Прагляд Поўнай Версіі : Peugeot 406 2.2 дызель edc15c2
Добрай раніцы ўсім, час назад блізкі сябар выдаліў фізічна fap на гэтай машыне, паклаўшы трубку, прама і пуста на яго месцы. У мяне дапамагло змяненне камплектацыі з lexia і апрацоўваем файл врі з ecusafe. Машына ні разу не дала праблем, у прыватнасці, але калі вы зробіце дзясятак кіламетраў на хуткасці? ўстойлівы, машына пераходзіць у recovery, гэта заўседы. Затым проста выключыць і ўключыць, і машына ідзе выдатна. Я выкарыстаў ecusafe пасля саветаў, атрыманых на форуме, французскія, але цяпер я ? прыйшлі сумневы ў тым, што файл можа быць балюча. У дыягностыцы памылка ціску турба занадта высокай, і на самай справе турбіна адчувае сябе так жа, не выходзяць іншыя памылкі, але, магчыма, ecusafe выдаліў некаторыя dtc. Прыкладаю файлы, дзякуй.
Добры дзень, машына працягвае ісці ў recovery і не ведаю, як запаволіць паток выхлапных газаў, у вас есць якія-небудзь ідэі?
прымацуеце файл врі і паглядзім
Кароткае клічуць хлопчыка ў майстэрню і паспрабуем, дзякуй за дапамогу.
але толькі defap я не думаю, ўстаеш, ціск турбо, таксама была супастаўленая?
Проста хлопец, дзесяць хвілін праходзіць, каб апрабаваць новую карту. Толькі defap і трубе, ні для пошуку працы.
я думаю, праблемы трэба шукаць у іншым месцы, а не ў файл
але дадзеныя часопіса, на дарозе зрабілі? наколькі вялікая розніца паміж ціскам у турба-мэта і вымяраецца? мае змянянай геаметрыяй?
Гэта я зрабіў, але прайшло зусім трохі часу, каля 3000 абаротаў у хвіліну, аказалася, ціск турбо ненармальная вышэй звычайнай, і я так і не зразумеў, калі гэта было з-за маей перапрызначэння, або супадзенне. Пераменная геаметрыя, калі не памыляюся. Дадам, што там была памылка, вечка паліўнага бака, але ен ніколі не хацеў бы змяніць.
Ок, файлы, спрабаваў, без зменаў. Памылка яго ў 2988 г/м, памылка p0234, ціск, 2353 kb, мэта 2141 kb, RCO электрамагнітнага клапана 4%
Паспрабуйце іншы электрамагнітны клапан і калі ласка, праверце, ці есць цячэ геаметрыі
згодны з overboost на дадзены момант гэта не праблема ў карце
Вось і зноў мы праверылі, машына зверху данізу, а таксама замяніць, turbo, паколькі мы з рагу і машына ідзе выдатна да тых часоў, пакуль не ўвойдзе ў recovery,можна сцерці ўсе dtc і выключыць рэжым recovery? Таксама за дадатковую плату, я бачыў у іншым месцы, што на групы vag edc15 атрымоўваецца,на гэта? Мяне не цікавіць наступствы, я не хачу больш памылак на гэты аўтамабіль.
I dtc) будуць выдаленыя, калі памылка не прыводзіць аўто ў рэжым аднаўлення,так што ў вашым выпадку не працуе.
Ты машыну ў рэжым аднаўлення без памылак у памяці, і кантрольныя лямпы гараць. Turbo, які вы спрабавалі быў новы?
Няма ен быў выкарыстаны, не ведаю, што рабіць, але на самой справе вы не можаце змяніць стратэгію recovery?
Няма ен быў выкарыстаны, не ведаю, што рабіць, але на самой справе вы не можаце змяніць стратэгію recovery?
амін чуе ўжо ад дадзеных па уведзеных відаць, што вы занадта шмат ціску турбо..
(Памылка ад 2988 г/м, памылка p0234, ціск, 2353 kb, мэта 2141 kb, RCO электрамагнітнага клапана 4%)
цяпер з манометрам, або дыягназ на рукі вы павінны адрэгуляваць Перепускной turbo..
памятае, скароціце аўкцыену, менш ціску, вам..
я incomincerei, напрыклад, даць 5 павярніце complete на раз "ўзмацненне жорсткасці скарачэння аўкцыену"
recovery трэба менавіта для гэтага,абараніць рухавік, з-за анамальных пікаў і ў вашым выпадку, таму што ёсць анамальнага піка паміж мэтай і вымяраецца існуе занадта вялікая розніца,гэта не віна "defap", але карты.рэгуляванне перепускного клапана я не думаю, што патрэбны вельмі, па меншай меры, што гэта не "фіксаваны" геаметрыя зменнай кіравання з картай, я думаю
Справа ў тым, што арыгінальная карта,толькі defap.
recovery трэба менавіта для гэтага,абараніць рухавік, з-за анамальных пікаў і ў вашым выпадку, таму што ёсць анамальнага піка паміж мэтай і вымяраецца існуе занадта вялікая розніца,гэта не віна "defap", але карты.рэгуляванне перепускного клапана я не думаю, што патрэбны вельмі, па меншай меры, што гэта не "фіксаваны" геаметрыя зменнай кіравання з картай, я думаю
Справа ў тым, што арыгінальная карта,толькі defap.
Зняўшы FAP вас менш, і ціск, такім чынам, турба-залы раптоўна і больш..
я ніколі не бачыў аўто з FAP без геаметрыі frenk85..
у любым выпадку амін калі ад 02-07-2015, што вы адкрылі гэты пост, і вы не зрабілі рэгулявання ціску з дапамогай Перепускного клапана дзіўна, чай..
на карце, вы маглі б таксама зрабіць, але гэта зойме значна больш выпрабаванняў на шляху..
Не, не думайце, што мы не хочам рабіць тэсты, гэта тое, што кожны раз, калі я з машыны ў спешцы, але я пакінуў у майстэрні.
таму я кажу, што гэта праблема карты, і вы павінны наладзіць карту, усталяваць у "руках" я лічу, гэта трохі........ але калі ён працуе добра....
апошняя рэч, у рэгулярным рг скарачаючы аўкцыён турба затрымлівае ўступленне?!калі вы не пагаршае прадукцыйнасць?!?
таму я кажу, што гэта праблема карты, і вы павінны наладзіць карту, усталяваць у "руках" я лічу, гэта трохі........ але калі ён працуе добра....
апошняя рэч, у рэгулярным рг скарачаючы аўкцыён турба затрымлівае ўступленне?!калі вы не пагаршае прадукцыйнасць?!?
frenk85 я думаю, што ты не замяніў турба, так?
пакладзем, што ў сэрвісным цэнтры замена турбо, але не працуе з прыладамі "цюнінг", як нашы, у выпадку, калі занадта шмат ці мала ціску, што робіць звяртаецца да фітнес-трэнер у галіне? бе...
а я думаю, што ты прымаеш гэта на асабісты,не думай, што я дурань, інакш не стаў тут губляць час.я не трэнер і я не бяруся сказаць, што я ўсё ведаю.турбін, не я змянілася, шмат,тыя нямногія, што былі на маёй машыне і апошні раз была зменную геаметрыю на фіксаваным,г. зн. без праверкі на карту,але ён іх з зменамі,фланцы,рг і букетаў, розных.я табе задаў простае пытанне, вось і ўсё..........але ваш адказ не прыйшоў!!!!!!
а я думаю, што ты прымаеш гэта на асабісты,не думай, што я дурань, інакш не стаў тут губляць час.я не трэнер і я не бяруся сказаць, што я ўсё ведаю.турбін, не я змянілася, шмат,тыя нямногія, што былі на маёй машыне і апошні раз была зменную геаметрыю на фіксаваным,г. зн. без праверкі на карту,але ён іх з зменамі,фланцы,рг і букетаў, розных.я табе задаў простае пытанне, вось і ўсё..........але ваш адказ не прыйшоў!!!!!!
frenk85 я не хачу, каб падоўжыць пост амін дарма,
але калі келае са мной, я адказваю спакойна, што вы не зразумелі маю "адказ,пытанне,каментар,зацвярджэнне"
ты спакойны...
на пытанне, што ты месца
(на рэгулярныя рг скарачаючы аўкцыён турба затрымлівае ўступленне?!калі вы не пагаршае прадукцыйнасць?!?)
апрыёры ўсе або амаль усе РГ турбін ў ГЕО я ў дэпрэсіі,
пры запуску аўтамабіля з'яўляецца цяга і геаметрыі пускае ўвесь паток на крыльчатку, адпаведна, павялічваецца кручэнне.
(тут мая памылка, на савеце паспешліва даў амэн.. трэба "адпусціць,датачыць стрыжань")
ЭБУ з картай VGT,Час Overboost, правіла, прама з адкрыцця, час адкрыцця клапана, які кіруе РГ у дэпрэсіі..
вы заўважыце, даючы паскарэнне да дна выпуску дэпрэсіі, выцягнуўшы аўкцыён для зніжэння ціску turbo з дапамогай GEO на струмень паветра.
на самай справе іх адкрыць карту VGT,Час Overboost ўвагу, што
Аб / МІН\1000-5mm3 значэнне і "прыклад" 80,00
Аб / МІН\1000-70mm3 75,00
Аб / МІН\5000-5mm3 50,00
Аб / МІН\5000 70mm3 29,00
на карце, для таго каб Панізіць ціск трэба "панізіць значэнне"..
каб Павялічыць ціск, трэба "павялічыць значэнне"
frenk85 я не хачу, каб падоўжыць пост амін дарма,
але калі келае са мной, я адказваю спакойна, што вы не зразумелі маю "адказ,пытанне,каментар,зацвярджэнне"
ты спакойны...
на пытанне, што ты месца
(на рэгулярныя рг скарачаючы аўкцыён турба затрымлівае ўступленне?!калі вы не пагаршае прадукцыйнасць?!?)
апрыёры ўсе або амаль усе РГ турбін ў ГЕО я ў дэпрэсіі,
пры запуску аўтамабіля з'яўляецца цяга і геаметрыі пускае ўвесь паток на крыльчатку, адпаведна, павялічваецца кручэнне.
(тут мая памылка, на савеце паспешліва даў амэн.. трэба "адпусціць,датачыць стрыжань")
ЭБУ з картай VGT,Час Overboost, правіла, прама з адкрыцця, час адкрыцця клапана, які кіруе РГ у дэпрэсіі..
вы заўважыце, даючы паскарэнне да дна выпуску дэпрэсіі, выцягнуўшы аўкцыён для зніжэння ціску turbo з дапамогай GEO на струмень паветра.
на самай справе іх адкрыць карту VGT,Час Overboost ўвагу, што
Аб / МІН\1000-5mm3 значэнне і "прыклад" 80,00
Аб / МІН\1000-70mm3 75,00
Аб / МІН\5000-5mm3 50,00
Аб / МІН\5000 70mm3 29,00
на карце, для таго каб Панізіць ціск трэба "панізіць значэнне"..
каб Павялічыць ціск, трэба "павялічыць значэнне"
Так як я задаў пытанне, вельмі дакладны, на які я не атрымаў прамога адказу прабачце за непаразуменне,я вас запэўніваю, што не маю нічога асабістага супраць вас!!!!