Перегляд Повної Версії : Info на відмову системи рециркуляції ог
Здравствуйте, я прошу вас, форум думка про мови, що іноді створює обговорення з моїм партнером....він стверджує, що відмова клапана рециркуляції відпрацьованих газів на автомобілях, які оснащені fap/dpf не є коректною роботи і як підприємець? проблем, ніж вигод.тобто в його словах l виняток подовжує час відновлення і обсяг? для регенерації.я замість протилежну думку....на моїй 159 2.0 jtdm не l я як і раніше закрита саме з цієї причини....а ви мені скажіть?
Я теж чув я, що і в ****llo теоретик ? правильно, чому? у egr використовується, щоб справити на Dpf. Особисто я зробив деякі автомобілі, виключаючи тільки egr для проблеми з нею пов'язані, залишивши dpf активний і у мене не було проблем регенерації або чогось подібного, може бути, час можна розтягнути, але не включає в себе проблеми, які не вдається регенерувати.
у verit? виняток рециркуляції відпрацьованих газів призводить до збільшення температури, для яких провести відбуваються в менше часу . Швидкість же не змінюється, чому? залежить від перепаду тиску, який визначає відсоток засмічення.
закрити спокійно в egr , вам тільки на користь.
Я не можу докласти конкретні документи, але ваш колега, ви праві...
Стратегію, з якою регенерується fap містить також parzializzazione потоку вихлопних газів через клапан egr..
І не ? правда, що відмова клапана приводить до збільшення температури..
Навпаки, ? якраз навпаки...
Привіт, я вважаю, що розмова має бути встановлений точний вигляд автомобіля і, отже, також як sw і hw, багато автомобілів закриття dell' egr приносить тільки користь, на інших типи деякі групи vw тип автомобілі оснащені ecu pcr 2.1, якщо вона виключає " системи рециркуляції ог автомобіля блокує регенерації і, відповідно, труднощі з dpf.........На alfa вам тільки на користь............
На ПЛР блокує зробити?
Це ? красива..
на деяких sw відбувається і досі не можу зрозуміти,...............
Давайте змінимо тему, я маю на увазі
ні, ок,тоді лише виняток клапана і від оцінки на момент часу в залежності від ecu....ок,я знаю, що на моє індивідуальне, навіть тільки тому, що? смикає трохи прямо і середньої навантаження, коли клапан працює, pi?,безумовно, і проблема egr вже пробував на інших....тепер я бачу її виключення з sw
мені цікаво, після видалення клапана egr вихлопні гази не звернуться більше від клапана egr у впускний йдуть не забивати спочатку в фап з подальшим збільшенням num регенерації ?
клапан системи рециркуляції ог закритий, дорівнює, менше димність, так що насправді має зменшити кількість бетону
можливо, ви праві exelion 1986 автомобіль без egr використовує більш чистого повітря, що призводить до зниження газу, але це не може бути, якщо немає, що вони зробили це зробити ?
egr справді служить для зниження температури в камері згоряння таким чином, щоб зменшити утворення оксидів азоту, які утворюються при високих температурах
це, на жаль, однак, призводить до згоряння гіршому призводить до збільшення димності
хлопці, я не розумію нічого, занадто багато претензії протистоять я збираюся читати, і я дам вам знати
Франка, egr-це класичний компроміс, який він задовольнявся закони для придушення викидів оксидів азоту і будівельники, які після гарантійного строку, повинні втрутитися в значній мірі на пошкодження, що призводить до засмічення впускних колекторів, забруднення і закупорки клапанів, закриття клапанів swirl ).
Видалено ( закрито ) egr двигун дякує, і проблеми зникають.
Fap/dpf не страждає мінімально закриття, що, якщо в електронному вигляді, зроблено добре, не заважає ні регенерації, ні з всього, а також продуктивність і витрата палива у юпітера.
я думаю, що я зрозумів після виключення рециркуляції відпрацьованих газів потрібно стежити, щоб деякий час автомобіль, щоб побачити ефект
Видалення Клапана EGR знімає (згідно з законом) діапазон ЄВРО автомобіля, так що ми на "законно".. то ж з видалення FAP навіть якщо думки експертів досить показали, що FAP все тому, крім очищення вихлопних газів, насправді.. тільки робить це більш густі порошки, яким ми дихаємо, обмежуючи їх захоплення в процесі дихання, а так це просто бізнес-хід, на шкоду здоров'ю планети (як завжди).
Повертаючись до EGR, очевидно, над тим, щоб обмежити технічне обслуговування автомобіля бачив, що ви "attoppa" частіше, ніж ванною кімнатою, кондиціонер, я читати далі!
Я особисто заліпив клапан вгору і вниз мотора, і я зробив звичайної перевірки без проблем.
а відповідь дуже правильний
а відповідь дуже правильний