КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Fiat Ulysse не 2.2

Жэрар
06-10-2012, 23:16
Вось тут, на мой першы добры пост (sar? трохі lunghetto) з праблемнай вельмі дзіўна,
гэта Ulysse 2.2 2004 год, эбу edc15c2 hw0281011522 sw1037368845, то я растлумачу,
аўтамабіль быў майго свекра, які, на жаль, пакінуў нас прыкладна паўтара года, з тых часоў аўтамабіль ? нерухома і ніхто не выкарыстоўваў і/або тым, паклаў у матацыкл, цяпер каля месяца таму мой зяць паклаў на матацыкле, каб ўлічваць гэта p? alche ? зламаў рукаў для вады і станцыі. мы прывялі аўтамабіль у маей майстэрні з калясьніцы выратавання, па прыбыцці я пачаў асабіста аўтамабіль з кабелямі, чаму? батарэя была разраджана і я запампаваў аўтамабіль універсал дапамогі,ўстаноўка на палубе, у майстэрні, я замяніў ўтулку зламаў з аднаго часовага і я трымаў аўтамабіль у рух, каб пару гадзін sincerandomi, што яны не створаны іншыя пашкоджанні, тыпу пракладка галоўкі згарэла або вадзяной помпа з страт з-за доўгага прастою, замовіў ўтулкі новыя, па прыбыцці я пачаў аўтамабіль і дастаўленая ў майстэрню, я замяніў той жа, паркоўка аўтамабіля па-за для таго, каб зрабіць працу на іншы аўтамабіль і падчас яго, каб скончыць працу, аўтамабіль не pi?............
Рухавік пракручваецца, але не запускаецца
Няспраўнасцяў у ecu няма
помпа нізкага ціску ок
абароты рухавіка ок
иммо ок
забыўся, часам не працуюць шкла электрычныя і цэнтралізаваных
думаў праблема з ключамі і ў другой (маей свякрухі, на жаль ? р? забыўчывы) я правеў scodifica поўная, але нічога не хочуць ведаць
праверыў усе засцерагальнікі і ўсе, я кажу ўсе,
цяпер мой сябар сення сказаў мне, што быў такі выпадак, і пасля таго, як сышоў з розуму за некалькі дзен знайшоў раз'ем не замацаваны пад рулявой калонкі.
Ен нейкі ўдзельнік форуму ? калі-небудзь, або больш дзіўныя рэчы здараюцца толькі са мной??
мы прымаем парады для кожнага тыпу
адна вельмі важная рэч, іншы сябар-механік сказаў мне, што былі выпадкі, калі блок AB, правеўшы мокрай з-за пранікнення вады не было, пачынаючы з аўтамабіля, каб праблемы, звязаныя з can, на самай справе я памылак невядомых у AB, але я не хачу ў гэта верыць
:confused:

Жэрар
07-10-2012, 12:08
Што я раблю, я rottamo або дайце мне руку, каб пакласці яго ў рух??:rolleyes:

tezzero
07-10-2012, 12:23
Ціск на rail l' вы кантраляваны стартара??

Жэрар
07-10-2012, 12:45
Вы ціск ? правільна, умовы для запуску есць усе, рухавік не запускаецца, чаму? на мой погляд, не адчыняюцца фарсункі, праблема не ? механічныя, але і электрычныя па сваей прыродзе, бо некаторыя блокі кіравання тыпу ac, цэнтралізаванай і шкла люстэркі не адказваюць, зрабіў ? што ў эбу рухавіка есць няспраўнасці, за выключэннем ****llo cerina, але нават без cerina аўтамабіль павінен з'ехаць, sar? сышла з розуму ECU?
затым, калі праблема была ў высокім ціску павінен быў яго запомніць, як недастатковае ціск.
я знаходзіцца яшчэ сумненні могуць быць заблакаваныя фарсункі? магчыма, з-за паліва, стары,
я не ведаю, што думаць

tezzero
07-10-2012, 12:50
Зрабіце тэст...вазьмі інжэктар ад рухавіка, то яго падключэнні звонку, так што вы можаце убачыць, калі ен працуе...то дайце нам ведаць..

tecnoracing
07-10-2012, 20:50
добры дзень, вы можаце ведаць, што ціск у вас у avviammento ?

манро
07-10-2012, 21:22

аднак я не думаю, яны інжэктары пайшлі, я думаю, хутчэй да помпы нізкага ціску ў рампы..
рухавікі psa трэба вялікі ціск з боку помпы нізкага ціску, у адваротным выпадку з капустай, якія пачынаюцца....я ? наткнуўся на citro?n xantia 2.0 hdi, што ен не хацеў з'ехаць, нават не цягне на мілі і на дыягностыкі, я даваў мала ціску ў рампы,ніжэй 300 бар,для якой я замяніў помпу hpcr чаму? я думаў, яна адказвае, але было грушу электрычнай емістасці нізкага ціску, што не было загружана досыць усяго завода і не мог дабрацца да помпы hpcr ўсе ціск, неабходна да мінімуму.... цяпер выкак аўтамабіль у uestione ? было шмат спыняецца пу? быць, што вышэй і я перастаў "pressionare", як вы павінны....не падманвайце сябе, чаму? магчыма, адлучыце трубку, якая ідзе ад гэтага ? вы бачыце, што адбываецца шмат дызельнага паліва....тое, што мае значэнне ? ціск, што гэта можа стварыць....

Жэрар
07-10-2012, 21:27

Жэрар
07-10-2012, 21:29
каб зняць фарсункі на гэтым аўто націсніце выйсці рухавіка, чаму? на гэтым мантуецца на гідраўлічны здымніка, які робіць шмат сілы, зараз не памятаю, але мне здаецца, што-то каля 100-150 кг ціск для estarazione...
аднак я не думаю, sianogli фарсунак пайшоў я хутчэй думаю на помпа нізкага ціску ў рампы..
рухавікі psa трэба вялікі ціск з боку помпы нізкага ціску, у адваротным выпадку з капустай, якія пачынаюцца....я ? наткнуўся на citro?n xantia 2.0 hdi, што ен не хацеў з'ехаць, нават не цягне для chilometriper нізкага ціску ў рампы,да 300 бар,у якім я замяніў помпу hpcr чаму? у стартар не хацеў ведаць, для нізкага ціску, думаў, што гэта яна, але праблема была ў тым, грушу электрычнай емістасці нізкага ціску, што не было загружана досыць усяго завода і не мог дабрацца да помпы hpcr ўсе ціск неабходна....

Вы маеце рацыю, але нізкае ціск ? першае, што я праверыў, і ? ок

tezzero
07-10-2012, 21:31
Далей ен сказаў, што ціск ? правільна...я мяркую, па меншай меры, 300 бар высокай і, па крайняй меры, 2,00 нізкі....калі ? цяжка атрымаць фарсункі проста атрымаеце любы іншы elettroiniettore звычайнай сям'і..і паглядзець, калі пырскае, то будуць адпаведныя меркаванні..інакш проста падключыць асцылограф, каб убачыць, калі эбу кіруе инжекторами..

Жэрар
07-10-2012, 21:35
Мне праверыць, калі файл ўкладання ? scodificato добра,

Жэрар
07-10-2012, 21:38
калі ? цяжка атрымаць фарсункі проста атрымаеце любы іншы elettroiniettore звычайнай сям'і..і паглядзець, калі пырскае

у самай справе ? тое, што я збіраўся зрабіць, таму што зняць фарсункі на гэтай машыне ? сапраўды подзвіг

манро
07-10-2012, 22:07
gerard я настойваю, што гэта помпа нізкага ціску...ціск ж павінна быць каля 4 бар), у адваротным выпадку nisva...
тады я не думаю, што фарсункі перастаюць працаваць, у любы момант, і нават робячы тэст інжэктара звонку, што паглядзець?ок, пырскае, але калі прэс не ? права, як паглядзець??што вы робіце, пакладзеце палец перад пульверызатара, каб убачыць, калі вы апынецеся?

Жэрар
07-10-2012, 22:31
што вы робіце, пастаўце палец перад пульверызатара, каб убачыць, калі вы апынецеся?

Ahahaha, няма пальцаў, мне патрэбны для працы, у любым выпадку, заўтра з раніцы пастаўлю дыягназ і манометр, то ў другой палове дня або па вечарах мы аднаўлю

манро
07-10-2012, 23:08
ад дайце нам ведаць, як толькі вы можаце, таксама, чаму? comescrivevo на tread mercedes c220 cdi я думаю, што праблема ўсе, як помпа BP.

sa80libero
08-10-2012, 09:10
зрабіце diagniosi і вымярае ціск і паведаміце нам вынікі

Жэрар
08-10-2012, 20:11
Прабачце, хлопцы, але сення ў мяне не было часу нават, каб убачыць, што колер быў ulysse і, такім чынам, няма доказаў, адклаў усе, што на заўтра

tezzero
08-10-2012, 22:18
калі фарсункі пырскаюць рухавік запускаецца... " або "d"? нейкі намек..помпа bp павінна перавышаць 1,5 бар (ціск у якой поршань з спружынай, які знаходзіцца пад штуцэрам на ўваходзе ўсіх common rail bosch апускаецца і f? увайсці дызельнае паліва ў помпу, калі цячэ ****** .. ), а працоўны ціск складае 2,5-3,0 бар.

Chris156
08-10-2012, 23:15
прабачце, калі я ўмяшання, але, не маючы аўтамабіль наперад ? трохі цяжка даць вам добры савет або рэкамендацыі, накіраваныя..? трэба зняць усе сумневы.
Фільтр дызель ты праверыў?
Вы праверылі размеркаванне, калі ? усе ў працэсе?

манро
09-10-2012, 14:52
крыс зрабіў ? што жэрар slacking пасля таго, як ен прыводзіцца ў рух пасля працяглай стаянкі, а цяпер раптам не хапае я не думаю, што размеркаванне скокаў ад аднаго моманту да іншага-фільтр дызельнага паліва, аднак, заўседы добра, каб праверыць яго, але я настойваю, што праблема ва ўсім ? помпа вр рухавікі psa трэба шмат прэс-ісці мне ? ужо наткнуўся на xantia 2.0 hdi прэс-вр было 2бар ? не заводзіўся, замяніў помпу hpcr мяркуючы, што гэта была яна ? nisva усталяваны новы помпа вр з 4bar аўтамабіль ? гуляе таксама з старога помпы hpcr...
аднак цяпер, я думаю, лепш за ўсе я памятаю, што на ferarri 807,што тое падобныя на ford,высветліў эксперт, праблема акіслення кантактаў эбу як гэта ? размешчана прама пад вадасцек лабавога шкла я б не хацеў, што здарылася з вамі? дзіўны факт ? што раней ? гульню, калі ecu быў акісляецца не сыходзіў зусім, я думаю....

tezzero
09-10-2012, 21:30
манро помпа серыі штурхае 3 бар, як і ўсе cr на харчаванне...калі ен цябе ? гульні 4 бар азначае, што поршань быў semibloccato і ? ўпала толькі з цягай вышэй..

манро
09-10-2012, 21:40
які поршань tezzero?

tezzero
09-10-2012, 22:01
пад штуцэр ўваходу паліва знаходзіцца на помпе common rail bosch c'? цыліндрычны поршань, які вызваляецца, спружына адкалібраваць каля 1,5 бар, калі помпа нізкага штурхае ціску больш паніжаецца, а f? увайсці дызельнае паліва ў помпу..калі зняць впускной шланг і ўставіць ўнутр cacciaspine або адверткі націсніце ўніз і вы адчуваеце, што працаваць..

lumaracing
09-10-2012, 22:51
прывітанне,вы з нецярпеннем запусціць зніміце впускной трубы і ўставіць ўнутр адвертку і цягні ўніз,nn прымусіць вельмі xch? калі ен патрапіць унутр, і пасля трэба зняць помпа,я прапаную вылучыць план і паглядзець, калі ? ******.калі ? заблакаваны, трэба зняць помпа.
калі вам неабходная кансультацыя я pompista,мне вы таксама можаце звярнуцца ў лічку.

Жэрар
09-10-2012, 22:55
Абнаўленне сення ? прыйшоў мой сябар, чаму? было ****** і вы ? паставіў зазірнуць, на практыцы мяне разабраны аўтамабіль ўнутры і звонку, паводле яго дыягназу, праблема ? у боды-кампутары (як я ўяўляў, гл. першы пост), есць некалькі рэчаў, якія не працуюць, тыпу падымае шкла, блок кіравання кліматам і іншыя, падобна, не хапала сіл, нават у эбу рухавіка, але і быць іп? дакладным і упэўненым, я павінен здабыць электрычную схему. толькі avr? схема есць падкажыце, а, таксама, чаму? аўтамабіля я працую ў бяздзейнасці рамонтнай майстэрні (не ? Так тэрмінова) і, на шчасце, у дадзены момант у мяне вельмі мала.

манро
09-10-2012, 23:05
tezzero цяпер я разумею, што valvolino вы кажаце, але паглядзіце, што з абодвух помпаў hpcr рабіў дакладна такі ж дэфект, які не адыходзіў ўкідванне помпа hpcr,высокага ціску common rail,стары і ўсталяваны новы помпа арыгінальны аўтамабіль і футбольны і працаваў рэгулярна...
*джэрард правярае, што вы не акісляецца блок кіравання рухавіком бачыў у дрэнным становішчы, дзе st? практычна пад лабавое шкло, паміж адсекам шклоачышчальніка і сцеку вады з лабавога шкла, якія ідуць прама над,па меншай меры, 807, то не s?..

tezzero
09-10-2012, 23:38
Калі не хапае харчавання на блок кіравання рухавіком не пераходзіць у дыягназ...паспрабуйце,уключыце запальванне і вымярэння, датчык тэмпературы рухавіка, калі чытаць 5 вольт, гэта азначае, што эбу ? харчаванне

tezzero
09-10-2012, 23:50
lumaracing я ваш калега...гэта заўседы вялікае задавальненне..мы былі ў некалькіх людзей з розуму...

Жэрар
17-10-2012, 22:42
Тады... я збег за мяжой ? я шмат абавязацельстваў і Ulysse ? на другім паверсе, я чуў, як мой сябар, які валодае аўтамабілем, ідэнтычную і нават у той жа год, гэтым летам, пасля таго, як прыпаркаваў аўтамабіль, як правіла, у яго аднаўлення аўтамабіль не заводзіўся-й? і даваў такія ж сімптомы, як у мяне, то есць фары не працуюць, электрычныя шкла не працуюць etc etc, мараль замяніў body ўнутры і іншы тып кузава ў маторным адсеку за сціплую суму 550,00 еўра і аўтамабіль ? rinata.
Цяпер я даручыў майму сябру, каб здабыць усе, у тым ліку ecu і ключ, якія выкарыстоўваюцца і мы бачым, як яна заканчваецца

mastomichele
18-10-2012, 01:37
адзінае, што вы можаце зрабіць, паспрабаваць выцягнуць машыну і зрабіць яе запусціць на буксіры на мяне і натыкнуўся на фургон быў стацыянарны доўгі час не заводзіўся
потым нас адбуксіравалі сродак і удзельнік

fcp84
23-10-2012, 20:05
дызель помпа?