Прагляд Поўнай Версіі : fiat bravo 1.9 mjtd эбу заблакаваны
Эбу bosch edc16c39
код hw 0281013580
код sw1037386317
Прывітанне, ты калі-небудзь параўнаў файлы bdm з файла прачытаць серыйны маючы аднолькавы памер 2048 Кб, калі яны роўныя?
калі б я цябе, я пачаў бы размяшчаць файлы ori-ложак у паслядоўны і файлы, ложкі, bdm, так можна праверыць, то, калі вам ен навучыцца? у e2prom не трэба, хай частковая, на тое, але вы павінны знайсці файл добра, а то хай і частковую.
Тое, grazxie за адказы. Прыкладаю файл ложак у паслядоўны і 3-ложак у bdm (backup, flash і e2p).
*запал рухавікі: не, я ніколі не па параўнанні шчыра. Для fortuana раней, я ніколі не была патрэбна. Яны розныя? Я заўседы ведаў, cos? але я так і не атрымаў пацверджання.
*ugoboss: сябар даў мне файл scodifica для загрузкі на 95640 непасрэдна (не ў bdm, але менавіта з-dissaldando. Вы кажаце, што не працуе?
Вось табе Flesh золата для BDM
але ты паглядзеў файл, які вы чыталі, bdm? усе змены, якія прыведзены ў вас зроблены, вы добраахвотна? у рэшце рэшт мне трэба было riportavi арыгінальныя ўсе крывыя, змененыя і riscrivevi файл, а машына, сыходзілі, хутчэй за ўсе, сыходзілі, нават калі riscrivevi зыходны файл, які вы чыталі ў паслядоўны, праблема ? у зменах, якія былі зроблены на файл.
але ты паглядзеў файл, які вы чыталі, bdm? усе змены, якія прыведзены ў вас зроблены, вы добраахвотна? у рэшце рэшт мне трэба было riportavi арыгінальныя ўсе крывыя, змененыя і riscrivevi файл, а машына, сыходзілі, хутчэй за ўсе, сыходзілі, нават калі riscrivevi зыходны файл, які вы чыталі ў паслядоўны, праблема ? у зменах, якія былі зроблены на файл.
Я ў поўным ugoboss..
за час, і сумневаў з нагоды адсутнасці ідэнтыфікацыі ECU не згадвалася, я...
першае, што трэба зрабіць ? заўседы вярнуць арыгінал!!
*ugoboss: файл bdm, які я чытаў, быў мод, чаму? калі ? ці ў замак я пішу ў паслядоўны файл мод..
ніхто не кажа табе, што ты дурань, я табе проста хачу даць зразумець, што калі супраць вашага файла bdm з файла, які вы адправілі роўныя, вядома, у частцы змяненняў, якія былі зробленыя, і ? для гэтага, што я сказаў вам, што калі rimettevi ori крывыя на вашым файле bdm з файла чытаў, серыйны аўтамабіль павінен пайсці, каб сілы ў рух, і я патрабую змены, якія есць у файле mod ты зрабіў усе, што ты добраахвотна?
тое, што я хачу сказаць ? што ў дадатак да файла напісаны дрэнна, я нават ori-ложак у паслядоўны, што, па параўнанні з тым, мандат ад cinqueturbo выглядаюць аднолькава, для? з тым, што cinqueturbo машына боку, з маім ori-ложак у паслядоўны няма, і нават з другога ori спампавалі з базы дадзеных... відавочна, усярэдзіне c'? тое, што ecm не бачыць. Я думаў, што на зоне, зарэзерваваныя для прыкладу, ідэнтыфікацыйныя нумары, але ? мае здагадкі.
няма, і няма ніякіх схаваныя вобласці або зарэзерваваныя на гэтыя файлы, хутчэй за ўсе праблема была ў іншым, у кожным coso вы вырашылі, і гэта нармальна.
тое, што я хачу сказаць ? што ў дадатак да файла напісаны дрэнна, я нават ori-ложак у паслядоўны, што, па параўнанні з тым, мандат ад cinqueturbo выглядаюць аднолькава, для? з тым, што cinqueturbo машына боку, з маім ori-ложак у паслядоўны няма, і нават з другога ori спампавалі з базы дадзеных... відавочна, усярэдзіне c'? тое, што ecm не бачыць. Я думаў, што на зоне, зарэзерваваныя для прыкладу, ідэнтыфікацыйныя нумары, але ? мае здагадкі.
Я я аднавіў свой файл BDM MOD з вашага файла Ori-ложак у Паслядоўны..
Добры дзень, калі вы напісалі файл узяў у паслядоўны непасрэдна ў bdm?
Ugoboss файл ложак у паслядоўны вы хочаце перапісаць яго ў паслядоўны? Чаму? я на гэтым эбу я напісаў у BDM-файл, ложак у паслядоўны і машына не ездзіла, пашанцавала, што я рэзервовага капіявання.
Ugoboss файл ложак у паслядоўны вы хочаце перапісаць яго ў паслядоўны? Чаму? я на гэтым эбу я напісаў у BDM-файл, ложак у паслядоўны і машына не ездзіла, пашанцавала, што я рэзервовага капіявання.
ваш файл ложак у паслядоўны, вы не можаце пісаць у bdm, чаму няма ? поўны, яна толькі карты, але не кіравання, вы абавязаны былі зрабіць, як зрабіў cinqueturbo, перабудаваны ў вашым bdm з вашага файла ori-ложак у паслядоўны, менавіта тое, што я сказаў вам, я да гэтага часу.
ах, добра, цяпер вы ўсе тлумачыць... так што каб запісаць чытанне ў паслядоўны bdm трэба дадаць, што ? маецца, вядома, толькі пра чытанне bdm..
ах, добра, цяпер вы ўсе тлумачыць... так што каб запісаць чытанне ў паслядоўны bdm трэба дадаць, што ? маецца, вядома, толькі пра чытанне bdm..
менавіта так, калі параўнаць файл у паслядоўны і файлаў у bdm, вы заўважыце, што mancher? усе чаму? у паслядоўны закон, толькі з "карты", затым трэба параўнаць файлы, ложак у bdm пашкоджаны, і тое, у паслядоўны і "перабудова", каб яго можна было загрузіць у bdm.
Калі вы загружаеце файл, ложак у паслядоўны з bdm ? нармальна, што не едзьце.