Прагляд Поўнай Версіі : зварыць schedini magneti marelli 1.3 multijet
добры вечар усім, як зварыць дакладна schedino magneti marelli 1.3 multijet
Трук, што і я, і ўзяць шчыльную паперу і soprapporlo у schedino,
узяць іголкі і forarlo потым зваліць на правільным адлегласці і прыварыць..
рэкамендацыі, якія я табе і не прапусціць іх, занадта доўгія..
pi? доўгія pi? выгінаюць...
я для зваркі bosch я паставіў на шаблоне гняздо, куды усталеўваецца працэсар пк, то есць малюсенькія адтуліны, дзе я па цэнтру ўсе іголкі, якія праходзілі праз яго schedino, мабыць, можа змясціцца нават marelli, гэта ўбачыць з адлегласці адтулін
мой ? сістэма "p"? груба, але эфектыўна,я зварыла на кожны пін задыяку schedino 3-4 у шэраг, кожны рознага колеру, cos? не абменьваюцца, і таму, як вы f? калі вы яго упа,угоню ў перапісцы на эбу, так? няма рызык, вы падлучэння нявызначанымі або іншага падчас працы.
мой ? сістэма "p"? груба, але эфектыўна,я зварыла на кожны пін задыяку schedino 3-4 у шэраг, кожны рознага колеру, cos? не абменьваюцца, і таму, як вы f? калі вы яго упа,угоню ў перапісцы на эбу, так? няма рызык, вы падлучэння нявызначанымі або іншага падчас працы.
калі трэба прылітаваць провада на ecu, то не мець, каб нічога schedino!! не знаходзіце!? камфорт? ? менавіта гэта.
аднак для таго каб зварыць я ўзяў губкай і fisato іголкі з спружынай ў становішча на schedino і на губкі і потым усе прылітаваць
Трук, што і я, і ўзяць шчыльную паперу і soprapporlo у schedino,
узяць іголкі і forarlo потым зваліць на правільным адлегласці і прыварыць..
рэкамендацыі, якія я табе і не прапусціць іх, занадта доўгія..
pi? доўгія pi? выгінаюць...
таксама я зрабіў, cos?, некаторыя з іх не былі drittissimi але сіл трохі руку, мне ўдалося выбудаваць добра