Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica iaw 16f

luchetto19
Добры вечар, я хацеў бы ведаць, калі можна scodificare адзін iaw 16f, не ўносіць працэс з eprom 27c512.так як зараз есць толькі адзін carprog, і я не магу пісаць на гэтай eprom.
Калі вы па якой кампанент вы ідзяце працаваць?

Alessio93

luchetto19
Вы carprog клон, але калі я ўзяў у інтэрнэце, але я прадаў краму, які прадае шмат гэтых клонаў, і што б ен працаваў сам, таму я мяркую, што, магчыма, ужо былі ўнесены змены ў...вы можаце сказаць мне, што вы разумееце ? Не riasco чытанне мікра ?

Alessio93
ну, гэта акрамя, што вы не можаце чытаць без памяці, або амаль, але калі яго адкрыць, паглядзець усе змены, зробленыя.... калі перайсці на сайт табе паказвае

luchetto19
Тады, я думаю, былі зробленыя, таму што да гэтага часу не даў мне праблемы...***** unque хто-то так ласкавы, postarmi файл immo off для гэтага эбу...загадзя дзякуй

Alessio93
нават калі qualquno вас пост, не думаю, што вы можаце чытаць

tecnoecu
добры дзень, у сеткі можна знайсці некалькі схем, каб пабудаваць спецыяльны інтэрфейс, а таксама sw з гэтым абсталяваннем гэта займае 2 хвіліны

alex68
добры дзень, у сеткі можна знайсці некалькі схем, каб пабудаваць спецыяльны інтэрфейс, а таксама sw з гэтым абсталяваннем гэта займае 2 хвіліны
аплачаны выдаткі па дастаўцы mandamela табе я прывітанне

luchetto19
аплачаны выдаткі па дастаўцы mandamela табе я прывітанне

Дзякуй alex68, але не рэч, так што можаце разлічваць на нас, улічваючы, што ў майстэрні, я на руінах гэтых ecu было, каб іна асабістая рэч, паспрабуйце яе з carprog але, як кажаце, гэтыя экю таму, перад іх з іншымі рашэннямі.