Перегляд Повної Версії : півник china v51 оновлюється??
що ви знали, і оновлюється на v51???
ті, як і народжуються, щоб померти... залиш його жити, як він народився. ;-)
nn, я думаю, буде оновлюваним
насправді ... я знаю, що я роблю, перш ніж купувати інший
щоб не відкривати інший пост... запитаю тут..., маючи обладнання на руках, як я можу зрозуміти, що версії і???? і життя, що не використовую його більше, і я не відкритті sw.. і я хотів би повернути його в ноги
у забули ... обладнання і те, чорний, 3 світлодіоди
у забули ... обладнання і те, чорний, 3 світлодіоди
я знаю, що версія 48
вирішена.... я скачав sw v50 .... встановив , і тепер запускається відмінно..... я підтверджую, hw 48
і сьогодні, коли я намагаюся його..... на delphi
до речі, відкривши hw я помітив, що він має багато компонентів, abrasati....
я спробував зробити читання мого megane 1.5 delphi потім файл 40k , читання ок. таким чином, я зробив також читання з kess, на тій же машині..... намагаюся потім відкрити файл з ecm titanium ... з файлом півник ecm не розпізнає драйвер... в той час як з файлу прочитати kess ви
забув.... обидва покази виникають від 40k
якщо порівняти два файли, вони однакові?
немає вибачте..... у мене була промах..... kess читає 256k ... галло, тільки для таблиць 40k
На півня, багато разів, робить вас вибрати, якщо ви хочете зробити читання таблиці або всієї
еммм... правда... я повинен спробувати, щоб побачити, якщо це робить мене вибрати..
якщо це €3 читайте тільки 40kb
з півник, може бути,.... тому що з kess , навіть якщо євро-3 , я читав, 256
я повинен просто спробувати, якщо півень дозволить мені читати весь... або, принаймні, якщо мені дозволяє змінити галочку
привіт..хто може мені допомогти,я шукаю файл ept для galletto 2 china..наперед дякую
Пошук ****** допомога, відновлення півник, ви побачите, що легко знайти те, що шукаєте.
я намагався, але нічого ..я не знайшов файл ept :-(
Пошук: вирішити проблему fgtech
від v48 і далі, аж до v53 виключити, це все той же інтерфейс, змінюється тільки кількість, а питання бізнес-стратегії китайських
smartona , я знайшов все, що потрібно для відновлення 48 hw і sw, повний v50 на китайські сайти .... я не можу postarti посилання ... але якщо ви знаходитеся всі
ви знайдете все, що стиснутий пакет з інструкціями і всім необхідним, що потрібно....