Прагляд Поўнай Версіі : Праблема дублікат ключа Panda
Добрай раніцы ўсім, у мяне спыталі, ці магу я даць другі ключ, каб яго Fiat Panda 2012 года. Я сказаў звярнуцца ў аддзяленне дома маці тут, блізка,паказаўшы, што ён страціў картку з кодам арыгінала. Яны сказалі, што б прыйшоў ключ, у тым ліку код карты, замест гэтага ? толькі ключ, і я, вядома, з Delphi без кода я нічога не магу зрабіць. То вы ? ездзіў у афіцыйны дылерскі цэнтр,той, да якога ён звярнуўся, каб замовіць усё, і яны таксама могуць вывучыць яго ключ. Як вы думаеце, як я магу гэта зрабіць? Ён пу? хай машына спыняецца максімум паўтары гадзіны ў дзень, я не ведаю, калі з дапамогай шасі, атрымліваем код, і я выказаў здагадку, што ключ ўжо? precoded бачыў, што паступае па афіцыйных каналах. Я прашу аб дапамозе, нават за дадатковую плату.
запал рухавікоў
03-06-2015, 17:07
добры дзень, на 30 хвілін глядзіш на аўтамабіль, то трэба уся інфармацыя на аўто,body ecu рухавіка, сістэма будзе, але не з 30 хвілін у распараджэнні, атрымліваюць коды ўжо? захаваны, і вы, магчыма, клон чыпа на ключы не ў карысці...........
Тады я павінен прасіць? час
Read eeprom from Delphi, read pin and prepare транспондер.
After кадаваньне транспондеров by diagnostic.
quest аперацыі не павінна быць зроблена на працягу 30 хвілін, рызыка занадта!!
Код карты вы можаце атрымаць, чытаючы памяць прысутнічае ў Боды, што павінна быць, як 500 і grande punto. Асабіста я ўжо меў спосаб кадавання, калі і дублікатаў. Кадаваньне ў, калі гэта не патрабуе шмат часу, гэта ўсё астатняе, што адымае час.
у любым выпадку ў дылерскі цэнтр вы можаце замовіць код карты з лічбамі для захоўвання, каштуе каля 60-70 еўра, я не бачу, таму што там, дзе вы звярнуліся за ключ не патрабуецца.
Дзе avbiamo папрасіў ключ кажуць, што яны не ў стане атрымаць код карты ні ў якім выпадку, нават калі не веру. У любым выпадку ўладальнік знайшоў пін-код дзякуючы іншаму дылера fiat і, нарэшце, я адаптаваў усе з Delphi.