вы яшчэ не спрабавалі? на якой падставе вы змянілі карты, балы ў мінус, што есць у некаторых месцах карты ўпырску сышло?
Вы ? тыдзень, што я загрузіў карту, здаецца, што машына ідзе выдатна, і што-то не перабольшаны, скажам, я думаў, значна больш. Карту я зрабіў, змяніўшы восі так, што ecu разумее, што ўпырсквае 70 мг дызельнага паліва. Я змяніў карту дыму (даклад afr у 16.5 для 70 мг дызель) абмежавальнік крутоўнага моманту(калі памыляюся ? усе больш і больш? высокі дыму), карта пераўтварэнні нм->mg/stroke, карту turbo(тут c'? праблема, нават калі я 2250 бар на 4000 абаротаў, дыягностыка maf ? нізкі, каля 930 ў выніку недахопу паліва, да 55 мг) працягласць maps я взберитесь па 70 мг, 65 арыгінале, і ў іншай карце ? адрозніваецца ад той, што я адправіў, я змяніў soi 2 градусаў прыкладна ад 2000 да 3000 аб.
Як я магу надаць больш? на 4000 аб? На самай справе машына мае стральба пры ўваходзе ў турбо, але потым засынае. Ах, і ? нармальна, што з гэтым рухавіком я ў ВЗ каля 14 градусаў на 2000 абаротаў?