Прагляд Поўнай Версіі : Метад Карціравання
Прывітанне, Хлопцы, я хацеў спытаць вас, які метад выкарыстоўваецца для супастаўлення машын, калі шаснаццатковае, таблічны або графічны?
чакаю вашых адказаў і загадзя дзякую
Кажуць, што калі вы і пачаткоўцы пачынаецца ў таблічнай выкарыстоўваючы драйвер, нават калі многія рэчы не змяняюцца, таму што яны па-за драйвер...тыя, хто ведае сваю справу, карту непасрэдна ў 2d, загорнутыя нават не вылічаючы уласны драйвер...хто "вачэй" карты распазнае 2d напрамую
Кажуць, што калі вы і пачаткоўцы пачынаецца ў таблічнай выкарыстоўваючы драйвер, нават калі многія рэчы не змяняюцца, таму што яны па-за драйвер...тыя, хто ведае сваю справу, карту непасрэдна ў 2d, загорнутыя нават не вылічаючы уласны драйвер...хто "вачэй" карты распазнае 2d напрамую
і тыя, якія супастаўляюць з winols толькі і выключна ад hex? выкарыстоўваюць 3d толькі пасля супастаўлення за ўсе шаснаццатковае значэнне, і, калі яны павінны выправіць што-то да гэтага часу выкарыстоўваюць hex, каб ўнесці іншыя змены,
асабіста я выкарыстоўваю 2d і таблічны. Некаторыя mod ўсе я выконваю ў таблічнай, а затым у выпадку ritoccarle ў 2d.
я mappo ў tabbellare і 2d, у шаснаццатковым працы, калі я павінен рабіць scodifiche выдаленне dtc некалькі fap eccc....
Я таксама, як правіла, роды ў таблічнай калі я кіроўца, то rifinisco усе ў 2d, нават таму што з-за драйвера, працуюць толькі ў 2d.... winols яго выкарыстання для вывучэння damos, а затым вярнуцца на тытан
выкарыстанне тытана толькі шукаць карты і параўнаць файлы, я лічу, больш надзенныя, такія як адлюстраванне
каб змяніць толькі winols ў таблічнай і затым 2d-і 3d-для кантролю, каб праверыць, ці не пакінулі адтуліны, прыступкі і інш
я заўседы выкарыстоўваю 2d, і я думаю, усе mappatori выкарыстоўваюць 2d.... затым ен наўрад ці выкарыстоўваю драйвер..... на winols і map3d гэта адно і тое ж, вы карту ў 2d