Прагляд Поўнай Версіі : Карту фаза ўпырску - цэнтральны egr
прывітанне ўсім, я пачатковец, з дапамогай ecm titanium я даведаўся, як знайсці і зачыніць клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог праз карту пад назвай "фаза ўпырску";
толькі на некаторых ecu пасля ўстаноўкі значэння, калі я іду, каб пацвердзіць, я не магу выбраць пункт " не капіяваць на карты аднадумцаў";
чаму? адбываецца гэта? таксама на ecm2001 ж самае..
фазы ўпырску і клапан кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог, але на гэтай карце вы не зможаце яго выдаліць egr на ўсе дыспетчары у любым выпадку, праблема, што вы думаеце, гэта проста таму, што, калі разгляданы файл мае больш карты фазы ўпырску называюцца карты сумежных quand ovai захаваць змяненне карты дае вам магчымасць: - d ifare копія крокам на карты аднадумцаў і г. д. калі ж у вас есць толькі карта, фазы ўпырску, то вам не карты аднадумцамі, вы не можаце зрабіць нічога, або захаваць змены, або адмяніць яго,спадзяюся, што ператвараць вашыя ідэі.
у двух словах, калі я іду, каб пацвердзіць карту і даю ок на копіі карты сумежных збіраюся пацверджання закрыцця egr таксама на іншыя карты? затым я іду, каб дзейнічаць на іншых дыспетчараў?
Гэтыя карты павінны змяняцца толькі на некаторых edc15
разумею, калі б мне прыйшлося выключыць egr на іншых ecu мне, я павінен знайсці іншае праграмнае забеспячэнне?