Перегляд Повної Версії : проблема вильоту skoda fabia 1,9 tdi 101 к. bosch edc15p
Привіт всім,у мене проблема з skoda fabia 1,9 tdi 101cv переходжу рамки, і я відразу ж стартер, автомобіль, якщо я чекаю, що згасне контрольна лампа свічок розжарювання автомобіль не заводиться....я помітив, що проблема ? більше, коли автомобіль ? гаряча,холодна йде досить добре.
у вас був досвід з цього приводу?
дякую
привіт у мене була така ж проблема на гольф, і я вирішив, змінивши кодування ecu з акпп і все це зроблено з vag
привіт техно дякую за відповідь....я думав, scodificare ecu і flash eprom
На підставі чого ці зміни?? У вас якась помилка в діагнозі??
не знаю, як сказати, на підставі чого, чому? не з'? посилання конкретна,у діагнозі немає помилок,
як правило, проблеми гарячого старту ? проблема, що у картці буде крутний момент стартера, якщо ? незначний дефект, що робить вас, ви можете змінити кодування або зіставлення
Спробуйте мод тільки інструкція з експлуатації гарячого карті.
мабуть, цей ? проблема, яка турбує багатьох tdi практично ? (якщо не помиляюся)датчик температури, який зчитує певне значення, при якому блок керування задає "карта" з авансів і ін'єкції.для того, щоб вирішити цю проблему просто емулювати сигнал тільки при пуску через форму,або зіставити ебу
випадково ?:289
466
Привіт всім,у мене проблема з skoda fabia 1,9 tdi 101cv переходжу рамки, і я відразу ж стартер, автомобіль, якщо я чекаю, що згасне контрольна лампа свічок розжарювання автомобіль не заводиться....я помітив, що проблема ? більше, коли автомобіль ? гаряча,холодна йде досить добре.
у вас був досвід з цього приводу?
дякую
Для того, щоб не хочеш сказати, що не обертається стартер?
Мені ? успіх на ford galaxy, він же ебу, будучи 1,9 tdi.
Якщо ти старт одразу двигун заводився, якщо зовнішній вигляд не йшов ні стартер, в чому проблема ? у зв'язку з іммобілайзером, якщо у вас світлодіод на двері, зверніть увагу, що якщо чекати, блимає, як, коли він не розпізнає ключ.
а відповідь дуже правильний