Прагляд Поўнай Версіі : Праблема zaffira
Прывітанне ўсім у мяне праблема Opel zaffira машына не заводзіцца і на дыягностыку, напружанне батарэі нізкі, Вядома... акумулятар цалкам зараджаны, вы ведаеце, скажы мне, што пу? быць ? Загадзя дзякую
у параметрах ecu, што напружанне выводзіў?праверыць харчаванне і масы х пачатку
Трэба праверыць кантакты на ecu? Чым вымяраецца на батарэі ? правільна... Для Масы, вы маеце на ўвазе пін на раз'ем або маса шасі? Калі я пастаўлю прамой провад паміж адмоўным і carcassaecu можа быць карысна ? Загадзя дзякую
Вы зрабіце электрычнай схемы і пачынае правяраць усе харчавання і масы,rel?, засцерагальнікі. У дыягностыцы як ? напружанне Ecu?
Напружанне, што d? у дадзеных у рэжыме рэальнага часу і каля 6 ў
Зрабіце праверку, што вы знойдзеце тое, што не ідзе
Хто-то мне паказаў на ecu няспраўны ? можна? Або ? каб выключыць няспраўнасць ? puramentente all-завод , rel? засцерагальнікі масы жгута правадоў...
які тып ecu пагаворым дызель або бензін.
Калі ласка, праверце масы, як правіла ? тое, што не добра на zaffira.............
? адзін дызель з ecu edc 16 c9 .. X маса-то вялікая, якая злучае раму да батарэі?
у мяне не было гэтых дэфектаў на zafira, які, для? калі калегі вы паказалі, масы, вы павінны праверыць непасрэдна на грэбень ecu
напружанне прычыны выбару можа быць памылка дыягназу
Прывітанне, а калега Франк, здаралася часам, што, калі пратакол не правільна, параметры даюць лічбы.
Аўтамабіль не заводзіцца, але акумулятар адчуваеш, павярнуць вяселая? ей дыягназ выводзіў з dtc? у параметрах паглядзець абароты рухавіка і ціск у стартар?
я паспрабаваў бы я з іншы дыягназ , але, што блок кіравання дзверы?
я паспрабаваў бы я з іншы дыягназ , але, што блок кіравання дзверы?
ecu edc 16 c9 ...