Прагляд Поўнай Версіі : вы можаце абнавіць fw 3.009 у kess v2 клон
прывітанне, хлопцы, я выкарыстоўваю kess v2.10 клон з fw 3.009 хацеў бы спытаць, калі можна было абнавіць fw і калі можна як гэта зрабіць, дзякуй
Прывітанне, я не ведаю, калі ў вас ёсць вопыт і абсталяванне, каб зрабіць гэта ў адзіночку, але вы f? як абнавіць hw sw.....пошук інфа ў форуме, і рэчы вам будуць пі? ясна..........
Дзякуй вялікі, запал рухавікі спрабую зірнуць..і яшчэ, калі адзін мне толькі што паведамілі, што ў Мілане c ? яго стрыечны брат, які робіць гэта толькі для праграмістаў..то? робіць іх вельмі падобныя, усе арыгінальныя, па якой вельмі пі? надзейныя з кошт, безумоўна, падтрымаць..каб? цяпер ацэньваю, чаму? шчыра кажучы, не хацелася б сумяшчаць шкоду all hw
прывітанне ўсім, у мяне KESS V2 ( С ) v. 2.06 і aqggiornato у 2.08 з прашыўкі 3.099. мне давялося падключыць, калі кампутар быў падлучаны, так што прыйшлося аднаўляць sw і fw, у тым ліку і папка TF-карты SD. Калі я падлучаны і ўсё павінна быць, кніга будзе абнаўляцца, я не актывуе ўсіх мадэляў/рухавікоў, што і павінен і, калі магчыма, ведаць, як выправіць такую праблему. загадзя дзякуй.
Джавані добры дзень, паспрабуйце перамясціць sd слот, што на гэты клон мае значна больш гульні..або заменіце sd з 2giga, таму што, як правіла, клоны збіраюць 128..калі ты не хочаш змяніць sd і захаваць тое, што ў вас фарматаванне ў усе спосабы, якія вы знойдзеце ў расчыняецца спісе, відавочна, переформатировав для апошняга з 32fat..ты робіш гэтыя тэсты, я вырашыў так
дзякуй, чувак х своечасовы адказ, я зрабіў як доказы з sd, што перафарматаванне ў іншыя фарматы. SD і 2 гб.
і магчыма, што тэчку на sd TF-карту, ёсць нейкая праблема або адсутныя файлы? калі ўсталяваць fw 4.036 не вырашыць праблему? дзякуй
Вы вы я я абнавіў fw да 4.036 скапіявалі тэчку tf спецыяльна для fw на sd і ўсе гладка, як алей
Можа быць таксама, што файлы ўнутры памяці вы калі пашкоджаны па якой-небудзь прычыне...нават калі gió я прачытаў цяпер ваш пост пачаў, і я павінен сказаць, што, падлучыўшы kess да пк, калі ён падлучаны да Інтэрнэту, што больш верагодна, што здарыцца і, што яна ебется на nxp kess
Такім чынам, sn смажаныя, або ў мяне ўсё яшчэ ёсць шанец памірыцца з тым жа fw або 4.036?
Gió я паспрабуйце спачатку перамясціць sd-слот, маючы на ўвазе, што клоны танчаць, перайдзіце на выпрабаванні. Адкрыйце kess рычаг sd ўстаўце яе зноў зачыніць слот і цягнуць усё таму ссунутыя на пару міліметраў, таму трэба зрабіць некалькі тэстаў, аднак кожны раз, калі вы робіце паспрабуйце запусціць kess і бачыш, што адбываецца. Калі ва ўсіх тэстах, не ідзе рычаг sd скапіяваць на 4 тэчкі, якія змяшчаюцца ў тэчцы tf..калі не так, не так трэба отпаять nxp і замяніць і зрабіць паяльной станцыя усё sw..вядома, усе работы па падключэнню kess Пк трэба рабіць заўсёды з інтэрнэт-стаката, а таксама розныя антывірус знятыя..
Gió але калі калегі kess не дае ніякага кода памылкі ці яшчэ што ???
добрай раніцы і добрага нядзелі, рабілі пробы, але нічога, я хацеў бы прыкласці фатаграфіі, але не бачыць файлы на сайце. мяне займае іншае сумнеў, перш чым думаць аб NXP, тэчку TF. ce ў сетку, каб загрузіць, каб убачыць, калі я з пашкоджаных файлаў?
прывітанне ўсім, гэта праўда, што клон kess v2, вы, магчыма змяненне ўнутраных кампанентаў, каб зрабіць яго больш эфектыўным
прывітанне ўсім, гэта праўда, што клон kess v2, вы, магчыма змяненне ўнутраных кампанентаў, каб зрабіць яго больш эфектыўным
гэта ўмее рабіць, калі вы хочаце працаваць з трохі спакою.
я чытаў у сеткі, што замена кампанентаў працуе, як арыгінал. Калі хто-небудзь ведае, якія кампаненты з кодамі, калі магчыма, размяшчаць іх на гэта абмеркаванне, каб зразумець, дзе ідуць зварныя і якую перавагу яны даюць. дзякуй, ды
ці можаце вы сказаць мне, як вы робіце змены кампанентаў, таму што я намерыўся купіць адзін Уга bos
але тое, што розніца ёсць з абнаўленне прашыўкі?
тое, што ён прадаў мне кесс сказаў, што не было розніцы
і некаторыя машыны больш робіць толькі арыгінал
ці можаце вы сказаць мне, як вы робіце змены кампанентаў, таму што я намерыўся купіць адзін Уга bos
мне шкада, але ў мяне няма файла са спісам і размяшчэннем кампанентаў, якія падлягаюць замене, я думаю, што ў сеткі, калі добра пашукаць, можна знайсці.