Прагляд Поўнай Версіі : opel safira 150cv - сістэмы рэцыркуляцыі ог off / defap
Добры вечар усім,
я певень 2 праз eobd і апрацаваны файл з раз, каб выключыць egr і defappare, але ў мяне есць два сумневы...
1.Проста чытаць далей EOBD або мы павінны чытаць у BDM, каб мець поўную карту і defappare?
2. Раз падыходзіць, каб зрабіць гэты блок кіравання?
Вы маглі б зірнуць?
Дзякуй
чытанне бд не добра, не хапае дэталяў, што праграмнае забеспячэнне варта змяніць я не ведаю, калі чаргу, робіць працу добра, ніколі не выпрабаваная рашэнне
я пацвярджаю, што сказаў адзін' аднаго legendary..... ідзе заўседы вырабляецца ў bdm гэта экю, таму што кавалкі ў галінах, якія не чытаць з паслядоўнага порта.... для дакладнасці, зон dtc, зон рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў і, калі я не памыляюся зон засмечвання dpf....
Ок, дзякуй за парады. Іншае пытанне: неабходна рэгенераваць або замяніць fap, перш чым чытаць файл у BDM?
Няма, няма, і важна аднаўляць і важна скінуць хуткасць попелу разлічваецца як эмуляцыя заўседы чыстым
Добра, я прачытаў усе BDM пасля замены часціц і скінутыя ўсе параметры.
Для дадзенага тыпу ecu ўдаецца выключыць FAP з switch off, ці я павінен даверыць тып праграмнага забеспячэння разоў /ecusafe?
Я хацеў бы пазбегнуць выдалення ў раене DTC.
Нейкі савет?
колькі разоў на гэтую ecu nn працуе добра, яшчэ б таксама закрануць непатрэбных рэчаў
колькі разоў на гэтую ecu nn працуе добра, яшчэ б таксама закрануць непатрэбных рэчаў
На самай справе, я бачыў, што правіць некалькі крывыя... Але гэта не той выключальнік?