КПК

Перегляд Повної Версії : Info на відмову системи рециркуляції ог

AutoDelta82
Здравствуйте, я прошу вас, форум думка про мови, що іноді створює обговорення з моїм партнером....він стверджує, що відмова клапана рециркуляції відпрацьованих газів на автомобілях, які оснащені fap/dpf не є коректною роботи і як підприємець? проблем, ніж вигод.тобто в його словах l виняток подовжує час відновлення і обсяг? для регенерації.я замість протилежну думку....на моїй 159 2.0 jtdm не l я як і раніше закрита саме з цієї причини....а ви мені скажіть?

badboy
Я теж чув я, що і в ****llo теоретик ? правильно, чому? у egr використовується, щоб справити на Dpf. Особисто я зробив деякі автомобілі, виключаючи тільки egr для проблеми з нею пов'язані, залишивши dpf активний і у мене не було проблем регенерації або чогось подібного, може бути, час можна розтягнути, але не включає в себе проблеми, які не вдається регенерувати.

danny677
у verit? виняток рециркуляції відпрацьованих газів призводить до збільшення температури, для яких провести відбуваються в менше часу . Швидкість же не змінюється, чому? залежить від перепаду тиску, який визначає відсоток засмічення.
закрити спокійно в egr , вам тільки на користь.

stilo115cv
Я не можу докласти конкретні документи, але ваш колега, ви праві...
Стратегію, з якою регенерується fap містить також parzializzazione потоку вихлопних газів через клапан egr..
І не ? правда, що відмова клапана приводить до збільшення температури..
Навпаки, ? якраз навпаки...

пристрасть двигунів
Привіт, я вважаю, що розмова має бути встановлений точний вигляд автомобіля і, отже, також як sw і hw, багато автомобілів закриття dell' egr приносить тільки користь, на інших типи деякі групи vw тип автомобілі оснащені ecu pcr 2.1, якщо вона виключає " системи рециркуляції ог автомобіля блокує регенерації і, відповідно, труднощі з dpf.........На alfa вам тільки на користь............

stilo115cv
На ПЛР блокує зробити?
Це ? красива..

пристрасть двигунів
на деяких sw відбувається і досі не можу зрозуміти,...............

stilo115cv
Давайте забудемо цю тему

stilo115cv
Давайте змінимо тему, я маю на увазі

AutoDelta82
ні, ок,тоді лише виняток клапана і від оцінки на момент часу в залежності від ecu....ок,я знаю, що на моє індивідуальне, навіть тільки тому, що? смикає трохи прямо і середньої навантаження, коли клапан працює, pi?,безумовно, і проблема egr вже пробував на інших....тепер я бачу її виключення з sw

франк-електричний
мені цікаво, після видалення клапана egr вихлопні гази не звернуться більше від клапана egr у впускний йдуть не забивати спочатку в фап з подальшим збільшенням num регенерації ?

Exelion1986
клапан системи рециркуляції ог закритий, дорівнює, менше димність, так що насправді має зменшити кількість бетону

франк-електричний
можливо, ви праві exelion 1986 автомобіль без egr використовує більш чистого повітря, що призводить до зниження газу, але це не може бути, якщо немає, що вони зробили це зробити ?

Exelion1986
egr справді служить для зниження температури в камері згоряння таким чином, щоб зменшити утворення оксидів азоту, які утворюються при високих температурах
це, на жаль, однак, призводить до згоряння гіршому призводить до збільшення димності

франк-електричний
хлопці, я не розумію нічого, занадто багато претензії протистоять я збираюся читати, і я дам вам знати

danny677
Франка, egr-це класичний компроміс, який він задовольнявся закони для придушення викидів оксидів азоту і будівельники, які після гарантійного строку, повинні втрутитися в значній мірі на пошкодження, що призводить до засмічення впускних колекторів, забруднення і закупорки клапанів, закриття клапанів swirl ).
Видалено ( закрито ) egr двигун дякує, і проблеми зникають.
Fap/dpf не страждає мінімально закриття, що, якщо в електронному вигляді, зроблено добре, не заважає ні регенерації, ні з всього, а також продуктивність і витрата палива у юпітера.

франк-електричний
я думаю, що я зрозумів після виключення рециркуляції відпрацьованих газів потрібно стежити, щоб деякий час автомобіль, щоб побачити ефект

tranky
Видалення Клапана EGR знімає (згідно з законом) діапазон ЄВРО автомобіля, так що ми на "законно".. то ж з видалення FAP навіть якщо думки експертів досить показали, що FAP все тому, крім очищення вихлопних газів, насправді.. тільки робить це більш густі порошки, яким ми дихаємо, обмежуючи їх захоплення в процесі дихання, а так це просто бізнес-хід, на шкоду здоров'ю планети (як завжди).
Повертаючись до EGR, очевидно, над тим, щоб обмежити технічне обслуговування автомобіля бачив, що ви "attoppa" частіше, ніж ванною кімнатою, кондиціонер, я читати далі!
Я особисто заліпив клапан вгору і вниз мотора, і я зробив звичайної перевірки без проблем.

dangy
а відповідь дуже правильний

dangy
а відповідь дуже правильний