КПК

Прагляд Поўнай Версіі : пеўнік china v51 абнаўляецца??

maku1977
што вы ведалі, і абнаўляецца на v51???

blackwolf76
тыя, як і нараджаюцца, каб памерці... пакінь яго жыць, як ен нарадзіўся. ;-)

tecnoecu
nn, я думаю, будзе абнаўляецца

maku1977
на самай справе ... я ведаю, што я раблю, перш чым купляць іншы

maku1977
каб не адкрываць іншы пост... спытаю тут..., маючы абсталяванне на руках, як я магу зразумець, што версіі і???? і жыцця, што не выкарыстоўваю яго больш, і я не адкрыцці sw.. і я хацеў бы вярнуць яго ў ногі

maku1977
у забыліся ... абсталявання і тое, чорны, 3 святлодыеда

zullo
у забыліся ... абсталявання і тое, чорны, 3 святлодыеда

я ведаю, што версія 48

maku1977
вырашана.... я запампаваў sw v50 .... усталяваў , і зараз запускаецца выдатна..... я пацвярджаю, hw 48

maku1977
і сення, калі я спрабую яго..... на delphi

maku1977
дарэчы, адкрыўшы hw я заўважыў, што ен мае шмат кампанентаў, abrasati....

maku1977
я спрабаваў зрабіць чытанне майго megane 1.5 delphi, а затым файлы па 40 , чытанне ок. так што я таксама зрабіў чытанне з kess, на той жа машыне..... спрабую потым адкрыць файл з ecm titanium ... з файлам, пеўнік, і г. д. не распазнае драйвер... у той час як з файлам ложак ад kess, вы

maku1977
забыўся.... абодва паказанні ўзнікаюць ад 40k

overbooster
калі параўнаць два файла, яны аднолькавыя?

maku1977
няма, выбачайце..... у мяне быў адзін промах..... kess закон 256 ... гала, толькі табліцы 40

blackwolf76
На пеўня, шмат разоў прымушае вас выбраць, калі вы хочаце зрабіць чытанне табліцы ці ўсю

maku1977
мммм... і праўда... я павінен паспрабаваць, каб убачыць, калі мне назад абярыце..

overbooster
калі гэта €3 чытайце толькі 40kb

maku1977
пеўнік, можа быць,.... таму што з kess , нават калі еўра-3 , я чытаў, 256

overbooster
Вы кажаце, пеўнік

maku1977
трэба толькі паспрабаваць, калі певень дазволіць мне чытаць увесь... або, па крайняй меры, калі дазволіць мне змяніць галачку

sportknight

прывітанне..хто можа мне дапамагчы,я шукаю eps-файл для galletto 2 china..загадзя дзякуй

blackwolf76
Пошук па ****** кіраўніцтва аднаўлення пеўнік, вы ўбачыце, што лёгка знайсці тое, што вы шукаеце.

я спрабаваў, але нічога ..я не знайшоў файл ept :-(

blackwolf76
Пошук: вырашыць праблему fgtech

maku1977
але якая версія?

blackwolf76
ад v48 у далейшым, аж да v53 выключэннем, заўсёды адзін і той жа інтэрфейс, змяняецца толькі нумар, каб пытанне бізнес-стратэгіі кітайскіх

maku1977
smart , я знайшоў усё, што трэба для аднаўлення 48 hw і sw, поўны v50 на кітайскія сайты .... я не магу размяшчаць спасылкі, але калі шукаць сярод усіх

maku1977
вы знойдзеце ўсё, што сціснуты пакет з інструкцыямі і ўсім неабходным, што трэба....