Перегляд Повної Версії : Сумісність Ебу Bosch EDC16C39
Привіт, хлопці,
мені потрібно люб'язно деяка інформація, що після дослідження ****** не надав будь-яких роз'ясненні.
У мене Альфа 147 1.9 jtdm 120cv, яка монтує edc16c39_882_005 якої він мав серйозні проблеми, які заподіяв мені опік від дизельного насоса і форсунок.
Відремонтувати його буде коштувати мені більше, ніж просто заміну (як завжди в комп'ютерному середовищі з пк.. спекулювати!).
Моє питання:
Маючи в розпорядженні edc16c39_965_(я думаю, 724) можна встановити на автомобілі замість 882 ? якщо ви за допомогою якої процедури?
В даний час підключена так, щоб випробування, і автомобіль без проблем, але я не знаю, якщо це виправити eeprom якимось чином.. я не експерт, на жаль..
Чекаю ваших відгуків
Дякую
Якщо у вас підключений, і автомобіль запускається без проблем, а не створити помилки в діагнозі, я не бачу, які можуть бути проблеми.
Крім того, якщо ви мені вкажіть кількість устаткування, повний provvedo в compararti блоки управління сумісні.
Дякую за оперативну відповідь (насправді, дякую, бачив, що я без машини в очікуванні приймати рішення і витрачати гроші, які не я).
FIAT HW 55206270
ID Number 9374D
BOSCH HW 0281012882
BOSCH Number SW 1037379005
BOSCH ID SW 3444
(хотів прикріпити img mpps з усіма подробицями, але я не маю права активних...)
В розпорядженні у мене блок управління з :
BOSCH HW 0281012965
BOSCH Number SW 1037379724 (не перевірено)
Дякую за оперативну відповідь (насправді, дякую, бачив, що я без машини в очікуванні приймати рішення і витрачати гроші, які не я).
FIAT HW 55206270
ID Number 9374D
BOSCH HW 0281012882
BOSCH Number SW 1037379005
BOSCH ID SW 3444
(хотів прикріпити img mpps з усіма подробицями, але я не маю права активних...)
В розпорядженні у мене блок управління з :
BOSCH HW 0281012965
BOSCH Number SW 1037379724 (не перевірено)
Ах.. я забув сказати, що ебу 965 був на 16v, а моя 8v.
(я не знаю, якщо щось змінюється і тому, що я в ОРІ 8v ебу 965, що у випадку з ie постріл і fanQ!).
:)
знайдіть один з них, і йдеш спокійно:
знайдіть один з них, і йдеш спокійно:
black сумісність l вам витримки з esitronic?
якщо у вас встановлені, і частина buol сказати, що ecu-це scodificata, в іншому випадку не partirebbe, в цей момент mettigli всередині резервну копію і спробуйте повернути.
Ugoboss, очевидно, що він не scodificata але не визнає нічого діагноз, не сумісний з моєї машині і запускається тільки двигун.
Я купив блок управління спекулювати на моєму на байя (сподіваюся, добре).
Для scodifica, як це відбувається з цією моделлю ?
Мені BDM або через карту з mpps і, можливо, CarSoftware або Nyo4 або не знаю, що ще ?
Copiaci всередині резервного копіювання bdm оригінал, якщо ви взяли один з тих сумісні. Спочатку в будь-якому випадку зробіть резервну копію того, що ви купили, і в разі, якщо ви можете зробити частковий на що з immodec або схожі.
Через OBD2 можна робити цю процедуру, або вимагає push з BDM ?
Чи Можете ви дати мені люб'язно імена програм, здатних до такої функції?
Дякую
щоб змінити кодування, потрібно отримати доступ до eeprom, і їх ви можете отримати доступ через BDM. Але якщо ви покладете в резервну копію не потрібно мати проблеми.
Я написав вам вище процедуру, читайте уважно.
вибачте, ви спалили ебу edc16 honda 2200 crv tdi з обладнанням 0281013636, якщо знаходжу сумісним і якщо хтось люб'язно мені вказувало, як listaoppure чином, щоб їх знайти, я б резервне копіювання flash, e2p, і мікро, якщо я пишу їх на ті, які сумісні навіть якщо hw-іншому виправити? мені здалося з попередніх обговорень, щоб ви
Тільки e2p можна перенести.
Якщо ви зміните hw ви не можете встановити SW, інший інший, навіть якщо сумісні.
Мають свої SW і не switchabili.
Принаймні, наскільки я знаю..
якщо обладнання, сумісне як за таблицями bosch, з допомогою резервної копії, bdm створити клон ідентичний, але кількість відрізняється.
якщо бош каже, що сумісний зробіть ідеальним клоном.
Перейти scodifica частково, якщо вони все і 2 з тієї ж родини, вам залишається тільки кодування форсунок.....
Очевидно, що потрібно працювати для bdm, я використовую immo універсальний decoding LT.
Розраховує, що я роблю повернути 159 2005 року з ебу завжди 159 2012 року
як ви бачите сумісності ебу з esitronic? у меню ви повинні піти, що пакет повинен бути активним?
дякую