КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Думкі выдалення сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf alfa 159 2.0 jtdm 170cv

piticu74

zullo
Пошты, а таксама на врі.

piticu74
дзякуй, вось врі

piticu74
у гэтым і зрабіў усе, з раз

piticu74
ласкава хто-то трохі пільнаваць і, магчыма, калі есць час, даць яму ritoccatina ,дзякуй.

zullo

Для самых вопытных праверыць, калі гэта нармальна, калі dpf off дзякуй за думкі...

piticu74
дзякуй zullo,мы чакаем, што хто-то controli,файл таксама мае сістэмы рэцыркуляцыі ог зачынены? затым, калі мы атрымаем пацвярджэнне,мне яго потым адправіць x ***** я не мае рацыю, што вы можаце спампаваць..вялікі дзякуй.

zullo
Вы таксама egr зачынены.

piticu74
дзякуй zullo,я магу даць вам ***** для mandarmela,сюды не магу загрузіць..

zullo
вядома, для мяне няма праблемы, калі гэта не супраць правілаў пошты, а таксама ваш *****....

piticu74

piticu74
дзякуй zullo,калі ачышчана або dpf, нагрузкі, і дам вам ведаць..тым часам, як вы сказалі, нават ты,калі хто-небудзь больш дасведчаны яго глядзець attimino, каб убачыць, калі а права...дзякуй.

zullo
не опорожните яго piticu74 паспрабуйце спачатку пасля адтуліны.

piticu74
магу forarlo і трымаць кошкі за ўсе?дзякуй zullo за парады

piticu74
ніхто не, што нам пацвердзіць, што і зачынена добра??

zullo
але няма дыягностыкі ?
прабачце, што мы хочам пісаць і праверыць розныя значэнні ў дыягностыцы.

piticu74
у мяне zullo,але я хацеў быць упэўнены..так я пазбягаю гуляць з маім mpps кітайскі,калі ен ідзе адзін раз і сказаў, што ідзе другі..

zullo
ніколі не ўзнікала ніякіх праблем на edc16 ціхі...

piticu74

zullo
прабачце, як вы чытаеце ? гэтак жа напішыце той жа драйвер

piticu74
для маей 159 2.0 jtdm 170cv euro5 не ce драйвер,я выкарыстаў тое, giulietta,х ведаць, калі я мог бы выкарыстаць усе той жа або лепш выкарыстоўваць запіс, чым 1.9/2.4,прывітанне і дзякуй яшчэ раз.