Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : зрабіць поўную карту

skizzo93
прывітанне, хлопцы,я хачу, каб mappetta, што ен дастаткова дакладны, каб выціснуць добра, мой аўтамабіль(alfa gt 1.9 150cv з downpipe,цэнтральны заглушаны, спартыўны,канчатковы заглушаны, спартыўны,паветраны фільтр bmc,ўзмоцненага счаплення з палегчаны махавік).
Я купіў калі-то даўно адна карта з rimappatore онлайн, але карта, нават калі ўсе ідзе досыць добра, не ідэальна, як многія, што яны даступныя, яны сказалі мне, каб тое, што я шукаў.
маей мэтай было зрабіць карту, на якой я магла б спосаб выкарыстоўваць матэрыял, які сеў на яго і выціснуць турбіна арыгінал да наступнага этапу, г. зн турба плюс і IC на пярэдняй панэлі(трубы IC алюмінія li montero ў бліжэйшы час). Размаўляючы з многімі rimappatori і падрыхтоўчых, з turbo серыі, без sbragarlo у доўгі час, мне паведамілі, што вы ў стане атрымаць з крокам 40\45cv і ў 70\80-нм крутоўнага моманту. Шчыра кажу вам, што я не хацеў бы, пакуль І МОЖНА выкінуць набыты файл, але паспрабаваць яе палепшыць. я спадзяюся, што гэтая дыскусія можа быць выдатнай адпраўной кропкай для многіх.

Мы гаворым пра edc16c39 з HW 0281012883 SW 1037379006.

Прыкладаю мой файл ori + карту, набытую + невялікі агляд, зроблены мной. Тое, што, магчыма, да вочы(у маей рэдакцыі), карта геаметрыі decrementata;гэта змяненне я зрабіў гэта адмыслова, каб не даць piccare турбіны, што, перш, чым я piccava таксама на вышыні 1850 тузаючы марсі высокія. прама цяпер спыняецца 1.6, паступова спускаючыся ў 1.5\1450 у бар. Я спадзяюся, што абмеркаванне будзе суправаджацца многія карыстальнікі, так рабіць unabella кіраўніцтва для тых, хто хоча пакласці рукі на столькі распаўсюджаныя edc16c39, устаноўленыя на многіх jtd ў звароце.

Вялікае дзякуй усім.

запал рухавікоў
Прывітанне, калі ты не рады ці задаволены remap вашага аўтамабіля, пагаворыце з вашым пастаўшчыком файла, занадта шмат вакол называюць сябе прафесіяналамі і падганяе коней усталяваны, памятаеце, што ваш аўтамабіль і вы павінны таксама ведаць, што ступень надзейнасці вы вырашыце мець................

tranky
Прывітанне Skizzo93,
шкада, што я не магу дапамагчы, але карыстальнік/utonto і яшчэ я не магу спампаваць ўкладанні..
Раю табе паглядзець у іншых пасадах на гэтым сайце, убачыў, што на edc16c39 есць (я думаю.. бачыў, што я не маю магчымасці спампаваць, я не кажу, вядома), многія карыстальнікі, якія маюць in bad dad блок кіравання з прыкметнымі info апісаны у файле shared.
GoodLife!

mecdoc
Ціск 1,6 да жаль, вы не можаце выціснуць больш, то і

Fabiuz
Я даў яму вочы, хоць прайшло 2 гады і, магчыма, ты не больш гэтай машыны.
Ёсць 2 рэчы, якія прымушаюць мяне ўсміхацца, нават калі бачу, з'явіліся ў патрэбных месцах.
Абмежавальнік хуткасці на 299 ў 350Kmh??? Што б яго подпіс я гуру?
І на колькасць ўпырсквае паліва ў левін у ніжняй часткі лесвіцы булён, працэнты смешныя -0,2% і -0,1%.....
Іх, як правіла, з высока +5%, каб павялічыць, а не паменшыць.
Некаторыя карты потым выраслі без палітыкі, і так матэматык, прастакутная ў таблічнай форме з 30% нагрузкі і ад 1000rpm УСЕ 5% ці 10%
Потым, цябе ніхто не выправіць карту бясплатна, але яны могуць даць водгук....
Гэта ўвойдзе ў гісторыю, як тое, што нависало дызельнае паліва, але ўставаў па 100 у гадзіну абмежавальнік хуткасці.......
Тыя рэчы, якія вы робіце, напрыклад на 118D, якія маюць абмежавальнік у межах 210 км/ч і падымаецца на 260 x разблакаваць і зрабіць, прайсці 210 дакладна... Есць абмежавальнікі, якія ставіць bmw, каб не зрабіць або максімальнай хуткасці ў 118 як 120....