Прагляд Поўнай Версіі : Сумневы кантрольнай сумы
Добрай раніцы ўсім на форуме, я хачу задаць пытанне...
Нарэшце, у мяне есць файл ori майго Grande Punto 1.3 multijet 90cv так што вы можаце пачаць вучыцца добра, нават гэтыя ненавісны Marelli...
(гэта першае, што я еду пісаць)
Тым часам я пачаў з закрыццем egr, і таму, што " пачынае мне непрыемнасці, але я зразумеў, што Тытан не пералічвае кантрольную суму.
На самай справе, выбар файла крычы мне толькі вылучае тое, што для чытання BDM (28) і тое, што KESS (82)...
Мае сумненні...:
- трэба нейкім чынам зрабіць гэта вылічыць Тытан да запісу праз OBD?
або...
- я спрабую набраць яго ў любым выпадку праз OBD (у мяне KessV2 клон), таму што так жа, як і інтэрфейс ricalcolera' кантрольная сума?
па мне, перайсці праз obd, толькі калі ў вас есць усе, поўнае рэзервовае капіраванне вашага эбу. калі kess вы пакідаеце знаходзіцца на стадыі напісання, вам добры пытанне вырашыць. калі ў вас ужо есць усе рэзервовыя копіі, то напішыце, і калі яна блакуе аднавіць усе пішу поўны файл з bdm
па мне, перайсці праз obd, толькі калі ў вас есць усе, поўнае рэзервовае капіраванне вашага эбу. калі kess вы пакідаеце знаходзіцца на стадыі напісання, вам добры пытанне вырашыць. калі ў вас ужо есць усе рэзервовыя копіі, то напішыце, і калі яна блакуе аднавіць усе пішу поўны файл з bdm
для cheksum у kess павінны высветліць, перш чым пісаць без праблем
Я BDM поўны... як да гэтага часу мой Kess, я не калі не падводзілі давяраць гэта добра, але не давяраць і лепш...
Для кантрольнай сумы, я ведаю, што робіць гэта аўтаматычна перад запісам, але я хацеў пачуць вопыт форуму...
Калі напісаць праз obd у адпаведнасці праграміст выкарыстаў той, які аўтаматычна выпраўляе
тады зайдзіце ў бд, і калі яна ідзе дрэнна, паўтарыце ўсе ў bdm
Тое... што падкажыце па сітуацыі...
Нагадаем, што, мая праблема ў тым, што на Тытан я драйвер гэты ECU, але не яго сям'я кантрольная сума на самай справе не робіць разлік нават не на файл, крычы... я думаў, што kess той выправіцца аўтаматычна падчас запісу, але замест нічога...
Сення раніцай я спрабаваў пісаць у CAN і пайшла ў добры канец, але машына не аддаваў у мота... пасля перапісаў ori замест гэтага ўсе ок... я заключаю, што праблема менавіта кантрольная сума і таму, што kess не папрасіў аўтазамены!
Як вы думаеце, як я магу вырашыць гэтую буйную каросты?
Як вылічыць кантрольную суму, я чытаў, што некаторыя выпраўляюцца з winols...
Я спадзяюся ў вашай дапамогі, таму што нават калі я не магу напісаць яго, як я магу не цікавіцца ею!!!
Я пачынаю ненавідзець тых, у Marelli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...я прыйшоў таксама сумняваюся, што праблема была ў тым, што файл, над якім я працаваў, было тое даходы, атрыманыя ад чытання BDM... але калі б гэта было так і не будзе працаваць, не крычы...
Uhffa... як я calcolarmi гэта кантрольная сума... я павінен знайсці якім-то чынам сям'я для Titanium....?
Калі хочаце выкарыстоўваць інструменты, такія як Checksum Calculator, гэта магчыма? Працуюць для маіх мэтаў...?
напішыце ў bdm.. павінны высветліць і запісаць без праблем
Прывітанне Marcuc, праблема ў тым, што я толькі kessv2... я мог бы яе напісаць у bdm ад іншых людзей, але жадаючых добра вывучыць гэтыя marelli, я не магу зрабіць гэта, калі я не магу атрымаць яго, калі я хачу!!
Па гэтай прычыне я шукаю іншае рашэнне ў BDM
калі месца файл ori цябе, у разлік я
Прывітанне Alessio я цаню ваша прапанова прама зараз я не магу, таму што я не з мяне, ні файлаў ori ne mod... але ў любым выпадку не вырашае праблемы, так як я павінен пытацца, заўседы да вас карэкцыі!
Прабачце за ўмяшанне, але, наколькі я ведаю, існуе праграмнае забеспячэнне пад назвай "VAG Checksum Fix" bosch edc*.*, есць хто-то, таксама адзін для Марелли?
І ад дзен, якія я шукаю, але не знаходжу нічога
і не trpverai нічога, таму што ўсе праграмы, якія стаяць тут грошы і іх ніхто не прапануе ў інтэрнэце..
аднак, вы спрабавалі з winols?
хлопцы, я не магу выправіць chk edc 15 на клас a170 я ўзяў файл крычы быў зменены з ecm, але мой інструмент не вылічае кантрольную суму на edc 15, як мне? я бачыў сярод сем'яў, наяўных на ecm прымушае мяне рабіць толькі на mercedes temic 400 cdi і opel sdi ? мантана ж эбу ?? - гэта таксама добра?
не змесціцца ж эбу, і хаця б не паспрабаваць, вы павінны гэта зрабіць, выправіць у якой-небудзь праграме тыпу winols або праграм, прысвечаных cks, вам я магу сказаць, каб размясціць файл, які цябе выпраўляе, але потым не можа загрузіць з-за адсутнасці вашага паведамлення.
і як я магу зрабіць, я спрабаваў з winols, і кажа мне, chk не працуе, колькі паведамленняў мне трэба прыехаць? як раз учора я ўступіў