Прагляд Поўнай Версіі : Сумяшчальнасць Эбу Bosch EDC16C39
Прывітанне, хлопцы,
мне трэба ласкава некаторая інфармацыя, што пасля даследаванні ****** не падаў якіх-небудзь растлумачэнні.
У мяне Альфа 147 1.9 jtdm 120cv, якая мантуе edc16c39_882_005 якой ен меў сур'езныя праблемы, якія прычыніў мне апек ад дызельнага помпы і фарсунак.
Адрамантаваць яго будзе каштаваць мне больш, чым проста замену (як заўседы ў кампутарнай асяроддзі з пк.. спекуляваць!).
Мой пытанне:
Маючы ў распараджэнні edc16c39_965_(я думаю, 724) можна ўсталяваць на аўтамабілі замест 882 ? калі вы з дапамогай якой працэдуры?
У цяперашні час падключана так, каб выпрабаванні, і аўтамабіль без праблем, але я не ведаю, калі гэта выправіць eeprom якім-то чынам.. я не эксперт, на жаль..
Чакаю вашых водгукаў
Дзякуй
Калі ў вас падлучаны, і аўтамабіль запускаецца без праблем, а не стварыць памылкі ў дыягназе, я не бачу, якія могуць быць праблемы.
Акрамя таго, калі вы мне пакажыце колькасць абсталявання, поўны provvedo у compararti блокі кіравання сумяшчальныя.
Дзякуй за аператыўны адказ (на самай справе, дзякуй, бачыў, што я без машыны ў чаканні прымаць рашэнні і марнаваць грошы, якія не я).
FIAT HW 55206270
ID Number 9374D
BOSCH HW 0281012882
BOSCH Number SW 1037379005
BOSCH ID SW 3444
(хацеў прымацаваць img mpps з усімі падрабязнасцямі, але я не маю права актыўных...)
У распараджэнні ў мяне блок кіравання з :
BOSCH HW 0281012965
BOSCH Number SW 1037379724 (не праверана)
Дзякуй за аператыўны адказ (на самай справе, дзякуй, бачыў, што я без машыны ў чаканні прымаць рашэнні і марнаваць грошы, якія не я).
FIAT HW 55206270
ID Number 9374D
BOSCH HW 0281012882
BOSCH Number SW 1037379005
BOSCH ID SW 3444
(хацеў прымацаваць img mpps з усімі падрабязнасцямі, але я не маю права актыўных...)
У распараджэнні ў мяне блок кіравання з :
BOSCH HW 0281012965
BOSCH Number SW 1037379724 (не праверана)
Ах.. я забыўся сказаць, што эбу 965 быў на 16v, а мая 8v.
(я не ведаю, калі што-то змяняецца і таму, што я ў КРЫЧЫ 8v эбу 965, што ў выпадку з ie стрэл і fanQ!).
:)
знайдзіце адзін з іх, і ідзеш спакойна:
знайдзіце адзін з іх, і ідзеш спакойна:
black сумяшчальнасць l вам вытрымкі з esitronic?
калі ў вас устаноўлены, і частка buol сказаць, што ecu-гэта scodificata, у адваротным выпадку не partirebbe, у гэты момант mettigli ўнутры рэзервовую копію і паспрабуйце павярнуць.
Ugoboss, відавочна, што ен не scodificata але не прызнае нічога ў дыягназ, не сумяшчальны з маей машыне і запускаецца толькі рухавік.
Я купіў блок кіравання спекуляваць на маей на байя (спадзяюся, добра).
Для scodifica, як гэта адбываецца з гэтай мадэллю ?
Мне BDM або праз карту з mpps і, магчыма, CarSoftware або Nyo4 або не ведаю, што яшчэ ?
Copiaci ўнутры рэзервовага капіявання bdm арыгінал, калі вы ўзялі адзін з тых сумяшчальныя. Спачатку ў любым выпадку зрабіце рэзервовую копію таго, што вы купілі, і ў выпадку, калі вы можаце зрабіць частковы на што з immodec або падобныя.
Праз OBD2 можна рабіць гэтую працэдуру, або патрабуе push з BDM ?
Ці можаце вы даць мне ласкава імены праграм, здольных да такой функцыі?
Дзякуй
каб змяніць кадоўку, трэба атрымаць доступ да eeprom, і іх вы можаце атрымаць доступ праз BDM. Але калі вы пакладзеце ў рэзервовую копію не трэба мець праблемы.
Я напісаў вам вышэй працэдуру, чытайце ўважліва.
прабачце, вы спалілі эбу edc16 honda 2200 crv tdi з абсталяваннем 0281013636, калі знаходжу сумяшчальным і калі хто-то ласкава мне паказвала, як listaoppure чынам, каб іх знайсці, я б рэзервовае капіраванне flash, e2p, і мікра, калі я пішу іх на тыя, якія сумяшчальныя нават калі hw-іншаму выправіць? мне падалося з папярэдніх абмеркаванняў, каб вы
Толькі e2p можна перанесці.
Калі вы зменіце hw вы не можаце ўсталяваць SW, іншы іншы, нават калі сумяшчальныя.
Маюць свае SW і не switchabili.
Па меншай меры, наколькі я ведаю..
калі абсталяванне, сумяшчальнае як па табліцах bosch, з дапамогай рэзервовай копіі, bdm стварыць клон ідэнтычны, але колькасць адрозніваецца.
калі бог кажа, што сумяшчальны зрабіце ідэальным клонам.
Перайсці scodifica часткова, калі яны ўсе і 2 з той жа сям'і, вам застаецца толькі кадаваньне фарсунак.....
Відавочна, што трэба працаваць для bdm, я выкарыстоўваю immo універсальны decoding LT.
Разлічвае, што я раблю павярнуць 159 2005 года з эбу заўседы 159 2012 года
як вы бачыце сумяшчальнасці эбу з esitronic? у меню вы павінны пайсці, што пакета вы павінны мець актыўны?
дзякуй