Перегляд Повної Версії : ви можете оновити fw 3.009 в kess v2 клон
привіт, хлопці я використовую kess v2.10 клон з fw 3.009 хотів би запитати, якщо можна було оновити fw і якщо можна це зробити спасибі
Привіт, я не знаю, якщо у вас є досвід і устаткування, щоб зробити це в поодинці, але ви f? як оновити hw sw.....пошук інфо у форумі, і речі вам будуть пі? ясно..........
Спасибі велике, пристрасть двигуни намагаюся поглянути..і ще, якщо одне мені тільки що повідомили, що в Мілані c ? його двоюрідний брат, який робить це тільки для програмістів..? робить їх дуже схожі, всі оригінальні, по якій дуже пі? надійні з вартість, безумовно, підтримати..щоб? тепер оцінюю, чому? чесно кажучи, не хотілося б поєднувати збиток all hw
привіт всім, у мене KESS V2 ( C. ) v. 2.06 і aqggiornato в 2.08 з прошивки 3.099. мені довелося підключити, коли пк був підключений, так що довелося відновлювати sw і fw, в тому числі і папка TF SD. Коли я підключений і все має бути, книга буде оновлюватися, я не активує всіх моделей/двигунів, що і повинен, якщо можливо, знати, як виправити таку проблему. заздалегідь спасибі.
Джованні здрастуйте, спробуйте перемістити sd слот, що на цей клон має значно більше..або замініть sd з 2giga, тому що, як правило, клони збирають 128..якщо ти не хочеш змінити sd і зберегти те, що у вас форматування всі способи, які ви знайдете в списку, очевидно, переформатувавши для останнього з 32fat..ти робиш ці тести, я вирішив так
дякую, чувак х своєчасний відповідь, я зробив як докази з sd, що переформатування в інші формати. SD і 2 гб.
і можливо, що папку TF на sd-карту, є якась проблема або відсутні файли? якщо встановити fw 4.036 не вирішить проблему? дякую
Ви я я оновив fw до 4.036 скопіювали папку tf спеціально для fw на sd і все гладко, як масло
Може бути також, що файли всередині пам'яті якщо ви пошкоджені з якоїсь причини...навіть якщо gió я прочитав зараз ваш пост почав, і я повинен сказати, що, підключивши kess до пк, коли він підключений до Інтернету, що більш імовірно, що станеться, що вона ебется на nxp kess
Отже, sn смажені, чи у мене все ще є шанс помиритися з тим же fw або 4.036?
Gió я спочатку спробуйте перемістити sd-слот, маючи на увазі, що клони танцюють, перейдіть на випробування. Відкрийте kess важіль sd вставити її знову закрити слот і тягнути все тому зрушені на пару міліметрів, тому потрібно зробити кілька тестів, проте кожен раз, коли ви робите спробуйте запустити kess і бачиш, що відбувається. Якщо у всіх тестах, не йде важіль sd скопіювати на 4 папки в папці tf..якщо не так, не так треба отпаять nxp і замінити і зробити паяльна станція всі sw..звичайно, всі роботи по підключенню kess Пк потрібно робити завжди з інтернет-стаккато, а також різні антивірус зняті..
Gió але коли колеги kess не дає ніякого коду помилки або ще що ???
доброго ранку і гарного неділі, робили проби, але нічого, я хотів би додати фотографії, але не бачить файли на сайті. мене займає інше сумнів, перш ніж думати про NXP, папку TF. ce в мережу, щоб завантажити, щоб побачити, якщо я з пошкоджених файлів?
привіт всім, це правда, що клон kess v2, ви, можливо зміна внутрішніх компонентів, щоб зробити його більш ефективним
привіт всім, це правда, що клон kess v2, ви, можливо зміна внутрішніх компонентів, щоб зробити його більш ефективним
це вміє робити, якщо ви хочете працювати з трохи спокою.
я читав в мережі, що заміна компонентів працює, як оригінал. Якщо хто-небудь знає, які компоненти з кодами, якщо можливо, розміщувати їх на це обговорення, щоб зрозуміти, де йдуть зварні і яку перевагу вони дають. дякую, так
чи можете ви сказати мені, як ви робите зміни компонентів, тому що я намірився придбати один Уго bos
але те, що різниця є з оновлення прошивки?
те, що він продав мені кесс сказав, що не було різниці
і деякі машини більше робить тільки оригінал
чи можете ви сказати мені, як ви робите зміни компонентів, тому що я намірився придбати один Уго bos
мені шкода, але у мене немає файлу з переліком і розташуванням компонентів, що підлягають заміні, я думаю, що в мережі, якщо добре пошукати, можна знайти.