Прагляд Поўнай Версіі : immo off magneti marelli 6jf
добры вечар, хлопцы, я спрабую scodificare 6jf але на immo Універсальны decoding не знайду ці, дакладней ёсць 6j3 але вы ведаеце, калі гэта эквівалент? улічваючы, што ў мяне няма магчымасці паспрабаваць на аўтамабіль, не хацелася б абняславіцца...
загадзя дзякую ўсіх
павінна працаваць так жа, хоць мне здаецца, што нават калі ён робіць гэтую працу добра.
калі-то і я, але не я ніколі не выкарыстоўваў, але я не ведаю, як гэта працуе...знайсці нерухомасць remove magneti marelli mdj all і нерухомасць былі magneti marelli mdj 95320, што я думаю паказвае на eeprom... я хацеў бы працаваць на eeprom для scodifica за ўсе
scodifica за ўсё, вы робіце на flash, вам не трэба ісці на eeprom.
Але няма biosogno ці вы можаце зрабіць таксама з eeprom. Таму што я таксама зрабіў mjd 6f3 ад 95320 і ён працаваў
Але няма biosogno ці вы можаце зрабіць таксама з eeprom?
Таму што я таксама зрабіў mjd 6f3 ад 95320 і ён працаваў
Павінны пайсці нават з eeprom, хоць я аддаю перавагу ад ўспышкі... Вы робіце перад і бд
выбачайце, але пасля чытання і перачытваць старонкі форуму, у мяне яшчэ ёсць трохі блытаніны ў ****ccia...
па меры таго як я павінен зрабіць частковае да 6JF, я думаў, адлучыце eprom 95... ад ecu згарэў, прачытаць з праграмістам і пісаць праз EOBD (толькі eprom 4K) на новую. З дапамогай гэтай працэдуры трохі доўгія, пазбегнуць, кадаваньне фарсунак.
У якасці альтэрнатывы, вы можаце прачытаць у EOBD ў школе, і апрацоўваць з Carsoftware ці Раз... які з двух праграм scodifica часткова ў абавязковым парадку гэты тып ecu?
не думаю, што вы можаце напісаць eprom, serial, пісаць у bdm...
не думаю, што вы можаце напісаць eprom, serial, пісаць у bdm...
я баюся, што ты маеш рацыю... я не магу пісаць толькі eprom EOBD... шкада, у мяне не было жадання адкрыць і пісаць у BDM, але калі гэта адзінае рашэнне, так і зраблю.
Добра, місія выканана. Я зрабіў працэдуру, трохі доўга, але ў мяне былі добрыя вынікі.
Я адключыў eeprom на эбу згарэла і я разглядаў яго з праграмістам.
Я перапісаў файл з 4K-сектарамі BDM на новы ecu, якія маюць тыя ж коды.
Машына гуляе без праблем, і думаю, што яны не падвяргаюцца перекодировке, нават фарсункі.
З павагай.
Працэдура гэта не так... Але можна было таксама riverginare eeprom эбу на замену. Кадаваньне фарсунак-ну яе, але гэта не важна, вы для нармальнай працы машыны. Па крайняй меры, што губляе ўсе, але ўсяго некалькі хвілін, каб прывесці іх у адпаведнасць з просты дыягностыкі.
Так, я ведаю, але так як я быў у нерашучасці, ці варта выкарыстоўваць carsoftware, раз ці Meucci для scodifica, я палічыў за лепшае зрабіць так... дарэчы, які я павінен выкарыстоўваць?
як правіла, ідуць добра, meucci і immodec...
Immodec працуе, я праверыў гэта на некалькіх
Але immodec гэта ecuvonix immo універсальны decoding?