КПК

Перегляд Повної Версії : Fiat croma 1,9 mtj проблема в вентиляторі охолодження

todos
14-06-2015, 16:45
Привіт, хлопці, у мене проблема в вентиляторі охолодження на croma 1,9 mtj приходить більше, ніж на 90 градусів, вентилятор включається, але не вимикається-й?, я перевірив проводу я поміняв датчик температури я перевірив все, що кондиціонери, але проблема завжди той самий.
хлопці, будь-яка ідея, добре я згоден я повинен вирішити цю проблему.........

overbooster
14-06-2015, 19:18
Або термостат, який закритий і утилізація тепла мало або проблема в модулі вентилятора. В діагнозі у вас помилки? Тест з потенціометром на дроти Ntc води, щоб імітувати 90^, а потім знизьте до температури холодної згаснути. На вулиці, під навантаженням температура піднімається вище 100?

mafani
14-06-2015, 22:03
здрастуйте, ви перевірили, якщо циркуляція води ? добре,чому? з цим дефектом або c'? радіатор забитий або c'? мало циркуляції (поломка крильчатки водяного насоса).перевірте ці речі

overbooster
знайшов несправність?

todos
Ви що невиконання було викликане, що вентилятор йшов на дуже низькій температурі, і мені довелося перепрограмувати блоку управління...я прошу вибачення за затримку інформації....

overbooster
тому файл не був орі?

et600
тому файл не був орі?

Ймовірно, хтось торкнувся масштаб кореляції датчик температури води, я бачив на деяких картах, що робить ремонт для поліпшення пуску гарячого, на восьмий, якщо я не помиляюся, тобто 20 точок з bk, які йдуть від 85 до 1008 і що необхідно змінити лише частину "холодна", якщо хтось замість цього він доторкнувся всієї кривої пу? бути, що він масштабується все, датчик sballando управління вентилятора.

Я сподіваюся, що було корисно