Прагляд Поўнай Версіі : Fiat Ulysse не 2.2
Вось тут, на мой першы добры пост (sar? трохі lunghetto) з праблемнай вельмі дзіўна,
гэта Ulysse 2.2 2004 год, эбу edc15c2 hw0281011522 sw1037368845, то я растлумачу,
аўтамабіль быў майго свекра, які, на жаль, пакінуў нас прыкладна паўтара года, з тых часоў аўтамабіль ? нерухома і ніхто не выкарыстоўваў і/або тым, паклаў у матацыкл, цяпер каля месяца таму мой зяць паклаў на матацыкле, каб ўлічваць гэта p? alche ? зламаў рукаў для вады і станцыі. мы прывялі аўтамабіль у маей майстэрні з калясьніцы выратавання, па прыбыцці я пачаў асабіста аўтамабіль з кабелямі, чаму? батарэя была разраджана і я запампаваў аўтамабіль універсал дапамогі,ўстаноўка на палубе, у майстэрні, я замяніў ўтулку зламаў з аднаго часовага і я трымаў аўтамабіль у рух, каб пару гадзін sincerandomi, што яны не створаны іншыя пашкоджанні, тыпу пракладка галоўкі згарэла або вадзяной помпа з страт з-за доўгага прастою, замовіў ўтулкі новыя, па прыбыцці я пачаў аўтамабіль і дастаўленая ў майстэрню, я замяніў той жа, паркоўка аўтамабіля па-за для таго, каб зрабіць працу на іншы аўтамабіль і падчас яго, каб скончыць працу, аўтамабіль не pi?............
Рухавік пракручваецца, але не запускаецца
Няспраўнасцяў у ecu няма
помпа нізкага ціску ок
абароты рухавіка ок
иммо ок
забыўся, часам не працуюць шкла электрычныя і цэнтралізаваных
думаў праблема з ключамі і ў другой (маей свякрухі, на жаль ? р? забыўчывы) я правеў scodifica поўная, але нічога не хочуць ведаць
праверыў усе засцерагальнікі і ўсе, я кажу ўсе,
цяпер мой сябар сення сказаў мне, што быў такі выпадак, і пасля таго, як сышоў з розуму за некалькі дзен знайшоў раз'ем не замацаваны пад рулявой калонкі.
Ен нейкі ўдзельнік форуму ? калі-небудзь, або больш дзіўныя рэчы здараюцца толькі са мной??
мы прымаем парады для кожнага тыпу
адна вельмі важная рэч, іншы сябар-механік сказаў мне, што былі выпадкі, калі блок AB, правеўшы мокрай з-за пранікнення вады не было, пачынаючы з аўтамабіля, каб праблемы, звязаныя з can, на самай справе я памылак невядомых у AB, але я не хачу ў гэта верыць
:confused:
Што я раблю, я rottamo або дайце мне руку, каб пакласці яго ў рух??:rolleyes:
Ціск на rail l' вы кантраляваны стартара??
Вы ціск ? правільна, умовы для запуску есць усе, рухавік не запускаецца, чаму? на мой погляд, не адчыняюцца фарсункі, праблема не ? механічныя, але і электрычныя па сваей прыродзе, бо некаторыя блокі кіравання тыпу ac, цэнтралізаванай і шкла люстэркі не адказваюць, зрабіў ? што ў эбу рухавіка есць няспраўнасці, за выключэннем ****llo cerina, але нават без cerina аўтамабіль павінен з'ехаць, sar? сышла з розуму ECU?
затым, калі праблема была ў высокім ціску павінен быў яго запомніць, як недастатковае ціск.
я знаходзіцца яшчэ сумненні могуць быць заблакаваныя фарсункі? магчыма, з-за паліва, стары,
я не ведаю, што думаць
Зрабіце тэст...вазьмі інжэктар ад рухавіка, то яго падключэнні звонку, так што вы можаце убачыць, калі ен працуе...то дайце нам ведаць..
tecnoracing
07-10-2012, 20:50
добры дзень, вы можаце ведаць, што ціск у вас у avviammento ?
аднак я не думаю, яны інжэктары пайшлі, я думаю, хутчэй да помпы нізкага ціску ў рампы..
рухавікі psa трэба вялікі ціск з боку помпы нізкага ціску, у адваротным выпадку з капустай, якія пачынаюцца....я ? наткнуўся на citro?n xantia 2.0 hdi, што ен не хацеў з'ехаць, нават не цягне на мілі і на дыягностыкі, я даваў мала ціску ў рампы,ніжэй 300 бар,для якой я замяніў помпу hpcr чаму? я думаў, яна адказвае, але было грушу электрычнай емістасці нізкага ціску, што не было загружана досыць усяго завода і не мог дабрацца да помпы hpcr ўсе ціск, неабходна да мінімуму.... цяпер выкак аўтамабіль у uestione ? было шмат спыняецца пу? быць, што вышэй і я перастаў "pressionare", як вы павінны....не падманвайце сябе, чаму? магчыма, адлучыце трубку, якая ідзе ад гэтага ? вы бачыце, што адбываецца шмат дызельнага паліва....тое, што мае значэнне ? ціск, што гэта можа стварыць....
каб зняць фарсункі на гэтым аўто націсніце выйсці рухавіка, чаму? на гэтым мантуецца на гідраўлічны здымніка, які робіць шмат сілы, зараз не памятаю, але мне здаецца, што-то каля 100-150 кг ціск для estarazione...
аднак я не думаю, sianogli фарсунак пайшоў я хутчэй думаю на помпа нізкага ціску ў рампы..
рухавікі psa трэба вялікі ціск з боку помпы нізкага ціску, у адваротным выпадку з капустай, якія пачынаюцца....я ? наткнуўся на citro?n xantia 2.0 hdi, што ен не хацеў з'ехаць, нават не цягне для chilometriper нізкага ціску ў рампы,да 300 бар,у якім я замяніў помпу hpcr чаму? у стартар не хацеў ведаць, для нізкага ціску, думаў, што гэта яна, але праблема была ў тым, грушу электрычнай емістасці нізкага ціску, што не было загружана досыць усяго завода і не мог дабрацца да помпы hpcr ўсе ціск неабходна....
Вы маеце рацыю, але нізкае ціск ? першае, што я праверыў, і ? ок
Далей ен сказаў, што ціск ? правільна...я мяркую, па меншай меры, 300 бар высокай і, па крайняй меры, 2,00 нізкі....калі ? цяжка атрымаць фарсункі проста атрымаеце любы іншы elettroiniettore звычайнай сям'і..і паглядзець, калі пырскае, то будуць адпаведныя меркаванні..інакш проста падключыць асцылограф, каб убачыць, калі эбу кіруе инжекторами..
Мне праверыць, калі файл ўкладання ? scodificato добра,
калі ? цяжка атрымаць фарсункі проста атрымаеце любы іншы elettroiniettore звычайнай сям'і..і паглядзець, калі пырскае
у самай справе ? тое, што я збіраўся зрабіць, таму што зняць фарсункі на гэтай машыне ? сапраўды подзвіг
gerard я настойваю, што гэта помпа нізкага ціску...ціск ж павінна быць каля 4 бар), у адваротным выпадку nisva...
тады я не думаю, што фарсункі перастаюць працаваць, у любы момант, і нават робячы тэст інжэктара звонку, што паглядзець?ок, пырскае, але калі прэс не ? права, як паглядзець??што вы робіце, пакладзеце палец перад пульверызатара, каб убачыць, калі вы апынецеся?
што вы робіце, пастаўце палец перад пульверызатара, каб убачыць, калі вы апынецеся?
Ahahaha, няма пальцаў, мне патрэбны для працы, у любым выпадку, заўтра з раніцы пастаўлю дыягназ і манометр, то ў другой палове дня або па вечарах мы аднаўлю
ад дайце нам ведаць, як толькі вы можаце, таксама, чаму? comescrivevo на tread mercedes c220 cdi я думаю, што праблема ўсе, як помпа BP.
sa80libero
08-10-2012, 09:10
зрабіце diagniosi і вымярае ціск і паведаміце нам вынікі
Прабачце, хлопцы, але сення ў мяне не было часу нават, каб убачыць, што колер быў ulysse і, такім чынам, няма доказаў, адклаў усе, што на заўтра
калі фарсункі пырскаюць рухавік запускаецца... " або "d"? нейкі намек..помпа bp павінна перавышаць 1,5 бар (ціск у якой поршань з спружынай, які знаходзіцца пад штуцэрам на ўваходзе ўсіх common rail bosch апускаецца і f? увайсці дызельнае паліва ў помпу, калі цячэ ****** .. ), а працоўны ціск складае 2,5-3,0 бар.
Chris156
08-10-2012, 23:15
прабачце, калі я ўмяшання, але, не маючы аўтамабіль наперад ? трохі цяжка даць вам добры савет або рэкамендацыі, накіраваныя..? трэба зняць усе сумневы.
Фільтр дызель ты праверыў?
Вы праверылі размеркаванне, калі ? усе ў працэсе?
крыс зрабіў ? што жэрар slacking пасля таго, як ен прыводзіцца ў рух пасля працяглай стаянкі, а цяпер раптам не хапае я не думаю, што размеркаванне скокаў ад аднаго моманту да іншага-фільтр дызельнага паліва, аднак, заўседы добра, каб праверыць яго, але я настойваю, што праблема ва ўсім ? помпа вр рухавікі psa трэба шмат прэс-ісці мне ? ужо наткнуўся на xantia 2.0 hdi прэс-вр было 2бар ? не заводзіўся, замяніў помпу hpcr мяркуючы, што гэта была яна ? nisva усталяваны новы помпа вр з 4bar аўтамабіль ? гуляе таксама з старога помпы hpcr...
аднак цяпер, я думаю, лепш за ўсе я памятаю, што на ferarri 807,што тое падобныя на ford,высветліў эксперт, праблема акіслення кантактаў эбу як гэта ? размешчана прама пад вадасцек лабавога шкла я б не хацеў, што здарылася з вамі? дзіўны факт ? што раней ? гульню, калі ecu быў акісляецца не сыходзіў зусім, я думаю....
манро помпа серыі штурхае 3 бар, як і ўсе cr на харчаванне...калі ен цябе ? гульні 4 бар азначае, што поршань быў semibloccato і ? ўпала толькі з цягай вышэй..
пад штуцэр ўваходу паліва знаходзіцца на помпе common rail bosch c'? цыліндрычны поршань, які вызваляецца, спружына адкалібраваць каля 1,5 бар, калі помпа нізкага штурхае ціску больш паніжаецца, а f? увайсці дызельнае паліва ў помпу..калі зняць впускной шланг і ўставіць ўнутр cacciaspine або адверткі націсніце ўніз і вы адчуваеце, што працаваць..
lumaracing
09-10-2012, 22:51
прывітанне,вы з нецярпеннем запусціць зніміце впускной трубы і ўставіць ўнутр адвертку і цягні ўніз,nn прымусіць вельмі xch? калі ен патрапіць унутр, і пасля трэба зняць помпа,я прапаную вылучыць план і паглядзець, калі ? ******.калі ? заблакаваны, трэба зняць помпа.
калі вам неабходная кансультацыя я pompista,мне вы таксама можаце звярнуцца ў лічку.
Абнаўленне сення ? прыйшоў мой сябар, чаму? было ****** і вы ? паставіў зазірнуць, на практыцы мяне разабраны аўтамабіль ўнутры і звонку, паводле яго дыягназу, праблема ? у боды-кампутары (як я ўяўляў, гл. першы пост), есць некалькі рэчаў, якія не працуюць, тыпу падымае шкла, блок кіравання кліматам і іншыя, падобна, не хапала сіл, нават у эбу рухавіка, але і быць іп? дакладным і упэўненым, я павінен здабыць электрычную схему. толькі avr? схема есць падкажыце, а, таксама, чаму? аўтамабіля я працую ў бяздзейнасці рамонтнай майстэрні (не ? Так тэрмінова) і, на шчасце, у дадзены момант у мяне вельмі мала.
tezzero цяпер я разумею, што valvolino вы кажаце, але паглядзіце, што з абодвух помпаў hpcr рабіў дакладна такі ж дэфект, які не адыходзіў ўкідванне помпа hpcr,высокага ціску common rail,стары і ўсталяваны новы помпа арыгінальны аўтамабіль і футбольны і працаваў рэгулярна...
*джэрард правярае, што вы не акісляецца блок кіравання рухавіком бачыў у дрэнным становішчы, дзе st? практычна пад лабавое шкло, паміж адсекам шклоачышчальніка і сцеку вады з лабавога шкла, якія ідуць прама над,па меншай меры, 807, то не s?..
Калі не хапае харчавання на блок кіравання рухавіком не пераходзіць у дыягназ...паспрабуйце,уключыце запальванне і вымярэння, датчык тэмпературы рухавіка, калі чытаць 5 вольт, гэта азначае, што эбу ? харчаванне
lumaracing я ваш калега...гэта заўседы вялікае задавальненне..мы былі ў некалькіх людзей з розуму...
Тады... я збег за мяжой ? я шмат абавязацельстваў і Ulysse ? на другім паверсе, я чуў, як мой сябар, які валодае аўтамабілем, ідэнтычную і нават у той жа год, гэтым летам, пасля таго, як прыпаркаваў аўтамабіль, як правіла, у яго аднаўлення аўтамабіль не заводзіўся-й? і даваў такія ж сімптомы, як у мяне, то есць фары не працуюць, электрычныя шкла не працуюць etc etc, мараль замяніў body ўнутры і іншы тып кузава ў маторным адсеку за сціплую суму 550,00 еўра і аўтамабіль ? rinata.
Цяпер я даручыў майму сябру, каб здабыць усе, у тым ліку ecu і ключ, якія выкарыстоўваюцца і мы бачым, як яна заканчваецца
mastomichele
18-10-2012, 01:37
адзінае, што вы можаце зрабіць, паспрабаваць выцягнуць машыну і зрабіць яе запусціць на буксіры на мяне і натыкнуўся на фургон быў стацыянарны доўгі час не заводзіўся
потым нас адбуксіравалі сродак і удзельнік