Прагляд Поўнай Версіі : Ціск турбо ў цэлым.
Добры дзень!
пасля пошуку на форуме, не знайшоў вынікі, якія я шукаў, я адкрываю гэты пост, каб папрасіць тлумачэнне.
З нагоды ціску турба я сумняваюся, каласальны. Ўстаноўка выцяжкі, як правіла, не мае частак, у дынаміцы. Калі ў аўтамабілі не ўсталяваная турбіна з змянянай геаметрыяй. Таму попыт ? гэта...***** і таму блок кіравання, каб увайсці ў pi? паветра ў рухавік, калі блокі ўсталяваны не прадугледжвае такой магчымасці?? Я не ведаю, калі я добра растлумачыў.....
Прывітанне, блок кіравання выконвае толькі функцыі разліку, але не f? на ўваходзе паветра ў рухавік, задача і гуляе з турбонаддувом колькасць? і ціск паветра, было б вельмі + комплекс растлумачыць у пісьмовай.........
Прабач мяне, я не разумею. Мой пытанне нарадзіўся, чаму? у маім эбу c'? карта называецца "ціск турбо". Таму....менавіта таму, што? аб'ем паветра ўнутры цыліндру ? бо ад хуткасці? кручэння турбіны, што толку ад гэтай запісы ў карту?
калі вам патрэбна дапамога і вы кажаце аб сваей машыне, калі есць вы ведаеце, што аўтамабілі ? вы, верагодна, лепш, мы адказваем на пытанні.
таксама класічная перепускного клапана рэгулюе ціск, а не сіла павінна быць зменнай геадэзістаў
Вечарам, хлопцы. Прабачце, вы маеце рацыю.....аўтамабіль ? saab 93, які абсталяваны дызельным рухавіком biturbo ад 180cv fiat.
Я хацеў паспрабаваць зразумець, што ен меў на ўвазе карту "ціск турбо" і ў маім ecu ? адзін edc16c39. Так што параметры ў гэтай карце кажа на самай справе на ціск турбо? Праз westgate? ? я ведаў, што ў westgate ўмешваецца ў выпадку залішняга ціску.....Мне трэба, што мне хто-то illuminasse. Дзякуй усім.
bh? мы выкарыстоўваем мноства сістэм "вентыляцыйныя"або адхіленняў,як у аспірацыі, так і ў разгрузцы,westegate ? гэтыя, што трэба, каб адцягнуць выхлапныя газы ў лішку.геаметрыя не ? іншыя сістэмы, напрыклад, кольца вакол крыльчаткі турбіны, якія з'яўляюцца, напрыклад, частата зменнай і могуць кіравацца ад блока кіравання, якая мяняе кут у залежнасці ад параметраў, якія прыходзяць inpostati. толькі змяніўшы "ціск турбо", то не даможацеся вялікіх вынікаў!!! неабходна разглядаць і ідуць, знойдзеных адрасоў, якія, разам з "ціск турбо",вы зменіце ўсе.
І затым карту ціску turbo на што ен дзейнічае?
павінен наладзіць каманду зменнай геаметрыі
І затым карту ціску turbo на што ен дзейнічае?
It is target or desired boost.
After, што, the ECU tries to obtain this target using VNT.
З павагай
павінен наладзіць каманду зменнай геаметрыі
як правіла, c'? карту ў бок.
для каманды, геаметрыі?
для каманды, зменнай геаметрыі, што c'? карту на частку