Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Абмежавальнік ціску turbo lancia ypsilon multijet 70 л.

Ralph85
Прывітанне, хлопцы, я адкрываю гэтую тэму, каб спытаць, калі хто-небудзь з вас павышэнне ціску turbo ? сутыкнуўся з гэтай праблемай. Цяпер я хацеў бы ведаць l адрасы, каб падняць мяжа ціску турба " для паўтору сігналу праз якое-то час.

Дзякуй

tuningecu
калі я не памыляюся, вы не можаце гэтага зрабіць, чаму? l 70cv турбіна не кіруецца праз эбу і кіруецца аўтаматычна

cinqueturbo
Прывітанне, хлопцы, я адкрываю гэтую тэму, каб спытаць, калі хто-небудзь з вас павышэнне ціску turbo ? сутыкнуўся з гэтай праблемай. Цяпер я хацеў бы ведаць l адрасы, каб падняць мяжа ціску турба " для паўтору сігналу праз якое-то час.

Дзякуй

Пошты, файл Крычы..
паглядзець у базе і ўставіць спасылку тут, або па пошце дадзеныя..

Exelion1986
калі я не памыляюся, вы не можаце гэтага зрабіць, чаму? l 70cv турбіна не кіруецца праз эбу і кіруецца аўтаматычна

дакладна, як вы кажаце, у другога-абмеркаванне з таго, што я ведаю, існуе толькі адзін абмежавальнік на адзін біт, каб максімальны ціск
адзіны спосаб падняць ціск па сваім жаданні ? дзейнічаць па наладзе перепускного клапана, калі не мяняць усю групу, турбакампрэсар

cinqueturbo

дакладна, як вы кажаце, у другога-абмеркаванне з таго, што я ведаю, існуе толькі адзін абмежавальнік на адзін біт, каб максімальны ціск
адзіны спосаб падняць ціск па сваім жаданні ? дзейнічаць па наладзе перепускного клапана, калі не мяняць усю групу, турбакампрэсар

Хлопцы, але вы чыталі тое, што напісаў у назву абмеркавання Ralph85 ?
" Абмежавальнік ціску turbo lancia ypsilon multijet 70 конскіх сіл "

Exelion1986
на самай справе я сказаў, што існуе абмежаванне
я проста хацеў удакладніць, ці гаворка на кіраванне механіка
аднак цяпер, я думаю, у спасылку на файл у іншай дыскусіі:

два біта ціску максімальнае значэнне ў ясна, у памеры 1500 мбар адрасы 0624E0 і 062536

Ralph85
Добра, дзякуй, першы ведаў другога няма ... але выкарыстоўвае тыя ж параметры пераўтварэнні.?

Exelion1986
вы, вядома, абодва маюць значэнне 1500 ясна