Прагляд Поўнай Версіі : абрэзаць файл
прывітанне, хлопцы,
магчыма, я задаю дурны пытанне, але як вы f? выразаць файлы ад 2 Мб да 1 мб, каб яго можна было пісаць з mpps??
дзякуй
чаму? - прыйдзецца адрэзаць?????
чаму? я павінен пісаць з mpps
дзеянні:
1.apertura ecm
2.utiliti
3.conversioni
4.taglia/устаўка файлаў
5.caricato файла ад 2 мб абрэзаць
6.spuntare сцяжок карыстальнікам
7.в поле заканчэння увядзіце 0FFFFF
8.salva
я, каб скараціць іх часта выкарыстоўваў winhex або HxD больш практычныя
я mec.. легка і інтуітыўна
я mec.. легка і інтуітыўна
я выкарыстаў kla працэдуры giarras і працуе.. дзякуй..
Прабачце за дурны адказ, але выкарыстоўваю pc пад пытаннем з нізкім дазволам, і на экране відэа не бачыла, з mpps :eek:
dvdtuning
08-10-2012, 20:25
Дзякуй giarras, info карысны форум!
выбачайце, але чаму вы павінны выразаць файл, каб запісаць яго з mpps???? Я са gallo ў 1260 пішу без аздаблення нічога. boooo
andrew64
09-10-2012, 10:40
відавочна, mpps не піша файлы па 2 мб, і вы павінны паменшыць яе памер ад 1 мб і дзеянні ад giarras
ecuboost
09-10-2012, 11:57
але сапраўды, я пішу спакойна файла 2 мб з mpps, я лічу, што mpps не напішыце рэзервовыя копіі, зробленыя з bdm, які счытвае ўсе змесціва блока, для qst трэба секчы.
але сапраўды, я пішу спакойна файла 2 мб з mpps, я лічу, што mpps не напішыце рэзервовыя копіі, зробленыя з bdm, які счытвае ўсе змесціва блока, для qst трэба секчы.
вы пішаце, спакойна файлы памерам да 2 мб, але marelli 1.3 mjtd ад 75cv і 90 л. з., якія з'яўляюцца 2 мб з mpps вы не можаце напісаць іх трэба нарэзаць, як ад дзеяння.
ecuboost
09-10-2012, 13:38
прабачце, я напісаў ціхенька edc16c39 2 мб", і: " я павінен напісаць новае,у qst момант я здзіўляюся, як ніколі?
прабачце, я напісаў ціхенька edc16c39 2 мб", і: " я павінен напісаць новае,у qst момант я здзіўляюся, як ніколі?
чытайце добра!!!! вышэй, edc16c39 не праблема законаў ад 2mb і паўтарыць, marelli 75cv і 90 л. з. у вас есць файл з 2 мб парэзы ад 1mb толькі з mpps
спадзяюся, цяпер вам зразумела.
ecuboost
09-10-2012, 13:56
менавіта, так як раней мы казалі, увогуле 2 мб
msport (exil77grande)
09-10-2012, 19:26
менавіта, так як раней мы казалі, увогуле 2 мб
так, але ў 1.3 mjet не edc16c39 але marelli, таму я не думаю, што тое ж самае, нават калі абодва файлы былі першапачаткова 2м.
g14nluc4
09-10-2012, 20:15
Вы можаце выкарыстоўваць winhex
???????????????????????
???????????????????????
? hex-рэдактар.
вы можаце атрымаць ўказанні, як зрабіў giarras cos? затым, таксама яшчэ можна паспрабаваць..........
але хлопцы з hex-рэдактар проста нарэзаць на мета правільна.
і вы выкарыстоўваеце яго ў першы мета-праўда??????
вы можаце атрымаць ўказанні, як зрабіў giarras cos? затым, таксама яшчэ можна паспрабаваць..........
але метад, які мяне адправіў вам здаецца складаным? nn, вы усложняете жыцце....
І праўда, не думаю, што цяжка мне хацелася ведаць, калі я павінен выразаць файл прачытаны ep2 ў bdm у гэтым выпадку лепш выкарыстоўваць hxd
А Giarras, у рэшце рэшт ? хутка і практычна....Не разумею, чаму? так шмат клопатаў...
Emanuele54
11-02-2013, 15:50
Прывітанне,
я хацеў бы ведаць, калі для? пасля яго трэба выразаць reiincollare што-то, калі s? што?
ці я магу запісаць файл на эбу і з любой праграміст?
Дзякуй
ecuboost
11-02-2013, 15:59
трэба выразаць толькі калі трэба пісаць з mpps, і c'? трэба ўставіць нічога
pabloescobar
12-02-2013, 17:40
Прывітанне giarras мне было цікава, але калі вы павінны вярнуць крычы ад 2 мб, растлумачце мне, калі ласка, як вы f?.
Прывітанне і дзякуй
pinotuning
12-02-2013, 22:52
Прывітанне giarras мне было цікава, але калі вы павінны вярнуць крычы ад 2 мб, растлумачце мне, калі ласка, як вы f?.
Прывітанне і дзякуй
пры скарачэнні файла ствараецца новы файл з 1mb то арыгінальны 2mb застаецца нязменным !!
pinotuning
12-02-2013, 22:54
дадам, што, магчыма, некаторыя не ведаюць !! калі ў вас есць праграмнае забеспячэнне Dataexplorer manager 6.5
адкрыйце яго і знайдзіце функцыю, званую "split file" , загрузіце ваш файл 2mb
і будзе "выразаць дакладна ў мэту";);)
на самай справе, калі вы адрэзалі раней і захаваны ў 1 мб , і вы атрымаеце тое, ад 2 мб.
Emanuele54
13-02-2013, 08:58
Гэта ок, але я вам трэба? змяніць тое, ад 1mega, я думаю, і тады прыйдзецца? вярнуць яго 2mega, каб перапісаць яго,.....? гэта, што мы не разумеем!
Як прывяду яго ў зыходным памеры?
Дзякуй
ecuboost
13-02-2013, 09:09
Не, калі напісаць з mpps трэба пісаць то, 1 мега, калі ўсе напісаць з mpps трэба змяніць, і напісаць тое, ад 2
Emanuele54
13-02-2013, 09:26
...............і што я зразумеў!
? пытанне....на другі дзень я чытаў GPabarth першай серыі me7.... з galloV2, і я даў файл ад 869Kb і змяніць яго з Тытанам я адрэзаў і прынес у 832Kb, калі прама цяпер мне пісаць, я магу пісаць тое, ад 832Kb або спачатку я павінен riallungarlo?
і калі ВЫ, як і з тым, што я павінен стаміліся?
Дзякуй
Backgroop
13-02-2013, 16:04
З Mpps файлы рэжуць толькі для ecu marelli Mjt версіі 75 90 л. з., а для старых mjt 6jf і 6f3 70cv могуць быць прачытаны і запісаны спакойна.. певень 1260 таму толькі 70cv mjt 6jf і 6f3 у k-line, а з mpps вы робіце ўсе, для версій marelli mjt2 75 і 90cv вы можаце толькі пісаць правільна выразаць, але не чытаў..
з mpps версіі marelli 75/90 л. з файла ад 2 мб павінны быць скарочаныя да 1 мб для запісу....я заўседы рэкамендую для рэзервовага bdm.....mpps, загорнутыя назад' dud.
Не, калі напісаць з mpps трэба пісаць то, 1 мега, калі ўсе напісаць з mpps трэба змяніць, і напісаць тое, ад 2
прывітанне ecuboost але я хацеў сказаць, файл 2 мб, залежыць з якой інструмент павінен пісаць
прабачце, я даўно, у мяне была праблема з Gpunto 75cv і загрузіць карту з mpps вы ? блакавання ecu, для рэзкі я выкарыстаў метад, апісаны ад Giarrasma што-то не спрацавала, і машына не ездзіла-й?,вам ? gi? здарылася?
для аднаўлення экю я павінен быў прывесці вашу машыну ад майго сябра, які ў bdm перапісаў файл крычы, што было ў яго, і машына ? зламаны
ці можаце вы сказаць мне, чаму
на жаль, я спрабаваў, але не больш? файлы, каб вы адчулі гл. прабачце
pinotuning
17-02-2013, 19:27
прабачце, я даўно, у мяне была праблема з Gpunto 75cv і загрузіць карту з mpps вы ? блакавання ecu, для рэзкі я выкарыстаў метад, апісаны ад Giarrasma што-то не спрацавала, і машына не ездзіла-й?,вам ? gi? здарылася?
для аднаўлення экю я павінен быў прывесці вашу машыну ад майго сябра, які ў bdm перапісаў файл крычы, што было ў яго, і машына ? зламаны
ці можаце вы сказаць мне, чаму?
метад, які даў вам Giarras ? правільна !! калі ecu ? пасадзілі прычын можа быць шмат ! напрыклад, ваш ardware, або якасць дрэннае, або
напружанне батарэі ? ўпала ніжэй 11 вольт або кампутара, нестабільнай/забітыя і інш....
я магу сказаць, што батарэя была зараджана 12.3 V і пк не мае ніякіх праблем, для hw я не магу гарантаваць, чаму? пасля гэтага досведу я не пі? выкарыстоўваецца, чувак, які мне яе прадаў, сказаў мне, што ен яе выкарыстаў і ніколі не было праблем, але ? аднак не ўсе словы з тых, хто спрабуе прадаць вам што-небудзь, такім чынам, не s? як надзейна
мой сябар, што я расправіўся казіно сказаў, што яна была напісана няправільная частка эбу і не патлумачыў мне нічога іншага
Xtreme0303
17-03-2013, 22:27
хлопцы, прабачце, экю, магчыма, не будзе? ferratissimo але інфарматыкі дастаткова....але ў тое, мега, што вы рэжаце...што c'????
я чытаў Lancia y 1.3 mjtd 75cv з galletto 2 праз паслядоўны порт, і я даў файл для 2,5 мега,як нам давесці яго да 2 мега?
дзякуй
Marelli
Multijet
MJD6F3HW03T
Num SW: 3454Y266
Dis FIAT: 51806503
Cod ГОМА: 6F3.Y247
ложак з певень v2 памер 2,5мб
msport (exil77grande)
11-05-2013, 17:46
я чытаў Lancia y 1.3 mjtd 75cv з galletto 2 праз паслядоўны порт, і я даў файл для 2,5 мега,як нам давесці яго да 2 мега?
дзякуй
Marelli
Multijet
MJD6F3HW03T
Num SW: 3454Y266
Dis FIAT: 51806503
Cod ГОМА: 6F3.Y247
ложак з певень v2 памер 2,5мб
калі вы выкарыстоўваеце пошук знаходзіцеся рашэнне.
panterargento
14-07-2013, 12:04
Выбачайце, перш чым пісаць гэтыя marelli (75-90), mod павінны быць зробленыя да або пасля разрэзу? Карацей кажучы, трэба даць ей на файлы ад 1mb або на 2 мб, а потым выразаць?
Дзякуй.
Backgroop
14-07-2013, 12:13
Прывітанне пантэра змены ў файл можна зрабіць як да, так і пасля, рэзаць не выключае часткі intetessate..
panterargento
14-07-2013, 12:54
Ок, дзякуй за 1000 Backgoop, гэта быў апошні сумненняў у тым, што я па гэтай нагоды.