Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : immo off magneti marelli 6jf

luchetto19
добры вечар, хлопцы, я спрабую scodificare 6jf але на immo Універсальны decoding не знайду ці, дакладней ёсць 6j3 але вы ведаеце, калі гэта эквівалент? улічваючы, што ў мяне няма магчымасці паспрабаваць на аўтамабіль, не хацелася б абняславіцца...
загадзя дзякую ўсіх

blackwolf76
павінна працаваць так жа, хоць мне здаецца, што нават калі ён робіць гэтую працу добра.

luchetto19
калі-то і я, але не я ніколі не выкарыстоўваў, але я не ведаю, як гэта працуе...знайсці нерухомасць remove magneti marelli mdj all і нерухомасць былі magneti marelli mdj 95320, што я думаю паказвае на eeprom... я хацеў бы працаваць на eeprom для scodifica за ўсе

blackwolf76
scodifica за ўсё, вы робіце на flash, вам не трэба ісці на eeprom.

luchetto19
Але няма biosogno ці вы можаце зрабіць таксама з eeprom. Таму што я таксама зрабіў mjd 6f3 ад 95320 і ён працаваў

luchetto19
Але няма biosogno ці вы можаце зрабіць таксама з eeprom?
Таму што я таксама зрабіў mjd 6f3 ад 95320 і ён працаваў

blackwolf76
Павінны пайсці нават з eeprom, хоць я аддаю перавагу ад ўспышкі... Вы робіце перад і бд

giary74
выбачайце, але пасля чытання і перачытваць старонкі форуму, у мяне яшчэ ёсць трохі блытаніны ў ****ccia...
па меры таго як я павінен зрабіць частковае да 6JF, я думаў, адлучыце eprom 95... ад ecu згарэў, прачытаць з праграмістам і пісаць праз EOBD (толькі eprom 4K) на новую. З дапамогай гэтай працэдуры трохі доўгія, пазбегнуць, кадаваньне фарсунак.
У якасці альтэрнатывы, вы можаце прачытаць у EOBD ў школе, і апрацоўваць з Carsoftware ці Раз... які з двух праграм scodifica часткова ў абавязковым парадку гэты тып ecu?

gabrilupo
не думаю, што вы можаце напісаць eprom, serial, пісаць у bdm...

giary74
не думаю, што вы можаце напісаць eprom, serial, пісаць у bdm...

я баюся, што ты маеш рацыю... я не магу пісаць толькі eprom EOBD... шкада, у мяне не было жадання адкрыць і пісаць у BDM, але калі гэта адзінае рашэнне, так і зраблю.

giary74
Добра, місія выканана. Я зрабіў працэдуру, трохі доўга, але ў мяне былі добрыя вынікі.
Я адключыў eeprom на эбу згарэла і я разглядаў яго з праграмістам.
Я перапісаў файл з 4K-сектарамі BDM на новы ecu, якія маюць тыя ж коды.
Машына гуляе без праблем, і думаю, што яны не падвяргаюцца перекодировке, нават фарсункі.
З павагай.

blackwolf76
Працэдура гэта не так... Але можна было таксама riverginare eeprom эбу на замену. Кадаваньне фарсунак-ну яе, але гэта не важна, вы для нармальнай працы машыны. Па крайняй меры, што губляе ўсе, але ўсяго некалькі хвілін, каб прывесці іх у адпаведнасць з просты дыягностыкі.

giary74
Так, я ведаю, але так як я быў у нерашучасці, ці варта выкарыстоўваць carsoftware, раз ці Meucci для scodifica, я палічыў за лепшае зрабіць так... дарэчы, які я павінен выкарыстоўваць?

blackwolf76
як правіла, ідуць добра, meucci і immodec...

gabrilupo
Immodec працуе, я праверыў гэта на некалькіх

giary74
Але immodec гэта ecuvonix immo універсальны decoding?

gabrilupo
Вы прама на яго