Прагляд Поўнай Версіі : думку карта гольф 5 2.0 tdi edc16u1
Не вы змянілі карты, што ECM называецца f(temp)
Я ведаю, я не зменены, чаму? я не ведаю, што яны ёсць, яны дзіўныя і я не разумею, для чаго яны патрэбныя
Такім чынам, вы змянілі толькі адну карту абмежавальнік крутоўнага моманту на 3 карт, вы не змянілі карту педалі (можа быць таксама, што вы не хацелі midificarla), гарачы старт, зрабілі добра, EGR OFF, добра, засталося яшчэ карт, якія трэба змяніць. Гэта, як гаворыцца, аўтамабіль, як ідзе?
Абмежавальнік крутоўнага моманту, я зменены, каб знешняе ціск макс, ты маеш рацыю на самай справе шмат разоў машыну ? pi? гатовая іншых, я зрабіў проста паспрабаваць, і я забыўся змяніць іншыя 2. Карты turbo, якія вы знойдзеце адразу пасля гэтага абмежавальнік turbo, для чаго яны патрэбныя? Карту педаль, я пакінуў так? чаму? мне падабаецца паскаральніка вельмі модульнае і ўбачыў, што ў 100% педаль, мне патрабуецца шмат пара ўсё яшчэ я палічыў за лепшае пакінуць так?. Я мог бы змяніць карты працягласці ўпырску, каб пайсці за 65 мг дызельнага паліва для? я збіраюся спыніцца на гэтым
Ніхто не ведае, сказаць мне, што тыя карты, якія, здаецца, паказана ціск турбо і вы знойдзеце адразу ж пасля абмежавальніка ціску?