Перегляд Повної Версії : Fiat Ulysse не 2.2
Ось тут, на мій перший хороший пост (sar? трохи lunghetto) з проблемною дуже дивно,
це Ulysse 2.2 2004 рік, ебу edc15c2 hw0281011522 sw1037368845, то я поясню,
автомобіль був мого свекра, який на жаль покинув нас приблизно півтора року, з тих пір автомобіль ? нерухомо і ніхто не використовував і/або тим, що поклав в мотоцикл, зараз близько місяця тому мій зять поклав на мотоциклі, щоб враховувати це p? alche ? зламав рукав для води і станції. ми привели автомобіль в моїй майстерні з колісниці порятунку, по прибутті я почав особисто автомобіль з кабелями, чому? батарея була розряджена і я скачав автомобіль універсал допомоги,установка на палубі, в майстерні, я замінив втулку зламав з одного тимчасового і я тримав автомобіль в рух, щоб пару годин sincerandomi, що вони не створені інші пошкодження, типу прокладка головки згоріла або водяний насос з втрат із-за тривалого простою, замовив нові втулки, по прибутті я почав автомобіль і доставлена в майстерню, я замінив той же, паркування автомобіля поза для того, щоб зробити роботу на інший автомобіль і під час його, щоб закінчити роботу, автомобіль не pi?............
Двигун провертається, але не запускається
Несправностей в ecu немає
насос низького тиску ок
обороти двигуна ок
іммо ок
забув, іноді не працюють скла електричні та централізованих
думав проблема з ключами і у другої (моєї свекрухи, на жаль ? р? забудькуватий) я провів scodifica повна, але нічого не хочуть знати
перевірив всі запобіжники і все, я говорю все,
тепер мій друг сказав мені, що був подібний випадок і після того, як зійшов з розуму за кілька днів знайшов роз'єм не закріплений під рульової колонки.
Він якийсь учасник форуму ? коли-небудь, або більш дивні речі трапляються тільки зі мною??
ми приймаємо поради для кожного типу
одна дуже важлива річ, інший друг-механік сказав мені, що були випадки, коли блок AB, провівши мокрою через проникнення води не було, починаючи з автомобіля, щоб проблеми, пов'язані з can, насправді я помилок невідомих в AB, але я не хочу в це вірити
:confused:
Що я роблю, я rottamo або дайте мені руку, щоб покласти його в рух??:rolleyes:
Тиск на rail l' ви контрольований стартера??
Ви тиск ? правильно, умови для запуску є все, двигун не запускається, чому? на мій погляд, не відкриваються форсунки, проблема не ? механічні, але й електричні по своїй природі, бо деякі блоки управління ac, централізованої і скла дзеркала не відповідають, зробив ? що в ебу двигуна є несправності, за винятком ****llo cerina, але навіть без cerina автомобіль повинен виїхати, sar? зійшла з розуму ECU?
потім, якщо проблема була в високому тиску повинен був його запам'ятати, як недостатній тиск.
я ще сумніви можуть бути заблоковані форсунки? можливо, через палива, старий,
я не знаю, що думати
Зробіть тест...візьми інжектор від двигуна, то його підключенні зовні, так що ви можете побачити, якщо він працює...то дайте нам знати..
tecnoracing
07-10-2012, 20:50
здрастуйте, ви можете знати, що тиск у вас в avviammento ?
однак я не думаю, що вони інжектори пішли, я думаю, швидше до насоса низького тиску в рампі..
двигуни psa потрібно великий тиск з боку насоса низького тиску, в іншому випадку з капустою, які починаються....я ? натрапив на citroеn?n xantia 2.0 hdi, що він не хотів виїхати, навіть не тягне на милі і діагностики, я давав мало тиску в рампі,нижче 300 бар,для якої я замінив насос hpcr чому? я думав, вона відповідає, але було грушу електричної ємності низького тиску, що не було завантажено достатньо всього заводу і не міг дістатися до насоса hpcr всі тиск, необхідно до мінімуму.... тепер выкак автомобіль в uestione ? було багато зупиняється пу? бути, що вище і я перестав "pressionare", як ви повинні....не обманюйте себе, чому? можливо, від'єднайте трубку, яка йде від цього ? ви бачите, що відбувається багато дизельного палива....те, що має значення ? тиск, що це може створити....
щоб зняти форсунки на цьому авто натисніть вийти двигуна, чому? на цьому монтується на гідравлічний знімач, який робить багато сили, зараз не пам'ятаю, але мені здається, щось близько 100-150 кг тиск для estarazione...
однак я не думаю, sianogli форсунок пішов я скоріше думаю на насос низького тиску в рампі..
двигуни psa потрібно великий тиск з боку насоса низького тиску, в іншому випадку з капустою, які починаються....я ? натрапив на citroеn?n xantia 2.0 hdi, що він не хотів виїхати, навіть не тягне для chilometriper низького тиску в рампі,до 300 бар,в якому я замінив насос hpcr чому? у стартер не хотів знати, для низького тиску, думав це вона, але проблема була в тому, грушу електричної ємності низького тиску, що не було завантажено достатньо всього заводу і не міг дістатися до насоса hpcr всі тиск необхідно....
Ви праві, але низький тиск ? перше, що я перевірив, і ? ок
Далі він сказав, що тиск ? правильно...я припускаю, принаймні, 300 бар високою і, принаймні, 2,00 низький....якщо ? важко витягти форсунки просто отримаєте будь-який інший elettroiniettore звичайної сім'ї..і подивитися, якщо бризкає, то будуть відповідні міркування..інакше просто підключити осцилограф, щоб побачити, якщо ебу управляє інжекторами..
Мені перевірити, якщо файл вкладення ? scodificato добре,
якщо ? важко витягти форсунки просто отримаєте будь-який інший elettroiniettore звичайної сім'ї..і подивитися, якщо бризкає
у самому справі ? те, що я збирався зробити, тому що зняти форсунки на цій машині ? дійсно подвиг
gerard я наполягаю, що це насос низького тиску...тиск ж має бути близько 4 бар), в іншому випадку nisva...
тоді я не думаю, що форсунки перестають працювати, в будь-який момент, і навіть роблячи тест інжектора зовні, що подивитися?ок, бризкає, але якщо прес не ? право, як подивитися??що ви робите, покладіть палець перед пульверизатора, щоб побачити, якщо ви опинитеся?
що ви робите, поставте палець перед пульверизатора, щоб побачити, якщо ви опинитеся?
Ahahaha, немає пальців, мені потрібен для роботи, в будь-якому разі завтра з ранку поставлю діагноз і манометр, то в другій половині дня або ввечері ми оновлю
від дайте нам знати, як тільки ви можете, також, чому? comescrivevo на tread mercedes c220 cdi я думаю, що проблема все, як насос BP.
sa80libero
08-10-2012, 09:10
зробіть diagniosi і вимірює тиск та повідомте нам результати
Вибачте, хлопці, але сьогодні у мене не було часу навіть, щоб побачити, що колір був ulysse і, отже, немає доказів, відклав все на завтра
якщо форсунки бризкають двигун запускається... " або "d"? якийсь натяк..насос bp повинна перевищувати 1,5 бар тиск в якій поршень з пружиною, який знаходиться під штуцером на вході всіх common rail bosch опускається і f? увійти дизельне паливо в насос, якщо тече ****** .. ), а робочий тиск становить 2,5-3,0 бар.
Chris156
08-10-2012, 23:15
вибачте, якщо я втручання, але, не маючи автомобіль вперед ? трохи важко дати вам добру пораду або рекомендації, спрямовані..? слід зняти всі сумніви.
Фільтр дизель ти перевірив?
Ви перевірили розподіл, якщо ? все в процесі?
кріс зробив ? що жерар slacking після того, як він приводиться в рух після тривалої стоянки, а тепер раптом не вистачає я не думаю, що розподіл стрибків від одного моменту до іншого-фільтр дизельного палива, однак, завжди добре перевірити його, але я наполягаю, що проблема у всьому ? насос вр двигуни psa потрібно багато прес-йти мені ? вже натрапив на xantia 2.0 hdi прес-вр було 2бар ? не заводився, замінив насос hpcr вважаючи, що це була вона ? nisva встановлено новий насос вр з 4bar автомобіль ? грає також з старого насоса hpcr...
однак тепер, я думаю, найкраще я пам'ятаю, що на ferarri 807,що схожі на ford,з'ясував експерт, проблема окислення контактів ебу як це ? розташована прямо під водостік лобового скла я б не хотів, що сталося з вами? дивний факт ? що раніше ? гру, якщо ecu був окислюється не йшов зовсім, я думаю....
манро насос серії штовхає 3 бар, як і всі cr на харчування...якщо він тебе ? 4 грі бар означає, що поршень був semibloccato і ? впала тільки з тягою вище..
під штуцер входу палива знаходиться на насосі common rail bosch c'? поршень циліндричний, який звільняється, пружина відкалібрована близько 1,5 бар, якщо насос низького штовхає тиску більше знижується, а f? увійти дизельне паливо в насос..якщо зняти впускний шланг і вставте всередину cacciaspine або викрутки натисніть вниз і ви відчуваєте, що працювати..
lumaracing
09-10-2012, 22:51
привіт,ви з нетерпінням запустити зніміть впускний труби і вставити всередину викрутку і тягнемо вниз,nn змусити дуже xch? якщо він потрапить всередину, і після цього потрібно зняти насос,я пропоную висунути план і якщо подивитися ? ******.якщо ? заблоковано, потрібно зняти насос.
якщо вам необхідна консультація я pompista,мені ви також можете звернутися в лічку.
Оновлення сьогодні ? прийшов мій друг, чому? було ****** і ви ? поставив заглянути, на практиці мене розібраний автомобіль всередині і зовні, відповідно до його діагнозу, проблема ? у боді-комп'ютері (як я уявляв, див. перший пост), є кілька речей, які не працюють, типу піднімає скла, блок управління кліматом і інші, схоже, бракувало сил, навіть в ебу двигуна, але і бути іп? точним і впевненим, я повинен роздобути електричну схему. тільки avr? схема є підкажіть, а, також, чому? автомобіля я працюю в бездіяльності ремонтної майстерні (не ? Так терміново) і, на щастя, в даний момент у мене дуже мало.
tezzero тепер я розумію, що valvolino ви говорите, але подивіться, що з обох насосів hpcr робив точно такий же дефект, який не відходив вкидання насос hpcr,високого тиску common rail,старий і встановлений новий насос оригінальний автомобіль і футбольний і працював регулярно...
*джерард перевіряє, що ви не окислюється блок управління двигуном бачив в поганому становищі, де st? практично під лобове скло, між відсіком склоочисника і стоку води з лобового скла, які йдуть прямо над,принаймні, 807, то не s?..
Якщо не вистачає живлення на блок управління двигуном не переходить в діагноз...спробуйте,включіть запалення і вимірювання, датчик температури двигуна, якщо читати 5 вольт, це означає, що ебу ? харчування
lumaracing я ваш колега...це завжди велике задоволення..ми були в кількох людей з розуму...
Тоді... я втік за кордоном ? я багато зобов'язань і Ulysse ? на другому поверсі, я чув, як мій друг, який володіє автомобілем, ідентичну і навіть в той же рік, цього літа, після того, як припаркував автомобіль, як правило, в його поновлення автомобіль не заводився-й? і давав такі ж симптоми, як у мене, тобто фари не працюють, скла електричні не працюють etc etc, мораль замінив body всередині і інший тип кузова в моторному відсіку за скромну суму 550,00 євро і автомобіль ? rinata.
Тепер я доручив моєму другові, щоб здобути все, в тому числі ecu і ключ, використовувані і ми бачимо, як вона закінчується
mastomichele
18-10-2012, 01:37
єдине, що ви можете зробити, спробувати витягнути машину і зробити її запустити на буксирі на мене і натрапив на фургон був стаціонарний довгий час не заводився
потім нас відбуксирували засіб і учасник