j-link, але він каже, що не підтримує процесор тепер я сумніваюся, може бути, що є інший інтерфейс для програмування мікро-чи є інша процедура?

rego88

ugoboss
це точно так, як каже rego88.

cawadany
Точно, я rego88 і ugoboss.

обличчя зі шрамом
спасибі консультування)

пристрасть двигунів
привіт, візьміть micro sd новий, переписати файли очищені всередині, використовуйте файл cfg, в поєднанні з числом fw і вирішити, нічого не змінюючи, зроблені десятки.......

обличчя зі шрамом
тепер я занурений l інтерфейс для ремонту,тому як тільки я прийшов, я копіюю вміст sd і в разі проблем його переписати на нову-це так, я повинен вирішити цю проблему.

antoniuccio
я взяв недавно версії 2.13 kess

хтось на форумі володіє fw 4.036 його можна було знайти, включаючи папку TF?

antoniuccio
ні, я купив вже з цієї прошивкою

fabbiotto
привіт, візьміть micro sd новий, переписати файли очищені всередині, використовуйте файл cfg, в поєднанні з числом fw і вирішити, нічого не змінюючи, зроблені десятки.......

пристрасть двигунів
microsd, тобі потрібен новий max 8 і вам потрібні нові дані sd легко, що ваші пошкоджені і для інших запитаєте, інформація, хто надав вам інструмент.......

пристрасть двигунів
якщо ти мене слухаєш вирішите, чіп не блокує, він блокує мікро sd, прийняти новий макс 8 гб і відформатовано в fat32, а потім подивимося, як тебе знайти cfg, ini на свій інструмент

sportknight

пристрасть двигунів
ти дістав файли покласти в мікро sd карти новий? якщо у вас нові файли скопіювати 4 папки в мікро та повторному підключенні все, якщо у вас протоколи сірого, зробіть reset, і повинен йти

пристрасть двигунів
плутанина ne ви робите так, перший мікро-пам'яті sd повинна бути новою пачки, 2 дані з micro sd-карти повинні бути нові, 3 файлу .cfg і файл, який ви включити протоколи, якщо ви знайшли sw з файлами, які працюють в update, в тому числі cfg сша, що, і це нормально, якщо перепрограмуйте ftdi ви визнати, як і інший пристрій, 2 простих речей, які ви повинні були зробити, і якщо все-таки експериментувати?

Fabiuz
Я знаю, що кидати.
Я ті автомобілі, сірий і не вдалося відновити.
Тільки на KTAG, я давав L00000 як і тобі і версія fw 0, і це був SD корумпованої

Fabiuz
Якщо ви хочете зробити інші тести, я файл K10033818.cfg у мене

ilmixmoto
привіт всім
з допомогою користувач на форумі, я оновив з файлом K10033818.bin, що він повинен бути 4.036. проблема в тому, що інформація про ksuite бачить ще як 3.099 так що я думаю, я змінив тільки послідовний порт на практиці..
чи можете ви допомогти мені зробити оновлення fw 4.036?
мені потрібні файли для оновлення, хоча..
дякую всім за допомогу

Fabiuz
Я написав тобі, що потрібно робити.
Ви написали, насправді fw 4.036. Ім'я файлу є правильним.
Але до тих пір, поки не закрити процедуру з update протоколи висіти таким чином.
Потрібно завантажити і запустити Ksuite 2,08 НІМЕЦЬКИЙ, відредаговані
З цим оновленням протоколів та активних cRp3 на цп

ilmixmoto
привіт
дякуємо за вашу допомогу!
могли б ви допомогти мені трохи більше, можливо, залишити посилання?
я хотів запитати, тоді маркерів не обмежена? я можу переписати l npx з j-link після включення crp3?
спасибі!

Fabiuz
Після активації CRP3 картини, його можна покласти в ящик, jtag-trust-chain закривається, і стає неможливо підключитися до NXP і заново запрограмувати.
Посилання, якщо вони не можуть залишати боюся.
Пошук на сан ****** картини update fw 4.036 щось знайти...

ilmixmoto
ок, спасибі за допомогу

robert02500
good to know