Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Найменне (ECM) і тлумачэнне карты ўпырску

skizzo93
Хлопцы, я хацеў бы атрымаць тлумачэнні ў дачыненні да канфесій ecm на некаторых картах:
тады, у маім файле ori ecm пра ін'екцыі мне:

-Ін'екцыі parzializzato

-ін'екцыі parzializzato (Map 1) 3 Карты сумежных

-Ін'екцыі parzializzato (Map 1) (Boost x rpm) 5 Карт Сумежных

-Ін'екцыі parzializzato (Map 2) (Boost x rpm). 5 Карт На Сумежных

Чытаючы я зразумеў, што гэтыя карты тычацца асноўнага ўпырску, пост ўпырску і папярэдняга ўпырску(і, такім чынам, я думаю, ставяцца таксама загадзя) праблема ? што я не зразумеў, якія менавіта, і што такое pre\post ін'екцыі.

-Акрамя таго, бачачы карту педаль( Узбагачэнне пры паскарэнні) пазначаны акрамя асноўнай, які паказвае, ecm іншых 3 карт, звязаных з імі, як ? лепш паводзіць сябе, капіюючы ўручную з крокам аднолькава на ўсе 4 або кожная апрацоўвае іншыя рэчы, і, такім чынам, павінны вывучаць крокам даць асобна на 4 карты??

switing63
Прывітанне skizzo93, я хацела б дапамагчы вам, чаму? я вучуся трохі, я таксама гэта эбу, так? ці магу я даведацца што-небудзь, як я, але як бачыш, я пачатковец-пачатковец, і я не магу праверыць, ці файл, які вы адправілі. Ад таго, што я зразумеў, чытаючы ў крузе ECM выклікае часта карты з назвамі, якія мы гаворым, правільна, правільна. Маглі б вы апублікаваць адрасы, карты, аб якім вы кажаце? Карты педаль, напрыклад, у блок кіравання, які я бачыў (заўседы edc16c39? я не ведаю, версія праграмнага забеспячэння, то, можа быць, трохі адрозніваецца) знаходзяцца ў 1C1674, 1C18B8, 1C1AFC, 1C1D40 і я лічу, што кожная карта мае сваю функцыю (напрыклад, паміж першай і другой "мяняе вось кручэння, у першым c'? 400,500,1000 і скакаць 2500,3500, у залежнасці ад таго, а не c'? 400,1000, а затым 2500,3000,3500) хоць у дадзены момант я не ведаю, якую функцыю мае кожная асобная карта.

tranky
switing63 я, бачачы, адрасы, названыя вамі, і маючы нават я EDC16C39 я зрабіў праверку..
Я ўбачыў, што ў маей машыне (Alfa 147 1.9 JTDM 120cv) купіў ужываны і набыты нядаўна я значэння уставай, у той час як на файлы ORI практычна ўсе, 0 на гэтыя адрасы.
Гэта нармальна, што па змаўчанні(ВРІ) з'яўляюцца так ці што-то змянілася ў маей nasona? ..або што яшчэ горш у мяне есць файл ORI defecaceo?!
Дзякуй

switing63
Прывітанне, прабач, што адказваю толькі зараз, але я быў у адпачынку. На жаль, вам не магу сказаць, я думаю, што эбу такі ж, але, відавочна, версія праграмнага забеспячэння адрозніваецца, для якога ў роўных адрас не супадае, тыя ж карты, таму я думаю, што гэта нармальна, што вы маглі мець розныя значэнні.

tranky
Я пацвярджаю, што гэта за пытанне, SW, так як цяпер у мяне есць aggioramento у 722 і змяняюцца цалкам коды экю.
Дзякуй за адказ

tranky
Хлопцы, я хацеў бы атрымаць тлумачэнні ў дачыненні да канфесій ecm на некаторых картах:
тады, у маім файле ori ecm пра ін'екцыі мне:

-Ін'екцыі parzializzato

-ін'екцыі parzializzato (Map 1) 3 Карты сумежных

-Ін'екцыі parzializzato (Map 1) (Boost x rpm) 5 Карт Сумежных

-Ін'екцыі parzializzato (Map 2) (Boost x rpm). 5 Карт На Сумежных

Чытаючы я зразумеў, што гэтыя карты тычацца асноўнага ўпырску, пост ўпырску і папярэдняга ўпырску(і, такім чынам, я думаю, ставяцца таксама загадзя) праблема ? што я не зразумеў, якія менавіта, і што такое pre\post ін'екцыі.

-Акрамя таго, бачачы карту педаль( Узбагачэнне пры паскарэнні) пазначаны акрамя асноўнай, які паказвае, ecm іншых 3 карт, звязаных з імі, як ? лепш паводзіць сябе, капіюючы ўручную з крокам аднолькава на ўсе 4 або кожная апрацоўвае іншыя рэчы, і, такім чынам, павінны вывучаць крокам даць асобна на 4 карты??

у абнаўлення на функцыі карт? таксама я стукнулася галавой, але я не зразумеў лагічную функцыю..