Перегляд Повної Версії : immo off magneti marelli 6jf
добрий вечір, хлопці, я намагаюся scodificare один 6jf але на immo Універсальний decoding не вважаю краще або є 6j3 але ви знаєте, якщо це еквівалент? враховуючи, що я не маю можливості спробувати на автомобіль я не хотів би робити дурня...
дякую заздалегідь
повинно працювати, хоча мені здається, що навіть коли він робить добре ту роботу.
колись і я, але не l, я ніколи не використовував, але я не знаю, як це працює...я вважаю, remove imm magneti marelli mdj все і imm erase magneti marelli mdj 95320, що я думаю, покаже, eeprom... я хотів би працювати на eeprom для scodifica разом
у scodifica суми назад на flash, вам не потрібно йти на eeprom.
Але немає biosogno або ви можете зробити це, а від eeprom. Тому що я також зробив mjd 6f3 від 95320 і він працював
Але немає biosogno або ви можете зробити це, а від eeprom?
Тому що я також зробив mjd 6f3 від 95320 і він працював
Повинні йти, навіть з eeprom, хоча я волію, щоб від спалаху... так і obd
вибачте, але після прочитання, і, перечитуючи сторінки форуму, я ще трохи плутанини в ****ccia...
по мірі того як я повинен зробити часткове до 6JF, я думав, що зняти eprom-95... від ecu згоріла, прочитати програміст і запишіть його через EOBD (тільки eeprom 4КБ) на новий. За допомогою цієї процедури трохи lunghetta, я хотів би уникнути кодування форсунок.
В якості альтернативи, я міг би читати в EOBD в школі, і обробити з Carsoftware або Тільки... яка з двох програм scodifica частково в обов'язковому порядку цей тип ecu?
я не думаю, щоб ти міг писати eeprom з послідовним, введіть його bdm...
я не думаю, щоб ти міг писати eeprom з послідовним, введіть його bdm...
я боюся, що ви маєте рацію... я не можу писати тільки eprom від ІНСТРУМ... шкода, я не відчуваю її, і запишіть його в BDM, але якщо це єдине рішення, то я зроблю так.
Добре, місія виконана. Я зробив процедуру, трохи довго, але у мене були хороші результати.
Я відключив eeprom на ебу згоріла і я розглядав його з програмістом.
Я переписав файл з 4K-секторами BDM на новий ecu, мають ті ж коди.
Машина грає без проблем, і думаю, що вони не піддаються перекодуванні, навіть форсунки.
З повагою.
Процедура це не так... Але можна було також riverginare eeprom ебу на заміну. Кодування інжекторів-ну її, але це не важливо, ви для нормальної роботи машини. Принаймні, що втрачає все, але всього кілька хвилин, щоб привести їх у відповідність з простою діагностики.
Так, я знаю, але так як я був у нерішучості, слід використовувати carsoftware, раз або Meucci для scodifica, я вважав за краще зробити так... до речі, який я повинен використовувати?
як правило, йдуть добре, meucci і immodec...
Immodec працює, я перевірив це на кількох
Але immodec це ecuvonix immo універсальний decoding?