КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Info на адмову сістэмы рэцыркуляцыі ог

AutoDelta82
Добры дзень, я прашу вас, форум меркаванне пра рэчы, што часам стварае абмеркавання з маім партнерам....ен сцвярджае, што адмова клапана рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў на аўтамабілях, якія абсталяваныя fap/dpf не з'яўляецца карэктнай працы і як іп? праблем, чым выгод.гэта значыць, у яго словах l выключэнне падаўжае час аднаўлення і аб'ем? для рэгенерацыі.я замест супрацьлеглае меркаванне....на маей 159 2.0 jtdm не l я па-ранейшаму зачынена менавіта па гэтай прычыне....а што вы мне скажыце?

badboy
Я таксама чуў я гэта, што і ў ****llo тэарэтык ? правільна, чаму? у egr выкарыстоўваецца, каб вырабіць на Dpf. Асабіста я зрабіў некаторыя аўтамабілі, выключаючы толькі egr для праблемы з ей звязаныя, пакідаючы dpf актыўны і ў мяне не было праблем рэгенерацыі і таму падобныя рэчы, магчыма, час можна расцягнуць, але не ўключае ў сябе праблемы, якія не атрымоўваецца рэгенераваць.

danny677
у verit? выключэнне рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў прыводзіць да павелічэння тэмпературы, для якіх вырабіць адбываюцца ў менш часу . Хуткасць жа не мяняецца, чаму? залежыць ад перападу ціску, які вызначае працэнт засмечвання.
зачыніць спакойна ў egr , вам толькі на карысць.

stilo115cv
Я не магу прыкласці канкрэтныя дакументы, але ваш калега, вы маеце рацыю...
Стратэгію, з якой рэгенеруецца fap змяшчае таксама parzializzazione патоку выхлапных газаў праз клапан egr..
І не ? праўда, што адмова клапана прыводзіць да павелічэння тэмпературы..
Наадварот, ? як раз наадварот...

запал рухавікоў
Прывітанне, я лічу, што размова павінен быць усталяваны дакладны выгляд аўтамабіля і, такім чынам, таксама як sw і hw, шмат аўтамабіляў закрыцця dell' egr прыносіць толькі карысць, на іншых тыпу некаторыя групы vw тып аўтамабілі аснашчаны ecu pcr 2.1, калі яна выключае " сістэмы рэцыркуляцыі ог аўтамабіля блакуе рэгенерацыі і, адпаведна, цяжкасці з dpf.........На alfa вам толькі на карысць............

stilo115cv
На ПЦР блакуе вырабіць?
Гэта ? прыгожая..

запал рухавікоў
на некаторых sw адбываецца і да гэтага часу не магу зразумець,...............

stilo115cv
Давайце забудзем гэтую тэму

stilo115cv
Давайце зменім тэму, я маю на ўвазе

AutoDelta82
няма, ок,тады толькі выключэнне клапана і ад ацэнкі на момант часу ў залежнасці ад ecu....ок,я ведаю, што на мае індывідуальнае, толькі нават таму, што? тузае ледзь-ледзь прама і сярэдняй нагрузкі, калі клапан працуе, pi?,безумоўна, і праблема сістэмы рэцыркуляцыі ог ужо спрабаваў на іншых....цяпер я бачу яе выключэння з sw

франк-электрычны
мне цікава, пасля выдалення клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог выхлапныя газы не выносілі больш ад клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ў впускной не ідуць, забіваюць спачатку ў фап з прыводзіць да павелічэння num рэгенерацыі ?

Exelion1986
клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог зачынены, роўна, менш дымнасць, так і ў самай справе максімум павінен паменшыць колькасць бетону

франк-электрычны
магчыма, вы маеце рацыю exelion 1986 аўтамабіль без egr выкарыстоўвае больш чыстага паветра прыводзіць да зніжэння газ, але гэта не можа быць, калі няма, што яны зрабілі, каб зрабіць ?

Exelion1986
у рвг на самай справе служыць для зніжэння тэмпературы ў камеры згарання памяншаецца, вытворчасці аксідаў азоту, якія ўтвараюцца менавіта пры высокіх тэмпературах
гэта, на жаль, прыводзіць да згарання горш, што прыводзіць да павышэння задымленасці

франк-электрычны
хлопцы, я не я, нічога не разумеючы, занадта шмат прэтэнзій адзін насупраць аднаго, я буду чытаць і я дам вам ведаць

danny677
Франк, egr-гэта класічны кампраміс, што ен задаволены законы для зніжэння выкідаў аксідаў азоту і будаўнікоў, якія пасля гарантыйнага тэрміну павінны ўмешвацца моцна на пашкоджанні, якія выклікае ( засмечвання впускных калектараў, забруджвання і засмечвання клапанаў, замыканне клапанаў swirl ).
Выдалены ( зачынены ) сістэмы рэцыркуляцыі ог рухавік дзякуе, і праблемы знікаюць.
Fap/dpf не пакутуе мінімальна закрыцця, што, калі ў электронным выглядзе, зроблена добра, не перашкаджае ні бетону, ні ўсім, і таксама прадукцыйнасць і расход паліва ne прыносяць ніякай карысці.

франк-электрычны
я думаю, што я разумею, пасля выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў неабходна кантраляваць на некаторы час аўтамабіль, каб убачыць эфект

tranky
Выдаленне Клапан EGR бярэ (па законе) дыяпазон ЕЎРА аўтамабіля, так што мы на "юрыспрудэнцыя".. тым жа выдаленне FAP, нават калі меркаванні экспертаў, дастаткова даказана, што FAP усе робіць акрамя ачысткі адпрацаваўшых газаў, наадварот.. толькі робіць яго больш шчыльных парашкоў, якім мы дыхаем, абмежаваўшы яго захопу падчас дыхання, а затым толькі рухацца, камерцыйных-за кошт здароўя планеты (як заўседы).
Вяртаючыся да сістэмы рэцыркуляцыі ог, відавочна, больш, чым тое абмежаваць абслугоўвання аўтамабіля, убачыў, што вы "attoppa" часцей, чым ваннай пакоем, бар, я STRACONSIGLIO!
Я асабіста заткнуць клапан уверх і ўніз рухавіка і выконваў рэгулярны агляд без праблем.

dangy
а адказ вельмі правільны

dangy
а адказ вельмі правільны