Прагляд Поўнай Версіі : Bus error init
я атрымліваю гэтую памылку, калі я спрабую злучыцца з USB ELM327 на мой аўтамабіль Peugeot 406.
Я шукаў адказ на многіх форумах,але нічога..
якія-небудзь прапановы?
msport (exil77grande)
18-06-2012, 17:18
калі я павінен быць шчырым, я не магу дапамагчы вам, таму што я ніколі не меў справу з elm 327.
мы церпім ад abc, што elm? што пк вы выкарыстоўваеце ? і idriver? затым veduiamo зразумець . што праграма выкарыстоўвае для elm?
але, перш за ўсе, чып elm ? клон або ? арыгінал?
дзядзька вэб-сюды не capiscie калі не ідзе ,або і чалавек, які не есць яшчэ
. .. Спадзяемся, каб ен і клон, што не ідзе!!!!
у мяне была такая ж праблема, я таксама заўседы на 406 hdi , з дапамогай scanmaster і вяз.. не павінен быў падлучыцца.. для гэтага падключыце мне прыйшлося зняць аўтаматычны выбар пратаколаў сувязі і ўвесці яго ўручную.
у мяне была такая ж праблема, я таксама заўседы на 406 hdi , з дапамогай scanmaster і вяз.. не павінен быў падлучыцца.. для гэтага падключыце мне прыйшлося зняць аўтаматычны выбар пратаколаў сувязі і ўвесці яго ўручную.
msport (exil77grande)
27-06-2012, 17:45
дзядзька вэб-сюды не capiscie калі не ідзе ,або і чалавек, які не есць яшчэ
няма, няма, хлопцы ціхія, не быў забанен, там была праблема з яго ўліковага запісу, якая цяпер вырашана,я таксама паслаў ***** кажу яму, што ен павінен працаваць, такім чынам, у хуткім часе сустрэнемся тут пісаць ці, можа быць, адказвае мне праз ***** калі яны працягваюць свае праблемы.
вось я! прабачце, хлопцы, але я не мог пакідаць нічога на форуме.. не ведаю, што здарылася, амаль 2 тыдні blackout..
дзякуй адмін, што ? нарэшце-то атрымалася выправіць, што б гэта не succesa.
Тады, гэта клон ELM327, USB версіі.
Я ведаю, што ? легка, што гэта проста таму, што быць клонам? я адчуваю яе выключэнні, не ведаю.. інтэрфейс мне ўяўляецца...
Я спрабаваў ўсе праграмы для дыягностыкі, якія я змог знайсці, Scanmaster, Pcmscan, а таксама многія іншыя бясплатныя. Спрабаваў мінімум дзесяць... і ўсе, я discono адно і тое ж: інтэрфейс падлучэння> ок , падлучэнне да ecu ... ... ... bus init error (некаторыя даюць толькі error без указання)
сістэма, на якой я спрабую гэтыя праграмы ? чыстую ўстаноўку xp sp3 professional 32bit.
у мяне есць стары ноўтбук для эксперыментаў, і я магу сабе гэта дазволіць фарматаваць, каб быць упэўнены ў тым, што ўсе чыста.
што тычыцца пратаколаў, на scanmaster я паспрабаваў зняць аўтамат і паспрабаваць падлучыцца, выбраўшы адзін з даступных.. на першых там будзе трохі, а затым я ад bus init error.. і на іншых, што на маю думку пратаколаў-й? новыя, я адразу ж памылка..
я таксама паспрабаваў ўсталяваць з мэнэджара perirefiche хуткасць? 9600 і 34600 але гэта не мяняе нічога..
трохі, як раней, з vag на маей старой пола пару гадоў назад..
што тычыцца elm, terr? іх, каб паспрабаваць на іншых аўтамабілях... на дадзены момант я не маю магчымасці? паспрабаваць на іншай машыне
прывітанне,як рэгуляванне заклікаю вас не размяшчаць спасылкі або назвы іншых сайтаў, якія спансуюць абсталяванне ці іншае нашае поле,мы дзякуем вам за супрацоўніцтва.
пу? быць.. вы павінны пацвердзіць, што спрабавалі на іншай машыне..
cattivik
29-06-2012, 19:13
я l' я купіў, але ніколі не выкарыстаў... у мяне натхняе шмат!
Электроніка im ў цэлым вы пу? купіць ужываны, важна ? яна не была падрабіць/болі ў выкарыстаны...
cattivik
30-06-2012, 02:07
Электроніка im ў цэлым вы пу? купіць ужываны, важна ? яна не была падрабіць/болі ў выкарыстаны...
прабачце, я выказаў дрэнна :-) я меў на ўвазе, ніколі не выкарыстоўваў
прабачце, я выказаў дрэнна :-) я меў на ўвазе, ніколі не выкарыстоўваў
cattivik
30-06-2012, 09:59
ціхі здарыцца
sar? у elm наш сябар няспраўнасць на гэтай машыне падключаецца даволі добра, калі вы выкарыстоўваеце elm 327. 1.2 пастаў хуткасць? 9600
x 1.3+ добра 34000 а ў некаторых x *********** v? зменены. зша digimoto добра.
вы бачыце, што на раз, і толькі страціць час, каб settarla на пк, а затым і ок!
прывітанне а тоўсты з маей bravo 1,6 mjet амаль часта, калі я чытаю параметры мяне нагамі, я спрабаваў наладзіць хуткасць? але нічога, якія праблемы ...........
з праграмным забеспячэннем, вы карыстаецеся ?
што версія elm ў вас есць?
я ведаю, што vers 1.2 даваў некалькі problemuccio з sw ад цябе працытаваў.
я ведаю, што я для peugeot займае пэўную...
у мяне elm вэрсія 1.5
відавочна, што 1.5 арыгіналу не існуе.. толькі клоны 1.5...
я павінен усе ж паспрабаваць з іншым аўто..
тым часам на peugeot PP2000 ідзе дзіўна.
я выявіў, што Peugeot ? быў павольным, каб прыняць стандарт OBD..? гэта ставіцца да 2000-2001.. мая ? 2003 года.. booh
гэты elm працуе аўтамабіляў на групы wag???
гэты elm працуе аўтамабіляў на групы wag???
так, гэта працуе на ўсіх аўто, але ? абмежаваная зрабіць толькі кіравання рухавіком, добрая праграма, паспрабуйце digimoto5.
АБНАЎЛЕННЕ
Я, нарэшце, удалося паспрабаваць elm327 на аўтамабіль адрозніваецца ад маей.
Гэта Citroen Jumpy 2.0 HDi з эбу Siemens SID803A.
Інтэрфейс працуе выдатна!!!
bernardo943
13-09-2012, 17:34
і вельмі важна выбраць розныя пратаколы