КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема вылету skoda fabia 1,9 tdi 101 л bosch edc15p

nico2610
Прывітанне ўсім,у мяне праблема з skoda fabia 1,9 tdi 101cv ўключаю запальванне і раблю адразу стартар вашага аўтамабіля, калі я чакаю, што згасне кантрольная лямпа свечак напальвання ў аўто не....я заўважыў, што праблема ? больш, калі аўтамабіль ? гарачая,халодная ідзе вельмі добра.
у вас быў вопыт у заслугі?
дзякуй

tecnoecu
прывітанне у мяне была такая ж праблема на гольф і я вырашыў змена кадоўкі ecu з акпп ўсе гэта зрабіць з vag

nico2610
прывітанне techno дзякуй за адказ....я думаў, scodificare ў ecu eprom і flash

jolidj
На падставе чаго гэтыя змены?? У вас якая-то памылка ў дыягназе??

nico2610
я не магу сказаць вам, у залежнасці ад таго, што, чаму? не c'? спасылкі канкрэтныя,на дыягностыцы памылак няма

tecnoecu
як правіла, праблема гарачага старту ? праблема ў карце будзе крутоўны момант стартара, калі ? нязначны дэфект, які прымушае вас вы можаце змяніць кадоўку або яго супастаўленне з

jolidj
Паспрабуйце мод толькі інструкцыя па эксплуатацыі гарачага карце.

frenk85
па-відаць, у гэтым ? праблема, якая турбуе многіх tdi практычна ? (калі не памыляюся)датчык тэмпературы, які счытвае пэўнае значэнне, пры якім блок кіравання задае "карту" з авансаў і ін'екцыі.для вырашэння гэтай праблемы проста эмуляваць сігнал толькі пры пуску, праз форму,або скласці блок кіравання
выпадкова ?:289
466

nico2610

et600
Прывітанне ўсім,у мяне праблема з skoda fabia 1,9 tdi 101cv ўключаю запальванне і раблю адразу стартар вашага аўтамабіля, калі я чакаю, што згасне кантрольная лямпа свечак напальвання ў аўто не....я заўважыў, што праблема ? больш, калі аўтамабіль ? гарачая,халодная ідзе вельмі добра.
у вас быў вопыт у заслугі?
дзякуй

Не хочам сказаць, што не працуе ні стартар?
Мне ? поспех ford galaxy, той жа блок, будучы 1,9 tdi.
Калі вы пуску рухавік заводзіўся адразу, калі чакалі, не было ні аўтар, праблема ? вашы памылкі иммобилайзера, калі ў вас індыкатар на дзверы, вы заўважыце, што калі чакаць міргае, як калі ен не распазнае ключ.

dangy
а адказ вельмі правільны