КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Fiat bravo 1,9 mtj праблема ў вентылятары ахладжэння

todos
Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема з вентылятарам астуджэння на croma 1,9 mtj прыходзіць больш, чым на 90 градусаў, вентылятар ўключаецца, але не выключаецца-й?, я праверыў правады я памяняў датчык тэмпературы я праверыў усе, што кандыцыянеры, але праблема заўседы той жа.
хлопцы, любая ідэя, добра я згодны, я павінен вырашыць гэтую праблему.........

overbooster
Або тэрмастатамі, які зачынены і утылізацыя цяпла мала або праблема ў модулі вентылятара. У дыягназе ў вас памылкі? Тэст з потенциометром на правады Ntc вады, каб імітаваць 90^, а затым панізьце да тэмпературы халоднай згаснуць. На вуліцы, пад нагрузкай тэмпература падымаецца вышэй 100?

mafani
добры дзень, вы праверылі, калі цыркуляцыя вады ? добра,чаму? з гэтым дэфектам або c'? радыятар забіты або c'? мала цыркуляцыі (паломка крыльчаткі вадзянога помпы).калі ласка, праверце гэтыя рэчы

overbooster
знайшоў няспраўнасць?

todos
Вы што невыкананне было выклікана, што вентылятар ішоў на вельмі нізкай тэмпературы, і мне прыйшлося перапраграмаваць ecu...я прашу прабачэння за затрымку інфармацыі....

overbooster
таму файл не быў врі?

et600
таму файл не быў врі?

Верагодна, хто-то закрануў маштаб карэляцыі датчык тэмпературы вады, я бачыў на некаторых картах, што робіць рамонт для паляпшэння пуску гарачага, на восьмы, калі я не памыляюся, то есць 20 кропак з bk, якія ідуць ад 85 да 1008 і што неабходна змяніць толькі частка "халодная", калі хто-то замест гэтага ен дакрануўся ўсей крывой пу? быць, што ен маштабуецца ўсе, датчык sballando кіравання вентылятара.

Я спадзяюся, што было карысна