КПК

Перегляд Повної Версії : півник china v51 оновлюється??

maku1977
що ви знали, і оновлюється на v51???

blackwolf76
ті, як і народжуються, щоб померти... залиш його жити, як він народився. ;-)

tecnoecu
nn, я думаю, буде оновлюваним

maku1977
насправді ... я знаю, що я роблю, перш ніж купувати інший

maku1977
щоб не відкривати інший пост... запитаю тут..., маючи обладнання на руках, як я можу зрозуміти, що версії і???? і життя, що не використовую його більше, і я не відкритті sw.. і я хотів би повернути його в ноги

maku1977
у забули ... обладнання і те, чорний, 3 світлодіоди

zullo
у забули ... обладнання і те, чорний, 3 світлодіоди

я знаю, що версія 48

maku1977
вирішена.... я скачав sw v50 .... встановив , і тепер запускається відмінно..... я підтверджую, hw 48

maku1977
і сьогодні, коли я намагаюся його..... на delphi

maku1977
до речі, відкривши hw я помітив, що він має багато компонентів, abrasati....

maku1977
я спробував зробити читання мого megane 1.5 delphi потім файл 40k , читання ок. таким чином, я зробив також читання з kess, на тій же машині..... намагаюся потім відкрити файл з ecm titanium ... з файлом півник ecm не розпізнає драйвер... в той час як з файлу прочитати kess ви

maku1977
забув.... обидва покази виникають від 40k

overbooster
якщо порівняти два файли, вони однакові?

maku1977
немає вибачте..... у мене була промах..... kess читає 256k ... галло, тільки для таблиць 40k

blackwolf76
На півня, багато разів, робить вас вибрати, якщо ви хочете зробити читання таблиці або всієї

maku1977
еммм... правда... я повинен спробувати, щоб побачити, якщо це робить мене вибрати..

overbooster
якщо це €3 читайте тільки 40kb

maku1977
з півник, може бути,.... тому що з kess , навіть якщо євро-3 , я читав, 256

overbooster
Ви, я кажу про пір'ї

maku1977
я повинен просто спробувати, якщо півень дозволить мені читати весь... або, принаймні, якщо мені дозволяє змінити галочку

sportknight

привіт..хто може мені допомогти,я шукаю файл ept для galletto 2 china..наперед дякую

blackwolf76
Пошук ****** допомога, відновлення півник, ви побачите, що легко знайти те, що шукаєте.

я намагався, але нічого ..я не знайшов файл ept :-(

blackwolf76
Пошук: вирішити проблему fgtech

maku1977
але в якій версії?

blackwolf76
від v48 і далі, аж до v53 виключити, це все той же інтерфейс, змінюється тільки кількість, а питання бізнес-стратегії китайських

maku1977
smartona , я знайшов все, що потрібно для відновлення 48 hw і sw, повний v50 на китайські сайти .... я не можу postarti посилання ... але якщо ви знаходитеся всі

maku1977
ви знайдете все, що стиснутий пакет з інструкціями і всім необхідним, що потрібно....