Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне alfa 159 2.0 jtdm 136cv пеўнік v2
Прывітанне ўсім, у бліжэйшыя некалькі дзен я павінен чытаць 159 2.0 jtdm 136cv 2011 года я хацеў бы ведаць, калі пеўнік v2 3led яе, бд.
Я бачыў, што ecu павінен быць класічны ed16c39 таму? я мяркую, што я павінен яе чытаць без праблем?
Дзякуй
Прывітанне,
рухавік 2.0 jtdm, які збірае групу fiat, на кіраванне эбу EDC16C39, што вы можаце чытаць з петушку v2 ціха.
Прывітанне ўсім, у бліжэйшыя некалькі дзен я павінен чытаць 159 2.0 jtdm 136cv 2011 года я хацеў бы ведаць, калі пеўнік v2 3led яе, бд.
Я бачыў, што ecu павінен быць класічны ed16c39 таму? я мяркую, што я павінен яе чытаць без праблем?
Дзякуй
калі ў вас есць магчымасць? зрабіць чытанне і запіс па сеткі CAN edc16c39 так, у адваротным выпадку вы можаце зрабіць k-line, але я лічу, што 159 не мае правадной лініі, а затым вы павінны portartela ў салоне аўтамабіля або ў школе, у адваротным выпадку bdm і перайсці на strasicuro cos? вы захоўваеце flash і e2p, што вы ніколі не ведаеце,.....
Не падарунак, чытаючы па ўсім, хто-то зрабіў гэта нават з mpps, таму, верагодна, лінія k ? правадной доступ у бд