Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : jeep gran cherokee 3.0 crd edc16cp31 абмежавальнік хуткасці, які вяртаецца...

sportknight
Прывітанне, хлопцы

Я супастаўляюцца jeep gran cherokee 3.0 crd з edc16cp31
я выдаліў абмежавальнік і аўтамабіль ? перадаецца ад 210km/h каля,спампаваць цалкам contakm(больш за 240 спідометр)
Праз некалькі дзен, але аўтамабіль не перавышае новы 210 прыкладна,астатняе ідзе, як, калі я супастаўлена
Я таксама думаў, што на каталізатар трохі, усе нармальна, або які-то датчык брудны, але мне здаецца вельмі дзіўным, чаму? у паскарэнне і стральба ідзе як і раней

? здарылася што-то каму-то?

overbooster
у мяне есць пэўны вопыт у гэтай галіне, але калі думаю, раз пасля праграмавання можа вярнуцца абмежавальнік. шлях ? усе роўна, дзе вы зрабілі тэст у першы раз? праз колькі км ты заўважыў гэта зніжэнне?

sportknight
шлях ? заўседы ж,аднак, здаецца, што аўтамабіль, жаданне працаваць, але будзе затрымка!!!

overbooster
зрабіце лог з дыягностыкі і паглядзець ціск максімальны прылету. як вы сказалі, калі ласка, праверце каталізатар пасля гэтай тырады пп я б адрываўся кавалак і твар р? з коркі, але ў дыягназ не знойдзеце яго значэнне ціску турба-й? нізкі