Перегляд Повної Версії : Bus init error
я отримую цю помилку, коли я намагаюся з'єднатися з USB ELM327 на мій Peugeot 406.
Я шукав відповідь на багатьох форумах,але нічого..
які-небудь пропозиції?
msport (exil77grande)
18-06-2012, 17:18
якщо я повинен бути щирим, я не можу вам допомогти, тому що я ніколи не мав справу з elm 327.
ми терпимо від abc, що elm? що пк ви використовуєте ? і idriver? потім veduiamo зрозуміти . програма використовує для elm?
але, насамперед, чіп elm ? клон або ? оригінал?
дядько веб-сюди не capiscie якщо не йде ,або та людина, яка не є ще
. .. Сподіваємося, щоб він і клон, що не йде!!!!
у мене була така ж проблема, я теж завжди на 406 hdi , з допомогою scanmaster і elm.. не повинен був підключитися.. для цього підключіть мені довелося зняти автоматичний вибір протоколів зв'язку та ввести його вручну.
у мене була така ж проблема, я теж завжди на 406 hdi , з допомогою scanmaster і elm.. не повинен був підключитися.. для цього підключіть мені довелося зняти автоматичний вибір протоколів зв'язку та ввести його вручну.
msport (exil77grande)
27-06-2012, 17:45
дядько веб-сюди не capiscie якщо не йде ,або та людина, яка не є ще
ні, хлопці тихі, не був забанений, там була проблема з його облікового запису, яка тепер вирішена,я також послав ***** кажу йому, що він повинен працювати, отже, незабаром зустрінемося тут писати або, може бути, відповідає мені через ***** якщо вони продовжують свої проблеми.
ось я! вибачте, хлопці, але я не міг залишати нічого на форумі.. не знаю, що сталося, майже 2 тижні blackout..
дякую адмін, що ? нарешті вдалося виправити, що б це не succesa.
Тоді, це клон ELM327, USB версії.
Я знаю, що ? легко, що це просто тому, що бути клоном? я відчуваю її виключення, не знаю.. інтерфейс мені видається...
Я пробував всі програми для діагностики, які я зміг знайти, Scanmaster, Pcmscan, а також багато інших безкоштовні. Пробував мінімум десять... і все, я discono одне і те ж: інтерфейс підключення -> ок , підключення до ecu ... ... ... bus init error (деякі дають тільки error без вказівки)
система, на якій я намагаюся ці програми ? чисту установку xp sp3 professional 32bit.
у мене є старий ноутбук для експериментів, і я можу собі це дозволити форматувати, щоб бути впевнений в тому, що все чисто.
що стосується протоколів, на scanmaster я спробував зняти автомат і спробувати підключитися, вибравши один з доступних.. на перше там буде небагато, а потім я від bus init error.. і на інших, що, на мою думку протоколів-й? нові, я відразу ж помилка..
я також спробував встановити з менеджера perirefiche швидкість? 9600 і 34600 але це нічого не змінює..
трохи, як раніше, з vag на моїй старій поло пару років тому..
що стосується elm, terr? їх, щоб спробувати на інших автомобілях... на даний момент я не маю можливості? спробувати на іншій машині
привіт,як регулювання закликаю вас не розміщувати посилання або назви інших сайтів, які спонсорують обладнання або інше наше поле,ми дякуємо вам за співпрацю.
пу? бути.. ви повинні підтвердити, що пробували на іншій машині..
cattivik
29-06-2012, 19:13
я l' я купив, але ніколи не використовував... у мене надихає багато!
Електроніка im в цілому ви пу? купити уживаний, важливо ? вона не була підроблена/болі в використаний...
cattivik
30-06-2012, 02:07
Електроніка im в цілому ви пу? купити уживаний, важливо ? вона не була підроблена/болі в використаний...
вибачте, я висловив погано :-) я мав на увазі, ніколи не використовував
вибачте, я висловив погано :-) я мав на увазі, ніколи не використовував
cattivik
30-06-2012, 09:59
тихий станеться
sar? в elm наш друг несправність на цій машині підключається досить добре, якщо ви використовуєте elm 327. 1.2 постав швидкість? 9600
x 1.3+ добре 34000 а в деяких x *********** v? змінений. сша digimoto добре.
ви бачите, що на раз, і тільки втратити час, щоб settarla на пк, а потім і ок!
привіт а товстий з моєї bravo 1,6 mjet майже часто, коли я читаю параметри мене ногами, я намагався налаштувати швидкість? але нічого, які проблеми ...........
з програмним забезпеченням ви користуєтеся ?
що версія elm у вас є?
я знаю, що vers 1.2 давав кілька problemuccio з sw від тебе процитував.
я знаю, що я для peugeot займає певну...
у мене elm версія 1.5
очевидно, що 1.5 оригіналу не існує.. тільки клони 1.5...
я повинен все ж спробувати з іншим авто..
тим часом на peugeot PP2000 йде дивно.
я виявив, що Peugeot ? був повільним, щоб прийняти стандарт OBD..? це відноситься до 2000-2001.. моя ? 2003 року.. booh
цей elm працює на автомобілів групи wag???
цей elm працює на автомобілів групи wag???
так, це працює на всіх авто, але ? обмежена зробити тільки управління двигуном, хороша програма, спробуйте digimoto5.
ОНОВЛЕННЯ
Я, нарешті, вдалося спробувати elm327 на автомобіль відрізняється від моєї.
Це Citroen Jumpy 2.0 HDi з ебу Siemens SID803A.
Інтерфейс працює чудово!!!
bernardo943
13-09-2012, 17:34
і дуже важливо вибрати різні протоколи