Прагляд Поўнай Версіі : пеўнік china v51 абнаўляецца??
што вы ведалі, і абнаўляецца на v51???
тыя, як і нараджаюцца, каб памерці... пакінь яго жыць, як ен нарадзіўся. ;-)
nn, я думаю, будзе абнаўляецца
на самай справе ... я ведаю, што я раблю, перш чым купляць іншы
каб не адкрываць іншы пост... спытаю тут..., маючы абсталяванне на руках, як я магу зразумець, што версіі і???? і жыцця, што не выкарыстоўваю яго больш, і я не адкрыцці sw.. і я хацеў бы вярнуць яго ў ногі
у забыліся ... абсталявання і тое, чорны, 3 святлодыеда
у забыліся ... абсталявання і тое, чорны, 3 святлодыеда
я ведаю, што версія 48
вырашана.... я запампаваў sw v50 .... усталяваў , і зараз запускаецца выдатна..... я пацвярджаю, hw 48
і сення, калі я спрабую яго..... на delphi
дарэчы, адкрыўшы hw я заўважыў, што ен мае шмат кампанентаў, abrasati....
я спрабаваў зрабіць чытанне майго megane 1.5 delphi, а затым файлы па 40 , чытанне ок. так што я таксама зрабіў чытанне з kess, на той жа машыне..... спрабую потым адкрыць файл з ecm titanium ... з файлам, пеўнік, і г. д. не распазнае драйвер... у той час як з файлам ложак ад kess, вы
забыўся.... абодва паказанні ўзнікаюць ад 40k
калі параўнаць два файла, яны аднолькавыя?
няма, выбачайце..... у мяне быў адзін промах..... kess закон 256 ... гала, толькі табліцы 40
На пеўня, шмат разоў прымушае вас выбраць, калі вы хочаце зрабіць чытанне табліцы ці ўсю
мммм... і праўда... я павінен паспрабаваць, каб убачыць, калі мне назад абярыце..
калі гэта €3 чытайце толькі 40kb
пеўнік, можа быць,.... таму што з kess , нават калі еўра-3 , я чытаў, 256
трэба толькі паспрабаваць, калі певень дазволіць мне чытаць увесь... або, па крайняй меры, калі дазволіць мне змяніць галачку
прывітанне..хто можа мне дапамагчы,я шукаю eps-файл для galletto 2 china..загадзя дзякуй
Пошук па ****** кіраўніцтва аднаўлення пеўнік, вы ўбачыце, што лёгка знайсці тое, што вы шукаеце.
я спрабаваў, але нічога ..я не знайшоў файл ept :-(
Пошук: вырашыць праблему fgtech
ад v48 у далейшым, аж да v53 выключэннем, заўсёды адзін і той жа інтэрфейс, змяняецца толькі нумар, каб пытанне бізнес-стратэгіі кітайскіх
smart , я знайшоў усё, што трэба для аднаўлення 48 hw і sw, поўны v50 на кітайскія сайты .... я не магу размяшчаць спасылкі, але калі шукаць сярод усіх
вы знойдзеце ўсё, што сціснуты пакет з інструкцыямі і ўсім неабходным, што трэба....