Прагляд Поўнай Версіі : opel meriva 1.3 mjt 75cv праблема з fap
добрай раніцы ўсім форуме.*****і ад назвы, я хацеў бы адкрыць гэтую тэму, я думаю, карысна для менш вопытных, як я, па адносінах opel meriva 1.3 mjt 75cv..
у гэтыя дні уладальнікам легкавога аўтамабіля ў пытанне, я паведаміў, што прадукцыйнасць былі значна скараціўся, як калі б пад напругай. сёння раніцай практычна аўтамабіль не атрымалася? каб паскорыць, або, лепш, натоўпам і з акселератарам лістапада тахометр не больш за 3000.. ад dignasi выніку памылкі па fap..цяпер я прашу вас pi? спецыялісты..пу? быць, што фап гэта настолькі забітыя, што абмяжоўвае прадукцыйнасць рухавіка, так? рэзкае і, што, у сваю чаргу, засмечаная сістэма ўсмоктвання, што egr???
Cicciofg
з recovery "няспраўнасці"актыўны ў ECU, аўтамабіль не паскараецца, аднак, незалежна ад засмечвання або менш..
у любым выпадку, і добра вядома, што гэтыя сістэмы EGR & ФАП на 1,3 Mjt-дэ-гэтыя, і яшчэ горшыя праблемы "Аўто згарання аж да зліцця рухавіка"..
цяпер на пытанне, цытую;
пу? быць, што фап гэта настолькі забітыя, што абмяжоўвае прадукцыйнасць рухавіка, так? рэзкае і, што, у сваю чаргу, засмечаная сістэма ўсмоктвання, што egr???
вядома!!!
pi? ён забівае і FAP? сажы атрымлівае EGR і забівае ўсмоктванне і г. д. і г.д.
Дзякуй cinqueturbo..што калі выдаліць fap і ёсць труба, няма fap, ачыстку ўсёй сістэмы ўсмоктвання, і, відавочна, таксама l egr..і ўсё гэта прыпраўлена прыгожай карце ўсё павінна прайсці гладка, як алей правільна
трэба зняць таксама кіравання fap ад эбу.
Гонар боса, нават калі я новы на форуме, і з вялікім задавальненнем я, я заўважыў адразу свой прафесіяналізм? і вопыт, і я дзякую вас асабіста за вашыя пэрлы на нас, менш вопытных..я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб падзякаваць, вядома, ўсіх іншых асвечаных форуме ніхто не выключаў.. у любым выпадку тарнада да нас, вы відавочна ? выключыць з блока кіравання..
Карыстаюся гэтай магчымасцю, каб спытаць, нават калі ? магчыма, што чытанне dell ecu з kess, дайце мне, як час 1 гадзіну 40 хвілін...ад мяне мала досведу я не ? ніколі не было часу, а? доўга чытаць..максімум ўстаноўлена, 40 хвілін
S?, ? нармальны на гэтыя экю.
Але без fap і egr зачынены для выпрабаванняў біенале, што я пу? паводзіны..з улікам таго, што фап замяняецца dawnpipe (не ведаю, калі на самай справе так называецца?) а прамыя трубы
Але без fap і egr зачынены для выпрабаванняў біенале, што я пу? паводзіны..з улікам таго, што фап замяняецца dawnpipe (не ведаю, калі на самай справе так называецца?) а прамыя трубы
Я замена FAP і прыступаю да тэставання нармальна...
Ок cinqueturbo, але ў выпадку, калі я пакіну ўсё ? што вы можаце сказаць на выпрабаванні...і той крок, ціха або дакопваецца да мяне???
Ок cinqueturbo, але ў выпадку, калі я пакіну ўсё ? што вы можаце сказаць на выпрабаванні...і той крок, ціха або дакопваецца да мяне???
Вядома, калі яны робяць праверкі, варта адзначыць, што непразрыстасць? выхлапных газаў, як у TD еўра 2-3..
аўтамабіль з FAP-DPF ад параметраў каля 0,005 % непразрыстасці? у каналізацыю, або што-то падобнае..
але на дадзены момант мне цікава..а калі трубы выдаліць fap..разбіраю fap спаражняць ? l выдаліць ад кіравання эбу..нават у гэтым выпадку да разгляду значэнне непразрыстасці? я, аказваецца, не заўсёды падыходзіць правільна..для якой, як вы робіце???
На NOx на месцы, чаму? у свой фап, у пярэдняй, вас ? маналіт, які звычайна называюць проста каталізатарам...
дзякуй за разяснение стілус 115л. з, але ? можна знайсці спіс аўтамабіляў, якія збіраюць гэты фап з каталізатарам????
ці ўсе віды fap мантуюцца ўнутры каталізатара???? я думаю, што тое ж самае ставіцца і анке для dpf або за межамі дарогі...
ці ўсе віды fap мантуюцца ўнутры каталізатара???? я думаю, што тое ж самае ставіцца і анке для dpf або за межамі дарогі...
I FAP сістэм, якія спальваюць часціц дабаўка, DPF гараць часціц з павышэннем тэмпературы
Але ў абодвух выпадках, сістэма маналітнага існуе ўнутры бочачкі перад сістэмай часціц
Ок, па якой у абодвух выпадках, калі вызваліць керамікі і гняздо пляценне ўнутры, не закранаючы маналітны, што ? раней, l непразрыстасць? ён павялічвае ў роўнай ступені, але не настолькі, каб не даць прайсці пільны агляд...я правільна зразумеў ???
У цяперашні час змены маюць толькі магчыма? праверыць ўтрыманне вокісу вугляроду не цвёрдых часціц
У цяперашні час змены маюць толькі магчыма? праверыць ўтрыманне вокісу вугляроду не цвёрдых часціц
Калі вы так кажаце...
На самай справе
У артыкуле дзяўчына, было ціха, чаму? ён толькі што зрабіў агляд...
Паўтараю, змены ёсць толькі магчымасць? праверыць ўтрыманне вокісу вугляроду
Хлопцы, дзякуй вам вялікі за вашыя адказы і парады.. Сёння або максімум заўтра раніцай павінны прыбыць no fap ад цалкам замяніць на фап..я хацеў спытаць, маючы на ўвазе адкрыццё гэтага паста..то? l легкавога аўтамабіля ў гэтай meriva 1.3 cdti 75cv, на сённяшні дзень, так і не ў тым сэнсе, што ён душыць рухавік, не перавышае 3000 абаротаў на любой перадачы ў тым ліку розуму і дыягназ мне некалькі памылак па fap і пасля egr і турбіны..такім чынам, я, выканаўшы cos?: поўная чыстка dell ўсмоктвання dell аўтамабіляў, чыстка клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, замена fap з трубы прама на? mod файлаў, у тым ліку адмова кіравання fap і закрыцця egr..але цяпер мне цікава? сумневы, cio?, я раблю ўсе, як апісана чыстай ўстаноўкі і загрузкі файла mod, але памылкі, якія я даваў у дыягназе выкрэсліваюць самастойна з загрузкі новага файла ці я павінен выдаліць усе з іх з дапамогай дыягностыкі, перш чым загрузіць файл мод???
выдатна!! добра робіш,я зняў цалкам сістэмы рэцыркуляцыі ог і паставіць добры металічны каталізатар. для абнулення паспрабуйце, калі з памылкамі тое выкрасліце.я супраць таго, каб гэтыя прылады не робяць, што павялічваюць выдатак паліва і агульны тэрмін службы рухавіка, не кажучы ўжо пра забруджванне навакольнага асяроддзя, што,як я ўжо казаў раней у іншы 3d, шкодныя для нашага здароўя
Даруй, адкуль ты?
З тым, што чытанне і запіс ecu?
Ecu ? 6F3, 8 або Edc17?
Прывітанне, я з апуліі, чытаю і пішу з kess v2 ecu ? marelli
Ок, тады ідзі спакойна
Я файл, хто яго цябе робіць?
Ёсць сябар, які ? лепшы ў паездку ў Італію ;-) вядома, на форуме месцазнаходжанне
Аднак майце на ўвазе, што мае пытанні nn быў файл...чаму? я давяраю яму і яго персанал..
Абсалютна
Гэта было толькі, каб папярэдзіць ў выпадку, калі гэта зробіш ты
Стілус 115 сапраўднае імя, хто ????
у любым выпадку я не ўдзельнічаю ні ў персанал, ні ў гэтым форуме (дзе ў мяне няма правоў) і я ніколі не рабіў табе файл, так што не ўцягвайце мяне ў гэта, і калі ты не хочаш сказаць хто табе дапамог давай тут, крок і зачыняю.
Можа быць, я sar? няправільна выказаўся Уга бос..то растлумачу ў двух словах я проста пахваліў сваю кампетэнтнасць і прафесіяналізм
Тое ж самае для Msport, і яго персанал..так што, каму ? што ён зрабіў мне файл?? Уга бос, мне шкада, што ты засмучаны, але павер мне, я толькі пахваліў і працягваць? зрабіць гэта