КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Як распазнаць карты, ecm titanium

mirkotoyota
Прывітанне ўсім, хто-небудзь ведае, як распазнаць карты, Ecm titanium?

admin
каб зразумець, што intenbdi менавіта?
праграма паказвае карты з канкрэтных іменаў, такім чынам, калі ен кажа, ціску турба-у тэорыі, і тое, тады, калі вы звяртаецеся да картах, агульныя, як і калі называе ін'екцыі parzializzato павінен мець дастаткова вопыту, каб распазнаць у адзіночку.

maku1977
дакладна ... гэта займае esperenzia і добры вачэй

legendaryslave
Прызнаць карту вы павінны бачыць b.p. І адносны каэфіцыент пераўтварэння, інтэрпрэтацыі восяў ведаеце дакладна, што вы знаходзіцеся наадварот, часта вызначаюцца праграмнае забеспячэнне для рэдагавання

mate89
і каб нам у вочы, дзе вы можаце пачаць?

Pasticciona0
Up Up....цікавіць таксама я ў гэтай дыскусіі....на мяне, калі я выдаліў egr з carsoftware 5.2, а затым я адкрыў файл з titanium вакол, дзе б ен змяніў мне ўжо пад "фаза ўпырску"....і мне цікава, чаму....

giuseppe89
B. p азначае break Point? Гэта значыць, гэтыя дзве крывыя, якія я перад кожнай карты? Як мне даход, значэнні пераўтварэнні? На гэта, па меншай меры, есць?

andrea80
На edc 15 часта ляжыць пад фазы ўпырску ..што гэта сістэмы рэцыркуляцыі ог

tranky
Хлопцы, відаць, што размова зацікавіў і мяне, я пачаў бы з вырашыць, які ECU ўзяць на аналіз, у першую чаргу, а затым перайсці да вывучэння "катэгорыі" гуляе ECM-Titanium, з указаннем ID і вызначыць, добра, што яны спасылаюцца, потым вызначце функцыю свайго ВР, і ў рэшце рэшт.. але ў самым канцы.. даць тлумачэнне, магчымыя функцыі і змены ВР і ralativa крывой.
Я думаю, гэта лепшы спосаб, каб зрабіць пост чыста і ясна бачыў, што, як і я, многія ходзяць вобмацкам, у поўнай цемры ў інтэрпрэтацыі табліц,2d і 3d.. (прыгожыя колеру для дабрачыннасці, але не дапамагае мінімальна зразумець, каперсы).
Асабістае меркаванне, вядома, кожны з іх ****** падзяліцца або адмовіць у такой просьбе.
Дзякуй

tranky
B. p азначае break Point? Гэта значыць, гэтыя дзве крывыя, якія я перад кожнай карты? Як мне даход, значэнні пераўтварэнні? На гэта, па меншай меры, есць?

Я думаю, так і фактары пераўтварэнні не цяжка вызначыць, як і з якімі фактарамі гэта зрабіць. Калі мы пачнем рабіць прамовы лінейная гэтыя фактары мы можам таксама інтэграваць іх.

andrea80
Я з вамі. Я магу дапамагчы за тое, што я ведаю..

tranky
Я з вамі. Я магу дапамагчы за тое, што я ведаю..

Дзякуй, андрэй, слова ў mirkotoyota, што адкрыў пост.

giuseppe89
Хлопцы, я даступны, каб зрабіць гэта даследаванне разам,я асабіста я вучуся edc16c39 таксама таму, што гэта ecu маей машыны, і гэта адзінае, аб чым я магу зрабіць тэсты,...цяпер я на працы,можа быць, сёння ўвечары я магу апублікаваць тое, што я раблю, і тое, што я думаю, што зразумеў пра яго.

tranky
Калі вы хочаце пачаць з гэтай дабрачыннасцю я прашу вас, пакінуць толькі НІЖНІЯ.. з адкрыцце інструмент, дысплей, валы і ўсё астатняе..
Такім чынам, хто, як я, не зразумеў яшчэ cippalippa, можаце пачаць, каб засяродзіцца кропак і каардынатаў (Восі X-Y=Z).
Дзякуй

giuseppe89
Што тычыцца паказу не ведаю, у залежнасці ад таго, што вы павінны выбраць паміж адным і іншым,я думаю, трэба проста пракруціць на самой карце ў пошуках брэйк-Пойнт. Калі тое і г. д. драйверы для вашага файла, то ўсё прасцей,выбраўшы карту, з'явіцца жа ў таблічнай,калі ў 2d рэжыме вы аўтаматычна ўсталёўваецца правільнае адлюстраванне...

tranky
Дзякуй, Іосіф, за прысвячэнне!

Я адкрываю Ў у раздзеле врі і mod, у мод. Finques няма дажджу.
Затым драйвер або не бачу, як у табліцы 2 (за выключэннем 3d, што цяпер не трэба нічога). У табліцы спасылаецца на кожную вобласць (прастакутнік стыль excel) да кропкі на карце ў 2d, нават калі ён не паказвае ID дакладным і трэба лічыць (папраўце, калі памыляюся).
ВР не што іншае, што каштоўнасці, якія вызначаюць каардынаты восі X (гарызантальная) і Y (вертыкальная).
У табліцы ёсць лікі, якія адпавядаюць ў адпаведнасці з картай крокам.
Як вызначыць гэтыя значэння для адной табліцы/карце, каб вы маглі вызначыць, які адсотак я магу павялічыць?
Працэнт або абсалютная значэнне, што відавочна, у залежнасці ад карты.
Мы можам таксама прывесці прыклады для адной карце, калі хацець ўсё больш, але на edc16, і добра гэта ці дрэнна і г. Д. амаль адны і тыя жа ТЭГІ для многіх мадэляў сямейства edc16.
Спадзяюся, я не сказала st*onze.

tranky
Пытанне не адносіцца да stechio вылічыць, але як толькі ўсталёўваю значэння ўжо ад лічбы да рэальнай кошту.
Я паклаў лілею на гэта і спадзяюся, каб не зламаць занадта шмат..

giuseppe89
Тады ўсё па тым, што я, здаецца, зразумеў, але я амаль упэўнены, у прадстаўленні табліцы кожнае поле адлюстроўваецца значэнне, усталяванае для дадзенага грузу %педалі/колькасць абаротаў рухавіка для пачатку.У выпадку ціску ў рампы, напрыклад, значэнне ў поле паказвае на тое, што ціск ў рампы ў гэтых канкрэтных умовах,відавочна, гэта значэнне павінна быць пераўтворана і ў выпадку маёй ecu як пасля выкладу нумар hw і sw 10, так што калі ў дадзеным поле адлюстроўваецца 2700 дзялю на 10 і атрымліваю 270..., што бар у гэтым выпадку.

giuseppe89
Крокам, аб якім ты кажаш іх глядзець, калі ты параўноўваеш карту на врі і мод і націсніце на адпаведную кнопку ў верхнім левым куце.глядзіце так инкременты для ачкоў, у той час як калі, прагледзеўшы крокам націску нават на p ў цэнтры верхняй дасць вам павелічэнне ў працэнтах

giuseppe89
У дадзены момант пішу з тэлефона і не магу даць больш выразнага, можа быць, як толькі я вярнуся ў дом му растлумачу лепш, і я вышлю вам некаторыя дотыку

tranky
Я не мела на ўвазе, з крокам адлюстравання, але значэнне ставім у у на што і як яго апазнаць.
Я таксама ад cell.. Ціха, без абавязацельстваў.
Для 270 бар, што вы кажаце, заўсёды адымаецца 100 для атмасфернага ціску і памножаная каэфіцыент, на 0,01, калі я не памыляюся?!

Errecinque
Як савет, я б параіў пакінуць усе драйверы titanium і засяродзіцца толькі ў 2d, калі вы хочаце навучыцца распазнаваць карты і ВР. Для традыцыйных карт (напрыклад, 16x16, 8x8 і г. д.) у ВР 2 восі x і y. У 16x16 вам пасля BP 16 крывых. Калі на першым ВР ў мяне АБАРОТАЎ у хвіліну, а на другі я доля (карту педаль edc16) на першай крывой карты будзе мець 16 значэнняў па восі Z (НМ) адносіцца да першага BP абаротаў для ўсіх 16 значэнняў у працэнтах.

Errecinque
У lim пара, напрыклад, ёсць толькі ВР (карты 16x1, 12х1 і г. д.)

Errecinque
Для таго, каб каэфіцыенты пераўтварэння кожнага тыпу ЭБУ мае свае і без damos гэтай сям'і, яны не могуць прыдумаць

andrea80
Ну ...на самай справе, без damos для winols цяжка зразумець, восі x і y BP, што адпавядае....відавочна, я кажу пра карты з драйвера, г. зн. тыя, што ECM не адлюстроўвае ў сваіх драйвераў... па крайняй Меры, я ад ECM не мог зразумець, восі x і z, што значэння супадаюць. Не ведаю, калі ёсць хто можа гэта зрабіць...Па-мойму, мы зможам пачаць адпраўляю карту ў edc 16 і пачаць вывучаць карты з драйвера, для таго, каб зразумець, як інтэрпрэтаваць.

tranky
Вялікія errecinque, ідэі, як Бэтмен, калі трэба.
Я згодны з проста адпусціць усе драйверы, але для пачатку я б сказаў, што яны даюць уяўленне аб тым, што вы ідзяце на навобмацак і, праводзячы прымяняецца функцыя ВР тып карты, хоць, як вызначана цябе вельмі дапамагае, каб не выкарыстоўваць драйвер.
Пытанне..
На пару, ёсць больш карт, што ECM вызначае карце 1 да 5.
Як яны вызначаны?
Яны прыкладна аднолькавыя..
Ідуць модом спекуляцыі або дыферэнцыяльныя з якой-то фактар?

tranky
Я edc16c39 170cv або мая 120cv заўседы edc16, калі вы хочаце.
Адна 16 іншая 8v.
Як лепш з'ехаць?

giuseppe89
Калі для вас не з'яўляецца праблемай, мая edc16c добра? Гэта адзін delta 1.6 multijet, на якой я магу зрабіць тэст.ці вы кажаце

giuseppe89
Атмасферны ціск не мае тут, давайце абмяркуем ціск ў рампы, затым паліва.няма зрушэння, для таго. Што я ведаю, або, па меншай меры ў карце, аб якіх я калі-небудзь бачыў

tranky
Па мне, так усё ў парадку

giuseppe89

Ад таго, дзе мы хочам пачаць цяпер?

tranky
Я пачну з тлумачэння афрыкі беднай/багатай што як я зразумеў павінен стаяць на 14.7 (afr=паветра/паліва), каб быць дакладным, але з допускам 0.5 прыкладна.
Худы быў вышэй за 15
Багаты пад 13
Гэта значыць зрабіць пераўтварэнні з міліграм у мм3 з каэфіцыент 0.85.
Цяпер, як гэта зрабіць з карты, адкрытай xo я не ўмею..
Трэба тлумачэнне, пітную, хто ведае..

giuseppe89
tranky, але як зразумець, колькі ты вкалываешь?у частцы рабіць часопіс,карту, як вы разумееце, як?я гэтага яшчэ не зразумеў...я, здаецца, зразумеў, што ў edc16 значэння выяўленыя ў запыце крутоўнага моманту, а затым ньютана, якія або канвертаваць іх у заяўцы колькасць паліва (тып у карты, педалі)...я дзе-то чытаў, што для пераўтварэння з nw ў мм3 варта падзяліць на 5 цябе атрымліваецца?як riguara afr я чытала нават я, тыя ж прэтэнзіі, але я ведаю не больш, аднак, калі я не ведаю, разлічыць суму я не магу перайсці да справаздач аат afr ў вас інфармацыя аб гэтым?

andrea80
Іосіф, я пакуль не магу спампаваць ...размешчаныя на мега і працуем разам... Калі можна вядома..

andrea80
Калі мне крокі толькі на ПК, паглядзім, што рабіць.... Я, пачынаючы з карты, педалі... Колькасць дызельнага паліва запыт у мм3 ў залежнасці ад нагрузкі (педаль).

tranky
Ад таго, наколькі я зразумеў, колькасць дызельнага паліва гэта вызначыць, калі ў ВР, што ў за межамі карты, што я не ведаю, якія яшчэ. Тыпу той педалі вы максімальны попыт на ВР, той і больш малы не впрысните.

andrea80
Цалкам дакладна..
Аднак, хлопцы..давайце зробім гэта з экрана, і карту перад...ВР знойдзеш іх, перад самай карце... - тыя дзве крывыя першай карце..
Калі вы паглядзіце адрас у шаснаццатковым фармаце, вы разумееце, што, перш значэння карты сапраўдны ёсць ВР, якія маюць два значэння ў залежнасці ад даўжыні карты ..напрыклад 16x16, 8x8 і г. д. і г. д...

tranky
Андрэй, справядлівасці дзеля палітыкі сайта, мы пераканаўча просім вас прыбыць у 80 msg, па меншай меры, мы можам зрабіць каталог на сайце укладанняў, і не размяшчаць спасылкі ext, што пасля некалькіх месяцаў прыходзяць у заняпад.
Я кажу гэта, так як мне гэта заўсёды адбывалася ў іншых частках выконвайце прамовы, напісаныя, магчыма, у 2012 годзе, знешнія спасылкі больш не сапраўдныя, і атрыманая інфармацыя часткова без візуальнага пацверджання (na ***** кіравання, у рэшце рэшт).
Іосіф для ідэнтыфікацыі BP дызельнае паліва, вы павінны пайсці, напрыклад, на карту, вызначаецца з драйверамі як "галоўная карта ўпырску - да ін'екцый" з'яўляецца 16x16, калі вы бачыце, незадоўга да карта вы свайго ВР, які вызначае, з першай хваляй абаротаў рухавіка ў АБАРОТАХ у хвіліну (я думаю), і другі mg injectable. Давайце пакінем першая хваля цяпер, што нас цікавіць не змена адзінак па восі X (па гарызанталі), але мы павінны вызначыць тое, Y (па вертыкалі) для прырашчэння (папраўце мяне, калі я скажу, адчувае капялюшны бум).

Ці над мышкай і, адпаведна, перамяшчаючы вось ўяўленні аб ID 1dafa6 дае дзесятковы значэнне, роўнае 7000, які з каэфіцыентам пераўтварэння ад 0,01 павінна быць 70, што ад таго, як я прачытаў тут, і іх суадносіны мг на мм3 складае 1=0,85mm3 значыць, ты цяпер з ціскам максімум (7000*0.01*0.85) 59.5mm3 дызельнага паліва, усталяваны на bp на гэтай карце.
У гэты момант я блок наогул любыя іншыя дзярмо, і чакаю зваротнай сувязі.

andrea80
Добра ..ніякіх знешніх спасылак... Але сачу з задавальненнем...наколькі я ведаю, вашыя развагі цалкам дакладна....паглядзім...

andrea80
Так што калі на першай восі мы маем абароты рухавіка на другі ў нас ёсць аб'ём ўпырску максімальная, што ECU можа чытаць..., Змяніўшы кропку супыну, мы можам прымусіць чытаць на блок кіравання, для розных значэнняў колькасці ін'екцый і, такім чынам, надаць на самай справе больш... Але ёсць праблема, трэба, як кажуць на жаргоне "падняцца на breakpoint", што да гэтага часу не зразумеў, як вы робіце.... Правільна, tranky?

tranky
Я, напрыклад, нават не ў рэальным часе, каб здагадкі:
BP АБАРОТАЎ у хвіліну: 500 - 800 - 1000 - 1500 - 2000 - 2500 - 3000 - 3500 - 4000 - 5000 - 6000
ВР IQ: 500 - 1000 - 2000 - 3000 - 4000 - 5000 - 6000 - 7000
на дадзены момант у мяне ёсць ВР, які кажа: максімум абаротаў на 6000rpm вы можаце надаць максімум 59.5mm3 (каэфіцыент пераўтварэння як было сказана раней).
Акрамя таго, каб не ведаць, на колькі абаротаў трэба ўсталяваць колькасць паліва, што я лічу, што пэўны максімум паветра, які усмоктвае рухавік і зрабіць іх стаўленне зваротна прапарцыйна з паліва з фактарам 1:14.7, а затым ўсталяваць першапачаткова карты турба і ад іх рэгулявання і туеву хучу карт (маленькія дужкі), цяпер мы хочам падняць парог IQ, напрыклад, у 100mm3 (na вар'яцтва бачыў ****llo, да якіх мы, але гэта толькі адзін прыклад).
Цяпер падлічым, колькі мг адпавядае 100mm3:
100/0,85=117,65mm3, што пераўтворыцца з 117,65/0.01= 11765mg каля (я спадзяюся, правільна, што я даю колькасці)
У гэты момант мы прымаем BP IQ і пачнем падзяляць значэння, уведзеныя з ГАДЗІН, каб дабрацца да 11765 рабіў так (я думаю):
ВР IQ: 1000 - 2500 - 4000 - 6000 - 8000 - 10000 - 11765
у гэты момант крывая на карце будзе мець гэтыя значэння і прырашчэння, якія паступаюць да тых часоў, як мы ўсталявалі (вядома, инкременты будуць звязаныя выбраных кропак, тыпу ад 2500 да 4000 мы больш не можам паставіць 3000, я думаю.. тут я не ўпэўнены).
І гэта правільна, па-вашаму?

andrea80
Нават не можам паставіць 3000?

tranky
чаму ў interscala вам ФІКСАВАНЫЯ кропкі, якія ідуць як усталяваць з ВР (я думаю..)

andrea80
Зразумеў....

Errecinque
За тое, што я ведаю, каб надаць жаданую суму, трэба ўсталяваць яго на карту afr, што гэта той, які кіруе ў тым сэнсе, што вы таксама можаце папрасіць 1000 з педаллю ад карту пераўтварэнні нм-iq, але карта afr заўсёды абмяжоўвае колькасць, што закон на карце
І тут бярэ на сябе ў гульні, працоўны аб'ём рухавіка. Зараз не памятаю дакладную формулу, але ведаючы працоўны аб'ём/ колькасць цыліндраў у нас максімальны аб'ём паветра, які можа ўсмоктваць рухавік. Ператвараецца ў мг з дапамогай гэтай формулы, і праз afr, што мы хочам, каб трымаць нас колькі кубічных міліметраў дызельнага паліва можа пераварыць наш рухавік. На жаль, я не магу быць на пк, і спадзяюся, я не памыляюся, я кажу тое, што думаю, я ведаю.

Errecinque
Таму, па мне, вы павінны пачаць ад таго, што карта стэрэа кол, чым вы хочаце надаць

tranky
Цяпер для мяне пытанне ўзнікае..
Пачынаючы ад ступені сціску рухавіка, устаноўленага для дадзенага тыпу аўтамабіля, што не ведаю, хто табе гэта..
Выкажам здагадку, што, магчыма, дух святы ва сне цябе кажа, ці можа быць, зрабіць лог і бачыш.
У мяне значэнне $за тысячу паказаў (пастаўлю так як зменная вызначана з няпэўны значэнне), як і дзе пачаць набор, як я працую ў "stechiorapporto" у іншых картах?
Па логіцы я думаю, што стабілізуе ЦІ, да якіх я хачу прыехаць (з крытэрамі, усталяванымі застанецца яшчэ адна зменная $сон, які разгадаць з цягам часу) і маючы двух фактараў стабільнасці пачынае дзьмуць ecu, і карты, але затым ён трапляе ў фактар ГРАДУСАЎ і высадзіць іх цемра.. Потым яна вісіць нават на картах блізняты, як, напрыклад, у маім выпадку я "момант патрабуецца, каб функцыі спорту і іншую спартыўныя B , то "асноўнага ўпырску - карта на аснове 1, базавая карта 2.. 5.. і я не ведаю, фактары апрацоўкі гэтых карт у аўтамабіль, запуску як лічацца
Я раскрытая была арка pls?

tranky
Таму, па мне, вы павінны пачаць ад таго, што карта стэрэа кол, чым вы хочаце надаць

затым мне пацвердзілі, што ёсць макс-паветра на ўпуску + IQ-гэта неабходна для таго, каб пачаць стварэнне карты ?

Errecinque
Ах Тое, што я не ведаю, і, калі паветра, які счытвае датчык выдатку паветра дзеліцца на цыліндры або няма. І тут вы павінны патэлефанаваць манро

Errecinque
затым мне пацвердзілі, што ёсць макс-паветра на ўпуску + IQ-гэта неабходна для таго, каб пачаць стварэнне карты ?

Вы всасываемого паветра вы атрымаеце з улікам аб'ёму і ціску турба і ён пачынае ісці на цяжкую

Errecinque
З дапамогай максімальны аб'ём всасываемого высветліцца, колькі iQ можна паставіць без курэння з улікам 14,7 afr

Errecinque
Тады спакойна з'яжджаем адсюль. Аб'ём рухавіка 1600/4 = 400 кожны цыліндр. Вакол на форуме, што ёсць глядзіце, калі вы знаходзіцеся ў 400, колькі мг паветра, ёсць. Затым ідзем далей, там іншыя карты, паглядзім, калі ўстановім, колькі мм3 дызельнага паліва, мы можам надаць.

andrea80
Шчыльнасць паветра роўная 1/см3..праўда?

Errecinque
Знайшлі яго ў буфер абмену....

"Разумна, ваша турбіны як гэта можа штурхаць? 2.5 бар пік?
Добра. Гэта, як правіла, адным з фактараў, якія стрымліваюць
(1910/4)*1.2*0.8*2.5= 1146mm3 паветра

У нас даступныя 1146 мм3 паветра.
Якое AFR больш разумным, што дазваляе мець большае колькасць ўпырску?
надвор'е 14? 14.2?
1146/14= 81.85mm3 дызельнага паліва."

Ператварае з рэальнымі дадзенымі ад 1600

PS што неск....што я....1 dc, колькі мм3?

Errecinque

Вось....400 = 400 паветра, праўда?

andrea80
Дызель добра гарыць пры суадносінах 14.6 мг паветра на 1 мг паліва.
Затым 400 / 14.6 роўная 27,4 мг
Правільна, па-вашаму, каб з'ехаць?

andrea80
Правільна Errecinque

манро
я раблю трохі блытаніны...
шчыра кажучы, мне цяжка прытрымлівацца...
не трэба зрабіць, хто ведае, якія вылічэнні ўсё роўна..
maf кажа вам дакладна, колькі паветра рухавік быў лопаешь заўсёды, што гэта нармальна..
і адтуль вы можаце пачаць з разлікаў афрыкі ricordatedi цвз на edc16c, да common rail на iq дызельнага паліва ў мм3
у адрозненне ад edc16u сыр у мг...трэба ўдакладніць, што для maf на ўсе эбу, згаданыя заўсёды прадстаўлены ў мг..
каэфіцыент пераліку вагі ў аб'ём паветра для выгоды Будзе "мацуецца" у 1, 2, але гэта ў залежнасці ад тэмпературы,шчыльнасці,ціску і г. д..вам мала..

манро
невялікае ўдакладненне значэння лямбда з edc16c калі вы паглядзіце attentamenteun файл врі і з лямбда 1=afr 14,5 для дызель толькі на халастым ходу..з afr 14,5 дызель sfummacchia дастаткова...ужо з afr 16,5 вы ок з лямбда ёсць, каб зрабіць логі, каб убачыць, калі з даты maf ёсць менш рэзкі, чым iq з дадзенымі лямбда-afr...

tranky
Тады спакойна з'яжджаем адсюль. Аб'ём рухавіка 1600/4 = 400 кожны цыліндр. Вакол на форуме, што ёсць глядзіце, калі вы знаходзіцеся ў 400, колькі мг паветра, ёсць. Затым ідзем далей, там іншыя карты, паглядзім, калі ўстановім, колькі мм3 дызельнага паліва, мы можам надаць.

Для стехиометрического кожны мм3 дызельнага паліва патрабуе 14,6 паветра, а затым, каб мець 100mm3 сказаў вышэй (формула 100*14,7) нам спатрэбіцца 1470 мм3 паветра, калі такі рухавік не можа абысціся.
Для таго, каб убачыць, калі ён забяспечвае нам трэба зрабіць:
1600/4 * 1.2(гэты фактар я не ведаў, што робіць ****) * 0,8 (у ідэале гэта) = 384
затым: 1470/384 = 3,82 бар, то разлік ідзе ад маштабу для турбіны, што, магчыма, забяспечвае датчык 2,5 бар і 3 пік.
Так што з MAF вы чытаеце 1470 бар, што не падае ніколі..
(папраўце, калі памыляюся)

tranky
невялікі OT..

Errecinque
Для стехиометрического кожны мм3 дызельнага паліва патрабуе 14,6 паветра, а затым, каб мець 100mm3 сказаў вышэй (формула 100*14,7) нам спатрэбіцца 1470 мм3 паветра, калі такі рухавік не можа абысціся.
Для таго, каб убачыць, калі ён забяспечвае нам трэба зрабіць:
1600/4 * 1.2(гэты фактар я не ведаў, што робіць ****) * 0,8 (у ідэале гэта) = 384
затым: 1470/384 = 3,82 бар, то разлік ідзе ад маштабу для турбіны, што, магчыма, забяспечвае датчык 2,5 бар і 3 пік.
Так што з MAF вы чытаеце 1470 бар, што не падае ніколі..
(папраўце, калі памыляюся)

На самай справе складае 1600 з

Errecinque
Кампаненты серыі не пераварвае, ніколі не 100mm3 дызельнага паліва. Пачынаючы з 80-х, якія затым супастаўляюцца добра, астатняе проста ўжо.

andrea80
Здаецца, што закручваць ..

tranky
Здаецца, што закручваць ..

не здаецца.. errecinque руліць, і я павінен плаціць бочку піва, што той п'яны ў працягу 12 гадоў

Errecinque
не здаецца.. errecinque руліць, і я павінен плаціць бочку піва, што той п'яны ў працягу 12 гадоў
Прыйдзе дзень, што я буду ў тваіх краях.....
Цяпер мяне узнікнуць сумневы
.... калі мы кажам, карта, 80 мм кубікі... мы павінны разгледзець, для 4 фарсунак або для кожнай фарсункі
?

tranky
Цяпер пытанне..
праводзячы усю карту ў 2d, дзе знайсці карту з вр IQ, я павінен мяняцца, усё вр або толькі тыя, з палітыкай якога я не ведаю карт суседніх?

tranky
Прыйдзе дзень, што я буду ў тваіх краях.....
Цяпер мяне узнікнуць сумневы
.... калі мы кажам, карта, 80 мм кубікі... мы павінны разгледзець, для 4 фарсунак або для кожнай фарсункі
?

для ignettori я думаю.. разлік вы робіце для igniettore, калі я не памыляюся

Errecinque
Тады разлік, перш чым Андрэа 80 з 27 мг на цыліндр не ў парадку. 1 куб. см не роўная mg. і ўпэўнены, што ў 1 куб. см ёсць 1000 мм3.....

tranky
Дызель добра гарыць пры суадносінах 14.6 мг паветра на 1 мг паліва.
Затым 400 / 14.6 роўная 27,4 мг
Правільна, па-вашаму, каб з'ехаць?

вам не хапае каэфіцыента 0,85 пераўтварэнні

andrea80
Дзе не хапае, хлопцы ?

tranky
400 = 400000mm3, безумоўна, па-за парог.. у вас харчаванне трансфер

tranky
андрэа для пераўтварэння пастаяннага току ў мм3 ўлічвае фактар 0.001:1
каэфіцыент 0,85 сказаў вышэй, для таго, каб AFR (Прабач, я пераблытаў вышэй..mea culpa)

andrea80
Не кажучы ўжо пра...я перачытаў усё і зразумеў...калі спусціцца ў Апуліі піва ў рэках x усе !!!

giuseppe89
Хлопцы, я магу дадаць вас, толькі ўвечары,я на працы..што тычыцца ціску турба, я, здаецца, чытаў, што ўжо ў арыгінале абаротаў на 1.7 бар наддува, такім чынам, 2.7 ў чытанне ад дыягназу...што тычыцца колькасці дызельнага паліва ўпырснуць думаю, ідуць падзеленыя на 4 цыліндру, але я не ўпэўнены

Errecinque
400 = 400000mm3, безумоўна, па-за парог.. у вас харчаванне трансфер
Вы кажаце пра аб'ём цыліндру не дызельнае паліва ўпырскваецца. Калі запоўнены вадой цыліндр, гэта "дэльта" поршань у ЛІЧКУ мне 400.000 мм3= 400 куб. см=0.4 літра
Цяпер для таго, каб не памыліцца разлікі павінны быць упэўнены, што сума, якую мы хочам надаць, напрыклад, 80mm3 цыклу як суму чатырох цыліндраў, або для кожнага цыліндру. Тады пачнем з рахункаў

switing63
Вы кажаце пра аб'ём цыліндру не дызельнае паліва ўпырскваецца. Калі запоўнены вадой цыліндр, гэта "дэльта" поршань у ЛІЧКУ мне 400.000 мм3= 400 куб. см=0.4 літра
Цяпер для таго, каб не памыліцца разлікі павінны быць упэўнены, што сума, якую мы хочам надаць, напрыклад, 80mm3 цыклу як суму чатырох цыліндраў, або для кожнага цыліндру. Тады пачнем з рахункаў

80mm3 у цыкл, па мне, з'яўляецца для кожнага асобнага цыліндру.

giuseppe89
Выбачайце, калі я раблю крок назад, але як мы можам вызначыць, калі кропка супыну ад 7000 адзінак паказваючы нам 70 мм3? Я лічу, гэта значэнне ў вялікая колькасць кропак супыну. Не думаю, што ўсё, звязаныя з колькасцю дызельнага паліва.сёння гартаю трохі карту, і вы на месцы якой-то экран. Таму што, калі не аформлена добра, гэты крок у канчатковым выніку дае павелічэнне на нейкі карце...

Errecinque
Выбачайце, калі я раблю крок назад, але як мы можам вызначыць, калі кропка супыну ад 7000 адзінак паказваючы нам 70 мм3? Я лічу, гэта значэнне ў вялікая колькасць кропак супыну. Не думаю, што ўсё, звязаныя з колькасцю дызельнага паліва.сёння гартаю трохі карту, і вы на месцы якой-то экран. Таму што, калі не аформлена добра, гэты крок у канчатковым выніку дае павелічэнне на нейкі карце...

На гэта магу табе сказаць, што некаторы 7000 на вр 70 кубічных міліметра. але я забягаю наперад. Спачатку мы павінны вызначыць, колькі паветра павінен прачытаць Maf Для Ін'екцый 80 мм кубікі З афрыкі, Скажам, 15. ВР a 80 аднімем пасля

switing63
Месца, што стехиометрическое суадносіны тэорыі для спальвання дызельнага паліва складае 14,5 частак паветра па масе на 1 частка паліва заўсёды ў вага і, што 80mm3 важаць каля 66,6 мг мінімальны аб'ем паветра-каля 1 г. за цыкл.
Па законе дызельнае паліва (стандарт EN590) павінен мець шчыльнасць ад 0,820 і 0,845 Кг на літр, так што калі я памнажаюць 80*0,820=65,6 мг, у той час як, калі я памнажаюць 80*0,845=67,6 мг, каб гэта я сказаў прыкладна 66,6, што гэта залатая сярэдзіна.
Калі затым памножыць вага 66,6*14,5=965,7 мг. Я ўжо казаў-тэарэтык, таму што не Дызельны рухавік, ніколі не будзе гарэць без дыму, як нафтавай танкер, паліва да стехиометрическому каэфіцыенце, то, безумоўна, 1000 мг, безумоўна, недастаткова.

switing63
Я спрабаваў знайсці некаторыя файлы часопіса, і я атрымаў гэтыя дадзеныя, каб jtd 16v:

педаль газу 100%, абароты рухавіка 2077, прэ turbo 2180, maf 1172 мг цыклу, дызельнае паліва ўпырскваецца 69,76mm3 (у вага каля 58,1 мг), з якой відаць, што суадносіны паветра/паліва прыблізна 20,2/1 (1172/58,1)

педаль газу 100%, абароты рухавіка 4000, прэ turbo 2300, maf 1035 мг цыклу, дызельнае паліва ўпырскваецца 60,02mm3 (у вага каля 50 мг), з якой відаць, што суадносіны паветра і паліва, гэта каля 20,7/1 (1035/50)

Таму лічыцца, што машына ў гэта €3 і, такім чынам, даволі лібэральная у плане дыму па параўнанні з транспартных сродкаў, цяпер я лічу, што падтрымліваць суадносіны паветра/паліва падобныя, і той каля 20:1, каб правільна запісаць 80mm3 (66,6 мг) пры неабходнасці 1332 мг паветра за цыкл. Можа быць, вы, можа парадаваць 1,2 гр калі вы носіце суадносіны 18:1, але я не ведаю, то ў плане курэння, як паводзіць сябе рухавік

Errecinque
Месца, што стехиометрическое суадносіны тэорыі для спальвання дызельнага паліва складае 14,5 частак паветра па масе на 1 частка паліва заўсёды ў вага і, што 80mm3 важаць каля 66,6 мг мінімальны аб'ем паветра-каля 1 г. за цыкл.
Па законе дызельнае паліва (стандарт EN590) павінен мець шчыльнасць ад 0,820 і 0,845 Кг на літр, так што калі я памнажаюць 80*0,820=65,6 мг, у той час як, калі я памнажаюць 80*0,845=67,6 мг, каб гэта я сказаў прыкладна 66,6, што гэта залатая сярэдзіна.
Калі затым памножыць вага 66,6*14,5=965,7 мг. Я ўжо казаў-тэарэтык, таму што не Дызельны рухавік, ніколі не будзе гарэць без дыму, як нафтавай танкер, паліва да стехиометрическому каэфіцыенце, то, безумоўна, 1000 мг, безумоўна, недастаткова.
Будзе так ласкавы, Каб сказаць, як ты calcolaresti, Колькі паветра ў мяне ідзе з падачы 1600, Што мы ўзялі ў якасці прыкладу ў гэтай тэме, З абсалютная ціск турбіны 2,7 Бар ?

switing63
Глядзіце, я зрабіў гэты разлік, нават калі мне не хапае фундаментальных дадзеных.
1600/4 цыліндру = 400 на цыліндр. 400*2,7=1080, які затым памнажаецца на удзельная вага паветра, што складае 1,2928 таму 1080*1,2928=каля 1396 мг і тут я спыняюся, таму што не хапае менавіта фундаментальны факт, што гэта праўда напаўненне цыліндру, так што калі дапусцім ў 70% будзе каля 1000 мг/цыкл, але можа быць больш

switing63
У прыкладзе ўпершыню з 1900 г., у тэорыі мы
1910/4*2,3*1,2928=каля 1420 мг, але датчык МАСАВАГА расходу паветра перад 1035 таму толькі 1035/1420=0,7288 гэта ў рэжыме максімальнай магутнасці, то лепш да схеме пара, заўсёды паведамлялі ў папярэднім прыкладзе,
1910/4*2,18*1.2928=тэарэтычнае значэнне 1345, рэальнага 1172 затым амаль 87%.
Аднак затым кожны рухавік будзе мець свае даходы і запаўняць, залежыць ад многіх фактараў, тып кут перакрыцця клапанаў, формы впускных каналаў і гэтак далей

Errecinque
Глядзіце, я зрабіў гэты разлік, нават калі мне не хапае фундаментальных дадзеных.
1600/4 цыліндру = 400 на цыліндр. 400*2,7=1080

памножыць dc x ў бар, дзе ты яго ўзяў? упэўнены, што гэта правільна? мне здаецца, занадта просты....

Я за адпраўную бачу гэта так: бярэм я дабраславіў afr 14,7. кожны мг дызельнага паліва трэба 14,7 мг паветра. я хачу, каб спаліць 80mm3, што я *0,85= 68 дызельнага паліва. множанне x 14.7 = 999.60 мг паветра .
Бачыў, што на damos edc16c39 у нас адзінкі масавага расходу паветра, выяўленага ў мг разважаць на гэтую адзінку вымярэння....

Errecinque
І так як на BP карта лямбда-гэта дэльта дабяромся да 1000 мг/хаб для 68 inj (80 мм3) ВР не трэба, каб змяніць яго.

tranky
Вы ідзяце ў пятлі з разлікамі, хоць трэба разумець.
Наступны крок, я бы сказаў, пераход да вызначэння карты від на bp, па меншай меры, для нас, без winols пачынаецца выклік...
Асабліва нм і градусаў або вызначыць, што я не разумею нічога..

Errecinque
Вы ідзяце ў пятлі з разлікамі, хоць трэба разумець.
Наступны крок, я бы сказаў, пераход да вызначэння карты від на bp, па меншай меры, для нас, без winols пачынаецца выклік...
Асабліва нм і градусаў або вызначыць, што я не разумею нічога..

Пачынае глядзець на карты, лямбда-як мы ўжо казалі. Паглядзіце, восі Вр на першым (Y) вы значэнне АБАРОТАЎ у хвіліну на другі (Х) у mg/hub, які чытае маф. На крывых (вось Z) у вас значэння з пераўтварэнні 0.001. Я ведаю, што значэнне 1 на гэтай восі, цябе абмяжоўвае Iq у ідэальна значэнне Afr. У гэтым выпадку трымаць у 1 у inf dx табліцы, мы зможам надаць ўсё 68 inj (80mm3). Так давайце паспрабуем, давайце пачнем з модом пакладзеце ў 1 ( або 1000 у залежнасці ад версіі драйвера ) у табліцы з сярэдзіны восі y і палова восі х у тое месца файла. Затым пайшлі наперад з іншых карт, каб паведаміць эбу, што мы хочам прыўнесці 80 мм3

giuseppe89
На гэта магу табе сказаць, што некаторы 7000 на вр 70 кубічных міліметра. але я забягаю наперад. Спачатку мы павінны вызначыць, колькі паветра павінен прачытаць Maf Для Ін'екцый 80 мм кубікі З афрыкі, Скажам, 15. ВР a 80 аднімем пасля

errecinque не для супярэчнасці, але, каб зразумець больш,я падсеў да прамовы, а што тычыцца 7000 на вр, па-мойму, не заўсёды і толькі iq,калі ты, напрыклад, глядзець карту ціску ў рампы, звярніце ўвагу таксама іх вр ад 7000, але ў гэтым выпадку мы гаворым аб ціску дызельнага паліва, а не колькасць уведзеных...вось чаму мне цікава, як вы вызначыце, што карту мы знаходзім далей, без драйвераў... зірні на адрас 1FB83A і праверыць вр на гэтай карце

giuseppe89
Пачынае глядзець на карты, лямбда-як мы ўжо казалі. Паглядзіце, восі Вр на першым (Y) вы значэнне АБАРОТАЎ у хвіліну на другі (Х) у mg/hub, які чытае маф. На крывых (вось Z) у вас значэння з пераўтварэнні 0.001. Я ведаю, што значэнне 1 на гэтай восі, цябе абмяжоўвае Iq у ідэальна значэнне Afr. У гэтым выпадку трымаць у 1 у inf dx табліцы, мы зможам надаць ўсё 68 inj (80mm3). Так давайце паспрабуем, давайце пачнем з модом пакладзеце ў 1 ( або 1000 у залежнасці ад версіі драйвера ) у табліцы з сярэдзіны восі y і палова восі х у тое месца файла. Затым пайшлі наперад з іншых карт, каб паведаміць эбу, што мы хочам прыўнесці 80 мм3

Я рыхтую файлы, я раблю гэта змяненне усе карты лямбда?г. зн. усе 4?

giuseppe89

Errecinque
errecinque не для супярэчнасці, але, каб зразумець больш,я падсеў да прамовы, а што тычыцца 7000 на вр, па-мойму, не заўсёды і толькі iq,калі ты, напрыклад, глядзець карту ціску ў рампы, звярніце ўвагу таксама іх вр ад 7000, але ў гэтым выпадку мы гаворым аб ціску дызельнага паліва, а не колькасць уведзеных...вось чаму мне цікава, як вы вызначыце, што карту мы знаходзім далей, без драйвераў... зірні на адрас 1FB83A і праверыць вр на гэтай карце
Амаль усе edc16 fiat маюць карты ўжо разлічаны для 70mm3. Карту ціску ў рампы паказвае ціск, каб даць некалькі колаў, а той iq. Я драйвер, які вы паказалі, і г. д. мне гэта дае ў чырвоны, а затым ўзяць іншы, я бачыў, што не пераўтворыць менавіта iq, але дае звычайныя нагрузкі ў працэнтах.....я не ведаю, калі тое, што ты выкарыстоўваеш з'яўляецца больш дакладным

giuseppe89
Я выкарыстоўваю гэты драйвер, таму што мой файл ідэнтычны іншаму прысутнічае на форуме і г. д. выкарыстоўваць гэты драйвер, каб гэты другі файл,будучы роўныя, я лічу, што кіроўца ідзе добра, нават для гэтага...замагільнага жыцця, усё, што я зрабіў тэсты, каб падняць ціск ў рампы і працуе, то, па крайняй меры, на гэтым мы і....можа, варта зрабіць іншыя тэсты, каб праверыць, калі драйвер на правільны усё, каб усе.Што тычыцца каштоўнасцяў і г. д., што дае нам для карт дызельнага паліва павінны быць выяўленыя ў ньютана, і таму вы павінны пераўтварыць іх у мм3,блукаючы ў пошуках інфа я чытаў некаторыя паведамленні, у якіх гаворка ішла пра 500 nw = 100 мм3 . Адносіны, такім чынам, 5=1 хто-небудзь пацвердзіць, калі правільна?

switing63

switing63
памножыць dc x ў бар, дзе ты яго ўзяў? упэўнены, што гэта правільна? мне здаецца, занадта просты....

Вы ўпэўненыя, што гэта. У цыліндр з аб'ёмам 400 можа змяшчаць да 400 паветра, атмасфернага ціску, калі падваенне ціску ўтрымлівае двайны аб'ём. Так што, калі ў прастору 400 гучнасці я паклаў 800 паветра будзе мець ціск 2 бар, г. зн. у 2 разы, атмасфернага, калі я пакладу 1000 заўсёды ў тым жа аб'ёме ў мяне ціск 2,5 бар і гэтак далей.

switing63
Што тычыцца каштоўнасцяў і г. д., што дае нам для карт дызельнага паліва павінны быць выяўленыя ў ньютана, і таму вы павінны пераўтварыць іх у мм3,блукаючы ў пошуках інфа я чытаў некаторыя паведамленні, у якіх гаворка ішла пра 500 nw = 100 мм3 . Адносіны, такім чынам, 5=1 хто-небудзь пацвердзіць, калі правільна?

Па-мойму гэта не правільна. Паміж картамі, якая змяшчаецца ў блоку кіравання ёсць адзін, які ператварае патрабаванага крутоўнага моманту на колькасць дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць.
Выкажам здагадку, што за рулём аўтамабіля, націснуўшы на педаль газу на 20% свайго ходу і да 1500 аб/мін. Першая карта, якая дзейнічае, гэта называецца Драйвер Wish або карту педаль або падобнай назвай шмат, каб зразумець, адсартуйце дадзеныя ціску педаль 20% (па мапе знойдзеш 0,2*8192=1638) на калонцы і 1500 абаротаў мець значэнне, напрыклад, 1221, якія неабходна падзяліць на 10, так што 122,1. Гэта момант патрабуецца. Прапусціць крок праверкі ў карту скіду пара і падыходзім да карце пераўтварэнні крутоўнага моманту дызельнага паліва. На восі знайсці яшчэ абароты тое 1500, на іншай знайсці значэння крутоўнага моманту запыт, якая, да прыкладу, ёсць 1000 і 1250 (улічваючы, што ў нашым прыкладзе мы запыталі 1221) так што мне давядзецца интерполировать дадзеныя, каб атрымаць кошт дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць.

....... 1000 1250

1500 1750 2250

так што ад інтэрпаляцыі атрымліваю 2192, то колькасць дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць, каб выканаць запыт педалі 21,92mm3.

Усё гэта для таго, каб сказаць, што ёсць ужо ў табліцы, разлічваецца ад забудоўшчыка з разлікі зроблены для таго, каб даведацца, колькі саляркі трэба, каб атрымаць пэўную пару і таму, што гэтая велічыня вар'іруецца ў залежнасці ад абаротаў.
Напрыклад, карта, якая ў мяне пад вокам, я (не можа спампаваць іншыя) слупок так зрабіў

....... 4000
1500 9760
1750 8890
2000 8390
2250 8315

такім чынам, як вы бачыце, 83,15mm3 дызель генератар 400 нм крутоўнага моманту пры 2250 але для таго, каб мець аднолькавы крутоўны момант пры 1500 абаротаў мне трэба 97,60, такім чынам, памнажаецца 5, па мне, не мае ніякага сэнсу

манро
вы не вельмі далёка ад 5>мм3 з разліку 400/97mm3=4,2 нм-мм3...
акрамя таго, у эбу есць карта, якая выкрадае нм, такім чынам, iq для разліку ўнутранага трэння sitra адразу пасля абмежавальнікі крутоўнага моманту і 8x8 з воссю z ўсё ў мінус...

манро
comunqueper паўнаты інфармацыі ў карту нм на iq,то гэта карта "каманда iq адносна часу адкрыцця фарсунак" заўсёды прымаць пад увагу максімальную iq, звязаныя з максімальны крутоўны момант разлічваецца ў станоўчы...гэта ваш iq на нм вылічэнні аптымальнага з дома маці

switing63
невялікае ўдакладненне значэння лямбда з edc16c калі вы паглядзіце attentamenteun файл врі і з лямбда 1=afr 14,5 для дызель толькі на халастым ходу..з afr 14,5 дызель sfummacchia дастаткова...ужо з afr 16,5 вы ок з лямбда ёсць, каб зрабіць логі, каб убачыць, калі з даты maf ёсць менш рэзкі, чым iq з дадзенымі лямбда-afr...

Як ты правільна сказаў, нават калі і дызельнага паліва тэарэтычна мае стехиометрическое суадносіны для 14,5:1 у гэтыя адносіны ніколі не атрымаецца добра запісаць, і закурит як паравоз.
У любым выпадку я хацеў бы дадаць некалькі дробных рэчаў, каб убачыць, калі я ўсё правільна зразумеў.
Выкажам здагадку, што датчык MAF паказвае мне значэнне 630 мг/цыкл пры 2000 абарачэннях у хвіліну, а затым, гледзячы ў карты, курыш ці lamdba значэнне, якое адпавядае як 1330, я кажу пра бу EDC16c, разлік на тое, што гэта прыводзіць 1,33*14,5=19,285 і, адпаведна, калі мы дзелім 630 на 19,285 = 32,67 ўжо мм3, а не мг дызельнага паліва, як апісана ў вашым папярэднім пасце на гэта, што я працытаваў.
Усё гэта азначае, што суадносіны паветра/паліва або AFR на самай справе не 19,285:1, як вы маглі падумаць, а ці трэба ўлічваць, што г. зн. вага дызельнае паліва ўпырскваецца, а не яго аб'ём, у адваротным выпадку параўноўваць вага з аб'ёмам, і гэта, як параўноўваць бульбу з морквай.
Паветра мы ўжо ведаем, вельмі добра, колькі ён важыць, таму што працу ен ужо зрабіў, датчык МАСАВАГА расходу паветра, дызельнага паліва, мы павінны calcolarcelo, а затым памножыць на 32,67mm3 для 0,8325 (у сярэднім ад 0,820 і 0,845, што шчыльнасць, якую павінна мець па законе дызельнае паліва) атрымліваю каля 27,2 мг, што па параўнанні з колькасць паветра атрымліваю AFR 21,3.

switing63
вы не вельмі далёка ад 5>мм3 з разліку 400/97mm3=4,2 нм-мм3...
акрамя таго, у эбу есць карта, якая выкрадае нм, такім чынам, iq для разліку ўнутранага трэння sitra адразу пасля абмежавальнікі крутоўнага моманту і 8x8 з воссю z ўсё ў мінус...

Прабач, што карыстаюся тваёй кампетэнцыі, але гэтая карта таксама прысутнічае ў EDC16c8? Я яшчэ не магу спампаваць файлы, і тое, што я ніжэй, на якой я studacchiandoci трохі на толькі ў гэтым.

манро
Выкажам здагадку, што датчык MAF паказвае мне значэнне 630 мг/цыкл пры 2000 абарачэннях у хвіліну, а затым, гледзячы ў карты, курыш ці lamdba значэнне, якое адпавядае як 1330 разлік на тое, што гэта прыводзіць 1,33*14,5=19,285 і, адпаведна, калі мы дзелім 630 на 19,285 = 32,67 ўжо мм3, а не мг дызельнага паліва
няправільна...калі вы падзеліце мг паветра для афрыкі ў выніку разліку заўсёды мг, такім чынам, вага дызельнага паліва.
у edc16c працуюць у мм3, то аб'ём для пераўтварэння дызельнага паліва ад мг у мм3 выкарыстоўвае пераўтварэнне 0,85.

манро
Прабач, што карыстаюся тваёй кампетэнцыі, але гэтая карта таксама прысутнічае ў EDC16c8?

вы edc16c8 і c39 вельмі падобныя.

Errecinque
вы edc16c8 і c39 вельмі падобныя.
У мяне мала часу сёння і заўтра, але гэта я...я ўсё 2 у машынах сямейства гэтых ecu і с8 адрозніваецца ад c39 толькі для кіравання dpf, мне здаецца.

Errecinque
400cc паветра x 1.293 = 517.2 мг паветра ў цыліндр. Цяпер я сказаў, што на 68 (=80mm3) x14.7 = 999.6 i мг паветра, неабходныя для падтрымання afr. 999.6/517.2 = 1,92 бар ціск, неабходнае для сціску 999.6 мг паветра ў цыліндр. Калі турбіна вытрымае гэты ціск, мы можам пачаць модынг карты, turbo d гэта мяжа. Калі мы не робім адзін крок за адзін раз карта сканчаецца ў 2020 годзе....што ўжо мы не можам сядзець увесь дзень на форуме....

манро
р у разлік, не майце на ўвазе, VE..
акрамя таго, калі таксама ж, як і вышэй было на 100% трэба ў любым выпадку sotrarre на разлік атмасфернага ціску і шчыльнасці ў залежнасці ад ціску той жа тэмпературы, вільготнасці..і г. д..і г. д...
спадзявацца толькі на maf.

манро
у асноўным разлікі ідуць добра да пэўнага моманту.
акрамя гэтага патрэбен вопыт,палітыка,веды,і г. д....
1,9 бар+1 банкаматаў сапраўды шмат для gt1544v крычы..

Errecinque
у асноўным разлікі ідуць добра да пэўнага моманту.
акрамя гэтага патрэбен вопыт,палітыка,веды,і г. д....
1,9 бар+1 банкаматаў сапраўды шмат для gt1544v крычы..
Колькі можа вытрымаць па-твойму, гэтая турбіна? Аднак скажы мне, што гэта шлях, які цяпер пазбягае мяне...дзякуй. я ведаю, што ёсць, гэта нармальна з вылічэннямі, але даўно страціў сярод усіх заўсёды, каб даведацца, калі і паглядзім, колькі мы змаглі зрабіць, піць я дэльта, не паліць занадта....

giuseppe89
Хлопцы, робячы інтэрнэт-пошук, дэльта павінна адпавядаць garrett 803956,манро, вы будзеце блытаць з турбінай на 1.6 Пежо.Я спрабую зрабіць некаторыя даследаванні, каб знайсці характарыстыкі такога турба, хоць я чытаў, што гэтыя турбіны ўжо працуюць пры высокіх цісках ад золата, каб кампенсаваць паніжэнне ступені сціску, што мае 1.6 mjt па параўнанні з 1.9... таму павінны, на мой погляд, вытрымае, па меншай меры, трохі больш.абнаўленне заўтра з вынікамі пошуку

манро
Колькі можа вытрымаць па-твойму, гэтая турбіна? Аднак скажы мне, што гэта шлях, які цяпер пазбягае мяне...дзякуй. я ведаю, што ёсць, гэта нармальна з вылічэннямі, але даўно страціў сярод усіх заўсёды, каб даведацца, калі і паглядзім, колькі мы змаглі зрабіць, піць я дэльта, не паліць занадта....

манро
груба кажучы Ve не што іншае, што якасць паветра ў рэальным, што рухавік ingurgità адзін раз, што ён прайшоў праз паветраны фільтр,трубаправоды,паветраводы, клапаны і г. д.....як правіла, па 2 клапана на цыліндр(гэта атмасферны або турба у фазе ўсмоктвання ў адно і тое ж) мы ў Ве каля 80-85%,на 4-клапана падымаецца да 90-95% гэта значыць, што ў выпадку з 1,6 л або 1600 куб. см з Ве на 95% у цыліндр, замест таго, каб было 400 паветра ёсць 380 куб. см паветра.

switing63
няправільна...калі вы падзеліце мг паветра для афрыкі ў выніку разліку заўсёды мг, такім чынам, вага дызельнага паліва.
у edc16c працуюць у мм3, то аб'ём для пераўтварэння дызельнага паліва ад мг у мм3 выкарыстоўвае пераўтварэнне 0,85.

Вядома, вы маеце рацыю. Я з табой згодны.
Я думаю, што месца балюча пытанне, я растлумачу, сумневы ў тым, што я прыйшоў.
Ты казаў пра тое, што эбу EDC16c працуюць у мм3, а затым я думаў, што ў кошт месца на карце курыш у памеры 1330 ўжо змяшчаецца пераўтварэнні 0,85, каб атрымаць у канцы разліку, ужо ператворанае значэнне ў мм3, скажам, значэнне гатовы да выкарыстання.
Так што маё разважанне было, калі ў блок кіравання, скажам, "u", пачынаючы ад значэнне MAF 630 і лямбда-напрыклад 1,565 разлік зрабіў, гэта 630/(14,5*1,565)=27,66 што я мг затым, калі я хачу атрымаць мм3 мы ўсе дзелім на 0,85 і атрымліваю 32,67mm3, таму што ты сказаў, што гэтыя блокі працуюць на мг.
А я думаў, што ў блок "c" і праграміст ён ужо сыграў свайго роду карэкцыя, а затым ужо дзеліцца 1,565 для 0,85 і затым пакласці ў карце, 1,330, што з'яўляецца вынікам гэтага падзелу такім чынам, што, падзяліўшы ўсе вядомыя 630 мг (14,5*1,33) я атрымліваю адразу 32,67 ўжо ператвораны ў мм3.

switing63
400cc паветра x 1.293 = 517.2 мг паветра ў цыліндр. Цяпер я сказаў, што на 68 (=80mm3) x14.7 = 999.6 i мг паветра, неабходныя для падтрымання afr. 999.6/517.2 = 1,92 бар ціск, неабходнае для сціску 999.6 мг паветра ў цыліндр. Калі турбіна вытрымае гэты ціск, мы можам пачаць модынг карты, turbo d гэта мяжа. Калі мы не робім адзін крок за адзін раз карта сканчаецца ў 2020 годзе....што ўжо мы не можам сядзець увесь дзень на форуме....

Улічваючы, што, як кажа манро, заснаваны на MAF-гэта лепшае рашэнне, па-мойму, вы можаце накідаць грубай ацэнкі.
Я згодны, што цыліндр 400 запоўнены цалкам атмасфернага ціску ўтрымлівае 517 мг паветра, калі мы выкарыстоўваецца і ў дачыненні да разліку шляху складзе 80% атрымліваем каля 414mg (400*0.8*1.293).
Па-мойму, аднак, гэта не мажліва, спальвання дызельнага паліва ў суадносінах stechio, чым 14,7:1, але заўсёды на маю думку, з'яўляецца больш разумным прыбыць у 17:1, магчыма, нават 18:1 у любым выпадку паспрабуйце спачатку з 17 і затым убачыць, калі колькасць дыму з'яўляецца прымальным.
У гэтым выпадку 68*17=1156mg, якія дзеляцца на 414 даюць каля 2800 абсалютнага ціску (1000+1800) заўсёды турбіна дазваляе.

tranky
Я гляджу на вас зверху і нагадаю, што тэма-гэта для пачаткоўцаў.. Тут або на перадавой механікі нягледзячы на тое, што каэфіцыент, які выкарыстоўваецца для замацавання пасля пачатку адлюстроўваць аб ecm.
Хоць я бачыў у працы прафесіянала (дзякуй манро) як наконт пачаць з таго, напрыклад:
- Перш, чым адкрыць і г. Д. (inf)
- пачнем з карты Х
- каэфіцыент карце X з картамі, Y, Z,..
Па крайняй меры, для таго, каб мець, у дадатак у дакладнае суадносіны карт, а таксама фарміраванне асновы "сертыфікаваны", з якога пачынаецца, хто, як я, усё яшчэ мае цяжкасці, каб пачаць..
Калі вам ідзе, вядома.., Вы можаце адправіць у гэтую краіну.

andrea80
Добры tranky...мы будзем казаць пра ўжо ад "спецыялістаў"... Прыклады на эбу " х", што гэта не..... Можа быць, было б лепш зрабіць, як кажа tranky...было б больш карысна, x усе..дзякуй

giuseppe89
Для мяне гэта таксама добра, таму што я таксама магу Прытрымлівацца з парушэннямі мовы, якая, між іншым, вельмі ўважліва ,магчыма, з невялікім паглыбленнем на аснове было б карысна

tranky
Дзяўчына застаецца ў чытанне на некалькі дзён, пабачыў, што мне прыйшоў ноўтбук, да якога быў усталяваны winzozzo 7 x86, па сумяшчальніцтве, і павінны прайсці 200 рэчаў, у канцы ўстаноўкі devices..
так што я застаюся з віртуальных машын для тэстаў, з і г. д. на nbook працы, убачыў, што на 8.1 не ўключаецца..

Я Цябе Ёсць !!!

Errecinque
Я гляджу на вас зверху і нагадаю, што тэма-гэта для пачаткоўцаў.. Тут або на перадавой механікі нягледзячы на тое, што каэфіцыент, які выкарыстоўваецца для замацавання пасля пачатку адлюстроўваць аб ecm.
Хоць я бачыў у працы прафесіянала (дзякуй манро) як наконт пачаць з таго, напрыклад:
- Перш, чым адкрыць і г. Д. (inf)
- пачнем з карты Х
- каэфіцыент карце X з картамі, Y, Z,..
Па крайняй меры, для таго, каб мець, у дадатак у дакладнае суадносіны карт, а таксама фарміраванне асновы "сертыфікаваны", з якога пачынаецца, хто, як я, усё яшчэ мае цяжкасці, каб пачаць..
Калі вам ідзе, вядома.., Вы можаце адправіць у гэтую краіну.

Паглядзіце, што мы выцягнулі з усёй гэтай рыторыкі рахункаў, таму што ў пачатку тэмы вы правільна сказалі, пачаць глядзець l' AFR. Адтуль мы выказалі здагадку, зрабіць карту з 80 мм кубікі. Таму мы пачалі з карт, лямбда-выразы, Каб зрабіць так, каб надаць 80 без курэння больш, чым тлумачыцца. Для таго, каб не паліць, трэба даць яму паветра, так што ведаць ціск турбо патрабуецца. А гэта як у разліках вышэй switing мы пачынаем рабіць карту turbo з гэтай даты. Тады яны ідуць шукаць lim iq за драйвер для ўзгаднення з 80mm3, інфармуе ecu праз Вр усе карты, што новы iq max 80 і адаптуецца педаль на такі запыт праз карту пераўтварэнні нм-iq. Упэўнены, што калі вы спадзяецеся, што ў адзін цудоўны дзень....праз форум, паўтараю, трэба, што, дзе вы змяняеце карту, крок за крокам, з дапамогай інфармацыя, што яны выйшлі разважаючы усе разам, для параўнання. Час ****** усё, што дазваляе.

Errecinque
Добры tranky...мы будзем казаць пра ўжо ад "спецыялістаў"... Прыклады на эбу " х", што гэта не..... Можа быць, было б лепш зрабіць, як кажа tranky...было б больш карысна, x усе..дзякуй

Мы гаворым на самай справе дэльта-1.600 язэпа

andrea80
Цалкам згодны... карту ўдалося выцягнуць, але з гэтымі прамымі, мы можам стаць ўзнёслыя...

манро
Улічваючы, што, як кажа манро, заснаваны на MAF-гэта лепшае рашэнне, па-мойму, вы можаце накідаць грубай ацэнкі.
Я згодны, што цыліндр 400 запоўнены цалкам атмасфернага ціску ўтрымлівае 517 мг паветра, калі мы выкарыстоўваецца і ў дачыненні да разліку шляху складзе 80% атрымліваем каля 414mg (400*0.8*1.293).
Па-мойму, аднак, гэта не мажліва, спальвання дызельнага паліва ў суадносінах stechio, чым 14,7:1, але заўсёды на маю думку, з'яўляецца больш разумным прыбыць у 17:1, магчыма, нават 18:1 у любым выпадку паспрабуйце спачатку з 17 і затым убачыць, калі колькасць дыму з'яўляецца прымальным.
У гэтым выпадку 68*17=1156mg, якія дзеляцца на 414 даюць каля 2800 абсалютнага ціску (1000+1800) заўсёды турбіна дазваляе.
калі мы хочам, шчыра кажучы, ёсць спосаб даведацца, які ціск можа вытрымаць турба, але гэта неабходна, каб мець пад зразумець compressor map
аднак існуе формула, якая з паветра гіпатэтычны, всасываемого рухавіком, мы можам экстрапаляваць iq, і наадварот...
формула:CFM = L х х мін ВЕ х PR / 5660

L = Аб'ём
rpm = абаротаў у хвіліну
VE = аб'ёмны ккд
PR = Каэфіцыент ціску турба
5660= каэфіцыент эквівалентнасці

"CFM" - гэта адзінкі вымярэння англа-саксонскага, "кубічных футаў у хвіліну", і выкарыстоўваецца ў некаторых картах кампрэсара.так як фунт/мін, што збіраецца фунтаў паветра ў хвіліну.ніжэй канверсіі
CFM / 14.27 = lb / min
фунт / 0,45359 = кг

аднак некаторыя compressor-карта ў м3 / з, такім чынам мы павінны канвертаваць з вагі ў аб'ём.
звычайны вага паветра прыблізна 1,2 кг / м3 пры 20 градусаў па Цэльсіі.

PR = каэфіцыент ціску з простае складанне 1 бар атмасфернага ціску.
паўтараю, аднак, гэта толькі тэарэтычная, таму што тут зменныя, якія ўступаюць у гульню шмат.

так што калі возьмем, да прыкладу, 6-цыліндравы рухавік 3.2 л(рухавік мэрсэдэс, на якім я правёў некалькі работ), і мы хочам ведаць, колькі паветра, засмоктвае ў 4000 абаротаў у хвіліну 1,65 бар boost зраблю..

3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / мін = 18.41 кг / мін = 0.306 кг / сек = 0.256m3 / сек
калі ў вас ёсць пад рукой compressor map ўжо 2 каардынатаў для дадзенага пераходнага працэсу.
цяпер, калі мы ведаем, колькі усмоктвае паветра і сціскае тэарэтычна наш рухавік, мы можам перайсці да дызельнага паліва.

у выпадку нашага рухавіка, якая з'яўляецца 6-цыліндравы 4-тактный(вядома) у нас будзе 3 стрэлу згарання, каб ездзіць.
так што да 4000 аб / мін у нас будзе 4000 x 3/60 = 200 Т / сек
T= ін'екцый/у секунду.
ведаючы гэта, і ведаючы, што лямбда хочам пайсці экстрапаляваць iq з тэарэтычнага разліку простая....
P. S: гэта праўда, разлікі і паняцці трохі цяжка пераварыць, асабліва для тых, хто пачатковец з гэтай рэчы, але калі вы разумееце, гэтыя рэчы ўсё будзе прасцей, у рэшце рэшт.

tranky
Паглядзіце, што мы выцягнулі з усёй гэтай рыторыкі рахункаў, таму што ў пачатку тэмы вы правільна сказалі, пачаць глядзець l' AFR. Адтуль мы выказалі здагадку, зрабіць карту з 80 мм кубікі. Таму мы пачалі з карт, лямбда-выразы, Каб зрабіць так, каб надаць 80 без курэння больш, чым тлумачыцца. Для таго, каб не паліць, трэба даць яму паветра, так што ведаць ціск турбо патрабуецца. А гэта як у разліках вышэй switing мы пачынаем рабіць карту turbo з гэтай даты. Тады яны ідуць шукаць lim iq за драйвер для ўзгаднення з 80mm3, інфармуе ecu праз Вр усе карты, што новы iq max 80 і адаптуецца педаль на такі запыт праз карту пераўтварэнні нм-iq. Упэўнены, што калі вы спадзяецеся, што ў адзін цудоўны дзень....праз форум, паўтараю, трэба, што, дзе вы змяняеце карту, крок за крокам, з дапамогай інфармацыя, што яны выйшлі разважаючы усе разам, для параўнання. Час ****** усё, што дазваляе.

Адзін, з рэзюмэ, у мяне ёсць ідэя працэдуры запыту pre-і г. д., якія я зрабіў вышэй.

Сказаў, што мы працягваем вучыцца і не здавацца!
Я стараюся сачыць і размяшчаць што-тое, што я хачу засвоіць вучэбны матэрыял, як blackhole!

andrea80
Вялікія Манро

манро
я хацеў бы дадаць, што на пасаду прэм'ера ёсць яшчэ і іншы разлік, што вы можаце зрабіць, каб дакладна ведаць, да якога ціску вы павінны сціскаць паветра ўсмоктваецца ў эксплуатацыю коней асвоены тэарэтычныя і bsfc...калі вы хочаце месца..

andrea80
Можа быць... Гэта багаж цікава

Errecinque
калі мы хочам, шчыра кажучы, ёсць спосаб даведацца, які ціск можа вытрымаць турба, але гэта неабходна, каб мець пад зразумець compressor map
аднак існуе формула, якая з паветра гіпатэтычны, всасываемого рухавіком, мы можам экстрапаляваць iq, і наадварот...

L = Аб'ём
rpm = абаротаў у хвіліну
VE = аб'ёмны ккд

"CFM" - гэта адзінкі вымярэння англа-саксонскага, "кубічных футаў у хвіліну", і выкарыстоўваецца ў некаторых картах кампрэсара.так як фунт/мін, што збіраецца фунтаў паветра ў хвіліну.ніжэй канверсіі
CFM / 14.27 = lb / min
фунт / 0,45359 = кг

аднак некаторыя compressor-карта ў м3 / з, такім чынам мы павінны канвертаваць з вагі ў аб'ём.

паўтараю, аднак, гэта толькі тэарэтычная, таму што тут зменныя, якія ўступаюць у гульню шмат.

так што калі возьмем, да прыкладу, 6-цыліндравы рухавік 3.2 л(рухавік мэрсэдэс, на якім я правёў некалькі работ), і мы хочам ведаць, колькі паветра, засмоктвае ў 4000 абаротаў у хвіліну 1,65 бар boost зраблю..

3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / мін = 18.41 кг / мін = 0.306 кг / сек = 0.256m3 / сек
калі ў вас ёсць пад рукой compressor map ўжо 2 каардынатаў для дадзенага пераходнага працэсу.
цяпер, калі мы ведаем, колькі усмоктвае паветра і сціскае тэарэтычна наш рухавік, мы можам перайсці да дызельнага паліва.

у выпадку нашага рухавіка, якая з'яўляецца 6-цыліндравы 4-тактный(вядома) у нас будзе 3 стрэлу згарання, каб ездзіць.
T= ін'екцый/у секунду.
ведаючы гэта, і ведаючы, што лямбда хочам пайсці экстрапаляваць iq з тэарэтычнага разліку простая....
P. S: гэта праўда, разлікі і паняцці трохі цяжка пераварыць, асабліва для тых, хто пачатковец з гэтай рэчы, але калі вы разумееце, гэтыя рэчы ўсё будзе прасцей, у рэшце рэшт.

Манро.....так мяне заводишь!!!

Errecinque
Гэта было тое, чаго не хапала ў выступах факты, якія, для тых, хто, як ты, умее скідаць з рахункаў

Глядзець, шчыра кажучы, я ведаю, гэта зрабіць вельмі мала, гэта ўсяго толькі запал, што я менш за 2 гады таму мне сказалі, я мог бы адкрыць, чытаць і пісаць эбу маей машыны, я б смяяўся да колік. Я нават не ведаю, чаму ў першы раз я даў яму вочы на форуме. Адтуль бярэцца спружына, і я зрабіў той жа дарозе, што і вы. Я толькі пачаў крыху раней, але так гэты шлях, вы адразу зразумееце, што ён бясконцы, і не перастае вучыцца
і я павінен сказаць, што калі ёсць карыстальнік, як манро, і ўсё золата, што кола....

tranky
Глядзець, шчыра кажучы, я ведаю, гэта зрабіць вельмі мала, гэта ўсяго толькі запал, што я менш за 2 гады таму мне сказалі, я мог бы адкрыць, чытаць і пісаць эбу маей машыны, я б смяяўся да колік. Я нават не ведаю, чаму ў першы раз я даў яму вочы на форуме. Адтуль бярэцца спружына, і я зрабіў той жа дарозе, што і вы. Я толькі пачаў крыху раней, але так гэты шлях, вы адразу зразумееце, што ён бясконцы, і не перастае вучыцца
і я павінен сказаць, што калі ёсць карыстальнік, як манро, і ўсё золата, што кола....
Мы ведаем, што t i ацэньваю не толькі таму, што ты бэтмен з крытычных сітуацый, але таксама для прастаты і форме насенне прафесіянал, што вы, каб даць інфа як рабіць пытанні, на якія вы задае пытанне ў належным парадку, і знайсці адказ, які шукаў.
Цяпер вернемся да прамовы файл ecu гэта 1600...
Я чытаў у 2d практычна ЎСЕ файлы, утрымліваючы выключаная дапамога Кіроўцы і г. Д. і я знайшоў enumerevoli вр, што я мяркую, або змяніць, каб пагаварыць аб 80mm3.. іх спіс і ў выпадку, калі каментары калі вы паклалі занадта шмат крывых ў кацёл.
1Ec572 - 1ec622 - 1ed9ac - ад 1eeeb0 ў 1eeeba - 1efd1e - 1f3f00 - 1f4aca - 1f4af2 - 1f4b2e - 1f4b42 - 1f4a4e - 1f4efe - 1f4ff2 - 1f50f2 - 1f5426 - 1f543a - 1f5562 - 1f5662 - 1f57ce - 1f58ce - 1f5a3a - 1f5bea - 1f5cb2 - 1f6132 - 1f6232 - 1faba6 - 1fb83e - 1fbab4 - 1fd44a
Я амаль упэўнены, многіх з іх, але некаторыя не крывая падобная на BP да карты, я больш на "шпільках" і я не ведаю, калі яны з-за драйвера, чым той памер або не цэнтруюць нічога..
Дайце мне ведаць, калі гэта правільны аналіз ці я застрэліў у амерыканскім ('do cojo cojo).
Дзякуй

манро
месца спасылкі, так што я не "адцягнуць" таксама гаворка ў пратэктар...

tranky
месца спасылкі, так што я не "адцягнуць" таксама гаворка ў пратэктар...

Здымаю капялюш, сябар!
Выдатны пост..

giuseppe89

L = Аб'ём
rpm = абаротаў у хвіліну
VE = аб'ёмны ккд

CFM / 14.27 = lb / min
фунт / 0,45359 = кг

T= ін'екцый/у секунду.

хлопцы, то, вынікаючы прамовай і формулы, вялікі сцен, мы павінны мець для гэтага 1.600 cc наступны вынік:

CFM = L х х МІН ВЕ х PR / 5660

1598 x 4000 x 95 (тэарэтычныя будучы 16v) x 2.7 (пры ўмове l'1.7 бар наддува серыі) / 5660 = 289.67 CFM = 20.299 Lb / min =44.751 Кг/мін =0.745 Кг/сек = 0.620 М3/ сек
на практыцы такі рухавік уписывает ў 2,7 бар наддува (ціск навакольнага асяроддзя) 620 см3/сек
Спадзяюся, я не памыліўся ў адсутнасць разліку і дзякуй сцен за каштоўную інфармацыю!

switing63
хлопцы, то, вынікаючы прамовай і формулы, вялікі сцен, мы павінны мець для гэтага 1.600 cc наступны вынік:

CFM = L х х МІН ВЕ х PR / 5660

1598 x 4000 x 95 (тэарэтычныя будучы 16v) x 2.7 (пры ўмове l'1.7 бар наддува серыі) / 5660 = 289.67 CFM = 20.299 Lb / min =44.751 Кг/мін =0.745 Кг/сек = 0.620 М3/ сек
на практыцы такі рухавік уписывает ў 2,7 бар наддува (ціск навакольнага асяроддзя) 620 см3/сек
Спадзяюся, я не памыліўся ў адсутнасць разліку і дзякуй сцен за каштоўную інфармацыю!

Па-мойму ёсць памылка.
Да 20.299 л/мін сыходзіцца выдатна, але потым у цябе дзеліцца на 0,454, каб канвертаваць фунтаў у Кг, але на самой справе, па мне, трэба было памножыць, таму што мы хочам 2,2 фунтаў для таго, каб мець Кг
Тут я прыводжу формулу манро
Фунтаў (pounds = lb) = 0,454 кг; 1 кг=2,2 фунта
так што 20,299 памножыць на 0,454 = 9,216 Кг/мін і не 44,751 Кг/сек.

switing63
Цяпер, ведаючы, што рухавік уписывает 9,216 Кг паветра ў хвіліну, а я проста ператварыць іх у мг, каб зразумець тое, як дызельнае паліва можа згарэць і не мне разлічыць аб'ём у кубічных метрах у секунду.
Так што 9,216 Кг паветра адпавядаюць 9216 грам або 9.216.000 мг.
Мы таксама ведаем, што 4-цыліндравы рухавік з каленчатым валам, які круціцца ў 4000 абаротаў у хвіліну здзяйсняе 8000 імкнення, такім чынам, кожны аднамесны ўсмоктвання каштаваць 9216000/8000=1152 мг

giuseppe89
Дзякуй switing63 я здзейсніў дзве памылкі,адна ў разлік і іншую, паспрабуйце зрабіць разлікі ў канцы вечара хахаха

tranky
Мы ведаем, што t i ацэньваю не толькі таму, што ты бэтмен з крытычных сітуацый, але таксама для прастаты і форме насенне прафесіянал, што вы, каб даць інфа як рабіць пытанні, на якія вы задае пытанне ў належным парадку, і знайсці адказ, які шукаў.
Цяпер вернемся да прамовы файл ecu гэта 1600...
Я чытаў у 2d практычна ЎСЕ файлы, утрымліваючы выключаная дапамога Кіроўцы і г. Д. і я знайшоў enumerevoli вр, што я мяркую, або змяніць, каб пагаварыць аб 80mm3.. іх спіс і ў выпадку, калі каментары калі вы паклалі занадта шмат крывых ў кацёл.
1Ec572 - 1ec622 - 1ed9ac - ад 1eeeb0 ў 1eeeba - 1efd1e - 1f3f00 - 1f4aca - 1f4af2 - 1f4b2e - 1f4b42 - 1f4a4e - 1f4efe - 1f4ff2 - 1f50f2 - 1f5426 - 1f543a - 1f5562 - 1f5662 - 1f57ce - 1f58ce - 1f5a3a - 1f5bea - 1f5cb2 - 1f6132 - 1f6232 - 1faba6 - 1fb83e - 1fbab4 - 1fd44a
Я амаль упэўнены, многіх з іх, але некаторыя не крывая падобная на BP да карты, я больш на "шпільках" і я не ведаю, калі яны з-за драйвера, чым той памер або не цэнтруюць нічога..
Дайце мне ведаць, калі гэта правільны аналіз ці я застрэліў у амерыканскім ('do cojo cojo).
Дзякуй
Мне пацвердзілі, ІДЭНТЫФІКАТАРЫ ?

манро
Цяпер, ведаючы, што рухавік уписывает 9,216 Кг паветра ў хвіліну, а я проста ператварыць іх у мг, каб зразумець тое, як дызельнае паліва можа згарэць і не мне разлічыць аб'ём у кубічных метрах у секунду.
Так што 9,216 Кг паветра адпавядаюць 9216 грам або 9.216.000 мг.
Мы таксама ведаем, што 4-цыліндравы рухавік з каленчатым валам, які круціцца ў 4000 абаротаў у хвіліну здзяйсняе 8000 імкнення, такім чынам, кожны аднамесны ўсмоктвання каштаваць 9216000/8000=1152 мг
добры switing...цяпер chesappaimo колькасць паветра пры дадзеным ціску і да дадзеных аб / мін выбіраем afr/лямбда падыходзіць, і мы ведаем дакладна, колькі дызельнага паліва, мы павінны даць нашаму motorello...
так што калі выказаць здагадку, лямбда-1,2(afr 17,4) маяк 1152/17,4=66,2 мг або 77,9 мм3 дызельнага паліва да 4000 аб / мін і 1,7 boost...
проста, праўда?

Errecinque
добры switing...цяпер chesappaimo колькасць паветра пры дадзеным ціску і да дадзеных аб / мін выбіраем afr/лямбда падыходзіць, і мы ведаем дакладна, колькі дызельнага паліва, мы павінны даць нашаму motorello...
так што калі выказаць здагадку, лямбда-1,2(afr 17,4) маяк 1152/17,4=66,2 мг або 77,9 мм3 дызельнага паліва да 4000 аб / мін і 1,7 boost...
проста, праўда?

таму 1.600 кажам, што калі мы не ставім турбіну, плюс ліміт дызельнага паліва, гарыць без дыму надзвычай гэта 80mm3. я кажу, добра?

andrea80
1,7 boost-гэта максімальная x гэты аўтамабіль ?

манро
таму 1.600 кажам, што калі мы не ставім турбіну, плюс ліміт дызельнага паліва, гарыць без дыму надзвычай гэта 80mm3. я кажу, добра?
цяжка сказаць, абапіраючыся толькі на разлікі..р...на практыцы можа быць, што з гэтым iq і afr машыны дыму ў звера, можа быць, таму, што тэмпературы паветра высокія, такім чынам, менш шчыльнасць кіслароду ў патроннік або можа быць наадварот, таму што можа быць, рухавік "дыхае" лепш, чым мы меркавалі, подглядывал, таму што ён усталяваны паветраны фільтр больш пранікальнай або выхлап больш ******..
карацей кажучы, я паўтараю, усе разлікі ідуць добра для першапачатковай ацэнкі і "да намёткі" карты, але тады супадзенне рэальнае ёсць рухавік у рэальных умовах...

манро
1,7 boost-гэта максімальная x гэты аўтамабіль ?
для таго, каб ведаць напэўна, трэба мець пад compressor map turbo гэтай машыны, адразу разумееш, на паперы, пакуль што ціск значыць, вы можаце націснуць з турба вы павінны адсочваць праз манометр ціску выхлапных газаў або "сустрэчны" чаму? дапусцім, што адтуліну вытыхания турбіны і з 50 і з бар turbo boost праз гэта адтуліну праходзяць таксама 2 бара "ціску" цяпер турба кампрэсар і халоднага на паперы, можа таксама падтрымліваць 3 бар, так жа як і рухавік, але калі мы даем гэта ціск у рухавік ад таго ж адтуліны, спачатку ты павінна прайсці 6 бар у гэтай сітуацыі...і як бы даўна дзверы зрабілі, каб было 1 чалавек за адзін раз вы хочаце, каб перайсці ад той жа 6 чалавек, усе разам...вынікам з'яўляецца тое, што мы не сыдзе, ніколі, такім чынам, ёсць мяжа для кожнага, што...

Errecinque
1ed9ac карце 8x16 восі y iq восі x prex rail восі Z, каб выявіць на damos (гэта значыць, я гляджу)
ад 1eeeb0 ў 1eeeba могуць быць па-сапраўднаму lim iq, але не знаходжу вр для таго, каб зразумець, да чаго адносяцца
1efd1e карта 16x16 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на гэтую карту
1f3f00 ціску турба гэта ідзе, падняў да 8000, каб паведаміць эбу новы iq max і ў апошнім слупку паставіць значэння справядлівыя prex для 80 мм3
1f4efe і 1f4ff2 карту 10х10 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на гэтую карту
1f50f2 карце 16x10 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на гэтую карту
1f5562 1f5662 1f57ce карту 10х10-16x10-10х10 гэтак жа, як і вышэй

1fb83e ідзе падняў да 8000, каб паведаміць эбу новы iq max і ў апошнім слупку паставіць значэння справядлівыя prex для 80 мм3
1fbab4 і 1fd44a не трэба нічога, карце усе ў нуль

Ты забыўся, для вр 7000 да 5 карт авансавых плацяжоў

на іншых картах турба, як раз inj і абмежавальнікі turbo і rail station ecu іх ужо палічаныя да 80mm3 або нават да 90.

трэба толькі ўбачыць, калі ёсць іншыя lim iq рэальныя ў залежнасці ад тэмпературы паветра, дызельнага паліва і г. д.

Манро, я даў няправільныя дадзеныя, я глядзела ў вочы....

манро
прабачце, на якой з файлы, размешчаныя ў гэтым tread вы працуеце?
не зразумеў яшчэ...sorry

tranky
не зразумеў яшчэ...sorry

Lancia delta 1.6

Errecinque
не зразумеў яшчэ...sorry
Аб тым, размешчаныя Giuseppe89

манро
1ed9ac карце 8x16 восі y iq восі x prex rail восі Z, каб выявіць на damos (гэта значыць, я гляджу)
ад 1eeeb0 ў 1eeeba могуць быць па-сапраўднаму lim iq, але не знаходжу вр для таго, каб зразумець, да чаго адносяцца
1efd1e карта 16x16 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на гэтую карту
1f3f00 ціску турба гэта ідзе, падняў да 8000, каб паведаміць эбу новы iq max і ў апошнім слупку паставіць значэння справядлівыя prex для 80 мм3
1f4efe і 1f4ff2 карту 10х10 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на гэтую карту
1f50f2 карце 16x10 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на гэтую карту

1fb83e ідзе падняў да 8000, каб паведаміць эбу новы iq max і ў апошнім слупку паставіць значэння справядлівыя prex для 80 мм3

Ты забыўся, для вр 7000 да 5 карт авансавых плацяжоў

на іншых картах турба, як раз inj і абмежавальнікі turbo і rail station ecu іх ужо палічаныя да 80mm3 або нават да 90.

трэба толькі ўбачыць, калі ёсць іншыя lim iq рэальныя ў залежнасці ад тэмпературы паветра, дызельнага паліва і г. д.

павінна быць правільна, і вашыя развагі...

ад 1eeeb0 ў 1eeeba могуць быць па-сапраўднаму lim iq, але не знаходжу вр для таго, каб зразумець, што
ставяцца
не абмежавальнікі iq есць хоча damos

1efd1e карта 16x16 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на
гэтая карта
таксама тут ёсць хоча damos

1f3f00 ціску турба гэта ідзе, падняў да 8000, каб паведаміць эбу новы max iq і
у апошнім слупку паставіць значэння справядлівыя prex для 80 мм3
пацвярджаю

1f4efe і 1f4ff2 карту 10х10 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў
націсніце гэтую карту
таксама тут падаюць damos

1f50f2 карце 16x10 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на
гэтая карта
damos
damos

1fb83e ідзе падняў да 8000, каб паведаміць эбу новы iq max і ў апошнім слупку
паставіць значэння справядлівыя prex для 80 мм3
пацвярджаю
damos

у любым выпадку, хлопцы, не трэба схадзіць з розуму, каб знайсці, хто ведае, якія тузы, дзіўныя карты ў
гэта экю, абмежавальнікі iq з-за драйвераў, скажам, я 4 у той час як bp, каб падправіць у выпадку
мы хочам зрабіць мод інфармацыя лямбда,авансы,turbo,карты вгт duty cycle або
час oveerboost,час ўпырску і паліўнай рампы.

Errecinque
павінна быць правільна, і вашыя развагі...

ад 1eeeb0 ў 1eeeba могуць быць па-сапраўднаму lim iq, але не знаходжу вр для таго, каб зразумець, што
ставяцца
не абмежавальнікі iq есць хоча damos

1efd1e карта 16x16 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на
гэтая карта
таксама тут ёсць хоча damos

1f3f00 ціску турба гэта ідзе, падняў да 8000, каб паведаміць эбу новы max iq і
у апошнім слупку паставіць значэння справядлівыя prex для 80 мм3
пацвярджаю

1f4efe і 1f4ff2 карту 10х10 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў
націсніце гэтую карту
таксама тут падаюць damos

1f50f2 карце 16x10 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на
гэтая карта
damos
damos

1fb83e ідзе падняў да 8000, каб паведаміць эбу новы iq max і ў апошнім слупку
паставіць значэння справядлівыя prex для 80 мм3
пацвярджаю
damos

у любым выпадку, хлопцы, не трэба схадзіць з розуму, каб знайсці, хто ведае, якія тузы, дзіўныя карты ў
гэта экю, абмежавальнікі iq з-за драйвераў, скажам, я 4 у той час як bp, каб падправіць у выпадку
мы хочам зрабіць мод інфармацыя лямбда,авансы,turbo,карты вгт duty cycle або
час oveerboost,час ўпырску і паліўнай рампы.

Згодны, я хацеў даць адказ на адрасы задумваліся, ад tranky, страціў трохі часу, але, па крайняй меры, я выявіў, што многія вр карт, аб якіх вы кажаце, ужо ўстаноўлены больш чым у 70mm3. Я яшчэ не спрабаваў lim iq з драйвера, ён кажа мне, як я ўстаноўлены, што я трэніруюся, каб знайсці іх у 2d. Дзякуй

манро
Я яшчэ не спрабаваў lim iq з драйвера, ён кажа мне, як я ўстаноўлены, што я трэніруюся, каб знайсці іх у 2d. Дзякуй
адзін параметр ў функцыю педалі і абаротаў
адно ў функцыі педалі, і хуткасць транспартнага сродку
адным пераключэннем абаротаў і тэмпературы рухавіка і адзін заўсёды на абарачэннях, але тэмпература дызельнага паліва
то ёсць карта 12x1 са спіны і iq

Усім прывітанне, я новы подписчик, і на савет былі перанакіраваны на гэтую тэму. Тут вы кажаце аб знайсці ўручную кожную карту ад так званага hexdump? Працы з драйверамі ў гэтых выпадках павінна дапамагчы і даць нам упэўненасць, што правільна вызначылі карты?

tranky
Прывітанне redchat
Няма карты з 2d на асоб, потым людзі як хочаш.
Драйверы "грубыя & грубыя" на некаторых ECU.

Прывітанне redchat
Няма карты з 2d на асоб, потым людзі як хочаш.
Драйверы "грубыя & грубыя" на некаторых ECU.

Вы зацікаўлены ў 2!

У некаторых выпадках я бачыў, што ў некаторых дам ёсць таксама 4 ці 5 карт, педалі і так шмат карт turbo і egr. У гэтых выпадках без damos дакладныя, як вы можаце прыступіць?

tranky
На першы погляд, я б сказаў, што без damos ты ў (_._) але вывучаючы формы і значэння знакаў пасля коскі што-то можаш зрабіць, але ты сустракаешся з розуму ў класіфікацыі.

giuseppe89
хлопцы, наогул, гэта абмеркаванне ці страцілі пасля забароны розных карыстальнікаў, сярод якіх я...я гляджу на файл у 2d, і я часта лаўлю сябе вр ад максімальнага значэння 6200 мне было цікава, калі б яны былі ўласцівыя абаротаў рухавіка, улічваючы, што ў некаторых картах, педаль, я лічу, гэта значэнне ў якасці максімальных абаротаў, зададзеных у той час як у іншых, спыняюцца ў 4500. Да жаль, да гэтага часу не магу зразумець, як распазнаваць розныя карты, і пасля перыяду вымушанай прыпынку я вярнуся да вывучэння гэтага файла

Errecinque
хлопцы, наогул, гэта абмеркаванне ці страцілі пасля забароны розных карыстальнікаў, сярод якіх я...я гляджу на файл у 2d, і я часта лаўлю сябе вр ад максімальнага значэння 6200 мне было цікава, калі б яны былі ўласцівыя абаротаў рухавіка, улічваючы, што ў некаторых картах, педаль, я лічу, гэта значэнне ў якасці максімальных абаротаў, зададзеных у той час як у іншых, спыняюцца ў 4500. Да жаль, да гэтага часу не магу зразумець, як распазнаваць розныя карты, і пасля перыяду вымушанай прыпынку я вярнуся да вывучэння гэтага файла
Ды ёсць вр settings залішне пры 6200 абарачэннях....

giuseppe89
добры вечар, хлопцы, я, працягваючы працаваць на файл размясціў у гэтай тэме, г. зн. delta 1.6 mjt і ў частцы памылак, якія па меры я бачу, што вы здзейснілі і выправіць у мяне ёсць адчуванне за рулём, што б хто-то мне растлумачыць...на практыцы я напісаў розныя файлы на маёй машыне і ўражанне гэта тое, што толькі што напісанае аўтамабіль дае прадукцыйнасці,то, як праходзіць час, здаецца, як "звісаць" ці уравниваться, калі такім чынам яны хочуць сказаць, і, здаецца, вярнуцца цішэй.Мой пытанне: так як я неспрактыкаваны цалкам магчыма, што "дотыку" ці "дотыку" абмежавальнікі або рэчы, розны ў аўто вядзе сябе спачатку ў адзін бок, потым у іншую, або "я раблю ногі" і паляпшэння, становіцца паступова "нармальны"?так цікава, каб высветліць, калі гэта толькі ўражанне або няма

амін
Па мне, гэта тое, што мы прывыкаем да новай улады, і таму нам здаецца, што аўтамабіль ідзе больш павольна, першых дзён.

andrea80
Па-мойму, гэта проста звычка.....

giuseppe89
добры вечар усім, хлопцы,я хацеў бы падзяліцца з вамі файлам, з якога я здымаю ўжо некалькі тыдняў з маёй дэльце і другі файл, які я толькі што скончыў загружаць на ecu, і што тэст заўтра...не ведаю, калі я іду ў правільным кірунку, але файл, з якім падарожжа ўжо трохі ідзе дастаткова добра,каб цяпер нічога не паліць і прадукцыйнасць не дрэнна, параўноўваючы з арыгінальнай карце ад "ape car" хе-хе.
Я хацеў бы раскрыць праўдзівы патэнцыял гэтага рухавіка і можа ў поўнай меры скарыстацца дзякуй за гэты дзіўны свет chiptuning!

tranky
добры вечар усім, хлопцы,я хацеў бы падзяліцца з вамі файлам, з якога я здымаю ўжо некалькі тыдняў з маёй дэльце і другі файл, які я толькі што скончыў загружаць на ecu, і што тэст заўтра...не ведаю, калі я іду ў правільным кірунку, але файл, з якім падарожжа ўжо трохі ідзе дастаткова добра,каб цяпер нічога не паліць і прадукцыйнасць не дрэнна, параўноўваючы з арыгінальнай карце ад "ape car" хе-хе.
Я хацеў бы раскрыць праўдзівы патэнцыял гэтага рухавіка і можа ў поўнай меры скарыстацца дзякуй за гэты дзіўны свет chiptuning!

Добры Дзень, Іосіф,
дзякуй за абмен, але, як вы заўважылі, спампаваць з сайта заблакаваныя, так што бескарысна размяшчаць матэрыял, які не можа быць сумесна з усімі, але толькі з адмін.
Калі адмін вырашыць, рабіць рэгулярныя майстэрства на wp, мы ўсе былі б ўдзячныя.

giuseppe89
Вы спрабавалі папрасіць тлумачэнні па гэтым пытанні? Можа быць, вы якія-небудзь меры дысцыплінарнага адбываецца ў выніку некаторага парушэння правілаў.

giuseppe89
Вы вельмі актыўны карыстальнік і гэта ганьба трымаць

tranky
Не ведаю, сказаць, размаўляць было бескарысна, так што чакаю пробліскі яснасці.

valerio85
прывітанне, хлопцы, цікавая дыскусія! я чытаў шмат формул, якія могуць спатрэбіцца. дзякуй! я хачу сказаць дзве рэчы.
рухавікі vag (vw-audi-seat-skoda) з'яўляюцца loggabili праз раздым дыягностыкі што тычыцца maf, iq, і ціск турбо, каб убачыць, калі вы сапраўды значэння адпавядаюць тым, што ўстаноўлены на карту, а затым зрабіць адпаведныя выпраўлення.
існуюць рэгістратары праз obd, якія прымяняюцца, і заходзяць усе, так і ў іншых рухавіках можна кантраляваць гэтыя параметры.
цяпер для tranky: затрымка, хто там быў! ты перайшоў ад sunos, linux, гуляць на eprom машын? добра! гэта толькі добра, што гэта выгадны старанні... можа быць, замест таго, каб bnc зрабі рэзервовую копію! ахахахах... прыкольна... ты памятаеш часы? sq? cococco? ferrix? хахаха... так, гэта я! ты памятаеш? факты жывы салют

tranky
прывітанне, хлопцы, цікавая дыскусія! я чытаў шмат формул, якія могуць спатрэбіцца. дзякуй! я хачу сказаць дзве рэчы.
рухавікі vag (vw-audi-seat-skoda) з'яўляюцца loggabili праз раздым дыягностыкі што тычыцца maf, iq, і ціск турбо, каб убачыць, калі вы сапраўды значэння адпавядаюць тым, што ўстаноўлены на карту, а затым зрабіць адпаведныя выпраўлення.
існуюць рэгістратары праз obd, якія прымяняюцца, і заходзяць усе, так і ў іншых рухавіках можна кантраляваць гэтыя параметры.
цяпер для tranky: затрымка, хто там быў! ты перайшоў ад sunos, linux, гуляць на eprom машын? добра! гэта толькі добра, што гэта выгадны старанні... можа быць, замест таго, каб bnc зрабі рэзервовую копію! ахахахах... прыкольна... ты памятаеш часы? sq? cococco? ferrix? хахаха... так, гэта я! ты памятаеш? факты жывы салют

у Farrischee!
ты здзейсніў 2 памылкі:
1) вы не разумееце, калі вы зрабілі 2 пытання або 2 заявы

Існуюць камплекты дыягностыкі.. пошук на сайце, што вы знойдзеце шмат інфа!!!!
Прыгожая pe табой

DIG
Віншуем выдатную абмеркавання, выдатная падрыхтоўка толькі крыху бянтэжыць, я перачытала некалькі разоў, але ўсё яшчэ не магу зразумець, як распазнаць карты, што я маю на ўвазе параметры, якія мы знайшлі

tranky
Віншуем выдатную абмеркавання, выдатная падрыхтоўка толькі крыху бянтэжыць, я перачытала некалькі разоў, але ўсё яшчэ не магу зразумець, як распазнаць карты, што я маю на ўвазе параметры, якія мы знайшлі

Верце ў тое, што з сілай стукнуўся галавой пачынаеш класіфікаваць хвалі і даведаешся функцый. Добрая практыка і шмат цярпення.

DIG
Добры вечар усім,калі гэта магчыма, я хацеў бы ўдакладніць, я спрабаваў зразумець канцэпцыю апрацаваць карту, я спрабаваў на маей, і я хацеў бы ведаць, як ніколі, калі я хачу ўзяць карту, абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту, што на nn да сабе ММ3 карты, колькасць ін'екцый і магчыма, што трэба павялічыць на 25x100

Errecinque
Добры вечар усім,калі гэта магчыма, я хацеў бы ўдакладніць, я спрабаваў зразумець канцэпцыю апрацаваць карту, я спрабаваў на маей, і я хацеў бы ведаць, як ніколі, калі я хачу ўзяць карту, абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту, што на nn да сабе ММ3 карты, колькасць ін'екцый і магчыма, што трэба павялічыць на 25x100

Паглядзі на гэта не як пайсці ў бар і замовіць кавы, мне здаецца, вельмі зьбянтэжаны. Калі вы не вывучыце асновы мінімальную суму вам савет добры базавы курс, калі вы хочаце працягваць у гэтай галіне. У любым выпадку, калі мне ўдалося зразумець, вашы развагі вітай. Калі вы хочаце выкарыстоўваць усю карту трэба выраўнаваць lim пара ў карце пераўтварэнні, не глядзець на %..хоць павінны выраўнаваць усе.іншыя карты для тых нм і мм3

DIG
Bungiorno прабач, я меў на ўвазе працэнты, у тым сэнсе, што хто-то дае яму крокам, я раблю так, што ў максімуме ВР мяне значэнне і з сярэдзіны карта дае той жа працэнт

MCDJ90
Я ўмешваюся, мне таксама, каб спытаць некалькі рэчаў, у дачыненні да ecm titanium, і мой файл для alfa 147 jtdm 150cv
На практыцы нагрузка арыгінал у ecm, і я абярыце драйвер 883-006 (для пазнакі, як alfa GT, не ведаю, калі гэта праблема), толькі, што, магчыма, мая памылка ў тым, што выкарыстанне рэжыму прагляду рухавіка 8, калі я выбіраю карты, як, калі яна не адпавядае маркер, гэта памылка? Я павінен глядзець у 16?
У бліжэйшы час, з павагай.

Errecinque
Я ўмешваюся, мне таксама, каб спытаць некалькі рэчаў, у дачыненні да ecm titanium, і мой файл для alfa 147 jtdm 150cv
На практыцы нагрузка арыгінал у ecm, і я абярыце драйвер 883-006 (для пазнакі, як alfa GT, не ведаю, калі гэта праблема), толькі, што, магчыма, мая памылка ў тым, што выкарыстанне рэжыму прагляду рухавіка 8, калі я выбіраю карты, як, калі яна не адпавядае маркер, гэта памылка? Я павінен глядзець у 16?
У бліжэйшы час, з павагай.

Калі вы загружаеце драйверы і праглядаць карту і г. д. у аўтамат прыносіць у прадстаўленне правільна. Затым вы можаце выбраць 8 або 16 біт. У вашай карце усе 16-разрадныя тыя, якія паведамляюць драйверы

MCDJ90
Вось, на самай справе я памыляўся ў гэтым, дзе можна было б паставіць дысплей ў 8 біт, каб глядзець, як усталяваць драйвер, я зразумеў, што-то больш, І, параўнаўшы розныя раздзелы, як зыходнага файла, што той мой з EGR off, вядома, што кіраванне EGR не бачыць драйвераў, хоць я паступова пачынаю разумець, якія карты трэба змяніць, каб зараз я спрабую іх інтэрпрэтаваць, але тут мала што разумею.
Чытала, што vispgna стане на limitatorendi пара, а затым прыступіць з картай пары ў стандартных умовах і пасля гэтай ін'екцыі, але тут карты ўпырску, іх шмат, як павінна быць прынята пад увагу?
Не пытаюся, таму што я хачу, каб паставіць карту ў адзіночку або павялічыць без сэнсу, але зразумець, як гэта працуе і, такім чынам, зразумець, як sinincrementa без шкоды.

MCDJ90
Заўсёды застаючыся на multiecuscan (спадзяюся, я не памыляюся) у ecu ёсць таксама частка, якая кіруе электрамагнітны клапан-матылёк? таксама называецца soft-off.
Я пытаюся, таму што я хацеў бы зразумець, калі б да маёй машыне працуе належным чынам, часам вядома, што пампуе трохі, калі выключаю рухавік, і калі перад выключэннем адкрываю капот і гляджу ўнутры, калі я выключаю, у мяне склалася ўражанне, што attiatore з'едзеш спазняюся, я магу праверыць на карце, калі не быў зменены? Я сумняваюся, таму што, параўноўваючы у і г. Д., і мой файл, з тым, каб, у дадатак да egr off, у мяне ёсць набор біт зменены ў самым канцы перад кантрольнай сумы, я не хачу, што там можа быць якой-то біт, што тычыцца варта клапан сярэдзіне.
Вядома, прабачце мяне, калі мая думка была трохі заблытаным, але вы зразумееце, што гэта проста цікаўнасць і жаданне вучыцца.

MCDJ90

switing63

Я пачатковец, так што атрымаць інфармацыю з вясны, але калі па карце дызельнае паліва на ўвазе карту, час ўпырску дызельнага паліва можа быць тое, што мае больш нізкія значэння, да вашага таму, што фарсункі бываюць розныя, у сэнсе аб'ёму, так што, напрыклад, з 1000 бар ціску, і для таго, каб надаць, скажам, 50mm3 ў тваёй ёсць я, скажам, 900, а заўсёды да 1000 бар і 50mm3 для ducati corse, якая мае фарсункі з больш высокай грузападымальнасцю могуць проста 800, а затым на карце глядзіце значэння ніжэй.

MCDJ90
Ну на самай справе!!!
Вы таксама пачатковец, манія, я больш цябе ehehe!!