Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Lancia Ypsilon 1.3 mjet 70 л.

Ralph85
Прывітанне, Хлопцы

Месца гэта карта майго ypsilon мне вы далі б раду, на яго эфектыўнасць, і калі яна ідзе паляпшэнне ў якой-то момант.

і я асабліва паглядзіце на авансы d ін'екцыі я не ведаю, калі я зрабіў добра.

з авансаў ў да, дзе я магу сябе, перш чым рабіць некаторыя казіно?

прыкладаю карту і яго арыгінал

Ralph85
Хлопцы, ніхто не дае мне савет

Exelion1986
тады я іду з замовай на адрас

першы абмежавальнік крутоўнага моманту не зрабіць гэта страва, а галоўнае не далека ад абаротаў занадта нізка (будзьце асцярожныя, што некаторыя чытаюць наадварот)
павелічэнне на 15% добра

прабачце, што карта будзе прыкладна ў 063D46? я ніколі не зменены выгляд

для дасягнення прабачце, але я не магу сказаць дакладна, я яшчэ не зрабіў дастаткова доказаў, каб? у мяне склалася ўражанне, што ідзе лепш, паменшыўшы
аднак, увагу, што вось x вы чытаеце наадварот, то ў рэальнасці? вы змянілі на нізкіх абарачэннях

час ўпырску, як крокам мы, але таксама тут не занадта нізка

карту прыкладна ў 68004 выгляд змяняецца ў іншы раз, але я паняцця не маю, што гэта такое

дзве іншыя абмежавальнікі крутоўнага моманту самага выступу перад

ціску ў рампы змяняецца толькі ўніз, не заходзьце занадта рана, ці можна даць 5% ад максімальнага значэння ў верхняй і сярэдняй даўжыні таксама p? pi?

абмежавальнік rail тэмпературы дызель-я, здаецца, р? высокія инкременты другая палова? карты, што трэба, зроблена, як абарона
у адваротным выпадку маглі б вы даць некалькі працэнтаў у pi? у першай палове?

карты педаль ідзе нават на смак, аднак калі вы змяняеце час ўпырску ў тэорыі не павінны служыць, калі хочаце змяніць адказ,

абмежавальнік крутоўнага моманту для тэмпературы вады р? ледзь павелічэнне

яшчэ чатыры абмежавальнікі крутоўнага моманту ў той жа гаворкі, з ранніх

абмежавальнік крутоўнага моманту, каб тэмпература дызельнага паліва не ў парадку, паднімаеце p? першая met? карты і не чапаць другі, які служыць для абароны
усе ж стараюся быць паслядоўна з крокам у % паміж рознымі абмежавальнікі крутоўнага моманту

ах egr выключана правільна

вам не хапае абмежавальнік rail ў адзін біт па адрасе 6954A, значэнне 775 з каэфіцыент пераўтварэння *2-100
павінна быць іншае, але, гледзячы на хутка я не магу яго знайсці, аднак калі вы бачыце, што ціск не падымаецца вышэй за 1450, то легка ? ен

у 6957A вы прапусцілі карту абмежаванні rail для ціску turbo
памер 8x12
x = rpm
y = ціск турбо мбар
z = значэнне * 7,51 = ціску ў рампы Бар

у 6989A ? маецца карта абмежаванне rail для тэмпературы вады
памер 8х8 +/-
x = rpm
y = значэнне * 0,5 – 100 = temp вады ?C
не ўпэўнены, што каэфіцыент пераўтварэння ў z

Ralph85
Вельмі добры, але так як я мог перавышаць машыне разбіўся 170 км/г не ідзе.

Exelion1986
нічога не зразумеў
што я ведаю, не есць абмежавальнікі хуткасці? у гэтай ecu, верагодна ? толькі пытанне прадастаўлення магутнасці, што зверху не проста
аднак не маглі б вы сказаць мне, што дзве карты зменены, што не ведаю?

Ralph85
Дзве карты-гэта абмежавальнік ціску турба. Ад таго, як я прачытаў

Ralph85
Пачакайце, давайце па парадку, калі вы кажаце, што яны x перамешчаная азначае, што карта Ў 2d павінна быць справа налева, а затым крывыя-й? высокіх на нізкія абароты, і тыя, pi? нізкіх высокіх абарачэннях.
вы можаце сказаць мне адрасы, якія выкарыстоўваюць гэтую метадалогію.

Exelion1986
дзіўна, што я карты скіду ціску турба бачыў ? у кіраванне механіка
я ведаў толькі адзін біт
аднак, у выпадку авансавых лік пі? высокія супадаюць градусаў дадатковая
у гэты момант я не памятаю дакладна, якія карты яны маюць вось x назад, напэўна, які-то абмежавальнік крутоўнага моманту
мы кажам, што ў большасці выпадкаў проста p? логікі, каб зразумець, да восі