Прагляд Поўнай Версіі : праблемы wellon
прывітанне, я нядаўна купіў wellon вышэй згадана, калі я паказанні х, як st 95160 закон добра пяро, калі за выключэннем больш 2kb дадае радок, а затым scodificatori не прызнаюць, вы ведаеце, што я магу памыляцца ў налады? ці vellon ж і дрэнны, я спрабаваў ўсе віды налад, serial eprom, я пераўсталяваць праграмнае забеспячэнне, абнаўляюцца, і інш, хто мае добрае сэрца адказаць мне? дзякуй .
у мяне wellon ? у мяне такая ж праблема, нават scarricando aggirnamenti непасрэдна ад wello праблема не вырашана, я лічу, што гэта яго недахоп.
я абышоў прамовы з дапамогай невялікі праграмы hexwork, што дазваляе selezzionare частка файла (ў нашым выпадку апошняя радок) і абрэзаць,а файл памяншаецца да справядлівай кошту. мне шкада? што цяпер я не магу размяшчаць hexwork пк, дзе ? у дадзены момант не'? у маім распараджэнні, глядзіце, калі хто-то ў форуме, вы пу? дапамагчы.
можа быць, нават edit упа мае гэтая функцыя рэзкі файлаў, але я не ўпэўнены.
Дзякуй, вельмі obd75 таксама я зрабіў за ўсе, хто-то сказаў мне, што vellon закона, а таксама выпадковая сістэма або што-то, што я не вельмі добра разумею, усе-такі думаю, што essattamente, як вы робіце, я не ўпэўненая, што мне гэта праграмка, прывітанне