Перегляд Повної Версії : Як розпізнати карти, ecm titanium
Привіт усім, хто-небудь знає, як розпізнати карти, Ecm titanium?
щоб зрозуміти, що intenbdi саме?
програма показує картки з конкретних імен, отже, якщо він говорить, тиску турбо-в теорії, і то, тоді, якщо ви звертаєтеся до карт, загальні, як і коли називає ін'єкції parzializzato повинен мати достатньо досвіду, щоб розпізнати в поодинці.
точно ... це займає esperenzia і хороший очей
Визнати карту ви повинні бачити b.p. І відносний коефіцієнт перетворення, інтерпретації осей знаєте точно, що ви перебуваєте навпаки, часто визначаються програмне забезпечення для редагування
і щоб нам в очі, де ви можете почати?
Up Up....цікавить також я в цій дискусії....на мене, коли я видалив egr з carsoftware 5.2, а потім я відкрив файл з titanium навколо, де б він змінив мені вже під "фаза уприскування"....і мені цікаво, чому....
B. p означає break Point? Тобто ці дві криві, які я перед кожною карти? Як мені дохід, значення перетворення? На це, принаймні, є?
На edc 15 часто лежить під фази уприскування ..що це egr
Хлопці, видно, що розмова зацікавив і мене, я почав би з вирішити, який ECU взяти на аналіз, в першу чергу, а потім перейти до вивчення "категорії" грає ECM-Titanium, із зазначенням ID і визначити, добре, що вони посилаються, потім визначте функцію свого ВР, і в кінці кінців.. але в самому кінці.. дати пояснення, можливі функції і зміни ВР і ralativa кривої.
Я думаю, це кращий спосіб, щоб зробити пост чисто і ясно бачив, що, як і я, багато ходять навпомацки, в темряві в інтерпретації таблиць,2d і 3d.. (гарні кольори для благодійності, але не допомагає мінімально зрозуміти, каперси).
Особиста думка, звичайно, кожен з них ****** поділитися або відмовити такій прохання.
Дякую
B. p означає break Point? Тобто ці дві криві, які я перед кожною карти? Як мені дохід, значення перетворення? На це, принаймні, є?
Я думаю, так і фактори перетворення не важко визначити, як і з якими факторами це зробити. Якщо ми почнемо робити речі лінійна ці чинники ми можемо також інтегрувати їх.
Я з вами. Я можу допомогти за те, що я знаю..
Я з вами. Я можу допомогти за те, що я знаю..
Дякую, андрію, слово в mirkotoyota, що відкрив пост.
Хлопці, я доступний, щоб зробити це дослідження разом,я особисто я вчуся edc16c39 також тому, що це ecu моєї машини, і це єдине, про що я можу зробити тести,...тепер я на роботі,може бути, сьогодні ввечері я можу опублікувати те, що я роблю, і те, що я думаю, що зрозумів про нього.
Якщо ви хочете почати з цією благодійністю я прошу вас, залишити тільки НИЖНІ.. з відкриття інструмент, дисплей, вали і все інше..
Таким чином, хто, як я, не зрозумів ще cippalippa, можете почати, щоб зосередитися точок і координат (X-Y=Z).
Дякую
Що стосується показу не знаю, в залежності від того, що ви повинні вибрати між одним і іншим,я думаю, треба просто прокрутити на самій карті в пошуках брейк-Пойнт. Якщо то і т. д. драйвери для вашого файлу, то все простіше,вибравши карту, з'явиться ж у табличній,якщо в 2d режимі ви автоматично встановлюється правильне відображення...
Спасибі, Йосип, посвячення!
Я відкриваю У розділі орі і mod, мод. Finques немає дощу.
Потім драйвер або не бачу, як у таблиці 2 (за винятком 3d, що тепер не потрібно нічого). В таблиці посилається на кожну область (прямокутник стиль excel) до точки на карті в 2d, навіть якщо він не показує ID точним і потрібно вважати (поправте, якщо помиляюся).
ВР не що інше, що цінності, які визначають координати осі X (горизонтальна) і Y (вертикальна).
В таблиці є числа, які відповідають згідно з картою кроком.
Як визначити ці значення для однієї таблиці/карті, щоб ви могли визначити, який відсоток я можу збільшити?
Відсоток або абсолютне значення, що очевидно, в залежності від карти.
Ми можемо привести приклади для однієї карті, якщо хотіти все більше, але на edc16, і добре це чи погано і т. Д. майже одні і ті ж ТЕГИ для багатьох моделей сімейства edc16.
Сподіваюся, я не сказала st*onze.
Питання не відноситься до stechio обчислити, але як тільки встановлюю значення вже від цифри до реальної вартості.
Я поклав лілію на це і сподіваюся, щоб не зламати занадто багато..
Тоді все з того, що я, здається, зрозумів, але я майже впевнений, що в поданні таблиці кожне полі відображається значення, встановлене для даного вантажу %педалі/число обертів двигуна для початку.У разі тиску в рампі, наприклад, значення в полі вказує на те, що тиск в рампі в цих конкретних умовах,очевидно, це значення має бути перетворено і в разі моєї ecu як після викладу номер hw і sw 10, так що якщо у цьому полі відображається 2700 ділю на 10 і отримую 270..., що бар в цьому випадку.
Кроком, про який ти кажеш їх дивитися, якщо ти порівнюєш карту орі і мод і натисніть на відповідну кнопку в верхньому лівому куті.дивіться так инкременты для окулярів, в той час як якщо, переглянувши кроком натисканні навіть на p у центрі верхньої дасть вам збільшення у відсотках
У даний момент пишу з телефону і не можу дати більш чіткого, може бути, як тільки я повернуся в дім му поясню краще, і я вишлю вам деякі торкання
Я не мала на увазі, з кроком відображення, але значення ставимо в у на що і як його пізнати.
Я теж від cell.. Тихо, без зобов'язань.
Для 270 бар, що ви говорите, завжди віднімається 100 для атмосферного тиску і помножена на коефіцієнт, на 0,01, якщо я не помиляюся?!
Як пораду, я б порадив залишити всі драйвери titanium і зосередитися тільки в 2d, якщо ви хочете навчитися розпізнавати карти і ВР. Для традиційних карт (наприклад, 16x16, 8x8 і т. д.) у ВР 2 осі x і y. В 16x16 вам після BP 16 кривих. Якщо на першому ВР у мене ОБОРОТІВ в хвилину, а на другий я частка (карту педаль edc16) на першій кривий карти буде мати 16 значень по осі Z (НМ) відноситься до першого BP обертів для всіх 16 значень у відсотках.
В lim пара, наприклад, є тільки ВР (карти 16x1, 12х1 і т. д.)
Для того, щоб коефіцієнти перетворення кожного типу ЕБУ має свої і без damos цієї сім'ї, вони не можуть придумати
Ну ...насправді, без damos для winols важко зрозуміти, осі x і y BP, що відповідає....очевидно, я кажу про карти з драйвера, тобто ті, що ECM не відображає у своїх драйверів... Принаймні, я від ECM не міг зрозуміти, осі x і z, що значення збігаються. Не знаю, якщо є хтось може це зробити...По-моєму, ми зможемо почати відправляю карту в edc 16 і почати вивчати карти з драйвера, для того, щоб зрозуміти, як інтерпретувати.
Великі errecinque, ідеї, як Бетмен, коли потрібно.
Я згоден з просто відпустити всі драйвери, але для початку я б сказав, що вони дають уявлення про те, що ви йдете на дотик і, проводячи застосовується функція ВР тип карти, хоча, як визначено тобі дуже допомагає, щоб не використовувати драйвер.
Питання..
На пару, є більше карт, що ECM визначає карті 1 до 5.
Як вони визначені?
Вони приблизно однакові..
Йдуть модом спекуляції або диференціальні з якоюсь фактор?
Я edc16c39 170cv або моя 120cv завжди edc16, якщо ви хочете.
Одна 16 інша 8v.
Як краще виїхати?
Якщо для вас не є проблемою, моя edc16c добре? Це один дельта 1.6 multijet, на якій я можу зробити тест.або ви кажете
Атмосферний тиск не має тут, давайте обговоримо тиск в рампі, потім палива.немає зміщення, для того. Що я знаю або, принаймні в карті, про яких я коли-небудь бачив
По мені, так все в порядку
Від того, де ми хочемо почати зараз?
Я почну з пояснення африки бідної/багатої що як я зрозумів повинен стояти на 14.7 (afr=повітря/паливо), щоб бути точним, але з допуском приблизно 0.5.
Худий був вище 15
Багатий під 13
Тобто зробити перетворення з міліграм в мм3 із коефіцієнт 0.85.
Тепер, як це зробити з карти, відкритої xo я не вмію..
Потрібно пояснення, питну, хто знає..
tranky, але як зрозуміти, скільки ти вкалываешь?у частині робити журнал,карту, як ви розумієте, як?я цього ще не зрозумів...я, здається, зрозумів, що в edc16 значення виражені в запиті крутного моменту, а потім ньютона, які або конвертувати їх в заявці кількість палива (тип в карти, педалі)...я десь читав, що для перетворення з nw в мм3 слід розділити на 5 тебе виходить?як riguara afr я читала навіть я, ті ж претензії, але я знаю не більше, проте, якщо я не знаю, розрахувати суму я не можу перейти до звітів ват afr у вас інформація про це?
Йосип, я поки не можу скачати ...розміщені на мега і працюємо разом... Якщо можна звичайно..
Якщо мені кроки тільки на ПК, подивимося, що робити.... Я, починаючи з карти, педалі... Кількість дизельного палива запит в мм3 залежно від навантаження (педаль).
Від того, наскільки я зрозумів, кількість дизельного палива це визначити, якщо у ВР, що за межами карти, що я не знаю, які ще. Типу тієї педалі ви максимальний попит на ВР, той і більше малюк не введіть.
Абсолютно вірно..
Однак, хлопці..давайте зробимо це з екрану, і карту перед...ВР знайдеш їх, перед самою карті... - ті дві криві першій карті..
Якщо ви подивіться адресу в шістнадцятковому форматі, ви розумієте, що, перш значення карти є справжній ВР, які мають два значення залежно від довжини карти ..наприклад 16x16, 8x8 і т. д. і т. д...
Андрій, справедливості заради політики сайту, ми переконливо просимо вас прибути у 80 msg, принаймні, ми можемо зробити каталог на сайті вкладень, і не розміщувати посилання ext, що після декількох місяців приходять в занепад.
Я кажу це, тому що мені це завжди відбувалося в інших частинах дотримуйтесь промови, написані, можливо, в 2012 році, зовнішні посилання більше не дійсні, і отримана інформація частково без візуального підтвердження (na ***** водіння, в кінці кінців).
Йосип для ідентифікації BP дизельне паливо, ви повинні піти, наприклад, на мапу, визначається з драйверами як "головна карта уприскування - до ін'єкцій" є 16x16, якщо ви бачите, незадовго до карта ви свого ВР, який визначає, з першою хвилею обертів двигуна на ОБОРОТАХ в хвилину (я думаю), і другий mg injectable. Давайте залишимо перша хвиля тепер, що нас цікавить не зміна одиниць X (по горизонталі), але ми повинні визначити те, Y (по вертикалі) для збільшень (поправте мене, якщо я скажу, відчуває капелюшний бум).
Або над мишкою і, відповідно, переміщаючи вісь уявлення про ID 1dafa6 дає десяткове значення, рівне 7000, який з коефіцієнтом перетворення від 0,01 повинна бути 70, що від того, як я прочитав тут, і їх співвідношення мг на мм3 становить 1=0,85mm3 значить, ти тепер з тиском максимум (7000*0.01*0.85) 59.5mm3 дизельного палива, встановлений на bp на цій карті.
В цей момент я блок взагалі будь-які інші лайно, і чекаю зворотного зв'язку.
Добре ..ніяких зовнішніх посилань... Але стежу з задоволенням...наскільки я знаю, ваші міркування цілком вірно....подивимося...
Так що якщо на першій осі ми маємо оберти двигуна на другий у нас є обсяг упорскування максимальна, що ECU може читати..., Змінивши точку зупину, ми можемо змусити читати на блок управління, для різних значень кількості ін'єкцій і, отже, надати насправді більше... Але є проблема, треба, як кажуть на жаргоні "піднятися на breakpoint", що досі не зрозумів, як ви робите.... Правильно, tranky?
Я, наприклад, навіть не в реальному часі, щоб припущення:
BP ОБОРОТІВ в хвилину: 500 - 800 - 1000 - 1500 - 2000 - 2500 - 3000 - 3500 - 4000 - 5000 - 6000
ВР IQ: 500 - 1000 - 2000 - 3000 - 4000 - 5000 - 6000 - 7000
на даний момент у мене є ВР, який говорить: максимум оборотів на 6000rpm ви можете надати максимум 59.5mm3 (коефіцієнт перетворення як було сказано раніше).
Крім того, щоб не знати, на скільки оборотів потрібно встановити кількість палива, що я вважаю, що певний максимум повітря, що всмоктує двигун і зробити їх ставлення назад пропорційно з палива з фактором 1:14.7, а потім встановити спочатку карти турбо і від їх регулювання все і туєву хучу карт (маленькі дужки), тепер ми хочемо підняти поріг IQ, наприклад, в 100mm3 (na божевілля бачив ****llo, до яких ми але це тільки один приклад).
Тепер підрахуємо, скільки мг відповідає 100mm3:
100/0,85=117,65mm3, що перетворюється з 117,65/0.01= 11765mg близько (я сподіваюся, правильно, що я даю числа)
В цей момент ми приймаємо BP IQ і почнемо розділяти значення, запроваджені ГОДИН, щоб дістатися до 11765 робив так (я думаю):
ВР IQ: 1000 - 2500 - 4000 - 6000 - 8000 - 10000 - 11765
у цей момент крива на карті буде мати значення і прирощення, які надходять до тих пір, як ми встановили (звичайно, инкременты будуть пов'язані вибраних точок, типу від 2500 до 4000 ми більше не можемо поставити 3000, я думаю.. тут я не впевнений).
І це правильно, по-вашому?
Навіть не можемо поставити 3000?
чому в interscala вам ФІКСОВАНІ точки, які йдуть як встановити з ВР (я думаю..)
За те, що я знаю, щоб надати бажану суму, потрібно встановити його на карту afr, що це той, який керує в тому сенсі, що ви також можете попросити 1000 з педаллю від карту перетворення нм-iq, але карта afr завжди обмежує кількість, що закон на карті
І тут бере на себе в грі, робочий об'єм двигуна. Зараз не пам'ятаю точну формулу, але знаючи робочий об'єм/ кількість циліндрів у нас максимальний об'єм повітря, який може всмоктувати двигун. Перетворюється в мг з допомогою цієї формули, і через afr, що ми хочемо, щоб тримати нас скільки кубічних міліметрів дизельного палива може переварити наш двигун. На жаль, я не можу бути на пк, і сподіваюся, я не помиляюся я кажу те, що думаю, я знаю.
Тому, як на мене, ви повинні почати від того, що карта стерео кількість, ніж ви хочете додати
Тепер для мене питання виникає..
Починаючи від ступеня стиснення двигуна, встановленого для даного типу автомобіля, що не знаю, хто тобі це..
Припустимо, що, можливо, дух святий у сні тобі говорить, або може бути, зробити лог і бачиш.
У мене значення $за тисячу показів (поставлю так як змінна визначена з невизначене значення), як і де почати набір, як я працюю в "stechiorapporto" в інших картах?
За логікою я думаю, що стабілізує ЦИ, до яких я хочу приїхати (з критеріями, встановленими залишиться ще одна змінна $сон, який розгадати з плином часу) і маючи двох факторів стабільності починає дути ecu і карти, але потім він потрапляє в фактор ГРАДУСІВ і висадити їх тьма.. Потім вона висить навіть на картах близнюки, як наприклад в моєму випадку я "момент потрібно, щоб функції спорту та іншу спортивні B , то "основного уприскування - карта на основі 1, базова карта 2.. 5.. і я не знаю, фактори обробки цих карт в автомобіль, як вважаються запуску
Я була розкрита арка pls?
Тому, як на мене, ви повинні почати від того, що карта стерео кількість, ніж ви хочете додати
потім мені підтвердили, що є макс-повітря на впуску + IQ-це необхідно для того, щоб почати створення карти ?
Ах Те, що я не знаю, і, якщо повітря, який зчитує датчик витрати повітря ділиться на циліндри чи ні. І тут ви повинні зателефонувати манро
потім мені підтвердили, що є макс-повітря на впуску + IQ-це необхідно для того, щоб почати створення карти ?
Ви всмоктуваного повітря ви отримаєте з урахуванням об'єму і тиску турбо і він починає йти на важку
З допомогою максимальний обсяг всмоктуваного з'ясується, скільки iQ можна поставити без куріння з урахуванням 14,7 afr
Тоді спокійно їдемо звідси. Об'єм двигуна 1600/4 = 400 кожен циліндр. Навколо на форумі, що є дивіться, якщо ви перебуваєте в 400, скільки мг повітря є. Потім йдемо далі, там інші карти, подивимося, коли встановимо, скільки мм3 дизельного палива ми можемо надати.
Щільність повітря дорівнює 1/см3..вірно?
Знайшли його в буфер обміну....
"Розумно, ваша турбіни як це може штовхати? 2.5 бар пік?
Добре. Це, як правило, одним з чинників, стримуючих
(1910/4)*1.2*0.8*2.5= 1146mm3 повітря
У нас доступні 1146 мм3 повітря.
Яке AFR більш розумним, що дозволяє мати більшу кількість вприскування?
погода 14? 14.2?
1146/14= 81.85mm3 дизельного палива."
Перетворює з реальними даними від 1600
PS що неск....що я....1 dc, скільки мм3?
Ось....400 = 400 повітря, вірно?
Дизель добре горить при співвідношенні 14.6 мг повітря на 1 мг палива.
Потім 400 / 14.6 дорівнює 27,4 мг
Правильно, по-вашому, щоб виїхати?
я роблю трохи плутанини...
чесно кажучи, мені важко йти...
не потрібно зробити, хто знає, які обчислення все одно..
maf говорить вам точно, скільки повітря двигун був лопаешь завжди, що це нормально..
і звідти ви можете почати з розрахунків африки ricordatedi цвз на edc16c, до common rail на iq дизельного палива в мм3
на відміну від edc16u сир в мг...потрібно уточнити, що для maf на всі ебу, згадані завжди представлений в мг..
коефіцієнт перерахунку ваги в об'єм повітря для зручності Буде "кріпиться" у 1,2, але це в залежності від температури,щільності,тиску і т. д..вам мало..
невелике уточнення значення лямбда з edc16c якщо ви подивитеся attentamenteun файл орі і лямбда 1=afr 14,5 для дизель тільки на холостому ходу..з afr 14,5 дизель sfummacchia досить...вже з 16,5 afr ви ок з лямбда є, щоб зробити логи, щоб побачити, якщо з дати maf є або менш різкими, ніж iq з даними лямбда-afr...
Тоді спокійно їдемо звідси. Об'єм двигуна 1600/4 = 400 кожен циліндр. Навколо на форумі, що є дивіться, якщо ви перебуваєте в 400, скільки мг повітря є. Потім йдемо далі, там інші карти, подивимося, коли встановимо, скільки мм3 дизельного палива ми можемо надати.
Для стехіометричного кожен мм3 дизельного палива вимагає 14,6 повітря, а потім, щоб мати 100mm3 сказав вище (формула 100*14,7) нам знадобиться 1470 мм3 повітря, якщо такий двигун не може обійтися.
Для того, щоб побачити, якщо він забезпечує нам треба зробити:
1600/4 * 1.2(цей фактор я не знав, що робить ****) * 0,8 (в ідеалі це) = 384
потім: 1470/384 = 3,82 бар, то розрахунок йде від масштабу для турбіни, що, можливо, забезпечує датчик 2,5 бар і 3 пік.
Так що з MAF ви читаєте 1470 бар, що не подає ніколи..
(поправте, якщо помиляюся)
Для стехіометричного кожен мм3 дизельного палива вимагає 14,6 повітря, а потім, щоб мати 100mm3 сказав вище (формула 100*14,7) нам знадобиться 1470 мм3 повітря, якщо такий двигун не може обійтися.
Для того, щоб побачити, якщо він забезпечує нам треба зробити:
1600/4 * 1.2(цей фактор я не знав, що робить ****) * 0,8 (в ідеалі це) = 384
потім: 1470/384 = 3,82 бар, то розрахунок йде від масштабу для турбіни, що, можливо, забезпечує датчик 2,5 бар і 3 пік.
Так що з MAF ви читаєте 1470 бар, що не подає ніколи..
(поправте, якщо помиляюся)
Насправді 1600 до становить
Компоненти серії не перетравлює, ніколи не 100mm3 дизельного палива. Починаючи з 80-х, які потім зіставляються добре, решта просто вже.
Здається, що закручувати ..
Здається, що закручувати ..
не здається.. errecinque рулить, і я повинен платити бочку пива, що той п'яний протягом 12 років
не здається.. errecinque рулить, і я повинен платити бочку пива, що той п'яний протягом 12 років
Прийде день, що я буду в твоїх краях.....
Тепер мене виникнути сумніви
.... коли ми говоримо, карта, 80 мм кубики... ми повинні розглянути, для 4 форсунок або для кожної форсунки
?
Тепер питання..
проводячи всю карту в 2d, де знайти карту з вр IQ, я повинен змінюватися, все вр або тільки ті, з політикою якого я не знаю карт сусідніх?
Прийде день, що я буду в твоїх краях.....
Тепер мене виникнути сумніви
.... коли ми говоримо, карта, 80 мм кубики... ми повинні розглянути, для 4 форсунок або для кожної форсунки
?
для ignettori я думаю.. ви робите розрахунок для igniettore, якщо я не помиляюся
Тоді розрахунок, перш ніж Андреа 80 з 27 мг на циліндр не в порядку. 1 куб. см не дорівнює mg. і впевнений, що в 1 куб. см є 1000 мм3.....
Дизель добре горить при співвідношенні 14.6 мг повітря на 1 мг палива.
Потім 400 / 14.6 дорівнює 27,4 мг
Правильно, по-вашому, щоб виїхати?
вам не вистачає коефіцієнта 0,85 перетворення
400 = 400000mm3, безумовно, поза поріг.. у вас харчування трансфер
андреа для перетворення постійного струму в мм3 враховує фактор 0.001:1
коефіцієнт 0,85 сказав вище, для того, щоб AFR (Прости, я переплутав вище..mea culpa)
Не кажучи вже про...я перечитав все і зрозумів...якщо спуститися в Апулії пива в річках x все !!!
Хлопці, я можу додати вас, тільки ввечері,я на роботі..що стосується тиску турбо, я, здається, читав, що вже в оригіналі оборотів на 1.7 бар наддуву, отже, 2.7 читання від діагнозу...що стосується кількості дизельного палива впорснути думаю, йдуть розділені на 4 циліндри, але я не впевнений
400 = 400000mm3, безумовно, поза поріг.. у вас харчування трансфер
Ви говорите про обсяг циліндра не дизельне паливо впорскується. Якщо заповнений водою циліндр, це "дельта" поршень в ЛІЧКУ мені 400.000 мм3= 400 куб. см=0.4 літра
Тепер для того, щоб не помилитися розрахунки повинні бути впевнені, що сума, яку ми хочемо надати, наприклад, 80mm3 циклу як суму чотирьох циліндрів, або для кожного циліндра. Тоді почнемо з рахунків
Ви говорите про обсяг циліндра не дизельне паливо впорскується. Якщо заповнений водою циліндр, це "дельта" поршень в ЛІЧКУ мені 400.000 мм3= 400 куб. см=0.4 літра
Тепер для того, щоб не помилитися розрахунки повинні бути впевнені, що сума, яку ми хочемо надати, наприклад, 80mm3 циклу як суму чотирьох циліндрів, або для кожного циліндра. Тоді почнемо з рахунків
80mm3 в цикл, як на мене, є для кожного окремого циліндра.
Вибачте, якщо я роблю крок назад, але як ми можемо визначити, якщо точка зупинки від 7000 одиниць вказуючи нам 70 мм3? Я вважаю, це значення у велику кількість точок зупину. Не думаю, що всі, пов'язані з кількістю дизельного палива.сьогодні гортаю трохи карту, і ви на місці якийсь екран. Тому що, якщо не оформлена добре, цей крок в кінцевому підсумку дає збільшення на якійсь карті...
Вибачте, якщо я роблю крок назад, але як ми можемо визначити, якщо точка зупинки від 7000 одиниць вказуючи нам 70 мм3? Я вважаю, це значення у велику кількість точок зупину. Не думаю, що всі, пов'язані з кількістю дизельного палива.сьогодні гортаю трохи карту, і ви на місці якийсь екран. Тому що, якщо не оформлена добре, цей крок в кінцевому підсумку дає збільшення на якійсь карті...
На це можу тобі сказати, що деякий 7000 на вр 70 кубічних міліметра. але я забігаю вперед. Спочатку ми повинні визначити, скільки повітря повинен прочитати Maf Для Ін'єкцій 80 мм кубики З африки, Скажімо, 15. ВР a 80 віднімемо після
Місце, що стехіометричне співвідношення теорії для спалювання дизельного палива складає 14,5 частин повітря по масі на 1 частину палива завжди у вагу і, що 80mm3 важать близько 66,6 мг мінімальний обсяг повітря-близько 1 м за цикл.
За законом дизельне паливо (стандарт EN590) повинен мати щільність від 0,820 і 0,845 Кг на літр, так що якщо я множу 80*0,820=65,6 мг, у той час як, якщо я множу 80*0,845=67,6 мг, щоб це я сказав приблизно 66,6, що це золота середина.
Якщо потім помножити вагу 66,6*14,5=965,7 мг. Я вже говорив-теоретик, тому що не Дизельний двигун, ніколи не буде горіти без диму, як нафтовий танкер, паливо до стехіометричного коефіцієнту, то, безумовно, 1000 мг, безумовно, недостатньо.
Я намагався знайти деякі файли журналу, і я отримав ці дані, щоб jtd 16v:
педаль газу 100%, обороти двигуна 2077, пре turbo 2180, maf 1172 мг циклу, дизельне паливо впорскується 69,76mm3 (вага близько 58,1 мг), з якої видно, що співвідношення повітря/паливо приблизно 20,2/1 (1172/58,1)
педаль газу 100%, обороти двигуна 4000, пре turbo 2300, maf 1035 мг циклу, дизельне паливо впорскується 60,02mm3 (вага близько 50 мг), з якої видно, що співвідношення повітря та палива, це близько 20,7/1 (1035/50)
Тому вважається, що машина в цей €3 і, отже, досить ліберальна в плані диму в порівнянні з транспортних засобів, що зараз я вважаю, що підтримувати співвідношення повітря/паливо схожі, і близько 20:1, щоб правильно записати 80mm3 (66,6 мг) при необхідності 1332 мг повітря за цикл. Може бути, ви, може порадувати 1,2 гр якщо ви носите співвідношення 18:1 але я не знаю, то в плані куріння, як веде себе двигун
Місце, що стехіометричне співвідношення теорії для спалювання дизельного палива складає 14,5 частин повітря по масі на 1 частину палива завжди у вагу і, що 80mm3 важать близько 66,6 мг мінімальний обсяг повітря-близько 1 м за цикл.
За законом дизельне паливо (стандарт EN590) повинен мати щільність від 0,820 і 0,845 Кг на літр, так що якщо я множу 80*0,820=65,6 мг, у той час як, якщо я множу 80*0,845=67,6 мг, щоб це я сказав приблизно 66,6, що це золота середина.
Якщо потім помножити вагу 66,6*14,5=965,7 мг. Я вже говорив-теоретик, тому що не Дизельний двигун, ніколи не буде горіти без диму, як нафтовий танкер, паливо до стехіометричного коефіцієнту, то, безумовно, 1000 мг, безумовно, недостатньо.
Буде такий люб'язний, Щоб сказати, як ти calcolaresti, Скільки повітря у мене йде з подачі 1600, Що ми взяли в якості прикладу в цій темі, З абсолютний тиск турбіни 2,7 Бар ?
Дивіться, я зробив цей розрахунок, навіть якщо мені не вистачає фундаментальних даних.
1600/4 циліндра = 400 на циліндр. 400*2,7=1080, який потім множиться на питома вага повітря, що становить 1,2928 тому 1080*1,2928=близько 1396 мг і тут я зупиняюся, бо не вистачає саме фундаментальний факт, що це правда наповнення циліндра, так що якщо, припустимо, у 70% буде близько 1000 мг/цикл, але може бути більше
У прикладі вперше з 1900, в теорії ми
1910/4*2,3*1,2928=близько 1420 мг, але датчик МАСОВОЇ витрати повітря перед 1035 тому тільки 1035/1420=0,7288 це в режимі максимальної потужності, то краще до схеми пара, завжди повідомляли в попередньому прикладі,
1910/4*2,18*1.2928=теоретичне значення 1345, реального 1172 потім майже 87%.
Однак потім кожен двигун буде мати свої доходи і заповнювати, залежить від багатьох факторів, тип кут перекриття клапанів, форми впускних каналів і так далі
Дивіться, я зробив цей розрахунок, навіть якщо мені не вистачає фундаментальних даних.
1600/4 циліндра = 400 на циліндр. 400*2,7=1080
помножити dc x в бар, де ти його взяв? впевнений, що це правильно? мені здається, занадто простий....
Я за відправну бачу це так: беремо я благословив afr 14,7. кожен мг дизельного палива потрібно 14,7 мг повітря. я хочу, щоб спалити 80mm3, що я *0,85= 68 дизельного палива. множення x 14.7 = 999.60 мг повітря .
Бачив, що на damos edc16c39 у нас одиниці масового витрати повітря, вираженої в мг міркувати на цю одиницю виміру....
І так як на BP карта лямбда-це дельта доберемося до 1000 мг/хаб для 68 inj (80 мм3) ВР не треба змінити його.
Ви йдете в петлі з розрахунками, хоча потрібно розуміти.
Наступний крок, я б сказав, перехід до визначення карти вид на bp, принаймні, для нас, без winols починається виклик...
Особливо нм та градусів або визначити, що я не розумію нічого..
Ви йдете в петлі з розрахунками, хоча потрібно розуміти.
Наступний крок, я б сказав, перехід до визначення карти вид на bp, принаймні, для нас, без winols починається виклик...
Особливо нм та градусів або визначити, що я не розумію нічого..
Починає дивитися на карти, лямбда-як ми вже говорили. Подивіться, осі Вр на першому (Y) ви значення ОБОРОТІВ в хвилину на другий (Х) у mg/hub, який читає маф. На кривих (вісь Z) у вас значення з перетворення 0.001. Я знаю, що значення 1 на цій осі, тебе обмежує Iq в ідеально значення Afr. В цьому випадку тримати в 1 в inf dx таблиці, ми зможемо надати всі 68 inj (80mm3). Так давайте спробуємо, давайте почнемо з модом покладіть в 1 ( або 1000 в залежності від версії драйвера ) в таблиці з середини осі y і половина осі х в те місце файлу. Потім пішли вперед з інших карт, щоб повідомити ебу, що ми хочемо привнести 80 мм3
На це можу тобі сказати, що деякий 7000 на вр 70 кубічних міліметра. але я забігаю вперед. Спочатку ми повинні визначити, скільки повітря повинен прочитати Maf Для Ін'єкцій 80 мм кубики З африки, Скажімо, 15. ВР a 80 віднімемо після
errecinque не для протиріччя, але, щоб зрозуміти більше,я підсів до речі, а що стосується 7000 на вр, по-моєму, не завжди і тільки iq,якщо ти, наприклад, дивитися мапу тиску в рампі, зверніть увагу також їх вр від 7000, але в цьому випадку ми говоримо про тиску дизельного палива, а не кількість введених...ось чому мені цікаво, як ви визначите, що карту ми знаходимо далі, без драйверів... поглянь на адресу 1FB83A і перевірити вр на цій карті
Починає дивитися на карти, лямбда-як ми вже говорили. Подивіться, осі Вр на першому (Y) ви значення ОБОРОТІВ в хвилину на другий (Х) у mg/hub, який читає маф. На кривих (вісь Z) у вас значення з перетворення 0.001. Я знаю, що значення 1 на цій осі, тебе обмежує Iq в ідеально значення Afr. В цьому випадку тримати в 1 в inf dx таблиці, ми зможемо надати всі 68 inj (80mm3). Так давайте спробуємо, давайте почнемо з модом покладіть в 1 ( або 1000 в залежності від версії драйвера ) в таблиці з середини осі y і половина осі х в те місце файлу. Потім пішли вперед з інших карт, щоб повідомити ебу, що ми хочемо привнести 80 мм3
Я готую файли, я роблю це зміна всі карти лямбда?тобто всі 4?
errecinque не для протиріччя, але, щоб зрозуміти більше,я підсів до речі, а що стосується 7000 на вр, по-моєму, не завжди і тільки iq,якщо ти, наприклад, дивитися мапу тиску в рампі, зверніть увагу також їх вр від 7000, але в цьому випадку ми говоримо про тиску дизельного палива, а не кількість введених...ось чому мені цікаво, як ви визначите, що карту ми знаходимо далі, без драйверів... поглянь на адресу 1FB83A і перевірити вр на цій карті
Майже всі edc16 fiat мають карти вже розраховані для 70mm3. Карту тиску в рампі показує тиск, щоб дати кілька кіл, а той iq. Я драйвер, який ви вказали, і т. д. мені це дає у червоний, а потім взяти інший, я бачив, що не перетворює саме iq, але дає звичайні навантаження у відсотках.....я не знаю, якщо те, що ти використовуєш є більш точним
Я використовую цей драйвер, тому що мій файл ідентичний іншому присутній на форумі і т. д. використовувати цей драйвер, щоб цей другий файл,будучи рівні, я вважаю, що водій йде добре, навіть для цього...загробного життя, все, що я зробив тести, щоб підняти тиск в рампі і працює, то, принаймні, на цьому ми і....може, варто зробити інші тести, щоб перевірити, якщо правильний драйвер на все, щоб всі.Що стосується цінностей і т. д., що дає нам для карт дизельного палива повинні бути виражені в ньютонах, і тому ви повинні перетворити їх в мм3,блукаючи в пошуках інфо я читав деякі повідомлення, в яких мова йшла про 500 nw = 100 мм3 . Відносини, отже, 5=1 хто-небудь підтвердити, якщо правильно?
помножити dc x в бар, де ти його взяв? впевнений, що це правильно? мені здається, занадто простий....
Ви впевнені, що це. У циліндр з об'ємом 400 може містити до 400 повітря, атмосферного тиску, якщо подвоєння тиску містить подвійний обсяг. Так що, якщо у простір 400 гучності я поклав 800 повітря буде мати тиск-2 бар, тобто в 2 рази, атмосферного, якщо я покладу 1000 завжди в тому ж обсязі у мене тиск 2,5 бар і так далі.
Що стосується цінностей і т. д., що дає нам для карт дизельного палива повинні бути виражені в ньютонах, і тому ви повинні перетворити їх в мм3,блукаючи в пошуках інфо я читав деякі повідомлення, в яких мова йшла про 500 nw = 100 мм3 . Відносини, отже, 5=1 хто-небудь підтвердити, якщо правильно?
По-моєму це не правильно. Між картками, що міститься в блоці управління є один, який перетворює необхідного крутного моменту на кількість дизельного палива, яке треба вприснути.
Припустимо, що за кермом автомобіля, натиснувши на педаль газу на 20% свого ходу і до 1500 об/хв. Перша карта, яка діє, це називається Драйвер Wish або карту педаль або схожою назвою багато, щоб зрозуміти, відсортуйте дані тиску педаль 20% (по карті знайдеш 0,2*8192=1638) на колонці і 1500 оборотів мати значення, наприклад, 1221, які необхідно поділити на 10, так що 122,1. Це момент потрібно. Пропустити крок перевірки в карту скидання пари і підходимо до карти перетворення крутного моменту дизельного палива. На осі знайти ще обертів 1500, на інший знайти значення крутного моменту запит, яка, приміром, 1000 та 1250 (враховуючи, що в нашому прикладі ми запросили 1221) так що мені доведеться інтерполювати дані, щоб отримати вартість дизельного палива, яке треба вприснути.
....... 1000 1250
1500 1750 2250
так що від інтерполяції отримую 2192, то кількість дизельного палива, яке треба вприснути, щоб виконати запит педалі 21,92mm3.
Все це для того, щоб сказати, що вже є таблиці, розраховується від забудовника за розрахунки зроблені для того, щоб дізнатися, скільки солярки потрібно, щоб отримати певну пару і тому, що ця величина варіюється в залежності від оборотів.
Наприклад, карта, яка у мене під оком, я (не може завантажити безкоштовно, інші) стовпець так зробив
....... 4000
1500 9760
1750 8890
2000 8390
2250 8315
таким чином, як ви бачите, 83,15mm3 дизель генератор 400 нм крутного моменту при 2250 але для того, щоб мати однаковий крутний момент при 1500 оборотів мені потрібно 97,60, отже, множиться 5, по мені, не має ніякого сенсу
ви не дуже далеко від 5>мм3 з розрахунку 400/97mm3=4,2 нм-мм3...
крім того, в ебу є карта, яка викрадає нм, отже, iq для розрахунку внутрішнього тертя sitra відразу після обмежувачі крутного моменту і 8x8 з віссю z все в мінус...
comunqueper повноти інформації в карту нм на iq,то це карта "команда iq щодо часу відкриття форсунок" завжди брати до уваги максимальну iq, пов'язані з максимальний крутний момент розраховується позитивний...це ваш iq на нм обчислення оптимального з дому мати
невелике уточнення значення лямбда з edc16c якщо ви подивитеся attentamenteun файл орі і лямбда 1=afr 14,5 для дизель тільки на холостому ходу..з afr 14,5 дизель sfummacchia досить...вже з 16,5 afr ви ок з лямбда є, щоб зробити логи, щоб побачити, якщо з дати maf є або менш різкими, ніж iq з даними лямбда-afr...
Як ти правильно сказав, навіть якщо і дизельного палива теоретично має стехіометричне співвідношення для 14,5:1 у ці відносини ніколи не вдасться добре записати, і закурить як паровоз.
У будь-якому випадку я хотів би додати кілька дрібних речей, щоб побачити, якщо я все правильно зрозумів.
Припустимо, що датчик MAF показує мені значення 630 мг/цикл при 2000 оборотах на хвилину, а потім, дивлячись у карти, куриш або lamdba значення, відповідне як 1330, я кажу про бо EDC16c, розрахунок на те, що це призводить 1,33*14,5=19,285 і, відповідно, якщо ми ділимо 630 на 19,285 = 32,67 вже мм3, а не мг дизельного палива, як описано у вашому попередньому пості на це, що я процитував.
Все це означає, що співвідношення повітря/паливо або AFR насправді не 19,285:1, як ви могли подумати, а треба враховувати, що т. е. вага дизельне паливо впорскується, а не його обсяг, в іншому випадку порівнювати вагу за об'ємом, і це, як порівнювати картоплю з морквою.
Повітря ми вже знаємо, дуже добре, скільки він важить, тому що роботу він вже зробив, датчик МАСОВОЇ витрати повітря, дизельного палива, ми повинні calcolarcelo, а потім помножити на 32,67mm3 для 0,8325 (в середньому від 0,820 і 0,845, що щільність, яку повинна мати за законом дизельне паливо) отримую близько 27,2 мг, що порівняно з кількість повітря отримую AFR 21,3.
ви не дуже далеко від 5>мм3 з розрахунку 400/97mm3=4,2 нм-мм3...
крім того, в ебу є карта, яка викрадає нм, отже, iq для розрахунку внутрішнього тертя sitra відразу після обмежувачі крутного моменту і 8x8 з віссю z все в мінус...
Вибач, що користуюся твоїй компетенції, але ця карта також присутня в EDC16c8? Я ще не можу скачати файли, і те, що я нижче, на якій я studacchiandoci трохи тільки в цьому.
Припустимо, що датчик MAF показує мені значення 630 мг/цикл при 2000 оборотах на хвилину, а потім, дивлячись у карти, куриш або lamdba значення, відповідне як 1330 розрахунок на те, що це призводить 1,33*14,5=19,285 і, відповідно, якщо ми ділимо 630 на 19,285 = 32,67 вже мм3, а не мг дизельного палива
неправильно...якщо ви розділите мг повітря для африки в результаті розрахунку завжди мг, таким чином, вага дизельного палива.
у edc16c працюють у мм3, то обсяг для перетворення дизельного палива від мг в мм3 використовує перетворення 0,85.
Вибач, що користуюся твоїй компетенції, але ця карта також присутня в EDC16c8?
ви edc16c8 і c39 дуже схожі.
ви edc16c8 і c39 дуже схожі.
У мене мало часу сьогодні і завтра, але це я...я все 2 в машинах сімейства цих ecu і с8 відрізняється від c39 тільки для управління dpf, мені здається.
400cc повітря x 1.293 = 517.2 мг повітря в циліндр. Тепер я сказав, що на 68 (=80mm3) x14.7 = 999.6 i мг повітря, необхідні для підтримки afr. 999.6/517.2 = 1,92 бар тиск, необхідне для стиснення 999.6 мг повітря в циліндр. Якщо турбіна витримає це тиск ми можемо почати моддінг карти, turbo d це межа. Якщо ми не робимо один крок за один раз карта закінчується в 2020 році....що вже ми не можемо сидіти весь день на форумі....
р в розрахунок, не майте на увазі, VE..
крім того, якщо ж, як і вище було на 100% потрібно в будь-якому випадку sotrarre на розрахунок атмосферного тиску і щільності в залежності від тиску тієї ж температури, вологості..і т. д..і т. д...
покладайтеся тільки на maf.
в основному розрахунки йдуть добре до певного моменту.
крім цього потрібен досвід,політика,знання,і т. д....
1,9 бар+1 банкоматів дійсно багато для gt1544v орі..
в основному розрахунки йдуть добре до певного моменту.
крім цього потрібен досвід,політика,знання,і т. д....
1,9 бар+1 банкоматів дійсно багато для gt1544v орі..
Скільки може витримати по-твоєму, ця турбіна? Однак скажи мені, що це шлях, який тепер уникає мене...спасибі. я знаю, що є, це нормально з обчисленнями, але давно втратив серед всіх завжди, щоб дізнатися, коли і подивимося, скільки ми змогли зробити, пити я дельта, не палити занадто....
Хлопці, роблячи інтернет-пошук, дельта повинна відповідати garrett 803956,манро, ви будете плутати з турбіною на 1.6 Пежо.Я намагаюся зробити деякі дослідження, щоб знайти характеристики такого турбо, хоча я читав, що ці турбіни вже працюють при високих тисках від золота, щоб компенсувати зниження ступеня стиснення, що має 1.6 mjt порівняно з 1.9... тому повинні, на мій погляд, витримає, принаймні, трохи більше.оновлення завтра з результатами пошуку
Скільки може витримати по-твоєму, ця турбіна? Однак скажи мені, що це шлях, який тепер уникає мене...спасибі. я знаю, що є, це нормально з обчисленнями, але давно втратив серед всіх завжди, щоб дізнатися, коли і подивимося, скільки ми змогли зробити, пити я дельта, не палити занадто....
грубо кажучи Ve не що інше, що якість повітря в реальному, що двигун ingurgità один раз, що він пройшов через повітряний фільтр,трубопроводи,повітроводи, клапани і т. д.....як правило, по 2 клапани на циліндр(це атмосферне або turbo у фазі всмоктування в одне і те ж) ми Ве близько 80-85%,на 4-клапана піднімається до 90-95% це означає, що у випадку з 1,6 л або 1600 куб. см з Ве на 95% в циліндр, замість того, щоб було 400 повітря є 380 куб. см повітря.
неправильно...якщо ви розділите мг повітря для африки в результаті розрахунку завжди мг, таким чином, вага дизельного палива.
у edc16c працюють у мм3, то обсяг для перетворення дизельного палива від мг в мм3 використовує перетворення 0,85.
Звичайно, ви праві. Я з тобою згоден.
Я думаю, що місце боляче питання, я поясню, сумніви в тому, що я прийшов.
Ти говорив про те, що ебу EDC16c працюють в мм3, а потім я думав, що у вартість місце на карті куриш в розмірі 1330 вже міститься перетворення 0,85, щоб отримати в кінці розрахунку, вже перетворене значення в мм3, скажімо, значення готовий до використання.
Так що моє міркування, якщо в блок управління, скажімо, "u", починаючи від значення MAF 630 і лямбда-наприклад 1,565 розрахунок зробив, 630/(14,5*1,565)=27,66 що я мг потім якщо я хочу отримати мм3 ми все ділимо на 0,85 і отримую 32,67mm3, бо ти сказав, що ці блоки працюють на мг.
А я думав, що в блок "c" і програміст він вже зіграв свого роду корекція, а потім вже ділиться 1,565 для 0,85 і потім покласти в карті, 1,330, що є результатом цього поділу таким чином, що, розділивши всі відомі 630 мг (14,5*1,33) я отримую відразу 32,67 вже перетворений в мм3.
400cc повітря x 1.293 = 517.2 мг повітря в циліндр. Тепер я сказав, що на 68 (=80mm3) x14.7 = 999.6 i мг повітря, необхідні для підтримки afr. 999.6/517.2 = 1,92 бар тиск, необхідне для стиснення 999.6 мг повітря в циліндр. Якщо турбіна витримає це тиск ми можемо почати моддінг карти, turbo d це межа. Якщо ми не робимо один крок за один раз карта закінчується в 2020 році....що вже ми не можемо сидіти весь день на форумі....
Враховуючи, що, як каже манро, базується на MAF-це найкраще рішення, по-моєму, ви можете накидати грубої оцінки.
Я згоден, що циліндр 400 заповнений повністю атмосферного тиску містить 517 мг повітря, якщо ми застосуємо до розрахунку дорозі складе 80% отримуємо близько 414mg (400*0.8*1.293).
По-моєму, однак, це не мислимо, спалювання дизельного палива у співвідношенні stechio, ніж 14,7:1, але завжди на мою думку, є більш розумним прибути в 17:1, можливо, навіть 18:1 у будь-якому випадку спробуйте спочатку з 17 і потім побачити, якщо кількість диму є прийнятним.
У цьому випадку 68*17=1156mg, які діляться на 414 дають близько 2800 абсолютного тиску (1000+1800) завжди турбіна дозволяє.
Я дивлюся на вас зверху і нагадаю, що тема-це для початківців.. Тут або на передовій механіки незважаючи на те, що коефіцієнт, який використовується для закріплення після початку відображати про ecm.
Хоча я бачив у роботі професіонала (спасибі манро) щодо почати з того, наприклад:
- Перш, ніж відкрити і т. Д. (inf)
- почнемо з карти Х
- коефіцієнт карті X з картами, Y, Z,..
Принаймні, для того, щоб мати, на додаток до чітке співвідношення карт, а також формування основи "сертифікований", з якого починається, хто, як я, все ще має труднощі, щоб почати..
Якщо вам йде, звичайно.., Ви можете відправити у цю країну.
Хороший tranky...ми будемо говорити про вже від "фахівців"... Приклади на ебу " х", що це не..... Може бути, було б краще зробити, як каже tranky...було б більш корисно, x все..спасибі
Для мене це теж добре, тому що я теж можу Слідувати з порушеннями мови, яка між іншим дуже уважно ,можливо, з невеликим поглибленням на основі було б корисно
Дівчина залишається в читання на кілька днів, побачив, що мені прийшов ноутбук, до якого був встановлений winzozzo 7 x86, за сумісництвом, і повинні пройти 200 речей, в кінці установки devices..
так що я залишаюся з віртуальних машин для тестів, і т. д. на nbook роботи, побачив, що на 8.1 не включається..
Я Тебе Є !!!
Я дивлюся на вас зверху і нагадаю, що тема-це для початківців.. Тут або на передовій механіки незважаючи на те, що коефіцієнт, який використовується для закріплення після початку відображати про ecm.
Хоча я бачив у роботі професіонала (спасибі манро) щодо почати з того, наприклад:
- Перш, ніж відкрити і т. Д. (inf)
- почнемо з карти Х
- коефіцієнт карті X з картами, Y, Z,..
Принаймні, для того, щоб мати, на додаток до чітке співвідношення карт, а також формування основи "сертифікований", з якого починається, хто, як я, все ще має труднощі, щоб почати..
Якщо вам йде, звичайно.., Ви можете відправити у цю країну.
Подивіться, що ми витягли з усієї цієї риторики рахунків, тому що на початку теми ви правильно сказали, почати дивитися l' AFR. Звідти ми припустили, зробити карту з 80 мм кубики. Тому ми почали з карт, лямбда-вирази, Щоб зробити так, щоб надати 80 без куріння більше, чим пояснюється. Для того, щоб не палити, потрібно дати йому повітря, так що знати тиск турбо потрібно. А це як у розрахунках вище switing ми починаємо робити карту turbo з цієї дати. Тоді вони йдуть шукати lim iq за драйвер для узгодження з 80mm3, інформує ecu через Вр всі карти, що новий iq max 80 і адаптується педаль на такий запит через карту перетворення нм-iq. Впевнений, що якщо ви сподіваєтеся, що в один прекрасний день....через форум, повторюю, треба, що, де ви змінюєте карту, крок за кроком, за допомогою інформація, що вони вийшли розмірковуючи всі разом, для порівняння. Час ****** все що дозволяє.
Хороший tranky...ми будемо говорити про вже від "фахівців"... Приклади на ебу " х", що це не..... Може бути, було б краще зробити, як каже tranky...було б більш корисно, x все..спасибі
Ми говоримо насправді дельта-1.600 йосипа
Повністю згоден... мапу вдалося витягнути, але з цими прямими, ми можемо стати піднесені...
Враховуючи, що, як каже манро, базується на MAF-це найкраще рішення, по-моєму, ви можете накидати грубої оцінки.
Я згоден, що циліндр 400 заповнений повністю атмосферного тиску містить 517 мг повітря, якщо ми застосуємо до розрахунку дорозі складе 80% отримуємо близько 414mg (400*0.8*1.293).
По-моєму, однак, це не мислимо, спалювання дизельного палива у співвідношенні stechio, ніж 14,7:1, але завжди на мою думку, є більш розумним прибути в 17:1, можливо, навіть 18:1 у будь-якому випадку спробуйте спочатку з 17 і потім побачити, якщо кількість диму є прийнятним.
У цьому випадку 68*17=1156mg, які діляться на 414 дають близько 2800 абсолютного тиску (1000+1800) завжди турбіна дозволяє.
якщо ми хочемо, чесно кажучи, є спосіб дізнатися, яке може витримати тиск турбо, але це необхідно, щоб мати під зрозуміти compressor map
однак існує формула, яка з повітря гіпотетичний, всмоктуваного двигуном, ми можемо екстраполювати iq, і навпаки...
формула:CFM = Л х хв х ВІ х PR / 5660
L = Обсяг
rpm = оборотів в хвилину
VE = об'ємний ккд
PR = Коефіцієнт тиску турбо
5660= коефіцієнт еквівалентності
"CFM" - це одиниці виміру англо-саксонської, "кубічних футів в хвилину", і використовується в деяких картах компресора.так як фунт/хв, що збирається фунтів повітря в хвилину.нижче конверсій
CFM / 14.27 = lb / min
фунт / 0,45359 = кг
однак деякі compressor-карта в м3 / с, отже ми повинні конвертувати з ваги в обсяг.
звичайний вага повітря приблизно 1,2 кг / м3 при 20 градусів за Цельсієм.
PR = коефіцієнт тиску з просте додавання 1 бар атмосферного тиску.
повторюю, однак, це тільки теоретична, тому що тут змінні, які вступають в гру багато.
так що якщо візьмемо, наприклад, 6-циліндровий двигун 3.2 л(двигун мерседес, на якому я провів кілька робіт), і ми хочемо знати, скільки повітря засмоктує в 4000 оборотів в хвилину 1,65 бар boost зроблю..
3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / хв = 18.41 кг / хв = 0.306 кг / с = 0.256m3 / сек
якщо у вас є під рукою compressor map вже 2 координат для даного перехідного процесу.
тепер, коли ми знаємо, скільки всмоктує повітря і стискає теоретично наш двигун, ми можемо перейти до дизельного палива.
у разі нашого двигуна, яка є 6-циліндровий 4-тактний(звичайно) у нас буде 3 пострілу згоряння, щоб їздити.
так що до 4000 об / хв у нас буде 4000 x 3/60 = 200 Т / с
T= ін'єкцій/в секунду.
знаючи це і знаючи, що лямбда хочемо піти екстраполювати iq теоретичного із розрахунку проста....
P.s.: це правда, розрахунки та поняття трохи важко переварити, особливо для тих, хто новачок з цієї речі, але якщо ви розумієте, ці речі все буде простіше, зрештою.
Подивіться, що ми витягли з усієї цієї риторики рахунків, тому що на початку теми ви правильно сказали, почати дивитися l' AFR. Звідти ми припустили, зробити карту з 80 мм кубики. Тому ми почали з карт, лямбда-вирази, Щоб зробити так, щоб надати 80 без куріння більше, чим пояснюється. Для того, щоб не палити, потрібно дати йому повітря, так що знати тиск турбо потрібно. А це як у розрахунках вище switing ми починаємо робити карту turbo з цієї дати. Тоді вони йдуть шукати lim iq за драйвер для узгодження з 80mm3, інформує ecu через Вр всі карти, що новий iq max 80 і адаптується педаль на такий запит через карту перетворення нм-iq. Впевнений, що якщо ви сподіваєтеся, що в один прекрасний день....через форум, повторюю, треба, що, де ви змінюєте карту, крок за кроком, за допомогою інформація, що вони вийшли розмірковуючи всі разом, для порівняння. Час ****** все що дозволяє.
Один, з резюме у мене є ідея процедури запиту pre-і т. д., які я зробив вище.
Сказав, що ми продовжуємо вчитися і не здаватися!
Я намагаюся стежити і розміщувати що-те, що я хочу засвоїти навчальний матеріал, як blackhole!
я хотів би додати, що на посаду прем'єра є ще й інший розрахунок, що ви можете зробити, щоб точно знати, до якого тиску ви повинні стискати повітря всмоктується в експлуатацію коней освоєні теоретичні та bsfc...якщо ви хочете місце..
Може бути... Це багаж цікаво
якщо ми хочемо, чесно кажучи, є спосіб дізнатися, яке може витримати тиск турбо, але це необхідно, щоб мати під зрозуміти compressor map
однак існує формула, яка з повітря гіпотетичний, всмоктуваного двигуном, ми можемо екстраполювати iq, і навпаки...
L = Обсяг
rpm = оборотів в хвилину
VE = об'ємний ккд
"CFM" - це одиниці виміру англо-саксонської, "кубічних футів в хвилину", і використовується в деяких картах компресора.так як фунт/хв, що збирається фунтів повітря в хвилину.нижче конверсій
CFM / 14.27 = lb / min
фунт / 0,45359 = кг
однак деякі compressor-карта в м3 / с, отже ми повинні конвертувати з ваги в обсяг.
повторюю, однак, це тільки теоретична, тому що тут змінні, які вступають в гру багато.
так що якщо візьмемо, наприклад, 6-циліндровий двигун 3.2 л(двигун мерседес, на якому я провів кілька робіт), і ми хочемо знати, скільки повітря засмоктує в 4000 оборотів в хвилину 1,65 бар boost зроблю..
3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / хв = 18.41 кг / хв = 0.306 кг / с = 0.256m3 / сек
якщо у вас є під рукою compressor map вже 2 координат для даного перехідного процесу.
тепер, коли ми знаємо, скільки всмоктує повітря і стискає теоретично наш двигун, ми можемо перейти до дизельного палива.
у разі нашого двигуна, яка є 6-циліндровий 4-тактний(звичайно) у нас буде 3 пострілу згоряння, щоб їздити.
T= ін'єкцій/в секунду.
знаючи це і знаючи, що лямбда хочемо піти екстраполювати iq теоретичного із розрахунку проста....
P.s.: це правда, розрахунки та поняття трохи важко переварити, особливо для тих, хто новачок з цієї речі, але якщо ви розумієте, ці речі все буде простіше, зрештою.
Манро.....так мене заводиш!!!
Це було те, чого не вистачало у виступах факти, які, для тих, хто, як ти, вміє скидати з рахунків
Дивитися, чесно кажучи, я знаю, це зробити дуже мало, це всього лише пристрасть, що я менше 2 років тому мені сказали, я міг би відкрити, читати і писати ебу моєї машини, я б сміявся до кольок. Я навіть не знаю, чому в перший раз я дав йому очі на форумі. Звідти береться пружина, і я зробив тією ж дорогою, що і ви. Я тільки почав трохи раніше, але так цей шлях, ви відразу зрозумієте, що він нескінченний, і не перестає вчитися
і я повинен сказати, що коли є користувач, як манро, і все золото, що кола....
Дивитися, чесно кажучи, я знаю, це зробити дуже мало, це всього лише пристрасть, що я менше 2 років тому мені сказали, я міг би відкрити, читати і писати ебу моєї машини, я б сміявся до кольок. Я навіть не знаю, чому в перший раз я дав йому очі на форумі. Звідти береться пружина, і я зробив тією ж дорогою, що і ви. Я тільки почав трохи раніше, але так цей шлях, ви відразу зрозумієте, що він нескінченний, і не перестає вчитися
і я повинен сказати, що коли є користувач, як манро, і все золото, що кола....
Ми знаємо, що t i оцінюю не тільки тому, що ти бетмен з критичних ситуацій, а також для простоти і формою насіння професіонал, що ви, щоб дати інфо як робити питання, на які ви задає питання в належному порядку, і знайти відповідь, який шукав.
Тепер повернемося до речі файл ecu це 1600...
Я читав в 2d практично ВСІ файли, утримуючи виключена допомогу Водія і т. Д. і я знайшов enumerevoli вр, що я припускаю, або змінити, щоб поговорити про 80mm3.. їх список і в разі, якщо коментарі, якщо ви поклали занадто багато кривих в котел.
1Ec572 - 1ec622 - 1ed9ac - від 1eeeb0 в 1eeeba - 1efd1e - 1f3f00 - 1f4aca - 1f4af2 - 1f4b2e - 1f4b42 - 1f4a4e - 1f4efe - 1f4ff2 - 1f50f2 - 1f5426 - 1f543a - 1f5562 - 1f5662 - 1f57ce - 1f58ce - 1f5a3a - 1f5bea - 1f5cb2 - 1f6132 - 1f6232 - 1faba6 - 1fb83e - 1fbab4 - 1fd44a
Я майже впевнений, багатьох з них, але деякі не крива схожа на BP до карти, я більше на "шпильках" і я не знаю, якщо вони з-за драйвера, ніж той розмір або не центрируют нічого..
Дайте мені знати, якщо це правильний аналіз або я застрелив в американському ('do cojo cojo).
Дякую
місце посилання, так що я не "відвернути" теж йдеться в протектор...
місце посилання, так що я не "відвернути" теж йдеться в протектор...
Знімаю капелюха, друже!
Відмінний пост..
L = Обсяг
rpm = оборотів в хвилину
VE = об'ємний ккд
CFM / 14.27 = lb / min
фунт / 0,45359 = кг
T= ін'єкцій/в секунду.
хлопці, то, слідуючи промовою і формули, великий стін, ми повинні мати для цього 1.600 cc наступний результат:
CFM = Л х ХВ х ВІ х PR / 5660
1598 x 4000 x 95 (теоретичні будучи 16v) x 2.7 (за умови l'1.7 бар наддуву серії) / 5660 = 289.67 CFM = 20.299 Lb / min =44.751 Кг/хв =0.745 Кг/с = 0.620 М3/ сек
на практиці такий двигун уминає в 2,7 бар наддуву (тиск навколишнього середовища) 620 см3/с
Сподіваюся, я не помилився в відсутність розрахунку і спасибі стін за цінну інформацію!
хлопці, то, слідуючи промовою і формули, великий стін, ми повинні мати для цього 1.600 cc наступний результат:
CFM = Л х ХВ х ВІ х PR / 5660
1598 x 4000 x 95 (теоретичні будучи 16v) x 2.7 (за умови l'1.7 бар наддуву серії) / 5660 = 289.67 CFM = 20.299 Lb / min =44.751 Кг/хв =0.745 Кг/с = 0.620 М3/ сек
на практиці такий двигун уминає в 2,7 бар наддуву (тиск навколишнього середовища) 620 см3/с
Сподіваюся, я не помилився в відсутність розрахунку і спасибі стін за цінну інформацію!
По-моєму є помилка.
До 20.299 л/хв сходиться відмінно, але потім у тебе ділиться на 0,454, щоб конвертувати фунтів в Кг, але насправді, як на мене, треба було помножити, тому що ми хочемо 2,2 фунтів для того, щоб мати Кг
Тут я привожу формулу манро
Фунтів (pounds = lb) = 0,454 кг; 1 кг=2,2 фунта
так що 20,299 помножити на 0,454 = 9,216 Кг/хв і не 44,751 Кг/сек
Тепер, знаючи, що двигун уминає 9,216 Кг повітря в хвилину, а я просто перетворити їх в мг, щоб зрозуміти те, як дизельне паливо може згоріти і не мені розрахувати об'єм в кубічних метрах в секунду.
Так що 9,216 Кг повітря відповідають 9216 грам або 9.216.000 мг.
Ми також знаємо, що 4-циліндровий двигун з колінчастим валом, який обертається в 4000 оборотів в хвилину здійснює 8000 прагнення, а отже, кожен одномісний всмоктування коштувати 9216000/8000=1152 мг
Спасибі switing63 я зробив дві помилки,одна в розрахунок і іншу, спробуйте зробити розрахунки в кінці вечора хахаха
Ми знаємо, що t i оцінюю не тільки тому, що ти бетмен з критичних ситуацій, а також для простоти і формою насіння професіонал, що ви, щоб дати інфо як робити питання, на які ви задає питання в належному порядку, і знайти відповідь, який шукав.
Тепер повернемося до речі файл ecu це 1600...
Я читав в 2d практично ВСІ файли, утримуючи виключена допомогу Водія і т. Д. і я знайшов enumerevoli вр, що я припускаю, або змінити, щоб поговорити про 80mm3.. їх список і в разі, якщо коментарі, якщо ви поклали занадто багато кривих в котел.
1Ec572 - 1ec622 - 1ed9ac - від 1eeeb0 в 1eeeba - 1efd1e - 1f3f00 - 1f4aca - 1f4af2 - 1f4b2e - 1f4b42 - 1f4a4e - 1f4efe - 1f4ff2 - 1f50f2 - 1f5426 - 1f543a - 1f5562 - 1f5662 - 1f57ce - 1f58ce - 1f5a3a - 1f5bea - 1f5cb2 - 1f6132 - 1f6232 - 1faba6 - 1fb83e - 1fbab4 - 1fd44a
Я майже впевнений, багатьох з них, але деякі не крива схожа на BP до карти, я більше на "шпильках" і я не знаю, якщо вони з-за драйвера, ніж той розмір або не центрируют нічого..
Дайте мені знати, якщо це правильний аналіз або я застрелив в американському ('do cojo cojo).
Дякую
Мені підтвердили, ІДЕНТИФІКАТОРИ ?
Тепер, знаючи, що двигун уминає 9,216 Кг повітря в хвилину, а я просто перетворити їх в мг, щоб зрозуміти те, як дизельне паливо може згоріти і не мені розрахувати об'єм в кубічних метрах в секунду.
Так що 9,216 Кг повітря відповідають 9216 грам або 9.216.000 мг.
Ми також знаємо, що 4-циліндровий двигун з колінчастим валом, який обертається в 4000 оборотів в хвилину здійснює 8000 прагнення, а отже, кожен одномісний всмоктування коштувати 9216000/8000=1152 мг
хороший switing...тепер chesappaimo кількість повітря при даному тиску і даних про / хв вибираємо afr/лямбда підходить, і ми знаємо точно, скільки дизельного палива, ми повинні дати нашому motorello...
так що якщо припустити, лямбда-1,2(afr 17,4) маяк 1152/17,4=66,2 мг або 77,9 мм3 дизельного палива до 4000 об / хв і 1,7 boost...
просто, вірно?
хороший switing...тепер chesappaimo кількість повітря при даному тиску і даних про / хв вибираємо afr/лямбда підходить, і ми знаємо точно, скільки дизельного палива, ми повинні дати нашому motorello...
так що якщо припустити, лямбда-1,2(afr 17,4) маяк 1152/17,4=66,2 мг або 77,9 мм3 дизельного палива до 4000 об / хв і 1,7 boost...
просто, вірно?
тому 1.600 говоримо, що якщо ми не ставимо турбіну, плюс ліміт дизельного палива, що горить без диму надзвичайно це 80mm3. я кажу, добре?
1,7 boost-це максимальна x цей автомобіль ?
тому 1.600 говоримо, що якщо ми не ставимо турбіну, плюс ліміт дизельного палива, що горить без диму надзвичайно це 80mm3. я кажу, добре?
важко сказати, спираючись тільки на розрахунки..р...на практиці може бути, що з цим iq і afr машини диму в звіра, може бути, тому, що температури високі, отже, менше щільність кисню в патронник або може бути навпаки, бо може бути, двигун "дихає" краще, ніж ми припускали, підглядав, тому що він встановлений повітряний фільтр більш проникною або вихлоп більше ******..
коротше кажучи, я повторюю всі розрахунки йдуть добре для первісної оцінки і "до намітки" карти, але тоді збіг реальне є двигун в реальних умовах...
1,7 boost-це максимальна x цей автомобіль ?
для того, щоб знати напевно, потрібно мати під compressor map turbo цієї машини, відразу розумієш, на папері, поки що тиск є ви можете натиснути з турбо ви повинні відслідковувати через манометр тиску вихлопних газів або "зустрічний" чому? припустимо, що отвір вытыхания турбіни і з 50 і бар з turbo boost через цей отвір проходять також 2 бари "тиску" тепер турбо компресор і холодного на папері, може також підтримувати 3 бар, так само як і двигун, але якщо ми даємо це тиск в двигун від того ж отвори, спочатку ти повинна пройти 6 бар у цій ситуації...і як би дауна двері зробили, щоб було 1 людина за один раз ви хочете, щоб перейти від тієї ж 6 осіб, всі разом...результатом є те, що ми не піде ніколи, отже, є межа для кожного, що...
1ed9ac карті 8x16 осі y iq осі x prex rail осі Z, щоб виявити на damos (тобто, я дивлюся)
від 1eeeb0 в 1eeeba можуть бути по-справжньому lim iq, але не знаходжу вр для того, щоб зрозуміти, до чого належать
1efd1e карта 16x16 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на цю карту
1f3f00 тиску турбо це йде, підняв до 8000, щоб повідомити ебу новий iq max і в останньому стовпці поставити значення справедливі prex для 80 мм3
1f4efe і 1f4ff2 карту 10х10 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на цю карту
1f50f2 карті 16x10 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на цю карту
1f5562 1f5662 1f57ce карту 10х10-16x10-10х10 так само, як і вище
1fb83e йде підняв до 8000, щоб повідомити ебу новий iq max і в останньому стовпці поставити значення справедливі prex для 80 мм3
1fbab4 і 1fd44a не потрібно нічого, карті все в нуль
Ти забув, для вр 7000 до 5 карток авансових платежів
на інших картах турбо, як раз inj і обмежувачі turbo і rail station ecu їх вже пораховані до 80mm3 або навіть до 90.
треба тільки побачити, якщо є інші lim iq реальні залежно від температури повітря, дизельного палива і т. д.
Манро, я дав неправильні дані, я дивилася тільки в очі....
вибачте, на який файли, розміщені в цьому tread ви працюєте?
не зрозумів...sorry
не зрозумів...sorry
Lancia delta 1.6
не зрозумів...sorry
Про те, розміщені Giuseppe89
1ed9ac карті 8x16 осі y iq осі x prex rail осі Z, щоб виявити на damos (тобто, я дивлюся)
від 1eeeb0 в 1eeeba можуть бути по-справжньому lim iq, але не знаходжу вр для того, щоб зрозуміти, до чого належать
1efd1e карта 16x16 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на цю карту
1f3f00 тиску турбо це йде, підняв до 8000, щоб повідомити ебу новий iq max і в останньому стовпці поставити значення справедливі prex для 80 мм3
1f4efe і 1f4ff2 карту 10х10 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на цю карту
1f50f2 карті 16x10 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на цю карту
1fb83e йде підняв до 8000, щоб повідомити ебу новий iq max і в останньому стовпці поставити значення справедливі prex для 80 мм3
Ти забув, для вр 7000 до 5 карток авансових платежів
на інших картах турбо, як раз inj і обмежувачі turbo і rail station ecu їх вже пораховані до 80mm3 або навіть до 90.
треба тільки побачити, якщо є інші lim iq реальні залежно від температури повітря, дизельного палива і т. д.
має бути правильно, і ваші міркування...
від 1eeeb0 в 1eeeba можуть бути по-справжньому lim iq, але не знаходжу вр для того, щоб зрозуміти, що
відносяться
не обмежувачі iq їсти хоче damos
1efd1e карта 16x16 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на
ця карта
також тут є хоче damos
1f3f00 тиску турбо це йде, підняв до 8000, щоб повідомити ебу новий iq max і
в останньому стовпці поставити значення справедливі prex для 80 мм3
підтверджую
1f4efe і 1f4ff2 карту 10х10 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив
натисніть цю карту
також тут подають damos
1f50f2 карті 16x10 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на
ця карта
damos
damos
1fb83e йде підняв до 8000, щоб повідомити ебу новий iq max і в останньому стовпці
поставити значення справедливі prex для 80 мм3
підтверджую
damos
у будь-якому випадку, хлопці, не треба божеволіти, щоб знайти, хто знає, які тузи, карти дивні в
це екю, обмежувачі iq через драйверів, скажімо, я 4 у той час як bp, щоб підправити у разі
ми хочемо зробити мод інформація лямбда,аванси,turbo,карти вдт duty cycle або
час oveerboost,час вприскування і паливною рампою.
має бути правильно, і ваші міркування...
від 1eeeb0 в 1eeeba можуть бути по-справжньому lim iq, але не знаходжу вр для того, щоб зрозуміти, що
відносяться
не обмежувачі iq їсти хоче damos
1efd1e карта 16x16 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на
ця карта
також тут є хоче damos
1f3f00 тиску турбо це йде, підняв до 8000, щоб повідомити ебу новий iq max і
в останньому стовпці поставити значення справедливі prex для 80 мм3
підтверджую
1f4efe і 1f4ff2 карту 10х10 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив
натисніть цю карту
також тут подають damos
1f50f2 карті 16x10 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на
ця карта
damos
damos
1fb83e йде підняв до 8000, щоб повідомити ебу новий iq max і в останньому стовпці
поставити значення справедливі prex для 80 мм3
підтверджую
damos
у будь-якому випадку, хлопці, не треба божеволіти, щоб знайти, хто знає, які тузи, карти дивні в
це екю, обмежувачі iq через драйверів, скажімо, я 4 у той час як bp, щоб підправити у разі
ми хочемо зробити мод інформація лямбда,аванси,turbo,карти вдт duty cycle або
час oveerboost,час вприскування і паливною рампою.
Згоден, я хотів дати відповідь на адреси замислювалися, від tranky, втратив трохи часу, але, принаймні, я виявив, що багато вр карт, про яких ви говорите, вже встановлені більш ніж у 70mm3. Я ще не намагався lim iq з драйвера, він говорить мені, як я встановлені, що я тренуюся, щоб знайти їх в 2d. Дякую
Я ще не намагався lim iq з драйвера, він говорить мені, як я встановлені, що я тренуюся, щоб знайти їх в 2d. Дякую
один параметр функцію педалі і обертів
одне функції педалі і швидкість транспортного засобу
одним перемиканням обертів і температури двигуна і один завжди на оборотах, але температура дизельного палива
тобто карта 12x1 зі спини і iq
Всім привіт, я новий передплатник, і на раду були перенаправлені на цю тему. Тут ви говорите про знайти вручну кожну карту від так званого hexdump? Роботи з драйверами в цих випадках має допомогти і дати нам впевненість, що правильно визначили карти?
Привіт redchat
Немає карти з 2d на осіб, потім редактіруешь як хочеш.
Драйвери "грубі & грубі" на деяких ECU.
Привіт redchat
Немає карти з 2d на осіб, потім редактіруешь як хочеш.
Драйвери "грубі & грубі" на деяких ECU.
Ви зацікавлені в 2!
У деяких випадках я бачив, що в деяких дам є також 4 або 5 карт, педалі і так багато карт turbo і egr. У цих випадках без damos точні, як ви можете розпочати?
На перший погляд, я б сказав, що без damos ти в (_._) але вивчаючи форми і значення знаків після коми щось можеш зробити, але ти зустрічаєшся з розуму в класифікації.
хлопці, взагалі, це обговорення або втратили після заборони різних користувачів, серед яких я...я дивлюся на файл в 2d, і я часто ловлю себе вр від максимального значення 6200 мені було цікаво, якщо б вони були притаманні обертів двигуна, враховуючи, що у деяких картах, педаль, я вважаю, це значення максимальних оборотів, заданих в той час як в інших, зупиняються в 4500. На жаль, до сих пір не можу зрозуміти, як розпізнавати різні карти, і після періоду вимушеної зупинки я повернуся до вивчення цього файлу
хлопці, взагалі, це обговорення або втратили після заборони різних користувачів, серед яких я...я дивлюся на файл в 2d, і я часто ловлю себе вр від максимального значення 6200 мені було цікаво, якщо б вони були притаманні обертів двигуна, враховуючи, що у деяких картах, педаль, я вважаю, це значення максимальних оборотів, заданих в той час як в інших, зупиняються в 4500. На жаль, до сих пір не можу зрозуміти, як розпізнавати різні карти, і після періоду вимушеної зупинки я повернуся до вивчення цього файлу
Так є вр settings надміру при 6200 оборотах....
добрий вечір, хлопці, я, продовжуючи працювати на файл розмістив в цій темі, тобто дельта 1.6 mjt та в частині помилок, які я бачу, що ви зробили і виправити у мене є відчуття за кермом, що б хтось мені пояснити...на практиці я написав різні файли на моїй машині і враження це те, що тільки що написане автомобіль дає продуктивності,то, як проходить час, здається, як "звисати" або зрівнюється, якщо таким чином вони хочуть сказати, і, здається, повернутися тихіше.Моє питання: так як я недосвідчений цілком можливо, що "дотики" чи не "дотики" обмежувачі або речі, різне в авто веде себе спочатку в одну сторону, потім в іншу, або "я роблю ноги" і поліпшення, стає поступово "нормальний"?так цікаво з'ясувати, якщо це тільки враження
По мені, це те, що ми звикаємо до нової влади, і тому нам здається, що автомобіль йде більш повільно, перших днів.
По-моєму, це просто звичка.....
добрий вечір всім, хлопці,я хотів би поділитися з вами файл, з якого я знімаю вже кілька тижнів з моєї дельті і другий файл, який я тільки що закінчив завантажувати на ecu, і що тест завтра...не знаю, якщо я йду в правильному напрямку, але файл, з яким подорож вже трохи йде досить добре,щоб тепер нічого не палити і продуктивність не погано, порівнюючи з оригінальною карті від "ape car" хе-хе.
Я хотів би розкрити потенціал цього двигуна і може повною мірою скористатися спасибі за цей дивовижний світ chiptuning!
добрий вечір всім, хлопці,я хотів би поділитися з вами файл, з якого я знімаю вже кілька тижнів з моєї дельті і другий файл, який я тільки що закінчив завантажувати на ecu, і що тест завтра...не знаю, якщо я йду в правильному напрямку, але файл, з яким подорож вже трохи йде досить добре,щоб тепер нічого не палити і продуктивність не погано, порівнюючи з оригінальною карті від "ape car" хе-хе.
Я хотів би розкрити потенціал цього двигуна і може повною мірою скористатися спасибі за цей дивовижний світ chiptuning!
Здрастуйте, Йосип,
дякуємо за обмін, але, як ви помітили, скачати з сайту заблоковані, так що марно розміщувати матеріал, який не може бути разом з усіма, але тільки з адмін.
Коли адмін вирішить, робити регулярні майстерності на wp, ми всі були б вдячні.
Ви пробували попросити роз'яснення з цього питання? Може бути, ви якісь заходи дисциплінарного відбувається в результаті деякого порушення правил.
Ви дуже активний користувач і це ганьба тримати
Не знаю, що сказати, говорити було марно, так що чекаю проблиски ясності.
привіт, хлопці, цікава дискусія! я читав багато формул, які можуть стати в нагоді. спасибі! я хочу сказати дві речі.
двигуни vag (vw-audi-seat skoda) є loggabili через роз'єм діагностики що стосується maf, iq, і тиск турбо, щоб побачити, якщо ви дійсно значення відповідають тим, що встановлені на карту, а потім зробити відповідні виправлення.
існують реєстратори через obd, які застосовуються, і заходять все, так і в інших двигунах можна контролювати ці параметри.
тепер для tranky: затримка, хто там був! ти перейшов від sunos, linux, грати на eprom машин? добре! це добре, що це вигідний старання... може бути, замість того, щоб bnc зроби резервну копію! ахахахах... прикольно... ти пам'ятаєш часи? sq? cococco? ferrix? хахаха... так це я! ти пам'ятаєш? факти живий салют
привіт, хлопці, цікава дискусія! я читав багато формул, які можуть стати в нагоді. спасибі! я хочу сказати дві речі.
двигуни vag (vw-audi-seat skoda) є loggabili через роз'єм діагностики що стосується maf, iq, і тиск турбо, щоб побачити, якщо ви дійсно значення відповідають тим, що встановлені на карту, а потім зробити відповідні виправлення.
існують реєстратори через obd, які застосовуються, і заходять все, так і в інших двигунах можна контролювати ці параметри.
тепер для tranky: затримка, хто там був! ти перейшов від sunos, linux, грати на eprom машин? добре! це добре, що це вигідний старання... може бути, замість того, щоб bnc зроби резервну копію! ахахахах... прикольно... ти пам'ятаєш часи? sq? cococco? ferrix? хахаха... так це я! ти пам'ятаєш? факти живий салют
у Farrischee!
ти зробив 2 помилки:
1) ви не розумієте, якщо ви зробили 2 питання або 2 заяви
Існують комплекти діагностики.. пошук на сайті, що ви знайдете багато інфо!!!!
Красива pe тобою
Вітаємо прекрасну обговорення, відмінна підготовка тільки трохи бентежить, я перечитала кілька разів, але все ще не можу зрозуміти, як розпізнати картки, що я маю на увазі параметри, які ми знайшли
Вітаємо прекрасну обговорення, відмінна підготовка тільки трохи бентежить, я перечитала кілька разів, але все ще не можу зрозуміти, як розпізнати картки, що я маю на увазі параметри, які ми знайшли
Вірте в те, що з силою вдарився головою починаєш класифікувати хвилі і дізнаєшся функцій. Хороша практика і багато терпіння.
Добрий вечір усім,якщо це можливо, я хотів би уточнити, я намагався зрозуміти концепцію обробити карту, я спробував на моїй, і я хотів би знати, як ніколи, якщо я хочу взяти карту, обмежувач максимального крутного моменту, що на nn до себе ММ3 карти, кількість ін'єкцій і можливо, що треба збільшити на 25x100
Добрий вечір усім,якщо це можливо, я хотів би уточнити, я намагався зрозуміти концепцію обробити карту, я спробував на моїй, і я хотів би знати, як ніколи, якщо я хочу взяти карту, обмежувач максимального крутного моменту, що на nn до себе ММ3 карти, кількість ін'єкцій і можливо, що треба збільшити на 25x100
Подивися на це не як піти в ресторан і замовити каву, мені здається, дуже збентежений. Якщо ви не вивчите основи мінімальну суму вам порада хороший базовий курс, якщо ви хочете продовжувати в цій області. У будь-якому випадку, якщо мені вдалося зрозуміти, ваші міркування кручений. Якщо ви хочете використовувати всю карту потрібно вирівняти lim пари в карті перетворення, не дивитися на %..хоча повинні вирівняти всі.інші карти для тих нм і мм3
Bungiorno пробач, я мав на увазі відсотки, в тому сенсі, що хтось дає йому кроком, я роблю так, що в максимумі ВР мене значення і з середини карта дає той же відсоток
Я втручаюся, мені теж, щоб запитати кілька речей, у відношенні до ecm titanium, і мій файл для alfa 147 jtdm 150cv
На практиці навантаження оригінал в ecm, і я виберіть драйвер 883-006 (підпис, як alfa GT, не знаю, якщо це проблема), тільки, що, можливо, моя помилка в тому, що використання режиму перегляду двигуна 8, якщо я вибираю карти, як, якщо вона не відповідає маркер, це помилка? Я повинен дивитися в 16?
Найближчим часом, з повагою.
Я втручаюся, мені теж, щоб запитати кілька речей, у відношенні до ecm titanium, і мій файл для alfa 147 jtdm 150cv
На практиці навантаження оригінал в ecm, і я виберіть драйвер 883-006 (підпис, як alfa GT, не знаю, якщо це проблема), тільки, що, можливо, моя помилка в тому, що використання режиму перегляду двигуна 8, якщо я вибираю карти, як, якщо вона не відповідає маркер, це помилка? Я повинен дивитися в 16?
Найближчим часом, з повагою.
Коли ви завантажуєте драйвери і переглядати карту і т. д. в автомат приносить подання правильно. Потім ви можете вибрати 8 або 16 біт. У вашій карті всі 16-розрядні ті, які повідомляють драйвери
От, насправді я помилявся в цьому, де можна було б поставити дисплей в 8 біт, щоб дивитися, як встановити драйвер, я зрозумів, що більше, І, порівнявши різні розділи, як вихідного файлу, що то мій з EGR off, відомо, що управління EGR не бачить драйверів, хоча я поступово починаю розуміти, які карти потрібно змінити, щоб зараз я намагаюся їх інтерпретувати, але тут мало що розумію.
Читала, що vispgna станом на limitatorendi пара, а потім приступити з картою пари в стандартних умовах та після цієї ін'єкції, але тут карти уприскування, їх багато, як повинно бути прийнято до уваги?
Не питаю, бо я хочу, щоб поставити карту в поодинці або збільшити без сенсу, але зрозуміти, як це працює і, отже, зрозуміти, як sinincrementa без збитку.
Завжди залишаючись на multiecuscan (сподіваюся, я не помиляюся) в ecu є також частина, яка управляє електромагнітний клапан-метелик? також називається soft-off.
Я питаю, тому що я хотів би зрозуміти, якби до моєї машині працює належним чином, іноді відомо, що качає трохи, коли вимикаю двигун, і якщо перед вимиканням відкриваю капот і дивлюся всередині, коли я вимикаю, у мене склалося враження, що attiatore виїдеш спізнююся, я можу перевірити на карті, якщо не був змінений? Я сумніваюся, тому що, порівнюючи і т. Д., і мій файл, з тим, щоб, на додаток до egr off, у мене є набір біт змінені в самому кінці перед контрольної суми, я не хочу, що там може бути якась біт, що стосується варто клапан середині.
Звичайно, вибачте мене, якщо моя думка була трохи заплутаним, але ви зрозумієте, що це просто цікавість і бажання вчитися.
Я новачок, так що отримати інформацію з весни, але якщо по карті дизельне паливо на увазі карту час вприскування дизельного палива може бути те, що має більш низькі значення, до вашого тому, що форсунки бувають різні, в сенсі обсягу, так що, наприклад, з 1000 бар тиску, і для того, щоб надати, скажімо, 50mm3 в тебе є я, скажімо, 900, а завжди до 1000 бар і 50mm3 для ducati corse, яка має форсунки з більш високою вантажопідйомністю можуть просто 800, а потім на карті дивіться значення нижче.
Ну насправді!!!
Ви також новачок, манія, я більше тебе ehehe!!