Прагляд Поўнай Версіі : Думкі выдалення сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf alfa 159 2.0 jtdm 170cv
у гэтым і зрабіў усе, з раз
ласкава хто-то трохі пільнаваць і, магчыма, калі есць час, даць яму ritoccatina ,дзякуй.
Для самых вопытных праверыць, калі гэта нармальна, калі dpf off дзякуй за думкі...
дзякуй zullo,мы чакаем, што хто-то controli,файл таксама мае сістэмы рэцыркуляцыі ог зачынены? затым, калі мы атрымаем пацвярджэнне,мне яго потым адправіць x ***** я не мае рацыю, што вы можаце спампаваць..вялікі дзякуй.
дзякуй zullo,я магу даць вам ***** для mandarmela,сюды не магу загрузіць..
вядома, для мяне няма праблемы, калі гэта не супраць правілаў пошты, а таксама ваш *****....
дзякуй zullo,калі ачышчана або dpf, нагрузкі, і дам вам ведаць..тым часам, як вы сказалі, нават ты,калі хто-небудзь больш дасведчаны яго глядзець attimino, каб убачыць, калі а права...дзякуй.
не опорожните яго piticu74 паспрабуйце спачатку пасля адтуліны.
магу forarlo і трымаць кошкі за ўсе?дзякуй zullo за парады
ніхто не, што нам пацвердзіць, што і зачынена добра??
але няма дыягностыкі ?
прабачце, што мы хочам пісаць і праверыць розныя значэнні ў дыягностыцы.
у мяне zullo,але я хацеў быць упэўнены..так я пазбягаю гуляць з маім mpps кітайскі,калі ен ідзе адзін раз і сказаў, што ідзе другі..
ніколі не ўзнікала ніякіх праблем на edc16 ціхі...
прабачце, як вы чытаеце ? гэтак жа напішыце той жа драйвер
для маей 159 2.0 jtdm 170cv euro5 не ce драйвер,я выкарыстаў тое, giulietta,х ведаць, калі я мог бы выкарыстаць усе той жа або лепш выкарыстоўваць запіс, чым 1.9/2.4,прывітанне і дзякуй яшчэ раз.